2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizimde kırkımız yarın çıkıyor,seninle aynı günmü yaptık doğumları,kızlarımız aynı gün doğdu sanırım,11 şubatta doğum yaptım ben saat 10:50 de

ewet canım bende 11 şubatta spinal sezeryan oldum 15:37 de kızım doğdu o kadar bekledim normal olsun diye ama olmadı demekki hayırlısı buymuş

canım seninkiler gidiyorlar benimkiler hep başımda düşün sürekli iç içeyiz benimkide ay anne bakamadımı sana yok anne dövdümü seni bide annem annem diye sevmesi yokmu allahım beni çileden çıkarıyor sinirimden ölüyorum benmiyim annesi omu belli değil çocuk diyecek buda kim yaa bana annem annem diyip duruyor bebeğimin aklı karışacak kayınvalide derdi bir bende yok anlaşılan seninki gitmiş benimki hep yanımda allah bana sabır versin bide milletin yanında bir ilgili kızıma karşı anlatamam bir sevmeler bir şımartmalar kızımın pe öpe yanaklarında isilik yaptılar bende öpmeyin artık yeter yaa çocugun yüzü ne hale geldi diyince bu seferde ellerini öpmeye başladı sinirim kızımada yansıyor yavrum hemen hissediyor allah bize sabır versin valla

kızlar ben grip oldum yazmıştım iki gün önce akşam maske takın yazmış arkadaşlar dedim sabah alım bari yavruma geçmesin pis grip yavrucuma geçti dün doktora gittik burun sipreyi gibi birşey verdi deniz suyu dedi yavrum çok kötü oldu yaa dün gece hiç uyumadık dua edin kurtulalım şu gripten bebeğime kokluyamıyorum bile çok özledim yanımda ama rahatça dokunamıyorum kuzuma allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor birşey gözüm görüyor ama elim korkarak dokunuyor

ohh ne rahat özendim şimdi
benim eşim 15 dakka baksa dua ediyorum
ama günahını almayayım dün 1.5 saat uyudum o baktı:

walla eşim elinden geleni yapıyor sağolsun. maşallah diyim bozulmasın :)

kardeşim ve bikaç arkadaş cem yılmazın gösterisine bilet almışlar
ben bunu söyledim eşim hemen sen de git dedi
dedim tee karşıda oraya git gösteriyi izle dön kaç saatimi alır bi de trafik mrafik olursa
ne var ben erken gelirim bakarım merak etme sen kendini iyi hissedeceksen sen de git diyor
ama ben nasıl bırakırım keyfim için diyorum
ııhh diyorum bakalım nereye kadar :)

yaa bi komşumda vardı ben ondan alıp bi deneyim
kızım sevmezse hiç almiim bari
ama inşallah sever de alırımm :)
yazın bahçeye filan da çıkarırız ay ne güzel olur uyur orda cıvıl cıvıl

slm kızlar nasılsınız
benim misafirim vardı bu gece öğretmen arkadaşlar geldi kız kıza oturduk eşim nöbette....
bütün ikramdı temizlikti öyle geçti...nerdeyse tüm gün baba kız uyudu benim kuzucuklarım
şimdide makinayı çalıştırmak zorunda kaldım kızımın kıyafetleri baya birikmişti..yarında dişçiye gidicem geçen yazmıştım dişim ağrıyo diye kanal tedavisine başladı doktor...
sonrada samimi görüştüğümüz bi arkadaşlar gelmek istediler...hastane çıkışı onları alıcaz ordan hep beraber markete yemeklik vs alırız sonra eve gelip yemek yapcez beraber

walla ilgilenmeseler dert ilgilenseler de dertt
ben de kayınvaaalidemi zorrrrrla gönderiyorum burdan hatta yalnız da olsam hiç çağırmıyorum bile ama yine de bakıyorum çat kağı geliyo
o kadar çok ilgileniyor ki o da ben bunalıyorum
yarım saatte bir geliyor su ister misin meyve getireyim mi yemeği beğendin mi tuzsuz mu az sa getireyim yok sen otur ben kaldırırım. inanamazsınız yoktur böyle bir k.valide
ben artık bunalıyorum ama inanılmaz bişey
sen ne istersin onu yapim anne hiç bişi istemiyorum diyorum yok yok istersin çekinme
yok çekinmiyorum istemiyorum diyorum
bak istediğin bişi varsa da söylemiyorsan ay yok kapatalım bu konuyu diyorum.
2dk geçiyo yine aynı konu ne istersin ne yapim
otururken ayağa kalkıyorum o da kalkıyo ne oldu ne istersen ben getireyim düşünebiliyo musunuz :)))))
önceden de öyleydi ama çocuk olduktan sonra hat safhada oldu bu durum
artık ben utanıyorum bu durumdan bu kadar olmamalı yanii.
çekmeceyi açıyorum aklımda bişi var onu arıyorum
ne arıyorsun ben bulayım görmüşümdür belki diyo
ayyyyhhhhhhhh diyorum içimden ama yine de sıkıntımı içime gömüyorum
bazen sert cevap veriyorum anne sen beni boşver al gazete filan oku diyorum olmuyor yine
aa olur mu ben senin için geldim diyor.
sürekli gözü benim üstümde oturup hep beni izliyor
bazen emzirirken uyuyo numarası bile yapıyorum :)))) sürekli gözgöze gelmiş olmiim diye :))))
bi kez hamileyken çok midem bulanırken annem gelebilir mi demiştim eşime 16km mesafeden nefes nefese gelmişti uçak hızıyla. onu gördükten sonra bir daha hiç çağırmaz oldum. aşırı vesveseli birisii.. boğuyorrr..

ooff amma içimi dökmüşüm ben de

iyi geceler hanımlarrr;
akşam altıdan beri bilgisayar açık ama ben ya oğlan durmadığından yada kaynanamın ne bu bilgisayar yine ortada kapat laflarına maruz kalmamak için giremiyorum nete taki bu saate kadar ama aklım hep sizde. geçmşi okuyamıyorum, alıntı yapamıyorum sorduğum sorulara cevap veren arkadaşlara teşekkür edemiyorum ve bu yüzden çok üzülüyorum. dünyayla tek bağlantım sizsiniz. ama az kaldı kaynanam bi gitsin döncem yine aranıza. bu arada bizde durumlar aynı akşamları çok huzursuz oğlum.oturma odasında duruyor tüm gün acaba diyorum tv den mi rahatsız oluyor. sese alışsın diyede odasına götürmüyorum ne yapsam bilemedim ki.. bide gaz sıkıntısı akşamları artıyor sizdede öylemi?

slmm kızlarr sabah sabah ayaktayız herzamnkigibidurmuyor kodum ayagıma allyorumm gireyim bi baakayım dedim sizlere dün cok yoğun bir gün geçirdik akşama kadr doktorda kızımla ikimizinde kontrolleri vardı bizim temiyomalum emmeme problemi vardı memei istemior zorlada olsa veriyorum mama vermk istmiyorum ama başarmısım bir haftaa 340 gr almışş melegim ok iyi dedi bnde kendi doktruma gittim ayy cok özlemişimm kadını yah zati bir bes dak muane sürdüyse arım saatte sohbet etik yok böle doktor yaa ilerletik aramızdaki doktr hasta ilişkisini arkads olduk hani kızımla fotogralar cekindik cok güzeldi diikişlerim iyileşmiş ama popo kısmımda biraz sertlik vardı intihap varmış antibiotik verdi bu arada altan muane oldum hiç acımadı dün açılısı açılışı yapıcaktık ama eşim beni sasırrtı dikişlerin iyice iyleşsin öle dedi ayy cok sevindim yahu benimde canıma millet zati cok yorgundum vurdum kafamı yattımm

haaa birde dün bir salaklık yaptımki sormaınn yeni aldığım nukun elektirikli pompasını yaktımm nasıl becerdin diyceksiniz dün sagdım sütü dolaba kaldırdım hadi dediğim kaynatıgımda mikrop faln oluşmasın tabi o arada bete durmadı onunla ilgiln sonrası meme emdi derkennn yanmışş cok üzüldüm yahuu 190 tl gitti bosu boşunaa ben tabi bir sinir kız aglıyor pompa yanmışş bnde agladım üstüne kızım suratıma bakıyorr sanki anlamış gibi eşimi aradımgeldi o sakinleştrdi bni bugün yenisini almaya gidicezz yahu daha ilkinin taksdini ödememiştik ama

cnm bnmde durum aynı kakasını zor yapıyor ama korkma dün doktora götrdüm bnde korkulacak bişe yyok dedi anne sütü alnlarda oluyormuş bnm kızımda 3 günde bir yapıyordu ama bn buldum cözümğümü iş bnde bitti kuru kayısı ve kayısı hoşafı yiyorum şimdi maşallh diyim nazarım değmesin güde birkez cıkyorr kızım sende bol bol kayısı yee :))

günaydın herkese güzel bi uyku çektik maşallah oğluşumla o hala uyuyor dün aşı ateş yaptı fitil yapmıştım epey rahatlattı sürekli uyudu ağrısı olunca azıcık inleyip tekrar dalıyordu ama bneşiğinde yada anadizinde uyumuyor kan aldıkların da filan hep kucağımda uyumak istiyor dünde öyleydi hep göğsümde yattı akşama kadar koltukta uzandım onuda göğsüme koydum çok derin uyuyor öyle hiç kıpırdamadan nerdeyse 3 saat yattı o huysuzlukla gecede kucağımda uyudu yatağına koydum 3te kalktı emzirdim gece çayını verdim tekrar yattı sabah 7de kalktı oynaştık gülüştük 8:30da uyudu hala uyuyor ama başladı kıpırdanmaya zibidim bu arada dün aşı yapılırken gelişimimizede baktık 5880gr 61 cm olmuş paşam ebemiz maşallah uzun olucak bu minik dedi

ayyyy..çok zekice yaa..

aynen canım ya...tıpkısının aynısı...
benimkinde bencillikte var üstüne üstlük
geçen hafta misafirlerimi ağırlamak için çağırmadımdiye bozuluyor ama ben her işimi kendim yapmaya alıştım gerek yok dedim

maşallah sevimcim yakışıklımaa..

benimki de kucağa çok alışık 10 sn bırak kıyameti koparıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…