2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım pompayla çekerek vermeyi dene biedeeee..bide masaaj teknikleri var bebişe gaz için onları dene..

eminim ki birçok yöntemi denemişsindir ama fikir vereyim dedimm..
masaj için şu linki deneyebilirsin..ben yağ ile yapıyorum bu masajı
WIND-SALBE

canım ya benim göğüslerimm popişimm bacaklarımmm her yerim büyüdüüüüüü

kızlar kayınvalidem,2 görümcem,görümcemin oğlu ve kaynım haftasonu için bize gelmişler
kırkımız çıktı bugün
kırklandık,aklandık,paklandık:)
giremiyorum merak etmeyin

oh ohh hayırlı olsun canımmmm...hadi şimdi gezmeyeeeeeeee

slm kızlar nasılsınız bizim 40 mız çıkalı 3 gün oldu.anneannemizde memlekete döndü.çok üzüldüm çok ağladım sağ olsun herşeyimize koşuyordu.az olan sütüm iyice azaldı.inş aşımızı olalım biz gidecez yanına.bugün temizlikçi geldi.doğumdan önce yapılan cam kapı perdeler yeniden temizlendi.eli çabuk bir kadındı.yarım günde her yeri bitirdi.peteklerimizi bile yıkadı.sonra arkadaşım geldi oturduk biraz lafladık .oğlumu yıkadım biraz mızırdanıp uyudu.ben de uyumuşum yeni uyandık.sağolsun komşumuz pide yaptırmış bize de yollamış az sonra yiyelim.ohhh

kızlar kayınvalidem,2 görümcem,görümcemin oğlu ve kaynım haftasonu için bize gelmişler
kırkımız çıktı bugün

hayırlı olsun canım kırklanmışsınız. daha nice aylara, nice senelere...

sağol canım bakıyorum linke

şenaycım cevap verdiğin için çok saol cnm
bnmkide öyle gazı olunca resmen memeyle kavga ediyo kıpkırmızı oluyo ama hemen emmeye devam ediyo geçince sonra yine uff bugaz sorunu bi bitse yaaaa yavrum kıvranıyo resmen

kırkımız çıktı bugün

hayırlı olsun cnm 40ı çıkardınız:)

selam canım,ay ne güzel eli cabuk kadın bulmuşsun. benimki pek mıymıy on saatte bir cam siliyor, bana da acilen lazım öylesi. k.v evine dönecek artık iş başa düşecek.

kızlar biişey sordum ama yine arada kaynadı n40 başı nedemektir dr çağırdı beni 40 başında gel dedi pazartesi 40 kım çıkıyo ama hala kanamam var dr gideyimmi yoksa bitmesini bekliyimmi

aynen göğüs kısmım yüzünden sanki benim değilde başka birinin kıyafetini sırtıma geçirmiş gibi duruyorum

benim bebeğimde öylşe oluyordu ilk başlarda bu sorunu silikon göğüs ucu ile emzirerek çözmüştüm aventinkini kullanıyordum dene bence...

kırkımız çıktı bugün
fatmacım hadi gözün aydın kırkını devirdin.Valla kırkım bana hamileliğimden uzun geldi

Allahım rüya gibi hem eli çabuk hemde güzel temizleyen biri...

kızlar biişey sordum ama yine arada kaynadı n40 başı nedemektir dr çağırdı beni 40 başında gel dedi pazartesi 40 kım çıkıyo ama hala kanamam var dr gideyimmi yoksa bitmesini bekliyimmi
Canım kırkın çıkınca gel demek istemiş benimde az miktarda kanmam vardı ama ben yinede gittim.Bence git hem kanman yoğunsa nedeninide sorarsın her ihtimale karşı...

teşekkür ederim canım randevu alayım.:)

bende kortızonlu ılac kullandım fayda etmedı.bu hafta pzt gunu gene doktora gıttık eumovate bu merhemı verdı doktor bıze sabah aksam kullan yedı gun boyunca dedı ınce bır tabaka halınde sur dedı ben bu kremı kullandım.Azalma etkısı gosterıo buda kortızonlu ama bunun yanısıra krem kullanmadıgım zamanlardada bebe yagı surdum nemlendırıcı kullandım mustela bıde emolıum krem bunu suruom o rahatlatıyo cocugu yumusattı yuzunu hep bebegın nemlendır yuzunu kuru kalmasın terletme bıde yedıklerıne dıkkat bır besın yedıgınde artıyosa onu kes bebegı terletme ve yunlu seyler sakın gıydırme battanıyelerede dıkkat et yuzune gelen dokunan herseye kafasındakılere bende bısı bulamadım sen bılıyosan bana soyler mısın cnm

Son düzenleme:

yapacak bişey yok canım,ama üzülme tek değilsin çoğumuz aynı durumdayız:)

canım sağol;
ben zaten normal emziremiyorum ucu yok, aventin kelebek ucuyla emziriyorum sürekli ama tıkanıyor gene de

manik senaysn canım valla inş size de düşer böyle biri.yıllar sonra ben de buldum.eşim bile elinden kaçırma bu kadını süper çalışmış dedi.

oğlumun gazı bitmiyor kızlar.gecemiz gündüzümüz yok.artık eşimle nöbetleşe bekliyoruz.1 saat aralıksız uyuyamıyor.gaz için şu bahsettiğiniz kremi alması için yolladım eşimi eczaneler kapalı olunca nöbetçiyi aramaya üşenmiş.aktada bir bayan kimyon rezene susam vs den oluşan bir yağ vermiş hem masaj yapılıp hem de ağızdan 1-2 damla verliyormuş.yaptım masaj ama işe yaramadı.bio gaia diye bir damla verdi doktorumuz 4 gün oldu kullanalı o da işe yaramadı.ıkınmaktan yavrum göbek fıtığı oldu.doktor şu an için birşey yapamayız büyürse geçmezse operasyon gerekli dedi.ne yapacağımı şaşırdım.bugün okuldan arkadaş geldi ne olmuş san dedi.saç baş bir yanda.değil giyinip süslenmel tuvalete gitmeye bile fırsat olmuyor.doktor 6 ay da sürebilir 9 ayda dedi.tabi ben dayanabilirsem ozamana kadar.kesin işe yarar dedğiniz bir yöntem varsa lütfen yazın valla mahvoldum artık

canım bizdede oldu atopik egzama dedi doktor eumovate diye kortizonlu bir krem verdi 3 hafta kullanıcakmışız ilk hafta günde 2 defa diğer 2 hafta günde 1 kere süreceğiz doktor geçse bile 3 hafta kullanmaya devam edin tekrarlamasın dedi bende kullanıyorum ayrıca mustelanın yüz nemlendiricisini sürüyorum şimdi gayet güzel cildi maşallah size de geçmiş olsun
canım 40 başı bildiğim kadarıyla 40 gün sonunda tekrar adet görmemiz gerekiyor ona deniyor

evet canım bizde aynı kremi kullanıyoruz işe yarıyor mustela nemlendiricimiz de aynı gayet iyi bir durumdayız şimdi kafasındakiler için ben mustelanın konak engelleyici şampuanını aldım ayrıca yıkanmadan 1 saat önce bebe yağı ile sürüp tarakla hafif hafif tarıyorum zaten kalkıyorlar sonrada o şampuanla yıkıyorum 2 defa yaptım şimdi tertemiz maşallah sizede geçmiş olsun

mrb kızlar bugun bizim kırkımız cıktı kızımı yıkadım ama kırk ucurmaya gidemedik kimsem yok burda kayınvalidem var yarı kırkında ona gitmiştik hiç birse bilmiyor oda dedim yumurta veverilir söyle olur böyle olur biz bilmeyiz deyip geciyor cok özeniyordum söyledim yapsa bi yumurta verse bi un sürse ölecek sanki hiç özenmiyor off keske annemler burda olsaneyse bugun doktora gittik kızım 10günde 500 gram almıs 40 günde 1700almıs oldu.

kızlar bu arada gaz için pek çok doktora gittik hepsi de rotavirüsü aşısını yaptırın dedi haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…