günaydınnnn kızlar
kalktım kahvaltı ettim duşumu aldım şimdi evi toparlayıp öğleden sonra arkadaşa oturmaya gideceğim
Günaydın Kızlar Bugün 40ımızı Doldurduk Hayırlısıyla.. Banyomuzu Yapıp 40 Uçurmaya Gidicez İnşallah.. Benim Son 1 Haftadır Hiç Kanamam Yoktu Kesildi Heralde Bu Adet Kanaması Ne Zaman Başlıcak Acaba Ayy Kafam Çok Karışık Aile Hekimine de Gidicem Spiral Konusunu Konuşmaya Ayyy Korkuyorumda.. Neyse..
Şu Rota Virüsü Aşısını Yaptırcam Galiba En Sonunda Ne Olur Ne Olmaz.. Ayy Bi de Aşıyı Vurdurduk Diye Bişey Olursa.. Anne Olup da Sorumluluğu Üstüne Almak Ne Zormuş El Kadar Bebeğin Bugünkü Kararlarını Vermek Kalan Tüm Ömrümün Kararını Vermekten Daha Zormuş.. Allah Yardımcımız Olsun..
Afiyet Olsun Canım Tarifin Nesi Var O Senin El Becerindir ;} Ellerine Sağlık Yaramasın Sadece Süt Olsun ;}
günaydın hatunlar
evridiki ve mapuçi sanırım siz varsınız sadece sezonu açmak için 2 ayı beklemeyen
biz de beklemiycez bu gidişle.yani bana kalsa ok ama kociş beklemiycek :78: 45.gün çok mu erken? bide ikiniz de sezeryanlısınız dimi? çok acıdı mı
Teşekkürler tekrar :)
Canım biz 2. ayı bekledik.
Benim her iki dogumda sezeryan ama oglumda 40'ın çıkınca demişti doktor, o nedenle beklememiştik. Ama o zaman çok çok çokkkkkkk acımıştı. Bu defa 2 ay bekledik aşırı bir acı olmadı...
günaydın kızlardün yorucu bi gün gecirdik misafirim vardı gündüz onlar gidince zeynebi hazırladım eşim geldi alışverişe gittik kızım çok tatlı bi şekilde uyudu yada bakındı etrafa milleti başımıza topladıı bende saç boyası baktım ama organic olarak ne tavsiye edersiniz? garnier naturals baktım ama saçım koyu kestane açık kestaneye boyatmak istiyorum ama kutu üstündeki sonuçlara bakınca istediğim rengi bulamadım neyse geldik saat 9.30du banyo günüydü zeynebin hemen yıkadık o da uyudu güzelce bizde sızmışız ben 10da uynadım eşimi ugurladıgımı hatırlamıyorum bile uyanınca aradım eşimi özür dilemek için o da güldü meger kahvaltı hazırlayıp geçirmişim :26: kızımda uyuyo hala bi evi toplayım yarına da misafirlerim var ama ben kendimi çok yorgun hissediyorum
benım oglumda hıc ates olmadı canım ama ben yıne de gelınce hemen surup verdım nolur nolmaz dıye ....hemsırede ates yapmaz merak etme demıstıSlm kızlar 2.ay aşılarını yaptıran var mı biz yarın yaptircaz çok endiseliyim ateş oluyomu acaba bilen var mı
beimkiler büyüdü de ne işe yarıyor.. 95 beden oldum nerdeyse... geçen gece sağmayı denedim elektrikli pompoyla inanmazsın ama sadece 1 çay kaşığı çıktı... olmayınca olmuyorrrrr
haklısınız kızlar evet olmayınca olmuyor...ama ben sunu kesfettım kızlar ben guzel beslendımmı sutum cok guz<el gelıyor ama dun mesela nerdeyse yemedım hemen azaldı..sıkınca fıskıran sut damlamıyodu bıle ama bugun guzel yıcem artsın yınebenimde göğüsler bir beden büyüdü,, damarlar masmavi bellii..ama süt yokkkk...20 cc çıkarsa iyidirr.sağ ğöğsümden hiç gelmiyorr..sıfırrrr..aynennn..olmayınca olmuyorrrrrr
off annemin tansiyonu yine tavan yapmış,kalbini tutup titriyomuş,eşim abim hastaneye götürdüler,moralim bozuldu yine,ne oluyor annecime anlayamıyorum,bu sefer kalbi sıkıştırıyomuş,eşim aradı şimdi sesini duydum annemin,kalp ekosu çekmişler kan falan almışlar,o halde bile bana kapıyı kimseye açma diyor,evde tekim,annem için çok korkuyorum,sürekli düşünmekten başıma ağrılar giriyor,alışık değilim annemin bu hallerine,hastalık nedir bilmezdi kadın ya,yanında olup bakmak istiyorum ama kızım elimi ayağımı bağlıyor,anneme yardımcı olmak için gittiğimde ya kızımın gaz sancısı tutar yada huysuzluğu üzerinde olur,kalkar birde annem pışpışlayıp gazını falan çıkarmaya çalışır,kızımın ağlamasından hepten rahatsız olmasın diyede gidemiyorum,canım sıkıldı yine sizide sıkmim şimdi hayırlı geceler
kızlaaaar sütü arttırmak için ıhlamuru öneren kimdi hatırlamıyorum ama kucak dolusu sevgiler gönderiyorum saolsun
kızlar isteyen olur tekrar diye arkadaşın verdiği linki kopyalayım mavi3 istiyordu sanırım ;???
kızlaaaar sütü arttırmak için ıhlamuru öneren kimdi hatırlamıyorum ama kucak dolusu sevgiler gönderiyorum saolsun
off annemin tansiyonu yine tavan yapmış,kalbini tutup titriyomuş,eşim abim hastaneye götürdüler,moralim bozuldu yine,ne oluyor annecime anlayamıyorum,bu sefer kalbi sıkıştırıyomuş,eşim aradı şimdi sesini duydum annemin,kalp ekosu çekmişler kan falan almışlar,o halde bile bana kapıyı kimseye açma diyor,evde tekim,annem için çok korkuyorum,sürekli düşünmekten başıma ağrılar giriyor,alışık değilim annemin bu hallerine,hastalık nedir bilmezdi kadın ya,yanında olup bakmak istiyorum ama kızım elimi ayağımı bağlıyor,anneme yardımcı olmak için gittiğimde ya kızımın gaz sancısı tutar yada huysuzluğu üzerinde olur,kalkar birde annem pışpışlayıp gazını falan çıkarmaya çalışır,kızımın ağlamasından hepten rahatsız olmasın diyede gidemiyorum,canım sıkıldı yine sizide sıkmim şimdi hayırlı geceler
hiç bir zorluğu yok canım
internetten resmine bakarak yaptı kardeşim
dikdörtgen bir kumaşın üstüne boyuna asmak için şerit geçiriyorsun kurdela bile olur
fotolar sana fikir verir sanırım
Eki Görüntüle 170273 Eki Görüntüle 170272 Eki Görüntüle 170270 Eki Görüntüle 170271 [
kızlar isteyen olur tekrar diye arkadaşın verdiği linki kopyalayım mavi3 istiyordu sanırım ;???
canım krem şantili kurabiye tarifi seninmiydi ben de sana teşekkür ederim süper oluyor ve pratik bir tane alıp tadına baktım tepsiden güzeldi ama kalanı yaktım(( hemen pişiyormuş :)))
selam canım nasılsın? kızın nasıl? ialcı yazıp memnunum demiştin, atlatabildiniz mi gaz problemini?
ıiyiyim canım daha iyiyiz başetmeyi öğrendik sanırım.her gün aynı saatte ağlıyordu gazı çıkamadığı için sanıyordum gazı çıkıyor artık karnı şiş değil ama o saatte yine huysuzlanıyor ben de 5s kuralını uyguluyorum rahatlıyor.siz de durum ne sen merhem kullanıyordun ben ona niyetlendim ama almadım??
ıiyiyim canım daha iyiyiz başetmeyi öğrendik sanırım.her gün aynı saatte ağlıyordu gazı çıkamadığı için sanıyordum gazı çıkıyor artık karnı şiş değil ama o saatte yine huysuzlanıyor ben de 5s kuralını uyguluyorum rahatlıyor.siz de durum ne sen merhem kullanıyordun ben ona niyetlendim ama almadım??
Cnm geçmiş olsun Allah şifa versin annene. Bence annen biraz istirahat etsin sonra gidersiniz kızınla. Kayınvaliden vaarsa yada başka biri bebişini kısa süreliğine bırakabilirsin. Anneni görmüş gelmiş olurusun için rahat eder.
sezeryandan sonra 40tamı açtınız sezonu...2 aydamı... benim dr 2 ay dedide... 40ada az kalmıştı halbukeeem
ay cnm sen sabahtan akşam saat 6'ya kadar (bu msjı o zaman yazmışsın da) 2 bardak suyla 2 bardak meyve suyuna bol sıvı mı diyosun:)))) ben onları 1 saat içinde içiyorum ayol:))
1 öğün yemek de iyi değil canım ya bırak emziren anne olmayı normalde bile sağlıklı değil,hem 5 kilo için bu kadar katı diyet yapma bence.
Bu arada doktorumun söylediği bişeyi paylaşayım kilolarla ve diyetle ilgili.Diyet yaptığında da sıvı tüketerek sütün olur ama besleyiciliği ve kalitesi düşer demişti.Yani senın vücudunda olmayan bi vitamin bebeğine de geçemez haliyle.Bence sen öğün sayısını arttır sık sık ama azıcık ye.Ben de senın gibi 5 kilom kaldı,öle yapıcam bugunden itibaren ve spor tabi:))
günaydın hatunlar
evridiki ve mapuçi sanırım siz varsınız sadece sezonu açmak için 2 ayı beklemeyen
biz de beklemiycez bu gidişle.yani bana kalsa ok ama kociş beklemiycek :78: 45.gün çok mu erken? bide ikiniz de sezeryanlısınız dimi? çok acıdı mı
canım şimdi durumu nasıl annenin? inş. önemli bir şey değildir. yaıa gidemiyorsan anneni sana alabilirsin belki. kendi evinde ilgilenmek daha kolay olur. zaten bebekle biryere gitmek çok zor. beziydi vitaminiydi giysisiydi derken o kadar şey taşımaktansa evde oturasım geliyor benim.
5s ne demek oluyor?
1- Swaddling - Kundak yapmak: Eskiden yaptığımız şekilde, kollarını bacaklarını sıkı sıkı saracak şekilde kundaklamadan bahsetmiyoruz. Bebeğinizi önce büyükçe ve tülbente benzeyen yumuşak dokulu, bebeği sıkıntıya sokmayacak bir kundağa sarın. Kolları vücudunun iki yanında sabitlenmeli. Ancak ayaklar gevşek sarılacak. 5 aylık olana kadar bu şekilde uyutun. Ayrıca, mutlaka uyuduğu odada 'beyaz gürültü' dediğimiz ses olsun.
2- Side/Stomach Position - Bebeği yana çevirmek: Bebeğinizi kucağınızda sağa doğru yatırarak yüzü aşağıya bakacak şekilde tutun.
3- Shushing - Şşşşşşşşşşt demek: Kulağına yüksek sesle şşşşşşşşşşt deyin. Bu ses, ona anne karnındaki gürültülü ortamını hatırlatır.
4- Swinging (and jiggling) - Hafifçe sallamak: Başını jöle gibi elinizin altında hafifçe, çok sarsmadan sallayın. Bu eylem ona anne karnındaki hareketli ortamı hatırlatır.
5- Sucking - Emmesini sağlamak: Emzik kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?