2011 Şubat Anneleri Hediyeleşiyor

Merhaba hanımlar uzun zamandır yazamadım gezmekten, iş yapmaktan internete fırsatım olmadı :) Sanırım çekilişiler yapılmış, geç kaldım, dilerim bir dahaki sefere katılırım inşallah. Herkese hediyeleri hayırlı olsun :)
 
Adresini gönderen herkese teşekkür ediyorum ama sizden birşey istiycem lütfen mesaja

Adınızı Soyadınızı ve telefon bilgilerinizide ekleyin benim face'e girmem yasak işyerinden zaten girsemde orda kayıtlı olmayanızda var telefon ad ve soyadınızı başka yerden bulamam bana bunları msj yazarken gönderin olurmu hep siz yorulmayın hemde ben :)))
 

ben de bilgilerimi mail adresinize yolladım.
tşk.
 
Çağlayancım yazdım ama gitmedi 50 msj tamamlamam gerekiyormuş tamamlayayım bari :)))
 
birazcık daha bekleyelim kzılar ya hepimizde hamilelik hali belki giremiyorlardır baksana ben bile 2 gün internetsiz kaldım neler kaçırdım
 
Tamam son tarih 5 ekim zaten artık o günde gelemezlerse arkadaşlarımız bir dahaki çekiliş için katılım yaparlar.
 
oo 2 kişi kalmışş çoğunluk vermiş zaten

bir kaç gün daha bekleyelim bence sen o arkadaşlara özel mesaj atki girere girmez görsünler belki unuturlar arada kaynar falan.

eğer bu süre içinde gelmezlerse artık yaparız çekilişi
 
listeye göz gezdirdimde kızlar almış başını gitmiş oğluşları solladılar...az kaldı çekilişe desenize 2 kişi kalmış adres verselerde kime hediye gönderceğimi öğrensem..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…