2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim kızım doğduğunda 34.9 du.. ilk ay aşısını yaptırmaya gittiğimizde 38 olmuştu.. dün gittik ama sadece kilo ve boy ölçtüler kafasını ölçmediler.. ama belki de minyon tiplidir senin bebeğin.. inş sorun olmaz..

yok cnm sen endişe etme kilosu normal bebeğinin benimki biraz tombik ama birazilk aldığım çoğu kıyafet olmuyo hatta hiç giydiremediklerim var Allahtan boyuda varda topaç gibi değil sadece 3 aylık gibiyiz yemesi biraz daha azaldı gibi,, burda yazıyolar 50-100 cc filan benimki onları aparatif yapıyo dr sıkıntı yok normale döner dedi bakalım obez olmasında inşallah

2 gün önce 39 çıktı...

Benim kızda öyle sesler çıkarıyo ve çok hızlı emiyor. Eşimde bana süt tankeri diyor.

benim eşim de ne zaman tlf açsa Asyayı emziriyorum dediğimde benzin mi veriyorsun diyor

canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatabilseydin bir...

Evridikiydi canım
bende teşekkürlerimiz sunuyorum yenidennn

Rica ederim

arkadaşlar bebeğim uyumuyor çok az uyku uyuyor benimle aynı sorunu yaşayan varmı hepinizin bebişleri uyuyormu toplam 8 saat uyuyor 24 saat içinde bazen uyutuyorum 5 dak içinde kalkıyor napıcam şaşırdım...

ayyyy sinir krizi geçiriyoruuuummmm :84:
ya bu bebekler nası saatlerdir sallanır da bi kez dahi gözünü kırpmazz bişi parçalyıp kırasım vaarrr :84:
yarın misafirim var yine zeynebi uyutup evi süpürüyodum süpürmenin yarısında uyandı saat 4 felan o saatten beri kucakta ağlayıp duruyo süpürge ortada, kurabiye hamuru yapmıştım 1 saat dinlencekti ne 1 saati 3.30dan beri dinlenmede uykuya geçmiştir artık yemek yapamdım kız sürekli aglıyo derdi de yok yani uyuyamadıgı için aglıyo eşim geldi yemek yok arkadslarına gitcekti ben kızı tutayım sen yemek hazırla dedi o sinirle aglaya aglaya makarna yaptım yedi çıktı zeynep hala kucakta mutfak savaş alanı zeynep bu sefer krize girdi mi nası aglıyo ne emzik ne meme hiiiç bişi almıyo susturamadım sallıyorum 1 bucuk saat açtım beyaz grültüyü ışığı kapattım kollarımda sallıyorum tam daldı hıçkırık tutdu neyse daldı artık yatırcam cep teli çalıyo zırzır uyandı ağlıyo tabii tel 5 dafa arkaya arkaya sonuna kadar çaldı bakmadan bildim tabii k.v. alacaklı gibi arar hiiç düşünmez ki çocuk uyyodur uyandırmayım gittim sesini kıstım bu sfer ev telii fişini çektim uyttum kızı aradım artık tabii zangır zangır titriyom sinirden ama bişi demedim ammmaa kadın tüm sigortalarımı attırdı neymiş ben kızı biberona alıştırmışım sağp sağp sütümü biberonla veriyomuşum ee tabi ben mazoşistim ya kolayca emzirmek yerine sağcam saatllerce, saklıcam sütü, zamanı gelince ısıtcam, vercem biberonla ne manyak yaa allhım bi sürü ögüt verdi yok annesütü şöyle böyle (ki kendisi hiiç emzirmemiş )sütün kesilir felan dicektim benim sütümü sadece sen kesebilirsin die sinirden telefonu fırlatcaktım walla kapattım teli yine zeynep aglıyoo artık yalnız aglamadı beraber aglaştık
zeynep hala uymadı yaa gözler kıpkırmızı uykusuzluktan,mutfak berbat,kurabiye hamuru hala duruyo ,eşim hala gelmedi ve tımarhanelik ben aynyn böyleim

arkadaşlar bebeğim uyumuyor çok az uyku uyuyor benimle aynı sorunu yaşayan varmı hepinizin bebişleri uyuyormu toplam 8 saat uyuyor 24 saat içinde bazen uyutuyorum 5 dak içinde kalkıyor napıcam şaşırdım...

canım konu açtığın yrede yazdım doymuyor olabilir.

ya kızlar benim şu ticker neden 3. ayı gösteriyor acaba ayı tarihide doğru giriyorum daha 2. ayı doldurmaya 3 gün var

canımm Allah kolaylık versin yakında olsaydık yardıma gelirdim...hepimiz bazen tımarhanelik oluyoruz....bizde cumartesi sabah yola çıkcaz o kadar gözümde büyüyo ki valiz hazırlamak yolculuk yapmak...öfffffff

selam kızlar ancak uyutabildim tosuncuğuu..bugun zayıflama topiğine gireyim dedimm..moralim bozuldu çıktımm..millette ne azim var yaa..sporlar, kalori hesapları..ben de gelsin tatlılar gitsin böreklerr..oh ohhh..bahanem de en azından kırkım çıksınn..off şu kilolarrr..

oğlum yeni bir alışkanlık edindi..doyuruyorum ağlıyo zırlıyo durmuyooo..napıcamı şaşırıyorumm..pışpışlıyorumm, gazı mı var, altını açıyorumm, eşim mama koşturuyo filan yokkkk..kucağıma alıyorum, (ayağa kalkmam gerekiyor ama, yoksa durmuyo) ayağa kalkar kalkmaz saniyesinde şıpp kafayı koyuyo omuzuma uyuyooo...yada durmuyo bağırıyo bağırıyoo,,emzirmek için alıyorum kucağıma bir iki cok cok çekiyo uyuyooo...yatırıyım diyorum yerine ağlıyo alıyooorum kucağıma memişte geri uyuyoooo...

teşekkür ederim canım inş.vallahi daha doğurduğıma sevinemeden başıma bu bela geldi.hayır kıyamıyorumda sütten kesmeye daha çok küçük

canım allah kolaylık versin.ya sabır çek

allah yardımcın olsun canım bende dün gece senin gibiydim aglıyor susmuyor sallıyorum uyumuyo meme veriyorum daha çok ağlıyor bir yerimi agrıyor anlamadım ama yok agrımıyor belli aglaması başka türlü baktım kulagı akmış hiçbir yerini elletmiyor bende kulagına biraz dkundum daha çok aglıyor dedim kulagı agrıyor galiba saat 23:30 hastaneye gidelim dedim araba desen yok taksi bul gel evde k.valide k.baba var umurlrında değil gelip bir bakmıyorlar çocuk niye aglıyor benim sinirler tepeme çıktı yine eşime kızıp duruyorum hadi çabuk ol uyuşuk davranma yolda giderkende annesine babasına açtım agzımı yumdum gözümü agzıma geleni saydım bizimki allahtan ben sinirlenince bana birşey demez şimdi yine kız durmuyor beyaz gürültü desen işe yaramıyordu dün gece biraz sakinleştirdi şimdi onun sesiyle duruyor bebekler uyuyamadıklarında çok sinirleniyorlar eşime diyorum uyuyamıyorum bişey yapmıyoruz ki ama uyusun diyor ben bu sefer dahada sinirleniyorum uyuyamıyor işte çocuk uyuyabilse uyuyacak şimdide yine mızırdanmaya başladı emzigi atıp duruyor gözler kıpkırmızı uyumuyor yani hemen hemen herkes aynı durumda canım benimkide hep kucakta durmak istiyor ebnde inatla almıyorum ama ben almasam ne olacak k.v .çocuk çırpnınca hemen benimi istiyon kızım alımmı seni diyor anen izin vermez şimdi alamam bana kızar diyor sanki dinliyor ben odadan çıkıyorum o hooop çocugu almış bile bende yatsın almayın diyorum kucakta durmasın diyorum ama kime diyonn illaki kendii bildikleri olacak offf ne yazdım bende hee içim patlamışş

bugün tamamen aynı durumdayız.tek farkımız ev umrumda değil...onun dışında açım yemek yemedim süt azalacak açlıktan şimdi banyoyaptırdım şansımı deniyorum ama bütün gün toplasan bir saat uyumadı..sadece ağlamasını engelledim.şurubumuz bitmişti önemsemedim far ediyor demek ki (

kızlar ya doğumdan sonra benim yüzüm acaip kötü oldu ...çokcana sivilce çıktı sanki ergenliğe yeni giriyorum...çok moralim bozuluyo....zaten fazlalıklar var malum bide yüzümde böyle olunca aynalaraa bakasım gelmiyo....öneriniz var mı maske falan....

canım bencede muuhutemelen açtırr....

canım sakin oll...hepimiz bazen tımarhanelik oluyoruzz..bende neredeyse hergün aynı durumdayımm..bişey yapmaya kalkışsam yarım kalıyo bekliyoo..onu ordan kaldırabilmem için bazen gün geçiyo üstündenn..meleklerimiz hep birinci sırada olmak istiyolarr..

canımm Allah kolaylık versin yakında olsaydık yardıma gelirdim...hepimiz bazen tımarhanelik oluyoruz....bizde cumartesi sabah yola çıkcaz o kadar gözümde büyüyo ki valiz hazırlamak yolculuk yapmak...öfffffff
saol canım yaa üstüste geliyo bazen tabii biz streslenince bebek de huzursuzlanıp daha da fazla ağlıyoo hep sorcam unutıyorum canım ankranın neresindesin? manisayamı yolculuk bende izmirliyim biz ancak yaza gidebilcez şimdiden ii yolculuklar

canım hepimzn ki ööle kucakçı oldu bunlar sevgi pıtırcıklarıı olcaklar

Son düzenleme:

canım denemedim ama büyükler der anne sütü sürrr..iyi gelirmişş..ben oğlumun yüzündeki pıtırcıklara sürdüm ..ona iyi geldii....kendime sürecek kadar çok sütüm yokk..damlasına kıyamıyorumm..hehehhe:)))

bu arada kızlar..oğlum profilimdeki resme çok benziyomuşş..yeni farkettimm..ama benim oğlumm baya saçlııı..:)

saolun kızlaaaarrr sizde olmasınız birbirimizi en ii biz anlıyoruzz

nurcum ben hamilelik öncesi hep sivilce derdi çektim loreal pure zone temizleme jeli ii geliyodu ama bu durum farklımıdır bilemem canım

canım yaa çok geçmiş olsun ne zor bigün geçiriyorsun,seni okadar iyi anlıyorumki,Allah kolaylık versin hepimize,sen anlatınca gözümde canlandırdım herşeyi cidden zor bir gün olmuş,k.validende amma sinir bozucu zaten onun yaptıklarını okudukça cinlerim tepeme çıkıyor,ya sabır de yapacak başka bişey yok,2 gündür bizde tuhafız,minik biraz emiyor gaz sancısı tutuyor avaz avaz ağlıyor,ve sadece havaya kaldırıp tuttuğumuzda susuyor,yani eşim tek eliyle halter kaldırır gibi tavana kadar yükseltiyo ozaman susuyo ne tuhaf şeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…