allah yardımcın olsun canım bende dün gece senin gibiydim aglıyor susmuyor sallıyorum uyumuyo meme veriyorum daha çok ağlıyor bir yerimi agrıyor anlamadım ama yok agrımıyor belli aglaması başka türlü baktım kulagı akmış hiçbir yerini elletmiyor bende kulagına biraz dkundum daha çok aglıyor dedim kulagı agrıyor galiba saat 23:30 hastaneye gidelim dedim araba desen yok taksi bul gel evde k.valide k.baba var umurlrında değil gelip bir bakmıyorlar çocuk niye aglıyor benim sinirler tepeme çıktı yine eşime kızıp duruyorum hadi çabuk ol uyuşuk davranma yolda giderkende annesine babasına açtım agzımı yumdum gözümü agzıma geleni saydım bizimki allahtan ben sinirlenince bana birşey demez şimdi yine kız durmuyor beyaz gürültü desen işe yaramıyordu dün gece biraz sakinleştirdi şimdi onun sesiyle duruyor bebekler uyuyamadıklarında çok sinirleniyorlar eşime diyorum uyuyamıyorum bişey yapmıyoruz ki ama uyusun diyor ben bu sefer dahada sinirleniyorum uyuyamıyor işte çocuk uyuyabilse uyuyacak şimdide yine mızırdanmaya başladı emzigi atıp duruyor gözler kıpkırmızı uyumuyor yani hemen hemen herkes aynı durumda canım benimkide hep kucakta durmak istiyor ebnde inatla almıyorum ama ben almasam ne olacak k.v .çocuk çırpnınca hemen benimi istiyon kızım alımmı seni diyor anen izin vermez şimdi alamam bana kızar diyor sanki dinliyor ben odadan çıkıyorum o hooop çocugu almış bile bende yatsın almayın diyorum kucakta durmasın diyorum ama kime diyonn illaki kendii bildikleri olacak offf ne yazdım bende hee içim patlamışş
kızlar Allahın izniyle bugün namaza başlıyorum ben
2-3 gündür kanamam kesildi
inşallah bu sefer hiç bırakmadan kılarım
link için saol canım
ben normal doğum yaptım açtık sezonu 47.günde 7 gün de eşim izin verdi bana
sadece iç dikiş biraz acıdı tabii bence 40 muayenesini olun ööle açın
İşte buda 2 hafta önce gittiğimiz özdilek ziyaretimizden:)
sağol canım ya aminn inş.vallahi ömrü hayatımda içmediğim kadar hap içtim inş,bu son olur.vallahi hepiniz çok iyi niyetlisiniz desteğiniz için çok teşekkürlerHAFUU çok geçmiş olsun,nedir şu mastitden çektiğin,Allah şifa versin inşallah,seninde sınavın bu rahatsızlık oldu bu lohusa halinle,inşallah düzelir biran önce ya,Allahtan bebek uyumluu
mkt ayy Allah yardımcın olsun ne kadar sıkıntılı bir gün senin için ben okurken fenalık geldi kayınvalidende maşallah çok kılmış
ama o kurabiye hamuru yokmuuu gülmekten öldürdü beni
hafu sen yazdıkça içim parçalanıyor inanki okudukça acını hissediyorum sanki
Allahım biran önce şifanı verir inşallah
vazelin sürmeyi denedinmi?
canım vazelini hiç denemedim,ama derdim yarayla değil mastit beni mahfeden.teşekkür ederim canım allah kimseyi sağlığıyla sınamasın çok zor.
yüzümdeki hamilelik lekeleri hala berbat şekilde duruyor kocaman kocaman çok sinir bozucuu:44::18:
offf kızlar kaçamadım artık kocişten
sabah beri yazacağım utanıyorum sezeryan sonrası 2 ay kesinlikle yasak diye millete yazarken biz yasağı bozduk sezonu açtık dün
ama benim 2. doğum oldugu halde baya acıdı yada ben cok acıyacak diye kastım ondan olabilir
Sağol canım ya ben zaten genelde göbekten almıştım doğumdan sonra oda gitti bayağı bi ayva göbişimiz kaldı onuda düzleştiricem inşhalecim maşallah ne kadar fitsinnnnn
Doğum yapmış gibi değilsn maaşallh Arabanız güzelmiş hem de oto koltuğu dimi? Ne kaadara almıştınız?
haleciğim doğum yaptığına eminmisin,maşallah bu ne güzellik
slm nasılsınız ya doğumdan sonra yumurtalıkları kasığı ağrıyan varmı neden ağrıyo üşütmüş olabilirmiyim kıızlar
benim ağrımıyo canım üşütmüş olabilirsin yada adet görecek olabilirsin.
[
offf kızlar kaçamadım artık kocişten
sabah beri yazacağım utanıyorum sezeryan sonrası 2 ay kesinlikle yasak diye millete yazarken biz yasağı bozduk sezonu açtık dün
ama benim 2. doğum oldugu halde baya acıdı yada ben cok acıyacak diye kastım ondan olabilir
bu arada kremşantili kurabiye mükemmel oldu aynı un kurabiyesi gibi
ama gerçekten çok çabuk pişiyormuş altı hafiffffçe yandı
ilkkez bukadar basit bir tarifle kurabiye yaptım artık kurtarıcım olur
teşekkürlerr tarif için
79:
canım bizde sezonu 44. gün açtık şimdi ısınma turlarındayız.gerçekten biraz ağrılı oluyor kendimi başa dönmüş gibi hissediyorum.ben birde normal doğum yaptım,eşim baktı dikişler iyi beklemeye gerek görmedi
ii akşamlar kızlar nasılsınız?biz iyi sayılırız maşallah tosunum çok iyide ben bi türlü iyi olamadım doğumdan bu yana.çektiğim şu ağrıyı doğumda bile çekmedim normal doğum bunun yanında melek kalır valla,aman dikkat edin göğüsleriize,allah düşmanımın başına vermesin şu mastiti 3.kez tekrar ateşlendim geçen hafta,gecenin 4 ü eim titrememe uyandı ben nasıl zangır zangır titriyorum ateş 40 derece bir yandan artık ölmek istiyorum dayanacak gücüm kalmadı diye ağlıyorum adam napacağını şaşırdı artık götürmediği dr kalmadı,birde kendi dr olunca kendini çok suçluyor çaresiz kaldı,vallahi hayata küstüm allahtan siz varsınız arada size bakıp yzdıklarınızı okuyup bişey yazamadan(çünkü pek içimden gelmiyor sürekli bir elim zonklayan göğsümde zaten)çıkıyorum.benim oğlumdan sanki başından beri bunları hissediyormuş gibi çok usluilk 15 gün huysuzdu nasılki hem emzirip hemde sağdığım sütleri vermeye başladım uykusu düzene girdi demekki çocuk benden yeteri kadar ememiyormuş.zzaten memeye gelince 5 dk emip uyuya kalıyor.bir öğünde bizimki 100 içiyor bazen bazen 120 içiyor bazende fazla geliyor ikiside kusuyor tam bi yarını tutturamadık.bu arada 2 saate bir nerdeyse geceleri hariç tabi 100 muhakkak içiyor.geceleri aralıksız en az 4 saat uyuyoruz biz sonra emziriyorum bir 2,5 saat daha uyuyor sonra yine sağdığım sütleri veriyorum biraz oynuyoruz gülücükler saçıyoruz (ha bu arada bizimki sesler çıkarmaya başladı benimle konuşuyor sanki)tekrar 1 veya gazı yoksa 2 saat uyuyoruz günümüz rahat geçiyor aslında ama ben hastayım işte hiç tadım yok.
bu arada manikkciğim çok geçmiş olsun.
canım benim kızn doğduğunda biraz ufaktı 33 cm ve ultrasonda 1 hafta gei çıkan bölümde oymuş şimdide 36,5 falandı sanırım ama yarın gidicez tekrar dra o zaman sorarım daha net haa bu arada bizede bıngıldağı küçük biraz dediler ne demekki ??Slm kızlar bebeklerinizin bas cevreleri ölçüldümü
Biz 2 ayımızı doldurduk aşklarımızı da olduk ama kafa cevremiz biraz küçükmüş 36 cm.bingildak da kucukmus siz bas cevresi olcumlernizi yazar mısınız.
selam kızlar ancak uyutabildim tosuncuğuu..bugun zayıflama topiğine gireyim dedimm..moralim bozuldu çıktımm..millette ne azim var yaa..sporlar, kalori hesapları..ben de gelsin tatlılar gitsin böreklerr..oh ohhh..bahanem de en azından kırkım çıksınn..off şu kilolarrr..
oğlum yeni bir alışkanlık edindi..doyuruyorum ağlıyo zırlıyo durmuyooo..napıcamı şaşırıyorumm..pışpışlıyorumm, gazı mı var, altını açıyorumm, eşim mama koşturuyo filan yokkkk..kucağıma alıyorum, (ayağa kalkmam gerekiyor ama, yoksa durmuyo) ayağa kalkar kalkmaz saniyesinde şıpp kafayı koyuyo omuzuma uyuyooo...yada durmuyo bağırıyo bağırıyoo,,emzirmek için alıyorum kucağıma bir iki cok cok çekiyo uyuyooo...yatırıyım diyorum yerine ağlıyo alıyooorum kucağıma memişte geri uyuyoooo...
canım benim kızım doğduğunda 34.9 du.. ilk ay aşısını yaptırmaya gittiğimizde 38 olmuştu.. dün gittik ama sadece kilo ve boy ölçtüler kafasını ölçmediler.. ama belki de minyon tiplidir senin bebeğin.. inş sorun olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?