bizimde tokat çıktı kafam çok karıştı şu an istanbuldayım nasıl yapıcam nasıl olucak ve istanbulu çok seviyordum tokat a alışabilecekmiyim offf üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
burdan birine daha erzurum çıktı eşyaları birlikte göndeririz..ev ve benim tayinim içinde nasip olursa haftaya gideriz erzuruma görüşürüz orayla ev falan bakrız...iyi oldu bizim için belediye açısından seçeneklerimiz olacak ..tıp fak var özel hast falan var... bakacaz artık gelecek günler bize ne verecek..ben rabbimden hep hayırlsını istedim çok şükür ...demekkki buymuş hayırlısı..
erzurumda olan bi arkadaş vardı ..birde başka erzuruma çıkan yada orda olan varmı...
ben eskişehirdeyim ama o nerede cnım...Canım benim polis-asker eşleri topiğinde superisi87 adlı arkadaş erzurumda oturuyormuş oda soruyordu erzuruma tayini çıkan varmı diye onunla irtibata geçebilirsin
Biz ipka vermedik ama istanbul da kaldık gene.Seneye gene aynı stres offf..Neyse herkes için hayırlısı olsun.
burdan birine daha erzurum çıktı eşyaları birlikte göndeririz..ev ve benim tayinim içinde nasip olursa haftaya gideriz erzuruma görüşürüz orayla ev falan bakrız...iyi oldu bizim için belediye açısından seçeneklerimiz olacak ..tıp fak var özel hast falan var... bakacaz artık gelecek günler bize ne verecek..ben rabbimden hep hayırlsını istedim çok şükür ...demekkki buymuş hayırlısı..
erzurumda olan bi arkadaş vardı ..birde başka erzuruma çıkan yada orda olan varmı...
ben eskişehirdeyim ama o nerede cnım...
hayırlısı olsun canım...
arkadaşlar batman hakkında bilgi sahibi olanlar bilgilendirirseniz çok sevinirim
canım yaaa...rabbim yardımcınız olsun..şu an nerde yaşıyorsun..üzülme ama nolur..şırnak
bizde sivas :)))
bizimde tokat çıktı kafam çok karıştı şu an istanbuldayım nasıl yapıcam nasıl olucak ve istanbulu çok seviyordum tokat a alışabilecekmiyim offf üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
2. Tercihimizdi canım ilk tercih rize idi....
teşekkürler canım...bidanem sizede hayırlı olsun....rabiim hakkımızda güzel eylesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?