- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
sağolasın canım deneyeceğimBeyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun
bunu dene meloş fön makinesi yerine aynısı ama sesini kısabiliyorsun biz iki gecedir sabaha kadar bunu dinliyoruz.uyurken bile açık bıraktık...
ahhh ahhh..o kadar iyi anlıyorum ki seni.gurbetin gözü kör olsunkızlar kızım uyuyor şimdi canım hiç birşey yapmak istemiyor yemek felan yapasım yok annem dün gitti kızımla kaldık böyle çok moralim bozuldu iyi alışmıştım yıllardır ilk defa annemle zaman geçirdim bu kadar çok...hem de evde yalnız kalmamıştım hep yalnızım artık kızım var teselli olur bana ama yinede aileden uzak olmak zor .babam ve kız kardeşlerim kızımı göremediler bile daha ..kardeşlerimden biri çalışıyor biri de liseye gidiyor gelemediler ..çok zoruma gidiyor ..ve ailenin ilk bebeği....nasıl hevesliler ama sadece msn den gördüler yeğenlerini...en yakın zamanda ben gitmeliyim ...(((
canım ya çocuk ağlıyor yada bakamıyoruz boşver hepimiz aynı durumdayızmerhaba arkadaşlar.sütü artıran yiyeceklerden ve içeceklerden bahsetmişsiniz.ben tahin pekmez öneririm.müthiş süt yapıyor..herşekilde kilo yapıyor ama ekmeksiz tüketiyorum küçük bi kase..bide dün burdan okumuştum ıhlamuru oda işe yaradı.söyleyen arkadaşa teşekkür ederim..buraya fazla yazmasamda gerci yazdıklarımda fazla karşılık verilmeden kaybolup gidiyorda:))okuyup fazlaca yararlanıyorum..
Kızlar bende sallama derdinden kurtulmak için fisher pricenin akvaryum salıncağını aldım kullandıktan sonra memnun kalıp kalmadığımı yazarım.İki yöne yani ileri geri ve sağa sola sallanabiliyor bakalım umarım işe yarar incelemek isteyenler aşağıdaki linkten bakabilir.Ben e-bebekten aldım avealılara 50 tl hediye çeki veriyolar aklınızda olsun.
Fisher Price Akvaryum Salıncak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
yok canım konkta çocuk cerrah yokmuş..gölcük devlet hastanesinde sertaç bey var ona olcaz...iyi olur inş...
kızlar meraba ben malesef kaşıntılarımdan dolayı 1 hafta ilaç kıllandıgım için sütü kesmiştim ama şuan ilaçları dr bırakma demesine ragmen bebgimi emzire bilmek için kestim ama bebegim emmiyor meme çok üzgünüm napcam bilmiyorum
bide sizin bana verdiginiz cevapları nasıl görcem bilmiyorum forum çok hızlı ilerliyor
sadece mama verip meme yi kesen varmı içinizde
sağol fatmacım biraz kullanayım tecrübelerimi paylaşacağım...evet canım onun bir gülüşü herşeye bedel
hele birde anne demesi....
içiniz eriyecek daha en baştasınız
Allahım hepsine sağlık versin inşallah...
manikcim güle güle kullanın canım
faygen daha önce yazmıştım ama gözden kaçırdın sanırım öncelikle büyük geçmiş olsun bizim kızdada fıtık çıktı bizde ameliyat olucaz haftaya çok endişeliyim.Süreci bana anlatırsan müsait olursan çok sevinirim.yok canım konkta çocuk cerrah yokmuş..gölcük devlet hastanesinde sertaç bey var ona olcaz...iyi olur inş...
Mutlaka paylaşıcam inş kurtarıcım olur ve verdiğim paraya değer...ayyy..halecim güle güle kullan canım .inşallahh yükünüğ hafifletir sen kullan memnun kalırsan söyle bizede
İyi akşamlar arkadaşlarrrr
Bişi sorucam benim bebişim süt emerken ve uyurken ağlamıyo sadece diğer bütün zamanlarda ağlıyo öyle katıla katıla değil ama alıp ilgilenmezsem katılıyo çok ve ben onu susturmak için uğraşıyorum uğraşıyorum uyutmaya çalışıyorum ağlamasın diye acaba doğrumu yapıyorum ama çok bitkin ve halsiz kaldımm eski halimden daha zayıfım nerdeyse daha doğum yapalı 50 gün oldu yine 40 kilo oldum tecrübelerinize ihtiyacım varrrrrrrrrr
ay ayaklarım ağrıdı valla kızımı ayağımda sallıyorum ne güzel uyuyor sonra birden korkup uyanıyor sonrada uyumuyor dua ediyorum bol bol kızıma ama korkmasını engellyemiyorum dün elektirkler gitti hemen kucağıma aldım korkmasın diye ama ben karanlıktan korkuyorum babamız şartellere bakmaya gitti bende biraz tedirgin oldum sonra kızım bir ağlamaya başladı hemen babamızın yanına gittik zor sustu kırk çıkınca korkma olayı azalır dediler bizim dahada arttı böyle olan varmı aranızda
benim kızım da her sesten etkileniyor ve ürküyor.
40tan sonra azalır mıymış hadi inşallahh..
komşudan ana kucağı aldım
kızımı içine yatırdım ayağımla salladım
bir yandan da açtım şu beyazgürültüyü hangisi etkiledi bilmem hemen uyudu haaalaa da ayağımın dibinde uyumakta maşallahhhh sübhanallahh kızıma :)
beyazgürültünün sesini iyice kısmıştım sonra eşimin telefonu çaldı castara castaraaa
kızım hemen gözlerini açtı huysuzlanıyordu
hemen aanında davrandım beyazgürültüyü yükselttim sesini
baktım kendi kendine sakinleşti
ben de paylaşayım dedim
tabi bu ilk deneme
inşallah tesadüf diildir hep etkili olurrr
kızlar Milkway SÜT Arttırıcı Mini Elektrikli Göğüs Pompası bunu kullanan varmı ya sahıbınden c.omda arastırıyorumda manuel olanlardan aventın var 55 lıra bırde bu var 70 lıra ıkıncı el ama fıyatları uygun napsam bılemedım sızce bunlar nasıl olur bırde ıkıncı el olsa nolur acaba ya
inan bana kesinlikle tesadüf değil..komşudan ana kucağı aldım
kızımı içine yatırdım ayağımla salladım
bir yandan da açtım şu beyazgürültüyü hangisi etkiledi bilmem hemen uyudu haaalaa da ayağımın dibinde uyumakta maşallahhhh sübhanallahh kızıma :)
beyazgürültünün sesini iyice kısmıştım sonra eşimin telefonu çaldı castara castaraaa
kızım hemen gözlerini açtı huysuzlanıyordu
hemen aanında davrandım beyazgürültüyü yükselttim sesini
baktım kendi kendine sakinleşti
ben de paylaşayım dedim
tabi bu ilk deneme
inşallah tesadüf diildir hep etkili olurrr
haklısın canım beni en iyi sen anlarsın...ben gidebilirim eşimde mızmızlandı biraz ama dün annemin arkasından halimi görünce ikna oldu.baby_s seninle aynı durumdayız canım benim annemlerde uzakta doğum yaptıgımda bir hafta yanımda kalabildi alıştıgı için o kadar zoruma gittiki gidişi benimde babam ve kardeşlerim göremediler kızımı ancak msn den gösteriyorum ve ilk torun nasıl hevesliler nasıl merak ediyorlar hele babam fazlada göremiyor bilgisayardan yapışıyor bilgisayara torunumu görücem diye benim eşim tek gitmeme izin vermiyor onunlada ancak yıllık izni olunca gidebiliriz o zamana kızım nerdetyse yaşına girmiş olur babamda yazın gelicem inşallah diyor benim gitmem hayal gönderse işte ama göndermiyor neymiş şimdi bide kızı varmış hayatta göndermezmiş inş. sen kısa zamanda gidersin torununa kavuşturursun babanı
İyi akşamlar arkadaşlarrrr
Bişi sorucam benim bebişim süt emerken ve uyurken ağlamıyo sadece diğer bütün zamanlarda ağlıyo öyle katıla katıla değil ama alıp ilgilenmezsem katılıyo çok ve ben onu susturmak için uğraşıyorum uğraşıyorum uyutmaya çalışıyorum ağlamasın diye acaba doğrumu yapıyorum ama çok bitkin ve halsiz kaldımm eski halimden daha zayıfım nerdeyse daha doğum yapalı 50 gün oldu yine 40 kilo oldum tecrübelerinize ihtiyacım varrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?