ya kızlar benim kızım uyanıkken oyun istiyo...uyuduğunda güzel uyuyo ama uyanıncada ilgi istiyo...konuşuyoruzz hoşuns gidio resmen karşılık verio
onunla daha hoş vakit geçirme adına bişiler almak istiyorum tavsiyeelerinizi bekliom
bi de geçen gün bi arkadaş sanırım evridiki idi fırında mücver tarfi vermişti...alan varsa verebilir mi?
eşim çok geç gelio o vakitte yemek yemek pek hoş olmuo o yüzden çayın yanınaa hafif bişi yapim dedm
güzel olursa yemeğe gelelim mi nur))
Fırında Mücver
Malzemeler:
3 4 adet orta boy kabak
3 4 adet yeşil soğan
3 yumurta
1/2 demet maydanoz
1 + 1/4 su bardagi un
1/2 su bardagi sıvıyağ (ayçiçek)
Tuz
Karabiber
1/2 su bardağı beyaz peynir rendesi
1 paket kabartma tozu
Üzerine serpmek için:
Çörekotu
Yapılışı:
Fırınınızı 180 dereceye ayarlayın.
Kabakların kabuklarını soyup rendeleyin ve sularını sıkıp bir kaba koyun.
İnce doğranmış yeşil soğanları ve maydanozu ilave edin.
Ardından sıvı yağ, yumurtalar, beyaz peynir rendesi, tuz, karabiber ve en son un ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın.
Yağlanmış borcama ya da kek kalıbına aktarıp üzerini düzeltin.
Üzerine çörekotu serpiştirdikten sonra önceden ısıttığınız 180 dereceli fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 30-40 dakika pişirin.
Kızlar ya hazır vaktim varken yazayım dün ameliyat olduk işte ben diğer arkadaşlara yapıldığı gibi aynı gün taburcu olmayı beklerken doktor bi gün yatırıcaz dmezmi çok kötü oldum zaten sevmiyorum hastaneleri o şaşkınlıkla doktora burdamı kalıcaz demişim oda şaşkınlıkla evet dedi.Yok bahçeye çadır kuracaktınız demedi iyi.Neyse kızım için katlanıcaz artık dedim ama nerden bilebilirdimki oda arkadaşımın bana ve kızıma bütün geceyi zehir edeceğini.Oda arkadaşım diyorum kulağa çok sevimli geliyor ama arkadaş dediğime bakmayın 55-50 yaşlarında bi kadındı.Torunu kasık fıtığı olmuş onunda o kalıyordu bebekle bebeğin annesi lohusa depresynundaymış vs vs.Neyse buraya kadar sorun yok ama kadın bildiğiniz herşeyi soran çok konuşan yaşlılar vardır ya onlardan işte.Saat 15:00 gibi odaya alındık bununla benim uykum var uyuyamadım gece dedi perdeyi çekti içeriyi karanlık yaptı tv vardı onu kapattı neyse dedim zaten bebişler ameliyatlı rahatsız olmazlar hiç olmazsa dedim.bebişler narkozun etkisiyle uyolardı daha.Bu uyumaya başladı ama ne uyumak yer gök inliyo horultudan.Horultusunu kessin diye bir iki poşet elledim ses kesildi sonra yine başldı ama aynen şöyle horluyor.Tiiiisssssiiiaaaahhh tissiiiiiiiyaaaahhhh.... Allahım uyuz oldum neyse çıktım kapı önüne duymamak için bebiş uyuyodu.Bi müddet sonra bebişler uyanmaya başladı girdim içeri.Kadın bebeği uyutmak için başladı çocuğu ayağında sallamaya bide hızlı sallıyo sallarkende pat pat göğsüne vuruyo.Aklım çıktı ameliyatlı çocuğa bişey olacak diye.Neyse çocuk inliyo uyumuyo başladı bu bu sefer çocuğu sözde sevmeye ama nasıl sevmek resmen kırmızı noktalı cümleler kuruyo.Torunu erkekti "ben senin ç.k.nü yerim,erkeğim benim oğlum adam olmuş benim(sanki kasık fıtığı alınmamışta sünnet olmuş allam ya) ,küçük g.tüm benim,s.çıvemedin ya oluuum,siiiyon siiyon s.çıvemiyon,atom bombasımı attım sen oluummm" Alllahım daha neler neler yazamıycam buraya kızlar... Ben duyduklarımdan dolayı şoklardayım.Uyumayınca kızıyo bu sefer yine kırmızı noktalı tehditvari sözleer çocuğa.Uyusun diye türkü çığırıyo çocuktan 10 kat fazla ses çıkarıyo benim bebişte uyanıyo kuzum.Sinir oldum sinir. Mama hazırlıyo çocuğa yanında termosla sıcak şu getirmiş onun üstüne musluktan su dolduruyo mamayı hazırlıyo çocuğu ayağında sallarken içiriyo mama biberonun içinde şak şak sallınıyo bide çocuk bu biberona bi alışamadı diyo.Çocuğa o halde içebilidği için madalya vermek gerekir bence.Allahım kabus gibiydi.Aradada bana akıl veriyo çocuğu öyle yatırma bak arkaya bakmaya çalışıyo gözü döner vs vs.Bi ara mama hazırlamaya gittiğ mutfağa oh be dedim içimden.Bu arada teli çalmaya başladı.Dırıdıy dıy dıy dırıdıy faslından sonra bi ses "ceeaanndarma jandarma" diye türkü başlamazmı telde.Allahım dedim bu bi kabus olmalı ben rüyadayım ve kesin uyanıcam.Sonra geldi aynı gürültü faslı tekrar bebeğim iyice huzursuzlandı valla aldım çocuğumu çıktım koridora koltuğa oturdum sabaha kadar odaya girmedim.Amleiyatlı kızımla koltuk üstlerinde sabahladık.Tabi böylle espirili anlattığıma bakmayın sinir krizi geçirecektim nerdeyse.Bide akşam yemeğini kaçırdık aç kaldım.Eşim bişeyler getirmek istiyo onada izin yok.Kızlar yani "Eşimle aşkımız eskidi, rutinleşti herşey vs." düşünceleriniz varsa doooğru bi devlet hastanesine gidiyosunuz kendinize berbat bi oda arkadaşı buluyosunuz.Çok değil 3 gün kalın sizi ziyaretçi saati dışında görüştürmesinler o dışarda siz içerde ilk günlere geri dönüyosunuz.Hayatımda yaşadığım en berbat geceydi kızlar.Hapishaneye düşmüşüm gibi hissettim sabah hiç olmuycak sandım.Hatta koridorda oturuken kaçma planları bile yaptım.Kızım olmasaydı hiçbirine katlanamazdım bide valizim olmasaydı kaçacaktım aslında.Hepsini taşıyamadım malesef
arkadaşlar kilo konusunda ne yapıyorsunuz....benim biran önce zayıflamam lazım moralim çok bozuluyor kendimi gördükçe...en çok kokrktuğum şeyin eşim ya beni beğenmezse diye onu ihmal etmek istemiyorum...yaklaşık 20 gün ayrı kalıcaz dönüşüm muhteşem olsun istiyorum...manisadayken kendimde bi kaç değişiklik yapmayı planlıyorum...saçımı kestircem belki renginide değiştririm birazda kilo verebilsem...ve değişik tarz yapsam diyorum kendime...kıyafet falan alayım diyorum...neyse işte kilo vermek için özel olarak yaptığınız bişiler varsa paylaşırmısınız
valla canım çook maceralı bır gece olmus senın ıcın çok çok geçmiş olsun oda arkadaşına da ıyı dayanmıssın valla ben çıldırırdım heralde..
kızlar ben artık sütten umudumu kestım makına falanda ıstemıyorum ypok çogaltır falan dıye de dusunmucem artık çok yemek de yemıcem sadece su içereim heralde oldugu kadar olsun ...zaten mama yemeden durmuyo sut artarsa dıye umutla hergun ne tavsıye edılse yapıyorum kılo umrumda bıle deıl sonra verırım dıyorum ama...dün aksam arkadas geldı elınde medela makınasıyla.denedık ve sonuc sadece 20 cc sut tabı ben butun gun yemedık sey bırakmadım..malt ıcecegı tarhana corbası sut..yogurt.ıhlamur kuru üzüm leblebı yanı aklınıza ne gelırse o kadar seye ragmen 20 cc cıktı yagecen tırleyle sagınca bıle daha cok gelmıstı.hatta aventın yıne aynı arkadasımın makınası var manuel onlada sagınca 40 cc olmustu ama dun aksam oyle bır umutluydumkı sankı elektırklı olunca artıcakmıs gıbı..ne beklıyorsam sankı sıhırlı degnek (mkına deıl...butun hayallerım yıkıldı ama artık yok ole yemek falan nasılsa olmuyo yemıcem...bırde ben evlendım hamıle kaldım dogum yaptım goguslerım hep kucuktu...hala buyumedı...arkadasınkılerde damarlar falan bellı oluyo mesela kız zapzayıf ama masalllaaahhh sutu cok guzel gelıyo bır sagısta 200 cc falan cıkıyormus ama gece sagınca yanı kızı emmeden sagarsa ...benım kanaatım ...sut olan gogus damarlı oluyo ve gercekten bırazda olsa buyulk oluyo bende sut olmadıgını sokakta dedem gorse anlar kucucuk ((((
merhaba kızlar
sezeryanlı olupta sezonu açan oldumu aramızda
Slm kızlar 2.ay aşılarını yaptıran var mı biz yarın yaptircaz çok endiseliyim ateş oluyomu acaba bilen var mı
evridiki belki cevap vermişlerdir geçmişe bakamadım ama 3.ayda aşı yok canım 4 de var
EVRİDİKİ hakkını yemiyim benim eşim bana çok yardımcı oluyor hatta elim ayağım,kesinlikle kızımı ben tek büyütüyorum diyemem ikimiz birlikte büyütüyoruz,çokda anlayışlı sağolsun çoğu zaman ne yemek nede temizlik yapabiliyorum,en büyük desteğim eşim,ben uyurum o bebeğin gazını çıkartır uyutur,iyiki var canım aşkım,ama herkes bu kadar şanslı olamıyor eş konusunda,çoğu erkek dönüp kıçını yatıyor,sanki kadın tek yapmış o bebeği,Allah hidayet versin.
canım özelden heyet raporu alınca biryere onaylatmak gerekli mi? sen bilirsin böyle şeyleri, hep sana soruyorum) kusura bakma lütfen
))
Ay ben bu mesajı internette bu gürültülerle ilgili yazı ararken gördüm iyimi? Benimki kahverengi gürültüde uyuyor evridiki.Beyaz gürültüden hoşlanmadı.3 çeşidi var pembe beyaz ve kahverengi...
ya kızlar benim 47. günüm dün gece 1-2 damla kan geldi adet oldum sandım sonra devamı yok.. size böyle bişey oldu mu
beimkiler büyüdü de ne işe yarıyor.. 95 beden oldum nerdeyse... geçen gece sağmayı denedim elektrikli pompoyla inanmazsın ama sadece 1 çay kaşığı çıktı... olmayınca olmuyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?