2011 şark tayini için hazırlanan polis eşleri....

canım nasılsın geldin mi erzuruma?

daha gelmedik canım kamyon bekliyoruz ayın 26sında çıkıcaz inşallah yola 27sinde orda oluruz akşama..eşim gitti tuttu evi birazda erken gitmiş sanırım çok fazla ev seçeneği yoktu daha gitmemiş tabi tayinciler.2 3 ev arasından birini seçip tuttu

tüm erzurumlu tayinciler burda galiba artvine kimse düşmedimi benden başka yaaaaavv herkese yine hayatlarında bol şans diliyorum hepiniz için hayırlısı olsun:97:

başvursaydınız lojmana çıkardı belkide çünki 40 lık lojmana uzak diye kimse gelmek istemiyo araba olunca sorun olmuyo burası çıkablirdi .......evinizi güzel bir yerden tutmuşsunuz ama kirası çok fazla yaaa
lojmanların hepsinde dedikodu olayı var ama uzak duracaksın muhattap olmayacaksın kimseylee ben öyle yapıyorum en azından :)
110 luk lojmanlarda kaleriferli ama ısınma sorunu var 40 lık lojmanda oturduğum için söylüyorum süper ısınıyo kaleriferlii :) toki doğal gazlı ısınıyo diyolar ama ben bi arkadaşa gitmiştim yandığı halde ayaklarım donmuştu 110 ve 40 lık ojmanlar 90 m2

tüm erzurumlu tayinciler burda galiba artvine kimse düşmedimi benden başka yaaaaavv herkese yine hayatlarında bol şans diliyorum hepiniz için hayırlısı olsun:97:

bu sene çok gelen var erzurumaaa ama gidende çokkk canım

Çok saol bilgiler için canım..artık tuttuk evi bu sene oturalım da seneye bakarız inşallah çıkar..160m2 evden sonra 90m2 ye nasıl sığarız onu bilmiyorum ama:)))

Çok saol bilgiler için canım..artık tuttuk evi bu sene oturalım da seneye bakarız inşallah çıkar..160m2 evden sonra 90m2 ye nasıl sığarız onu bilmiyorum ama:)))

:)))) ne demek canım keşke daha çok yardımcı olabiliseydim ......sığarsın yaa o kadarda küçük değil :))

kızlar ben hala gidemedim kaldım burlarda hiç bi kurum kabul etmiyo...tayin durumum tamamen kilitlendi. napcaz bilmiyoz....

selam kızlar...
çok şükür tayin durmum oldu kabul ettiler. bi yazışma süreci kaldı o da 2-3 hafta sürer çok mutluyum çok şükür rabbime..kocişime kavuşacağım...:98:

Merhaba hanımlar bende polis nişanlısıyım İpka verdik bu yılda istanbuldayız kısmet olursa evlenıp birdahaki sene bende polis olup birlikte oyle gıdıcez Tüm tayincilere yeni yerleri şimdiden hayırlı olsun gideceğiniz yerlerde rabbim yardımcınız olsun ve sizleri korusun eşlerinizi sizlere bağışlasın zor olduğu kadar gurur verici

selam kızlar...
çok şükür tayin durmum oldu kabul ettiler. bi yazışma süreci kaldı o da 2-3 hafta sürer çok mutluyum çok şükür rabbime..kocişime kavuşacağım...:98:

canım çook sevindim hayırlı olsun allah kavuştursun kocişinee :) hangi belediyeye başlıyosun :)

Son düzenleme:
selam kızlar...

Hayırlısı olsun gözün aydın oranje..

Bende geldim yerleştim erzuruma hatta çok sevdim bile burayı..Hayırlı ramazanlar diliyorum yardımlarınız için teşekkürler hepinize

Bizim de tayinimiz Maraş'a çıktı. 1 ay oluyor ben geleli. Büyükşehirlerle kıyaslanamaz tabi fakat şirin bir yer. Dondurması bol, insanı candan. Lojman sıkıntısı var. Kiralar ortalama. Şimdilik çok memnunum. 6 sene burdayız kısmetse inşallah.

merhaba hanımlar.ben yeni geldim.biz 5 temmuzdan beri şırnaktayız.hiç sevmedim burayı.evden haftada bir sadece markete çıkıyorum.2 yıl bitsin diye şafak sayıyoruz.

kızlar merabaaaa
bende polis eşiyim biz sivasta görev yapıyoruz
çok rahatız çıkma ihtimali zor bi şark yeri tamam ama şansınızı deneyin derim doğuda olduğumuzun farkında bile degiliz
soğuk hariç :: ((((

esra benm ilköğretimden arkadaşım ve üzülerek grubunuza bu haberi veriyorum
esra okulu bu yaz bitirdi ve muş-malazgirt kız meslek lisesine atandı, dolayısıyla eşi de. ramazan sonunda doğum yaptığı için doğum iznindeydi ve 2 hafta önce muşa yerleştiler. hafta sonu gezmek için ercişe gittiği kafe 61 günlük bebeği eşi ve esranın mezarı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…