2011 şark tayini için hazırlanan polis eşleri....

bizimde tokat çıktı kafam çok karıştı şu an istanbuldayım nasıl yapıcam nasıl olucak ve istanbulu çok seviyordum tokat a alışabilecekmiyim offf üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

hayırlısı olsun canım...tokata iyi derler kaçıncı tercihiniz di..

Tayinleriniz hayırlı olsun arkadaşlar oranje canım sanada erzurum çıkmış iyi ben sık sık gidiyorum erzuruma :)

Canım benim polis-asker eşleri topiğinde superisi87 adlı arkadaş erzurumda oturuyormuş oda soruyordu erzuruma tayini çıkan varmı diye onunla irtibata geçebilirsin

Son düzenleme:
Biz ipka vermedik ama istanbul da kaldık gene.Seneye gene aynı stres offf..Neyse herkes için hayırlısı olsun.

Canım benim polis-asker eşleri topiğinde superisi87 adlı arkadaş erzurumda oturuyormuş oda soruyordu erzuruma tayini çıkan varmı diye onunla irtibata geçebilirsin
ben eskişehirdeyim ama o nerede cnım...
Biz ipka vermedik ama istanbul da kaldık gene.Seneye gene aynı stres offf..Neyse herkes için hayırlısı olsun.

hayırlısı olsun canım...

slmm canım tayinler açıklandımı diye bakıyım dedim bu topikte buldum kendimiii Erzuruma çıkmış tayinizi hayırlı olsuın bizde 3 yıldır burdayız erzurum hakkında hmen bilgi vereyim ev tutacağın yer kesinlikle yıldızkent ve yenişehir tarafları olsun güzel merkezi yerler kiralar genelde 350 -450 civarında yazı harika oluyor buranın kışıda malum biliyosunuzdur ben şuan lojmandayım inşallah sizede en kısa zamanda çıkar rahat edersiniz hastane yönünden şanslısın devlet ve özel hastaneleri çokturr
istediğin bişey olursa her konuda yardımcı oluruz tatlım ne zaman gelceksiniz bu taraflara

hepinizin tayin yeleri hayırlı olsun arkadaşlar sağ salim alnımızın akıyla bitirmeyi naaip etsin rabbim

hepinizin yeni yerleri hayırlı olsun arkadaşlarımmm inş. çook rahat eder kısa sürede alışırsınızzzbende çok kaptırmıştım kendimi acaba çıkarmı tayin diye ama ne yazıkki bizde kaldık yine istanbuldaaa

bizimde tokat çıktı kafam çok karıştı şu an istanbuldayım nasıl yapıcam nasıl olucak ve istanbulu çok seviyordum tokat a alışabilecekmiyim offf üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

arkadaşım emin ol istanbula nazaran tokatta huzur bulacağına eminim biz bile tokat yazmayı düşündük ama memlekete yakın olsun diye artvini seçtik ama orda çalışan arkadaşlarım var gelmek bile istemiyorlardı ordan huzurlu bir yer ev bulmakta sıkıntı çekmezsiniz eşiniz için eğer özel harekatçıysa ilçe görevleri oluyor tek eksi tarafı bu ama emin olun gidince çok memnun kalacaksınız.keşke daha önce çıksaydım bu istanbul karmaşasından diyeceksiniz

2. Tercihimizdi canım ilk tercih rize idi....

teşekkürler canım...bidanem sizede hayırlı olsun....rabiim hakkımızda güzel eylesin inşallah...

sanada hayırlı olsun allah gönlüne göre vermiş umarım erzurumdaki ortamına biran önce alışırsın.bizim için en kötü tarafı çalışma ortamını değiştirmek kurduğun düzene ve arkadaşlıklarına yeniden sıfırdan başlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…