2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

buraya yazdığım tarif beni rahatsız etti
yapan olur yapamayan olur kaldırdım fotografları isteyen olursa ön sayfada link var zaten

bizim dr 2 ay yasak dedi sezeryandan sonra

Son düzenleme:
Selam Kızlar Dün Akşamdan Beri Acaip Gazı Var Oğlumun Emiyor Uyuyor Yatınca Hemen Kıvranmaya Başlıyor Neden Anlamadım Ama Zencefilli Ballı Su İçiyorum Boğazımın Ağrısı Hafiflesin Diye Acaba O mu Gaz Yapıyor Yoksa Yediğim İçtiğim Aynı Şeyler.. Siz Hiç Balla İlgili Böyle Bişey Yaşadınız mı?

Bir de Emzik Konusunda Malesef Alışamadık Galiba Oğluma İki Tane Emzik Aldım Biri Nuby Biri Nuk İkisini de Emerken Ağzından Atıyor Diliyle Meme Emer Gibi Emdiği İçin Ağzında Emzik Tutamıyor Yalancılardan Haz Etmiyor Galiba Emziğin Bile Yalancısına Tahammülü Yok

Ya Ben Kanamamı Anlamadım Perşembe Günü 40ımız Çıkıyor Ama Bende Bazen Kanamada Oluyor Az da Olsa.. Normal mi Ne Zaman Kesilir Acaba Annem de Bana Soruyor Ne Biliim Sen Daha Tecrübelisindir Diyorum da Üstünden Çok Geçti Dio :}

Emziklerimiz de Bunlar..

Nuby Web Sitesi

NUK Websitesi - Hoşgeldiniz

bilgiler için çok teşekkürler canım

kızlar mutfakta ufak tefek iş yaparken sokuyorum kızımı bluzümün içine bu şekil biraz idare ediyoruz :)
işte perişan halimiz

ay çok şekersinizz :))) benim oğlana diyorum şimdi bak millet kek yapıo iş yapıo biz altımızı süpüremiyoz senle:)

inan bende evde biri varken kıza bakarken yapabiliyorum eşim 12 de gitti o zamandan beri anadizini hem ayağımla sallıyorum hem internete takılıyorum kalktıgım an ağlıyor çamaşır bitti asılacak 2 dk komşuyu çağıracağım şimdi

Son düzenleme:
2 ay yasak demekki öyle olmalı zaten yaa kocama sölimde 40 beklemesin şişirdi beni kaç gündür öff

o nasıl bir listedir öyle yok yok içinde bi yağ yok sadece bu kadar şey yiyip zayıflancak yani bende diet yapıom 2 gündür her öğün bi tabak yemeğimi yiyorum normal 1 yada en fazla 2 dilim ekmek her öğünde aralarda belki elma gece 5 kayısı komposto gibi suyunu içmiyorum bu arada ben sürekli kabızım wc ye gidemiyorum bebek ağlıor die gece yatarken belki 1 bardak süt azmı acaba yediklerim sütüm kesilmesin

bende emzik sıkıntısı çekenlerdenim ilk aşama olarak nuk almıştım inanılmaz zorlandım ardından Chicco Physio Kauçuk Elf Pembe Tekli Emzik 0+ - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bu emziği aldım ve şükürler olsun ki zorlanmıyoruz artık ebat olarak daha küçük gibi geldi bana

Slm kızlar geçen hafta pazar günü kırkımz çıktı çok şükür ama dün fark ettim lekelenme halinde kanamam var sizce bu normal mi? Sezeryanla doğum yapmıştım. Bi de sezeryan sonrası kontrolüm 4 nisanda doktora soramıyorum. Sezeryan sonrası cinsellik cidden 2 ay sonra mı?

Kızlar Yaa Kulak Misafiri Oldum Hiç Merak Etmiyorum Aslında Ama Bu 2 Ay Sadece Sezeryanlar İçin mi Normal Doğum Yapanlar İçin Ne KAdar Yasak? Şöyle 1 Sene Falan Yasak Olmuyor mu?

hmm bi de onu deneyelim bakalım,teşekkürler canım

Son düzenleme:

tşkler ıyı dıleklerınız için dert bıtmıyo bırı bıtıyo bırı başlıyo yaşayıp görcez hepsını sağlık sıhhat olsunda katlanıyoruz işte herşeye...

merhaba kızlar.
dr.rahimin toparlanıp toparlanmadığına nasıl bakıyo.sezeryan oldum.alt taraftanmı bakıyolar acaba

Son düzenleme:
buraya yazdığım tarif beni rahatsız etti
yapan olur yapamayan olur kaldırdım fotografları isteyen olursa ön sayfada link var zaten

bizim dr 2 ay yasak dedi sezeryandan sonra

kek resimleri çok güzel görünüyordu.eminim tadıda bi o kadar güzeldir.tarifleri değerlendiriyorum.iyi oluyor bence paylaşmanız.geçen gün milföy tarifi vermiştin.onu yaptım.hem cok pratik hemde cok zevkli yemesi.çerez gibi gidiyo.dediğin gibi kurtaıcı.dolaba milföyleri doldurdum.ben kurabiye yapıp koyuyorum.bide mozaik pasta yapıyorum en pratiğinden.çikolatalı puding yapıp içine sade bisküvi ufalıyorum.fındıkta koyuyorum.şekil verip buzluğa atıyorum.günlerce kalıyo.biri gelince hemen cıkarıyorum.çabukta çözülüyor buzu.çok iyi oluyor.

doktor bana ilişkiyle ilgili bişey demedi.bende sezeryan oldum.doktorum erkek, ben sormayınca oda söylemedi heralde.bunu öğrendiğim iyi oldu.zaten daha faaliyet yok biz de de:))çocuktan kendimizi unutuyoruz:))

biz 45. Günümüzde ilişkiye girdik hic bir ağrım sıkıntım olmadı sezeryan olduğum halde . Doktorum en az 40 gün ilişki yasak dedi o kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…