valla canım çook maceralı bır gece olmus senın ıcın çok çok geçmiş olsun oda arkadaşına da ıyı dayanmıssın valla ben çıldırırdım heralde..
kızlar ben artık sütten umudumu kestım makına falanda ıstemıyorum ypok çogaltır falan dıye de dusunmucem artık çok yemek de yemıcem sadece su içereim heralde oldugu kadar olsun ...zaten mama yemeden durmuyo sut artarsa dıye umutla hergun ne tavsıye edılse yapıyorum kılo umrumda bıle deıl sonra verırım dıyorum ama...dün aksam arkadas geldı elınde medela makınasıyla.denedık ve sonuc sadece 20 cc sut tabı ben butun gun yemedık sey bırakmadım..malt ıcecegı tarhana corbası sut..yogurt.ıhlamur kuru üzüm leblebı yanı aklınıza ne gelırse o kadar seye ragmen 20 cc cıktı ya
gecen tırleyle sagınca bıle daha cok gelmıstı.hatta aventın yıne aynı arkadasımın makınası var manuel onlada sagınca 40 cc olmustu ama dun aksam oyle bır umutluydumkı sankı elektırklı olunca artıcakmıs gıbı..ne beklıyorsam sankı sıhırlı degnek
(mkına deıl...butun hayallerım yıkıldı ama artık yok ole yemek falan nasılsa olmuyo yemıcem...bırde ben evlendım hamıle kaldım dogum yaptım goguslerım hep kucuktu...hala buyumedı...arkadasınkılerde damarlar falan bellı oluyo mesela kız zapzayıf ama masalllaaahhh sutu cok guzel gelıyo bır sagısta 200 cc falan cıkıyormus ama gece sagınca yanı kızı emmeden sagarsa ...benım kanaatım ...sut olan gogus damarlı oluyo ve gercekten bırazda olsa buyulk oluyo bende sut olmadıgını sokakta dedem gorse anlar kucucuk
((((