kızlar bebeği emzirirken bir anda boğulur gibi kıpkırmızı oluyor ayaklarını çekip ağlamaya başlıyor. 15 gündür böyle. önce burnu tıkalı dedi dr. deniz suyu aspiratör vs açtık ama tabi asıl sorun gazmış, geçmedi. günde 8-9 defa emiyorsa en az 5 seferinde böyle oluyor. mecburen kesiyorum emzirmeyi, aç kalıyor tabi. geceleri daha az oluyor. ne yapıcam şaşırdım kızlar ya, emzirme zamanları işkenceye döndü. süt olmasa nafakası bu kadarmış deyip mama vericem ama süt var bebek ememiyor( arada gazını çıkarıp emzirmeye devam etmeye çalısamda bir iki yudum alıp gene ağlamaya başlıyor offff. o ağlıyor ben ağlıyorum artık sinirlerim yıprandı. eşim de niye ağlıyorsun bir sefer emmezse diğerinde emecek açlıktan ölmeyecek ya deyip daha çok geriyor beni. doğru diyor ama emzirmeye çalışan uğraşan benim. ne zormuş
mrb kızlar ya sizinde göğüsleriniz çok büyüdümü ya hiç bir kıyafetim olmuyor çok kilolu diilim göğsüm yüzünden olmuyor ve sarkmaya başladı ne yapmam lazım çok canımı sıkıyor bu durum ne olur akıl verin lütfeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar kayınvalidem,2 görümcem,görümcemin oğlu ve kaynım haftasonu için bize gelmişler
kırkımız çıktı bugün
kırklandık,aklandık,paklandık:)
giremiyorum merak etmeyin
kızlar kayınvalidem,2 görümcem,görümcemin oğlu ve kaynım haftasonu için bize gelmişler
kırkımız çıktı bugün
canım pompayla çekerek vermeyi dene biedeeee..bide masaaj teknikleri var bebişe gaz için onları dene..
eminim ki birçok yöntemi denemişsindir ama fikir vereyim dedimm..
masaj için şu linki deneyebilirsin..ben yağ ile yapıyorum bu masajı
WIND-SALBE
canım ya benim göğüslerimm popişimm bacaklarımmm her yerim büyüdüüüüüü
oh ohh hayırlı olsun canımmmm...hadi şimdi gezmeyeeeeeeee
şenaycım cevap verdiğin için çok saol cnmkızlar bebeği emzirirken bir anda boğulur gibi kıpkırmızı oluyor ayaklarını çekip ağlamaya başlıyor. 15 gündür böyle. önce burnu tıkalı dedi dr. deniz suyu aspiratör vs açtık ama tabi asıl sorun gazmış, geçmedi. günde 8-9 defa emiyorsa en az 5 seferinde böyle oluyor. mecburen kesiyorum emzirmeyi, aç kalıyor tabi. geceleri daha az oluyor. ne yapıcam şaşırdım kızlar ya, emzirme zamanları işkenceye döndü. süt olmasa nafakası bu kadarmış deyip mama vericem ama süt var bebek ememiyor( arada gazını çıkarıp emzirmeye devam etmeye çalısamda bir iki yudum alıp gene ağlamaya başlıyor offff. o ağlıyor ben ağlıyorum artık sinirlerim yıprandı. eşim de niye ağlıyorsun bir sefer emmezse diğerinde emecek açlıktan ölmeyecek ya deyip daha çok geriyor beni. doğru diyor ama emzirmeye çalışan uğraşan benim. ne zormuş
kırkımız çıktı bugün
slm kızlar nasılsınız bizim 40 mız çıkalı 3 gün oldu.anneannemizde memlekete döndü.çok üzüldüm çok ağladım sağ olsun herşeyimize koşuyordu.az olan sütüm iyice azaldı.inş aşımızı olalım biz gidecez yanına.bugün temizlikçi geldi.doğumdan önce yapılan cam kapı perdeler yeniden temizlendi.eli çabuk bir kadındı.yarım günde her yeri bitirdi.peteklerimizi bile yıkadı.sonra arkadaşım geldi oturduk biraz lafladık .oğlumu yıkadım biraz mızırdanıp uyudu.ben de uyumuşum yeni uyandık.sağolsun komşumuz pide yaptırmış bize de yollamış az sonra yiyelim.ohhh
mrb kızlar ya sizinde göğüsleriniz çok büyüdümü ya hiç bir kıyafetim olmuyor çok kilolu diilim göğsüm yüzünden olmuyor ve sarkmaya başladı ne yapmam lazım çok canımı sıkıyor bu durum ne olur akıl verin lütfeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
benim bebeğimde öylşe oluyordu ilk başlarda bu sorunu silikon göğüs ucu ile emzirerek çözmüştüm aventinkini kullanıyordum dene bence...kızlar bebeği emzirirken bir anda boğulur gibi kıpkırmızı oluyor ayaklarını çekip ağlamaya başlıyor. 15 gündür böyle. önce burnu tıkalı dedi dr. deniz suyu aspiratör vs açtık ama tabi asıl sorun gazmış, geçmedi. günde 8-9 defa emiyorsa en az 5 seferinde böyle oluyor. mecburen kesiyorum emzirmeyi, aç kalıyor tabi. geceleri daha az oluyor. ne yapıcam şaşırdım kızlar ya, emzirme zamanları işkenceye döndü. süt olmasa nafakası bu kadarmış deyip mama vericem ama süt var bebek ememiyor( arada gazını çıkarıp emzirmeye devam etmeye çalısamda bir iki yudum alıp gene ağlamaya başlıyor offff. o ağlıyor ben ağlıyorum artık sinirlerim yıprandı. eşim de niye ağlıyorsun bir sefer emmezse diğerinde emecek açlıktan ölmeyecek ya deyip daha çok geriyor beni. doğru diyor ama emzirmeye çalışan uğraşan benim. ne zormuş
fatmacım hadi gözün aydın kırkını devirdin.Valla kırkım bana hamileliğimden uzun geldikızlar kayınvalidem,2 görümcem,görümcemin oğlu ve kaynım haftasonu için bize gelmişler
kırkımız çıktı bugün
Allahım rüya gibi hem eli çabuk hemde güzel temizleyen biri...slm kızlar nasılsınız bizim 40 mız çıkalı 3 gün oldu.anneannemizde memlekete döndü.çok üzüldüm çok ağladım sağ olsun herşeyimize koşuyordu.az olan sütüm iyice azaldı.inş aşımızı olalım biz gidecez yanına.bugün temizlikçi geldi.doğumdan önce yapılan cam kapı perdeler yeniden temizlendi.eli çabuk bir kadındı.yarım günde her yeri bitirdi.peteklerimizi bile yıkadı.sonra arkadaşım geldi oturduk biraz lafladık .oğlumu yıkadım biraz mızırdanıp uyudu.ben de uyumuşum yeni uyandık.sağolsun komşumuz pide yaptırmış bize de yollamış az sonra yiyelim.ohhh
Canım kırkın çıkınca gel demek istemiş benimde az miktarda kanmam vardı ama ben yinede gittim.Bence git hem kanman yoğunsa nedeninide sorarsın her ihtimale karşı...kızlar biişey sordum ama yine arada kaynadı n40 başı nedemektir dr çağırdı beni 40 başında gel dedi pazartesi 40 kım çıkıyo ama hala kanamam var dr gideyimmi yoksa bitmesini bekliyimmi
aynen göğüs kısmım yüzünden sanki benim değilde başka birinin kıyafetini sırtıma geçirmiş gibi duruyorum
benim bebeğimde öylşe oluyordu ilk başlarda bu sorunu silikon göğüs ucu ile emzirerek çözmüştüm aventinkini kullanıyordum dene bence...
fatmacım hadi gözün aydın kırkını devirdin.Valla kırkım bana hamileliğimden uzun geldi
Allahım rüya gibi hem eli çabuk hemde güzel temizleyen biri...
Canım kırkın çıkınca gel demek istemiş benimde az miktarda kanmam vardı ama ben yinede gittim.Bence git hem kanman yoğunsa nedeninide sorarsın her ihtimale karşı...
arkadaşlar size acil bi sorum olcak bebeğimin cildinde kızarıklıklar çıkmıştı ben bata pek öenmsemedim daha doğrusu geçer dedim belki tahriş olmuştur üstümüze değip falan die ama bugün doktora gittik kontrol için ve egzama dedi başındakileride sordum konak değilmiş oda aynısıymış bi ilaç verdi damla momecon die ve kortizonlu dedi 5günden fazla kullanmaman gerekiyomuş uff ben korktum yaa hiç kullanmasam ggeçmezmi dedim bari 3 gün sür dedi baktın azalıyo bırakırsın ama kızarıklık çok fazla kullanman gerek dedi nasıl vericem şimdi burda bi arkadaş daha yazmıştı geçmişi bulamadım ama o kullandımı acaba ya lütfen kullanan varsa cevap bekliyorum kızlar
kızlar mutfakta ufak tefek iş yaparken sokuyorum kızımı bluzümün içine bu şekil biraz idare ediyoruz :)
işte perişan halimiz
Eki Görüntüle 167713
anaam çok dattlı.... o tshirt nasıl özelmi dikilmiş...bende istiyoom...tarif istiyoom
aynen göğüs kısmım yüzünden sanki benim değilde başka birinin kıyafetini sırtıma geçirmiş gibi duruyorum
benim bebeğimde öylşe oluyordu ilk başlarda bu sorunu silikon göğüs ucu ile emzirerek çözmüştüm aventinkini kullanıyordum dene bence...
fatmacım hadi gözün aydın kırkını devirdin.Valla kırkım bana hamileliğimden uzun geldi
Allahım rüya gibi hem eli çabuk hemde güzel temizleyen biri...
Canım kırkın çıkınca gel demek istemiş benimde az miktarda kanmam vardı ama ben yinede gittim.Bence git hem kanman yoğunsa nedeninide sorarsın her ihtimale karşı...
yapacak bişey yok canım,ama üzülme tek değilsin çoğumuz aynı durumdayız:)
canım bizdede oldu atopik egzama dedi doktor eumovate diye kortizonlu bir krem verdi 3 hafta kullanıcakmışız ilk hafta günde 2 defa diğer 2 hafta günde 1 kere süreceğiz doktor geçse bile 3 hafta kullanmaya devam edin tekrarlamasın dedi bende kullanıyorum ayrıca mustelanın yüz nemlendiricisini sürüyorum şimdi gayet güzel cildi maşallah size de geçmiş olsunarkadaşlar size acil bi sorum olcak bebeğimin cildinde kızarıklıklar çıkmıştı ben bata pek öenmsemedim daha doğrusu geçer dedim belki tahriş olmuştur üstümüze değip falan die ama bugün doktora gittik kontrol için ve egzama dedi başındakileride sordum konak değilmiş oda aynısıymış bi ilaç verdi damla momecon die ve kortizonlu dedi 5günden fazla kullanmaman gerekiyomuş uff ben korktum yaa hiç kullanmasam ggeçmezmi dedim bari 3 gün sür dedi baktın azalıyo bırakırsın ama kızarıklık çok fazla kullanman gerek dedi nasıl vericem şimdi burda bi arkadaş daha yazmıştı geçmişi bulamadım ama o kullandımı acaba ya lütfen kullanan varsa cevap bekliyorum kızlar
canım 40 başı bildiğim kadarıyla 40 gün sonunda tekrar adet görmemiz gerekiyor ona deniyorkızlar biişey sordum ama yine arada kaynadı n40 başı nedemektir dr çağırdı beni 40 başında gel dedi pazartesi 40 kım çıkıyo ama hala kanamam var dr gideyimmi yoksa bitmesini bekliyimmi
evet canım bizde aynı kremi kullanıyoruz işe yarıyor mustela nemlendiricimiz de aynı gayet iyi bir durumdayız şimdi kafasındakiler için ben mustelanın konak engelleyici şampuanını aldım ayrıca yıkanmadan 1 saat önce bebe yağı ile sürüp tarakla hafif hafif tarıyorum zaten kalkıyorlar sonrada o şampuanla yıkıyorum 2 defa yaptım şimdi tertemiz maşallah sizede geçmiş olsunbende kortızonlu ılac kullandım fayda etmedı.bu hafta pzt gunu gene doktora gıttık eumovate bu merhemı verdı doktor bıze sabah aksam kullan yedı gun boyunca dedı ınce bır tabaka halınde sur dedı ben bu kremı kullandım.Azalma etkısı gosterıo buda kortızonlu ama bunun yanısıra krem kullanmadıgım zamanlardada bebe yagı surdum nemlendırıcı kullandım mustela bıde emolıum krem bunu suruom o rahatlatıyo cocugu yumusattı yuzunu hep bebegın nemlendır yuzunu kuru kalmasın terletme bıde yedıklerıne dıkkat bır besın yedıgınde artıyosa onu kes bebegı terletme ve yunlu seyler sakın gıydırme battanıyelerede dıkkat et yuzune gelen dokunan herseye kafasındakılere bende bısı bulamadım sen bılıyosan bana soyler mısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?