Kızlar Merhaba Herkese,
Herkes Tarif Vermiş Bende Bi Tarif Vereyim.. Doğumdan Sonra Yeni Gözdem Muhallebili Kadayıf Tatlısı Tarifini Veriyim Çok Kolay Yapılıyor ve Çok Lezzetli Şuana Kadar Bebek Görmeye Gelen Herkes Tarifini Aldı da Gitti :} Az Önce Yine Yaptım Dolapta Soğuyor Sabırsızlıkla Yemeyi Bekliyorum :}
Malzemeler:
•300gr kadayıf
•6 yemek kaşığı toz şeker
•5 yemek kaşığı tereyağı
•1,5 su bardağı doğranmış ceviz
Hazırlanması:
1.Kadayıfı 1-2 saat öncesinden derin dondurucuya koyun. Dondurucudan alıp kolayca kırarak tencereye koyun.
2.İçine yağı, şekeri lave edip orta harlı ateşte sürekli karıştırarak kavurun. Pembe hale gelince cevizi ekleyin. Ateşten alıp soğutun.
Muhallebi Malzemeleri:
•1kg süt
•4 yemek kaşığı un
•2 yemek kaşığı mısır nişastası
•2 türk kahvesi fincanı toz şeker
•1 yumurta
•1 paket vanilya
•1 küçük paket (süt paketinde) krema
Hazırlanması:
1.Krema hariç tüm malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğutun. Soğuduktan sonra içine kremayı ekleyip mikserle karıştırın.
2.Kadayıfın yarısını büyük dikdörtgen borcama serin. Üzerine muhallebiyi yayın. Kalan kadayıfı da serin.
Şöyle Bişey Oluyor İşte..
merhaba kızlar
sezeryanlı olupta sezonu açan oldumu aramızda
off annemin tansiyonu yine tavan yapmış,kalbini tutup titriyomuş,eşim abim hastaneye götürdüler,moralim bozuldu yine,ne oluyor annecime anlayamıyorum,bu sefer kalbi sıkıştırıyomuş,eşim aradı şimdi sesini duydum annemin,kalp ekosu çekmişler kan falan almışlar,o halde bile bana kapıyı kimseye açma diyor,evde tekim,annem için çok korkuyorum,sürekli düşünmekten başıma ağrılar giriyor,alışık değilim annemin bu hallerine,hastalık nedir bilmezdi kadın ya,yanında olup bakmak istiyorum ama kızım elimi ayağımı bağlıyor,anneme yardımcı olmak için gittiğimde ya kızımın gaz sancısı tutar yada huysuzluğu üzerinde olur,kalkar birde annem pışpışlayıp gazını falan çıkarmaya çalışır,kızımın ağlamasından hepten rahatsız olmasın diyede gidemiyorum,canım sıkıldı yine sizide sıkmim şimdi hayırlı geceler
bizde varız
fatmacım hani emzirme önlüğü yapmıştın. yapılışı, resmi ya da nasıl olacağını anlatan bir site varsa verir misin canım
kızlar olmıyacak bu böyle...zayıflama topiğimiz varmış... haberim yook....linki bilen biri yollarmı.. bulamadımda...
Paradise teşekkürler tarif için bugün yaptım mükemmel oldu. Oglum tatlı sevmez o da bayılarak yedi eşim deHaftaya eşimin arkadaşları gelecek onlara da yapacagım
Ne zamandır da aklımda yazacagım unutuyorum. rota virüsüne oglum yakalandıgında 9 aylıktı. Kaldı ki köyde de yaşamıyorduk.. Hatta ilk bir yıl eşimle dönüşümlü baktık. sabah ben gidiyordum okula ögleden sonra geliyordum, eşim gidiyordu. O zaman tokat merkezde görev yapıyorduk. karda kışta çocugu dışarı bile çıkarmıyorduk. Bu virüs pislikten vs değil hava yoluyla bulaşan viral bir virüs. Dün yaptırdık Asyaya. Hemşire de agzına damlatırken tükürmek kusmak yok yoksa baba almaz bir daha diyor.
gerçi biz ögretmeniz ögretmen çocukları daha sık hastalanır. çünkü malesef okuldan eve istemesek de hastalık getiriyoruz
Nur_45 ben baya kilo verdim,eski halime dönmeme 5 kilo kaldı,yemeği azalttım,yani günde sadece 1 öğün yiyorum zaten iştahımda yok,sıvı bol tüketiyorum sütü çoğaltsın diye,mesela bugün sabahtan beri sadece küçük bi kurabiye,2 bardak su,2 bardak meyva suyu içtim,birazdan akşam yemeği yapıcam sadece akşam yemeğimi yicem,bu arada böyle az yediğim halde sütüm bol,çünkü iş sıvı tüketiminde bitiyor,ben daha yatana akdar bol bol meyva suyu içerim,birde ıhlamur salep falan.
hiç bir zorluğu yok canım
internetten resmine bakarak yaptı kardeşim
dikdörtgen bir kumaşın üstüne boyuna asmak için şerit geçiriyorsun kurdela bile olur
fotolar sana fikir verir sanırım
Eki Görüntüle 170273 Eki Görüntüle 170272 Eki Görüntüle 170270 Eki Görüntüle 170271 [
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?