slm kızlar nasılsınzı benim bilgisayrım arızalı sürekli kapanıp duruyo 2 sayfa okuyorum kapınıyo bende bu sefer okumadan yazayım dedim.
şuan umay hanım ananesine uyutma savaşı veridiryo bu ara çok gazı var kızlar bi kremden bahsetmiştiniz gaz için ismi ne söölermisiniz çok lazım bana bu ara
buraya yazdığım tarif beni rahatsız etti
yapan olur yapamayan olur kaldırdım fotografları isteyen olursa ön sayfada link var zaten
bizim dr 2 ay yasak dedi sezeryandan sonra
cnm ben lansinoh un manuel pompasını aldım.buradaki çoğu kişi elektrikli pilli pompa kullanıyo ama ben manuelden çok memnun kaldım.hem kutunun içinden her parçanın yedeği de çıktı (sadece pompa kısmı hariç) yani 2 pompa almışım gibi oldu :))) penguenbebe.com dan aldım ben.hatta dün yazdım.çok ucuz ve güvenilir bi site bakabilirsiniz diye ama pek sallayan olmadı beni.neyse.. dediğim gibi lansinoh alabilirsin manuel istersen.ben havale indirimiyle birlikte 38.70 tl ye aldım.kredi kartına 39.90 tl.bisürü uygun fiyatlı ürün de var.mesela lansinoh göğüs pedi kullanıyorum ben.24lü paketi 4.75 tl.bi bak istersen siteye
selam kızlar...biraz geçmişi okuyabildim buğün... tüm iyi dilekleriniz için saolun öncelikle...bu arada bliraz topladım kendimi...yarın sabah ameliyatımız var... dua edin bize...
bu arada kızım pek mızmız buğün...2 dakka yatmadı sabah beri..kucakta uyuyo yatağına koyuyom mızıklıyo....aslında aklıma ne geldi..köylü kadınlar tarlaya giderken bebeklerini bağlarlarya...çok mantlklı...hem işimizi yaparız... hem karnı sıcak olur gaz olmaz.hemde uyurrlar....araştırdım varmış öle bişi...sizleşde paylaşem dedim Moby Wrap
Bebek Eşya'nın Videoları: Moby Wrap Taşıma Şalı [HQ] | Facebook
yapılışını bulursam yazarım yine... bakın bi
iyi aksamlar kızlar size birsey soracagım garip gelebilir ama kızımın kakası daha önce kokmazdı 3 gündür kötü kokuyor gazıda pis kokuyor ara ara normalmi bi hastalık belirtisi falan olabilir mi?cvp verirseniz sevinirim.
fatmacım gecen gün verdigin pasta tarifini yaptım şimdi yarın 3 ayrı grup gelecek ögleden aksama adar cok yogun olacagım baska ne yapsam kızlar fikir verin.
rus salatası
fatmnın köstebek pastası
tavuk gögüslü etimek tatlısı
pratik baska tuzlu tarifleriniz varmı?
cnm normaldir inş ya
belki üşütmüş olabilir ondan kokabilir ama inş öel değildir sıkma canını
ben senden şu tavuk gögüslü etimek tatlısı tarifini alabilirmiyim çok güzel ismi ya:) valla çok ii olur verirsen tatlım bende pek tarif yok gelen giden çok olmuyo gurbetteyima ma kendim evde yapmayı çok seviyorum
iyi aksamlar kızlar size birsey soracagım garip gelebilir ama kızımın kakası daha önce kokmazdı 3 gündür kötü kokuyor gazıda pis kokuyor ara ara normalmi bi hastalık belirtisi falan olabilir mi?cvp verirseniz sevinirim.
fatmacım gecen gün verdigin pasta tarifini yaptım şimdi yarın 3 ayrı grup gelecek ögleden aksama adar cok yogun olacagım baska ne yapsam kızlar fikir verin.
rus salatası
fatmnın köstebek pastası
tavuk gögüslü etimek tatlısı
pratik baska tuzlu tarifleriniz varmı?
bende gurbetteyim canım eşimin arkadasları geliyor okuldan kimsem yok benim burda off yine içim acıdı
tarifi vereyim canım
1lt süt
1 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
2yemek kaşığı margarin
vanilya
canım süt un sekeri pişiriyorum atesten aldıktan sonra margarin vanilyayı koyup cırpıyorum 3 dk
sonra ocaga 2 subardagı seker 2bucuk su bardagı suyu koyuyorum serbet yapıyorum onunla etimekleri borcama dizip üzerine sıcak serbeti döküyorum serbeti cektikten sonra üzerine tavukgögsünü döküyorum sogutup dlimliyorum bu kdr.bugun tavukgögsünü kendim yapmadım hazır paketlerden kullandım dahada pratik oldu:)
:2:gunaydın guzel anneler..uzun zamnadır forums gıremıyorum çok özlemışım sizleri..benım oğlum hasta boğmaca olmuş iğne yapıyoruz hergun aşı haftasıydı hasta olduğundan dolayı aşısınıda erteledı doktorumuz...oğlum memeyıde tam almıyo her seferınde savaş içersindeyım moralım bozuk mama vermeye başlamıştım onuda kusuyo daha 30 cc veremedım kızım var bu sıpa yuzunden oda helak oldu yavrum....gecmişide okudum herkes benım gıbı bınbırdertle uğraşıyo gece saat kaçlara kadar uyku yok bebek bu yaw hıçmı yorulmaz ağlamaktan hıçmi yorulmaz ben sallamaktan uykum gelıyo o hala tııs yok :2: nezaman buyuyecek....ayrıyeten bıde hırsız vakası yaşadım...neysekı ucuz atlattım okadar dıyım ama çok huzursuzum heran evın ıçınde sankı offff eşime dıyom annemlere gıdıcem korkuyorum eşim nöbete gıdıyo artık ıyıce kötü olcam o nöbete gıttığınde napçam bılmıyorum kötü bı hafta gecırıyorum arkadaşlar....
günaydın kızlar bugün babamız işe geç gitti biraz iş yaptım kek bile yaptım
ay maşallah diyeyim önce benim sütüm gece bir çoğalmış anlatamam ilkkez kızımın agzının kenarından emdikçe sütler akıyo ayrıca kızım çok geldiği için 1-2 kez boğuluyo gibi ıııhh ses çıkardı nefessiz kalmış gibi çok korktum
artık ıhlamur içtim ondanmı yoksa boool kurusoğanlı yumurta pişirdim ondanmı veya börülce buğusu yaptım göğüslerime ondanmı bilemem
teşekkürler evridikiıhlamur hala ocakta kaynıyor bugün daha çok içeyim
kızlar kanaması hala devam eden varmı aranızda özellikle 14 şubatta doğum yapanlar benim 2 gündür yok gibi bişey
birde yürüyüş veya harekete başlayan yada dr una bu konu ile ilgili soru soran oldumu
cevap verirseniz sevinirim
canım kollarını sıkı sıkı sarsan uyumadan en azından sıçramasını engellemiş olursun
canım ben hem kraftın elektrikli pompasını hemde medelanın el pompasını kullanıyorum elektriksiz ve medelanınki daha çok çekiyo emin ol ben çok memnunum el pompasından 45 tl civarı piyasada ama ben arkadaşımdan aldım kullanıp geri vereceğim yani 2. el
iyice kaynattım 2 kere sonra bulaşık deterjanıyla yıkadım bidaha kaynatıp kullandım bişey olmaz verme okadar parayı şurda 4 ay sonra ek gıdaya geçeceğiz dün yazdım ama araya kaynadı sanırım süt yoksa makineler süt yapmıyor olan sütü çekiyor sadece fazlalaşmadı benimki yani
geçmiş olsun canım
hem oğluşuna hemde hırsız için sana
ayetelkürsü felak nas oku ışık açık yat bişey olmaz Allahın izniyle
ben sen yazdıktan hemen sonra baktım o siteye bayaa uygun şeyler var işaretledim bu ay doğum gelen giden alışveriş derken mahvolmuş durumdayız ama gelecek ay sipariş edeceğim inşallah
bende gece hiç kucağıma almıyorum uyanınca beişiğinden alıp yanıma yatırıyorum emişerek uyuyoruz ikimizde
bazen anlıyor ama genelde emiyor benimki emziği
kesin kuru soğan yapmıştır o sütü fatmcım geçen canım istedi çok afedersiniz bir küçük kuru soğanı hoplattımgece maşallahhh sütler aktı resmen kii genelde akşamları sütüm az olduğundan mama veriyorum soğana devammm :)
bende doğum yapalı 53 gün oldu.40.günden sonra lekenleme şeklinde devam etti.yaklaşık 10 gün sürdü.şimdi tamamen bitti.43.gün doktora gittim.dikişler iyi olmuş,rahim kendini toplamış dedi.bence ilişkide sorun olmaz.ama 60 güne kadar kanama olabilirmiş.60 günden sonra kanama hala varsa (dinimiz açısından söylüyorum)bu özürdür.yani temizlenip gusül abdesti alıp ilişkiye girilir.yani temiz olarak kabul edilir.
canım sen sorgunlumusun bende boğazlıyanlıyım kayseride yaşıyorum ankarada doğdum büyüdüm ama akrabalarımız var boğazlıyanda sık sık gidiyoruz.
kızlar mutfakta ufak tefek iş yaparken sokuyorum kızımı bluzümün içine bu şekil biraz idare ediyoruz :)
işte perişan halimiz
Eki Görüntüle 167713
Allahh fatma nasıl güzel olmuşsunuz çok güldüm iyi yöntem bende deneyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?