2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam
Bende perşembe saçıma röfle yaptırıcam dibine boya değmiyeceği sorun olmaz die düşünüyorum oğluşumu da götürücem :)) Orda bi oda var orada uyur nerden baksan 3 saat sürer işim kimseye bırakamam benimle olması çok daha iyi die düşündüm.
Bende oğlumun başında konaklardan oluştu mustelanın kremini aldım. Daha dün ilk defa sürdüm biraz etkisi oldu gibi ama bakalım tam ne zaman geçirecek. 27 tl para verdim umarım değer. Bu arada sezeryan olupta ağda yaptıran varmı aranızda? Ben bu cumada ağdaya gitmeyi düşünüyoum da

merhaba kızlar nasılsınız biz oğlumla iyiyiz ama bir seferde tek göğsümü emiyo ve 3 dakikada doyuyo sonraa uyuyor ve bir saat sonra tekrar emmekk istiyor sizce normalmi

perşembe günü 40ımız çıkcak bakalım bizimkinde ne gibi değişiklikler olcak olumlu değişiklikler bekliyorum inşallah..

ben 1 haftadır takip ediyorum da hiç kanamam olmadı bundan sonra olmıck mı acaba..

ayy benim iştah 9. aydan itibaren fena açıldı hala da öyle tatlı şeyler falan.. galiba kalan bu 10 kiloyu uzun süre veremicem :{

yaa şu bebek arabası ve oto koltuğu için hala karar veremedik beğendiklerimiz çok pahalı, diğerleri de istediğimiz fonksiyonlarda değil.. öyle işte.. çok uykum var günlerdir gaz sancısı yüzünden uyku uyuyamıyorum ama oğlum gündüz uyuyabiliyor ben uyuyamıyorum malesef, zombiye döndüm:{

Bir de Bişey Sorcam Dnenceleri Nasıl Aldınız Böyle Yumuşak Oyuncaklı Olanlar Var Bi de Sert Oyuncaklı Sertler Korkuttu Beni Ya Düşerse Falan Çocuğun Kafasına Diye.. Sesli ve Işıklı mı Dönenceleriniz? Biz Dönence de Almadık Oyunck da.. Aslında Oyuncak Aldık da Babası Kendine Göre Aldı Oğlumuzun Biraz Büyümesi Lazım Onlarla Oynayabilmesi İçin :}

doktor normal diyor,birgün uyumaz diğer 2 gün uyur dengeler diyor,hakikatende öyle,15 saat uyumadı,2 gündürde uyanmak bilmiyor:) troid kanseri tedavisi olan bi türmüş aynen dediğin gibi 6 ayda bir iyot tedavisi uygulanıyor,ama daha ortada bişey yokken yengem sıyırdı kanserim diye.

geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim,bebeğin için anlattıkların benim bıdığımla aynı,aynen tam uyudu beşiğine koyayım derken birden hortluyor,uyumamak için direniyor:)hepsiaynı bunların.birde senin 2 çocuk olunca çok daha zor oluyordur,Allah yardımcın olsun,kocayıda salla gitsin,birgün el atıp yardım ederse diğer gün döner götünü uyur hepsi aynı,Annen için çoook geçmiş olsun ,Allah başımızdan eksik etmesin onları.

Kızım 57 cm, 5750 gr olmuş maşallah

mapuci geçmiş olsun canım hem yengene hem annene...
evridiki kızına maşallah enine boyuna gidiyor çok teşekkürm ederim

tabi tabi tek seferle bitmiyor,devam etmek lazım,bugün yine uygulicam,yalnız geçen eşim iyi yıkayamadı bebeğin başını saçlar halen yağ içinde:) bu arada geçmiş olsun k.validen yine damlamışlar başına,Allah sana sabır versin ne diyim

çok sağol fatma,ay bu arada cidden çok zor geçmiş günün,fırsatını bulduğun an dinlemeye çalış yoksa patlak verecek en sonunda bünyemiz off

evet ya çok şükür iyileştim,sanada çok geçmiş olsun inşallah toparlarsın hemen

çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavruna halecim,bu arada oda arkadaşının marifetlerini merakla bekliyoruz,inşallah stresini katlayacak bişey yapmamıştır

maşallah bebeğin uyuyor geceleri,şanslısın valla,gece uykusu gibisi yok dinlenmek iyi geliyordur sana tadını çıkar ben yakında zombileşecem:)

merhaba canım.bilgim olduğu için yazayım dedim.gereği batma diye birşey var.bebeğin canı yanmaz.masaj ve egzersiz yapar gibi bi takım hareketler yapılıyo çocuğa.kakasının rengi yeşil olur gereği batınca.bide bebeği oturtunca olur.sürekli ağlar mızmızlanır.

benim içim çok daraldı bir gün oturdum kendim boyadım(( ve kendi saç rengim gibi oldu yeniden boyamayı düşünüyorum fazla üstünde durmadım çok etkilemeyeceği gibi bir fikirvar sanırım kafamda (

şimdiden iyi tatiller ..süt için yediklerinin değil içtiklerinin faydası var diyorlar da biz inatla eski usulu devam :)))maclaren i bana da tavsiye ettiler de pahalı geliyor bana (

geçmiş olsun tekrar sen boşver bu tür durumlarda herkes birşey söyler (
benimde annem gitti çok üzgünüm ...alışcaz artık :))

nasıl indireceğimi bilsem indiririm senin için ???????

bizim de henüz bebek arabamız yok en yakın zamanda alacam ama ((

kırkınız hayırlı olsun canım benimde iznim 28 nisanda bitiyor rapor olayını bende çok merak ediyorum.sadece bir arkadaşşım hafta içi rapor al cumartesi pazar dahil olmazsa daha çok günün olur dedi 5 -5 yani ama doktor bulmak lazım (

bu ağda olayı beni de düşündürüyor çok fena durumdayım ..hamileyken daha kolaydı gitmek ağdaya şimdi kaçıyorum bakalım ne olacak ((
merhaba kızlar nasılsınız biz oğlumla iyiyiz ama bir seferde tek göğsümü emiyo ve 3 dakikada doyuyo sonraa uyuyor ve bir saat sonra tekrar emmekk istiyor sizce normalmi
evet genelde uykuya yenik düşüyorlar sanırım bizde de aynı ama bizim açımızdan iyi değil göğsümüzde süt kalıyor (

tatlı deme canım yaa hamileyken rejim yaptım sıkı sıkı şeker yüzünden şimdi çikolata istiyor canım hep ve çikolatada gaz yapıyor üstelik .araba konusunda bizde aynı durumdayız almalıyım artık ama (

merhaba kızlar dönence den bahsetmişsiniz.ben bu konu ile ilgili bir kitap okuyorum şu an.dr sabiha paktunanın.yazıyı aynen yazıyorum.

''ikinci ayda duyu-motor gelişme yeni bir aşama kaydeder.başını döndürerek olmasa bile,göz hareketleri ile ses ve objeyi takip eder.ancak, 2 yaşın sonlarına kadar,bir noktayı net ve tek görebilme yeteneği gelişmez.o nedenle hareketli objeleri izlemesi ve hatta arabada giderken dışarıya bakması mümkün olduğunca engellenmelidir.yine ikinci yaş sonuna kadar doğal olarak hipermetroptur.yani yakını göremez.onunla ilişki kurarken ya da ona oyuncağı gösterirken 30-50 cm mesafeden göstermelidir.''

bu nedenle bazı doktorlar başucunda sallanan ve dönen oyuncakları pek sağlıklı bulmuyorlar. bende bu yazyı okuyunca dönenceyi kaldırdım.bilginize...

Son düzenleme:

evet bizdede vardır geğreği batma olayı
o hareketleri hergün olmasada gün aşırı yaptırıyorum kızıma ben

evet bizdede vardır geğreği batma olayı
o hareketleri hergün olmasada gün aşırı yaptırıyorum kızıma ben

Peki nasil oluyor o haraketler bende yaptırayim bari. Bi de belirtileri nelerdir? Benim kızım üç gundur kakasıni yapamıyordu bu sabah azıcık yaptı ama normal sarıydı başka belirtisi var mi acaba ? Kaynanam da öyle bir demişki getir ben duzeltirim diye bel çekecek sanki . Dedim çıkıkçı değil birşey değil

ahhah :)
belirtiyi bilmiyorumdahuzursuz çocuğa bakıp yaşlılar geğreği batmış bunun derler
kollarını birbirine doğru çekiyorum
bacaklarını karnına itiyorum
hafif belinin altına elimi sokup havaya kaldırır gibi yapıyorum
çocugu yüz üstü yatırıp sağ elini sol ayağına sol elini sağ ayağına değdirmeye çalışıyrum bu kadar:)
ama sen çok zorlama hareketleri bilmiyorsan Allah korusun kemikleri yumuşacık çıkar falan

walla ilk defa duydum kızlar ama geçenlerde yengem demişti kanguruya koyma geğreği batar die bende yanlış anladım die sormadım o ne die demek doğru anlamışım
fatmacım o dediğin hareketleri annem öğretmişti bana hergün yapıyorum kıza ama bööle bişi oldugunu bilmiyodum şimdi googleda da aradım da bebk oturtulunca olurmuş kaburgaların arası agrırmış

Ben hergün hareket ettiriyorum kızımı ama hic yüz üstü denememistim :) biraz daha büyüyünce belki denerim. Kayınvaldem kucağında bile tutamıyor ağlatıyor çocuğu . Allah korusun bir tarafını kırar geçiricem diye . Masajda yapıyorum kızıma sık sık ınşallah geçer öyle bir şey varsa da

çokkk çookk geçmiş olsun canım
Allah başka dert vermesin
kulaklarını tıka boşver herkesi çok bilmiş bizim millet çoookk

geçmiş olsun canım Allah bebegine saglık versin

böyle bişey olunca herkes konusuyo bosvermek lazım ama insan etkileniyor

canım çok geçmiş olsun çok şükür atlattınız gözünüz aydın

çok geçmiş olsun cnm.inşallah ilk ve son ameliyatı olur kızının bu..

cnm çok geçmiş olsun millete bakarsan 10 dalda oynaman lazım boşver bebeğinin keyfi yerinde olsunda gerisi boş

Çok sağloun kızlar uzun yazanlardan alıntı yapamadım ama iyi dileklerinizin hepsini okudum.Size yazar yazmaz vurdum kafayı yattım emzirme harici de yeni uyandım her tarafım ağrıyor.Kendime gelmem 1-2 günü bulucak herhalde.Bu ameliyat yüzünden jeyfüm yoktu ev batmış çıkmıştı bu hafta eve temizlikçi bayan alıcam inş mis gibi olacak evim.Allahım bari bu sefer temiz titiz ve hızlı bi hatuna denk geleyim.Bu arada ev temzilendin doğruuuuu kuaföre.Saç boyası kaş bıyık Allah ne verdiyse. Bakın şu renge boyatmayı düşünüyorum saçımı...

çok geçmiş olsun faygen ameliyatı atlatmışsınız. zinco çok hafif bizimkinde ilk günler hariç pek işe yaramadı şimdi OM-X kullanıyorum daha iyi geldi dr.a sorup dene istersen canım

annene geçmiş olsun inş yengenin de önemli birşeyi yoktur canım

bekunisi ben de kullanacaktım canım ama prospektüste emzirirken yeterli araştırma olmadığı için kullanılmamalı diyor haberin olsun

merhaba kızlar OM-X gaz giderici bitkisel şurubu kullanıpta bebişinde kusması fazlalaşan oldumu.2 seferdir kullanıyorum bebeğim herzamankinden fazla kusmaya başladı

ben 2 haftadr kullanıyorum öyle bir şey yapmadı canım

geçmiş olsun Asyaya, atlattı aşıları kuzucuk

canım çok geçmiş olsun, hayırlısıyla atlattınız. kapa kulağını herkese... karşıdan konuşmak kolay

eşim diyor ki o geceleri çaktırmadan mutfağa gidiyodur)))))) bizimkinin ne uzun uykusu 2 saat olduğu için inanılmaz geldi seninki

canım bence dönence alırken oyuncakların bebeğe bakmasına dikkat et yoksa hep altlarını görüyor oyuncakların. biz ikeadan almıştık dönenceyi..oyuncaklar bebeğe bakıyor.. tam dönencede sayılmaz ama bi mağazadan uyduruk bi dönence hediye etmişlerdi onun müzik aparatını buna taktık çook güzel oldukızım da ilk ayından beri hep takip ediyor
resmi bu ama dediğim gibi bu müziksiz biz kendimiz müzikli hale getirdik

slm kızlarr yardım lütfen bebeğim 31 günlük emerken ağlıyorr süt geliyor çok şükür yarıyorda ama bugün ağlıyor süreklii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…