2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

güzel olursa yemeğe gelelim mi nur))
Fırında Mücver

Malzemeler:

3 – 4 adet orta boy kabak

3 – 4 adet yeşil soğan

3 yumurta

1/2 demet maydanoz

1 + 1/4 su bardagi un

1/2 su bardagi sıvıyağ (ayçiçek)

Tuz

Karabiber

1/2 su bardağı beyaz peynir rendesi

1 paket kabartma tozu

Üzerine serpmek için:

Çörekotu

Yapılışı:

Fırınınızı 180 dereceye ayarlayın.

Kabakların kabuklarını soyup rendeleyin ve sularını sıkıp bir kaba koyun.

İnce doğranmış yeşil soğanları ve maydanozu ilave edin.

Ardından sıvı yağ, yumurtalar, beyaz peynir rendesi, tuz, karabiber ve en son un ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın.

Yağlanmış borcama ya da kek kalıbına aktarıp üzerini düzeltin.

Üzerine çörekotu serpiştirdikten sonra önceden ısıttığınız 180 dereceli fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 30-40 dakika pişirin.

çok memnun olurum canım... siz kızlarla toplanın gelin o zaman bi mücverle kalmayız....

slm misafirler vardı yeni kalktılar bi size bakiim dedim geçmişe pek bakamadım
walla bende zayıflamak istiyorum ama bu misafir trafğinden evde hergün pasta börek oluyo ee bende mecburen yiyorum napiiiim :26: ama ekmegi kestim bende bide yürüyüşe başladım mı tamamdır

burcucum bi araba vardı eltimlerin o var die almammıştık getirdi kayınpeder bi baktım yatmıyoo hem ucuz hemde 6.aya kadar kullanbilecegim bişi bakıyorum maxima happy i begendim parkyatagımız maxima gayet memnunum bide senin dedgine bakiim sende bi dedgime bak istersen

sevimcim geçmiş olsun kulak agrısı berbattır bilirim doğum sancısı gibidir mübarek

evridiki belki cevap vermişlerdir geçmişe bakamadım ama 3.ayda aşı yok canım 4 de var

hııı burcu seninki daha farklıyımış ben daha basit bakıyorum 4 ay kullancam sadece bide canım şu topiğinin linkini verirmisin beraber zayıflayalımm

heheheheh:) kadına bak yaa,tahmin edebiliyorum nasıl sinirlendiğini,valla hale çok geçmiş olsun,yaşadıkların okadar sıkıcı ve sinir bozucuki anlatımından sanki oradaymışım gibi olanı biteni buradan hissettim,ben en çok o mnik bebeğe üzüldüm,resmen Allaha emanet,ay delircemm

aynı şeyleri düşünüyomuşuz,bende bazı radikal kararlar alıp değişim yapıcam kendimde

selam kızlar yine berbat bir günün ve gecenin ardından ayaktayım,kızıma bir gaz sancısı bastı,saatlerce ağladı yavrum,gözlerine yaşlar dolu kirpikleri ıslandı yüreğim mahvoldu onu öyle gördükçe,çığlık çığlığa ağladı,kızım barsak gazından değilde en çok mide gazından rahatsız oluyor,daha kaç ay sürecek kızlar bu durum,kaç ay var daha,inanın gece gram uyumadık eşimle,sabaha hatta öğlene kadar uykusuz ve sıkıntılıydı,neyse şimdi uyuyor kızım

EVRİDİKİ hakkını yemiyim benim eşim bana çok yardımcı oluyor hatta elim ayağım,kesinlikle kızımı ben tek büyütüyorum diyemem ikimiz birlikte büyütüyoruz,çokda anlayışlı sağolsun çoğu zaman ne yemek nede temizlik yapabiliyorum,en büyük desteğim eşim,ben uyurum o bebeğin gazını çıkartır uyutur,iyiki var canım aşkım,ama herkes bu kadar şanslı olamıyor eş konusunda,çoğu erkek dönüp kıçını yatıyor,sanki kadın tek yapmış o bebeği,Allah hidayet versin.

Nur_45 ben baya kilo verdim,eski halime dönmeme 5 kilo kaldı,yemeği azalttım,yani günde sadece 1 öğün yiyorum zaten iştahımda yok,sıvı bol tüketiyorum sütü çoğaltsın diye,mesela bugün sabahtan beri sadece küçük bi kurabiye,2 bardak su,2 bardak meyva suyu içtim,birazdan akşam yemeği yapıcam sadece akşam yemeğimi yicem,bu arada böyle az yediğim halde sütüm bol,çünkü iş sıvı tüketiminde bitiyor,ben daha yatana akdar bol bol meyva suyu içerim,birde ıhlamur salep falan.

birde çorbaaaa,meyveee yeterlii.bol koşturmaca bol hareket bol emişme,bitti gitti kilolar:)

Son düzenleme:
Slm kızlar 2.ay aşılarını yaptıran var mı biz yarın yaptircaz çok endiseliyim ateş oluyomu acaba bilen var mı

beimkiler büyüdü de ne işe yarıyor.. 95 beden oldum nerdeyse... geçen gece sağmayı denedim elektrikli pompoyla inanmazsın ama sadece 1 çay kaşığı çıktı... olmayınca olmuyorrrrr

herkese mrb..bugün kızımı genel kontrol için dr a götürdük..gelişimi ve kilo alımı ii dedi.ben sütüm çok az yetmiyor dedim. tek göğüsten 30 40 ml çıkıyor..oda şimdilik yetiyor ki kilo alıyor dedi ama 3 aylık olunca artık yetmez mama verirsin dedi..
pompa aldım sağmaya başladım..bir göğsümden az geliyor..onun kanallarını açmam için sık sık sağmalıyım..
yarın eve gidiyoruz..uzun bir yolculuk olck. annemler kızımdan ayrılmak istemiyorlar..çok üzgün annem ve kardeşlerim..bir daha görmelerine kızım 5-6 aylık olck..
hepinizi öpüyorum..

merhaba kızlar
sezeryanlı olupta sezonu açan oldumu aramızda

Biz varız
Slm kızlar 2.ay aşılarını yaptıran var mı biz yarın yaptircaz çok endiseliyim ateş oluyomu acaba bilen var mı

Canım dün yapıldı kızıma. ateş olmadı çok şükür..

evridiki belki cevap vermişlerdir geçmişe bakamadım ama 3.ayda aşı yok canım 4 de var

Canım evet baktım teşekkür ederim 4. ayda varmış...

Amin canım evet çok şanslıyız

canım özelden heyet raporu alınca biryere onaylatmak gerekli mi? sen bilirsin böyle şeyleri, hep sana soruyorum) kusura bakma lütfen

))

Estagfurullah Şenay. Raporu okula vermen yeterli. Okul da üst yazı ile ilçe mem.e gönderecek

Ay ben bu mesajı internette bu gürültülerle ilgili yazı ararken gördüm iyimi? Benimki kahverengi gürültüde uyuyor evridiki.Beyaz gürültüden hoşlanmadı.3 çeşidi var pembe beyaz ve kahverengi...

Hadi ya Googla ne yazdın da çıktı

Pembe ve kahverengiyi bilmiyordum Bir de onları deneyelim bakalım...

ya kızlar benim 47. günüm dün gece 1-2 damla kan geldi adet oldum sandım sonra devamı yok.. size böyle bişey oldu mu

evet canım benim 45. gün falan bir iki damla kan geldi adet oldum sandım sonra kan bir daha gelmedi biraz açık renk akıntı şeklinde devam etti sanırım ilk adetimiz böyle olucak

beimkiler büyüdü de ne işe yarıyor.. 95 beden oldum nerdeyse... geçen gece sağmayı denedim elektrikli pompoyla inanmazsın ama sadece 1 çay kaşığı çıktı... olmayınca olmuyorrrrr

benimde göğüsler bir beden büyüdü,, damarlar masmavi bellii..ama süt yokkkk...20 cc çıkarsa iyidirr.sağ ğöğsümden hiç gelmiyorr..sıfırrrr..aynennn..olmayınca olmuyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…