merhaba güzel anneler ,tatlı bebişler
2011 şubat annelerinden konuşuyorduk sızlerle ama ben 28 ocak ta kızımı dunyaya getırdıkten sonra ancak girebiliyorum foruma...ama tanıdık isimleri göremedim açıkcası birkaç isim dışında
hepinizi tebrık ediyorum Allah analı babalı buyutsun yavrularınızı
sevgiler,
selam;
ben medelanınkını kullanıyorum çok pratık ve kullanımı rahat kesınlıkle tavsıye ederım
kızlar Milkway SÜT Arttırıcı Mini Elektrikli Göğüs Pompası bunu kullanan varmı ya sahıbınden c.omda arastırıyorumda manuel olanlardan aventın var 55 lıra bırde bu var 70 lıra ıkıncı el ama fıyatları uygun napsam bılemedım sızce bunlar nasıl olur bırde ıkıncı el olsa nolur acaba ya
kızımı ayağımda sallarken huysuzluk çıkarmazken yazamadıgım zamanların acısını çıkarıyorum birey sorucam ben kızımı kundak yapıp uyutuyordum çünkü eli kolu hiç durmuyor kafasına vuruyor uyanıyordu ama şimdi mümkün değil kundak yapınca uyumuyor bende dün gece iki yastık koydum kafama sonra uzandım kızımıda kucagıma aldım babamızda ayak ucumuza yattı gece birden sabah altıya kadar uyumuşuz benim kokumu istiyor kızım ama ben hep böyle yatmak istmiyorum çünkü sonra çok zor olur bugün kuaföre gittim saçları kestirdim kaşlarımı falan aldırim dedim iyice kendimi salmıştım kuafördeki kadın kokuna alıştıysa emzirirken gögsünün altına bir tülbent ser pauklu olsun emme işlemi bittikten sonra akan sütünüde ona sil her emziriceginde böyle yap kokun ona geçsin sonra kızın uyuyacagında tülbenti onun yüzünün oldugu yere ser sen zannedip uyur dedi bende deniycem inş. işe yarar
:2:gunaydın guzel anneler..uzun zamnadır forums gıremıyorum çok özlemışım sizleri..benım oğlum hasta boğmaca olmuş iğne yapıyoruz hergun aşı haftasıydı hasta olduğundan dolayı aşısınıda erteledı doktorumuz...oğlum memeyıde tam almıyo her seferınde savaş içersindeyım moralım bozuk mama vermeye başlamıştım onuda kusuyo daha 30 cc veremedım kızım var bu sıpa yuzunden oda helak oldu yavrum....gecmişide okudum herkes benım gıbı bınbırdertle uğraşıyo gece saat kaçlara kadar uyku yok bebek bu yaw hıçmı yorulmaz ağlamaktan hıçmi yorulmaz ben sallamaktan uykum gelıyo o hala tııs yok :2: nezaman buyuyecek....ayrıyeten bıde hırsız vakası yaşadım...neysekı ucuz atlattım okadar dıyım ama çok huzursuzum heran evın ıçınde sankı offff eşime dıyom annemlere gıdıcem korkuyorum eşim nöbete gıdıyo artık ıyıce kötü olcam o nöbete gıttığınde napçam bılmıyorum kötü bı hafta gecırıyorum arkadaşlar....
cnm ben lansinoh un manuel pompasını aldım.buradaki çoğu kişi elektrikli pilli pompa kullanıyo ama ben manuelden çok memnun kaldım.hem kutunun içinden her parçanın yedeği de çıktı (sadece pompa kısmı hariç) yani 2 pompa almışım gibi oldu :))) penguenbebe.com dan aldım ben.hatta dün yazdım.çok ucuz ve güvenilir bi site bakabilirsiniz diye ama pek sallayan olmadı beni.neyse.. dediğim gibi lansinoh alabilirsin manuel istersen.ben havale indirimiyle birlikte 38.70 tl ye aldım.kredi kartına 39.90 tl.bisürü uygun fiyatlı ürün de var.mesela lansinoh göğüs pedi kullanıyorum ben.24lü paketi 4.75 tl.bi bak istersen siteye
merhaba canım . Benim kızım 31 ocakta doğdu ama devamlı burayı takip ediyorum şubattaki bebeklerle bir gidiyor çünkü. Ben hep dik yatıp kızımı koynumda uyutuyordum. Cok seviyorum ben öyle ama kırkımız çıktıktan sonra hanfendi sıkılmaya başladı. Beşiğinde tek başına uyuyor artik. Nasil zorluyorum uyusun üzerimde diye ama bunaliyor.
merhaba arkadaşlar.sütü artıran yiyeceklerden ve içeceklerden bahsetmişsiniz.ben tahin pekmez öneririm.müthiş süt yapıyor..herşekilde kilo yapıyor ama ekmeksiz tüketiyorum küçük bi kase..bide dün burdan okumuştum ıhlamuru oda işe yaradı.söyleyen arkadaşa teşekkür ederim..buraya fazla yazmasamda gerci yazdıklarımda fazla karşılık verilmeden kaybolup gidiyorda:))okuyup fazlaca yararlanıyorum..
kızlar Milkway SÜT Arttırıcı Mini Elektrikli Göğüs Pompası bunu kullanan varmı ya sahıbınden c.omda arastırıyorumda manuel olanlardan aventın var 55 lıra bırde bu var 70 lıra ıkıncı el ama fıyatları uygun napsam bılemedım sızce bunlar nasıl olur bırde ıkıncı el olsa nolur acaba ya
cnm ben lansinoh un manuel pompasını aldım.buradaki çoğu kişi elektrikli pilli pompa kullanıyo ama ben manuelden çok memnun kaldım.hem kutunun içinden her parçanın yedeği de çıktı (sadece pompa kısmı hariç) yani 2 pompa almışım gibi oldu :))) penguenbebe.com dan aldım ben.hatta dün yazdım.çok ucuz ve güvenilir bi site bakabilirsiniz diye ama pek sallayan olmadı beni.neyse.. dediğim gibi lansinoh alabilirsin manuel istersen.ben havale indirimiyle birlikte 38.70 tl ye aldım.kredi kartına 39.90 tl.bisürü uygun fiyatlı ürün de var.mesela lansinoh göğüs pedi kullanıyorum ben.24lü paketi 4.75 tl.bi bak istersen siteye
Önceden eşime sarılmadan uyuyamazdım simdi kızıma :) beşiğindeykende elini tutuyorum çok kötü alıştırıyorum hakkaten ama onu hissetmek huzur veriyor bana :)
kızlar plastik emzik kullanan kaç kişi var işe yarıyormu ben bebeğin başından ayrılamıyorum sürekli ağlıyor emzik verirsem memesini emmek istemez diye korkuyorum aradaki farkı anlarmı acaba
canım çok sağol tabı bakarım oraya ama benım sutum baya az gelıyo ben o yuzden sankı elektırklı daha ıyı ceker düşüncesiyle elektırklı almayaı düşündüm hanı azda olsa oglum en azından bıberondan alsın anne sütünü dıye düşünüyorum bakalım nasıbımde ne var bu aksam eşimle iyiyce arastırıp alıcaz onuda sonunda ıkna edebıldım:) ha bu arada ben dün görmüştüm canım mesajını ama oğlumdan dolayı alıntılara vakıt bulamıyorum ..o yuzden nolur kusruma bakmayın kızlar ...azcık uyursada hemn iş yapıyorum gelen gıden oluyo evın halı perısan o yuzdende fırsat buldukca yazabılıyorum...
:
canım hayırdır bu ne serzeniş böyle ben baktım o siteye ama yazmadım buraya benim gibi bi çok kişi bakıp yazamamıştır canım saolasıncanım ben de lansinohun manuelini aldım memnun kaldım bende 40'a aldımm ii çekiyo gerçekten
ay ayaklarım ağrıdı valla kızımı ayağımda sallıyorum ne güzel uyuyor sonra birden korkup uyanıyor sonrada uyumuyor dua ediyorum bol bol kızıma ama korkmasını engellyemiyorum dün elektirkler gitti hemen kucağıma aldım korkmasın diye ama ben karanlıktan korkuyorum babamız şartellere bakmaya gitti bende biraz tedirgin oldum sonra kızım bir ağlamaya başladı hemen babamızın yanına gittik zor sustu kırk çıkınca korkma olayı azalır dediler bizim dahada arttı böyle olan varmı aranızda
:2:gunaydın guzel anneler..uzun zamnadır forums gıremıyorum çok özlemışım sizleri..benım oğlum hasta boğmaca olmuş iğne yapıyoruz hergun aşı haftasıydı hasta olduğundan dolayı aşısınıda erteledı doktorumuz...oğlum memeyıde tam almıyo her seferınde savaş içersindeyım moralım bozuk mama vermeye başlamıştım onuda kusuyo daha 30 cc veremedım kızım var bu sıpa yuzunden oda helak oldu yavrum....gecmişide okudum herkes benım gıbı bınbırdertle uğraşıyo gece saat kaçlara kadar uyku yok bebek bu yaw hıçmı yorulmaz ağlamaktan hıçmi yorulmaz ben sallamaktan uykum gelıyo o hala tııs yok :2: nezaman buyuyecek....ayrıyeten bıde hırsız vakası yaşadım...neysekı ucuz atlattım okadar dıyım ama çok huzursuzum heran evın ıçınde sankı offff eşime dıyom annemlere gıdıcem korkuyorum eşim nöbete gıdıyo artık ıyıce kötü olcam o nöbete gıttığınde napçam bılmıyorum kötü bı hafta gecırıyorum arkadaşlar....
sabah 6 da uyanıyor benim bebeğim kucakta uyumayınca yatağa sağ tarafıma dönüp yatıyorum sağ kolumu uzatıyorum mememide hazırlıyom bebeğimi öyle emzirerek uyuyoruz kolum uyuşuyor ama oturarak emzirmek çok daha zor oluyor erken saatte
kızlar plastik emzik kullanan kaç kişi var işe yarıyormu ben bebeğin başından ayrılamıyorum sürekli ağlıyor emzik verirsem memesini emmek istemez diye korkuyorum aradaki farkı anlarmı acaba
tickerfactory de hazırlayıp html linkini kopyalayıp profilindeki çizelgeyl yapıştırıyorsun güzelim.aramıza hoşgeldin yeniden :))
hoşbulduk canım sanırım hallettim çok teşekkürler
benim kanamam 33. gün kesildi bu kesinti 3 gün sürdü sonra normal adet oldum bu nası iş bilemiyorum doktorum 45 günlükken gel dedi kızlar 40 mız çıkar çıkmazmı cinsel ilişkiye girilir ? ben sezeryan oldum çoğumuz gibi rahimimdeki dikişlere bişi olurmu korkuyorum bişi olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?