2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar Allahın izniyle bugün namaza başlıyorum ben
2-3 gündür kanamam kesildi
inşallah bu sefer hiç bırakmadan kılarım

Cnm bizimkilerde öyle çok seviyorlar biliyorum ama bütün gün kızımla uğraşan benim onlar sadece sevmeye geliyorlar. Doğumdan sonra 3 hafta hep annem yanımdaydı sonra arada bir geldi 3 gün kaldı gitti. Şimdi yalnızım kucağa alıştırmayın dedikçe ben mutfağa gidiyorumm dediğin gibi hopp kayınvalidenin kucağında bir bakış atıyorum alıyorum kucağından "duruyordu çocuk ne güzel neden alıyorsun" Benim kız Allahtan alışmadı kucağa yere yatıyorum gazı yoksa altı temizse karnı toksa duruyor. Ama çocuk öyle dururken almaya başlarsak alışacak karşıdan sevin diyorum ağladığında tabiki kucağıma alacağım ama ağlamadan değil. Ama bahaneleri çok mızırdadı sen duymadın. Ben gerektiğinde kendi anneme bile kızıyorum seviyorsunuz ama beni de düşünün diye. Şu an daha 5 kilo ama yarın 8-15 olacak. Geçenlerde yanlış bir hareket yaptım heralde sol tarafıma basamadım. Artı dikiş yerlerim acıdı. Göbeğimi kastırdım sanırım.

Uzun işlerim olduğunda annemi çağırıyorum bebeğe baksın diye. Kısa süreli olunca kayınvalidemi. Annem her durumda geliyor saolsun. Kayınvalidemi 2 ya da 3 defa çağırdım toplasan 5 saati geçmez durduğu. Sanırım artık gelmek istemiyor. dedim. Eşimde sadece akşamları gördüğü için özlüyor bebişi o kucaklamıştı ağladığında k.validem" ver bana ver bana" seveyim dedi. Ben de ertesin gün için gel demiştim ona yarın geldiğinde sversin eşimde akşamları görüyor o sevsin dedim. Çıkarken kem küm etti gelemeyebilirim misafit flan. Ben anlamıyorum misafir ya gelecektir ya gelmeyecektir. Ona göre önceden konuşulur benim işim var şu gün gel denilir. Aradım ne zaman geleceksin dşiye bu seferde rahatsızım dedi. Bel i ağrıyormuş çok sinirlendim sevmeye gelince hepsi geliyor ama bakma oldu mu yoklar. Eşime de söledim işe gelinnce yok sevmeye gelince çok dedim. Geldiğinde lafımı sokacam hiç karışma dedim. Ver seveyim derse belin ağrıyordur senin şimdi dicem. Ne olacaksa olsun valla.

Allah kabul etsin cnm Ben de başladım. 3 gün oldu. Benim sonlara yakın azalmıştı kanamam bitti derken çoğaldı 5-6 gün sonra bitti. En son gelen adet kanaması mı oluyor?

Dün 40ımız çıktı Oğlumla 40landık ve 40 Uçurmaya Babanneye Gittik O da Dedeyede Gidin Dedi Hava Soğuktu Yakın Diye Arabayla Gitmedik Yapmur Başladı Oğlum Biraz Üşümüş Galiba Sabahki Kakası Su Gibiydi Biraz Hapşurdu Ayağıının Altına Sıcak Su Torbası Koydum Biraz İyi Geliyor Gazını da Çıkarıyor..

link için saol canım

ben normal doğum yaptım açtık sezonu 47.günde 7 gün de eşim izin verdi bana
sadece iç dikiş biraz acıdı tabii bence 40 muayenesini olun ööle açın

hmmm ayy muayeneye gitmeye de korkuyorum spiral taktırcam yani doktora sorcam ondan korkuyorum gitmeye :S eninde sonunda açılacak o sezon korkunun ecele faydası yok :}

Allah Kabul Etsin ve Daim Etsin Canım Darısı Başımıza İnşallah..

HAFUU çok geçmiş olsun,nedir şu mastitden çektiğin,Allah şifa versin inşallah,seninde sınavın bu rahatsızlık oldu bu lohusa halinle,inşallah düzelir biran önce ya,Allahtan bebek uyumluu
sağol canım ya aminn inş.vallahi ömrü hayatımda içmediğim kadar hap içtim inş,bu son olur.vallahi hepiniz çok iyi niyetlisiniz desteğiniz için çok teşekkürler

halecim maşallah ne kadar fitsinnnnn
Sağol canım ya ben zaten genelde göbekten almıştım doğumdan sonra oda gitti bayağı bi ayva göbişimiz kaldı onuda düzleştiricem inş neyse nazar etmeyeyim kendime gerçi bebişimin ameliyatı çıktığından beri 2 kilo daha verdim Canım kızım ya...,
Doğum yapmış gibi değilsn maaşallh Arabanız güzelmiş hem de oto koltuğu dimi? Ne kaadara almıştınız?

Evet oto koltuğu aynı zamanda araba 200 euro oto koltuğu 100 euro idi ama almanyadan aldık biz tükiyede ikisinin toplam fiyatı 950 tl gibi sanırım.

slm nasılsınız ya doğumdan sonra yumurtalıkları kasığı ağrıyan varmı neden ağrıyo üşütmüş olabilirmiyim kıızlar

haleciğim doğum yaptığına eminmisin,maşallah bu ne güzellik

O kadar iyi görünüyomuyum hanife ya ben hala kendimi iyi hissetmiyorum sağolun valla moralim yerine geldi sayenizde.Göbecik hafiften pırtlıyo ona bile takıyorum ben.Bide saçlarıma fön çektirmeyeli yıl oldu boyasız filan diye bayağı gerildiydim.Ama önümüzdeki hafta komple bakıma sokucam kendimi inş...

ooo hayırlı olsun fatma darısı bizlere :78:

beğenmene sevindim cnm

sorgunlu süper tariflerin için çoook tşkler

kızlarrr bugün 1 NİSAN mış ben keklendim günlerden haberim olmadığı için aman siz yemeyiiinnn

canım senin kaçarında yok iyileşmemişmdir falan gibi bi şansın adam bakmış tamam :))

canım valla sürekli aklımdasın inş geçmişdir diye dua ediyorum senin için en kısa zamanda atlatırsın inş.

canım benim kızn doğduğunda biraz ufaktı 33 cm ve ultrasonda 1 hafta gei çıkan bölümde oymuş şimdide 36,5 falandı sanırım ama yarın gidicez tekrar dra o zaman sorarım daha net haa bu arada bizede bıngıldağı küçük biraz dediler ne demekki ??

yaa bence çok erken diyet falan dikkat edilir tamam ama diyet yapılmaz bence

İşte buda 2 hafta önce gittiğimiz özdilek ziyaretimizden:)

süpersin valla ee normal doğumun nimetleride var tabi bizde 4 aylık göbek duruyo hala :))

allah kabul etsin canım şimdiden

Şimdi bebek kartıma baktım.
Bizimki doğduğunda 34,5
15 günlükken 36
40 günlükken 37

bu arada herkese tünaydın kızlar
dün ailecek ilk defa dışarı çıktık annem falan varken çıkmıştık ama üçümüz ilk defa çıktık avm ye gidip yemek yiycektik güya benim zilli kızım sanırım anakucağını sevmedi yıktı ortalığı sonra kucağa almak zorunda kaldık orda biraz daha iyiydi ama yinede durmadı bizde sipraiş verdik paketlettirip eve döndük ya böölemi olcak hep o sırada avmde bi sürü çocuk gördüm hepsi arabalarının içinde uyuyolar bi çoğuda benimkiyle nerdeyse benim kızım çok edepsiz sanırım eve geldik zilli sustu uyudu nolcak bunla bizim halimiz bilmem.
bu arada eşime sinirim bende bugün ekmek al ööle git dedim evde bi gr ekmek yok öğlen gelicem dedi öğlen oldu narıyorum sen idare et bişilerle diyo neyle idare etcem allah aşkına iice düşüncesiz bi adam oldu eskiden her işin ucundan tutardı ben dün kızı uyutup direkt yattım yemiş içimiş hepsi oturma odasının ortasında insan biraz düşünür bi işin ucundan tutar dimi yok nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…