2011 şark tayini için hazırlanan polis eşleri....

ayy canım yaa...doğru diyosun bende internetten evelre baktığımda öyle berbat yeeler varkii..eşime diyom birde istedikleri kiraya bak diye..evin güzel olması en önemlisi bence..inşallah düzene sokar eşinde evi...az bakım yaparsınız artık ev sahibiyle görüşüp...
Blackcandy erzurum lojmanları ne durum da canım ...sen hangilerinde oturuyosun 3 bölgede lojman varmış sanırsam biri oki nin yaptıkları imiş. tadilat yapılmış tüm lojmanlarda deniyo ama bende şuanda düşünce içindeytim nasıl bişeyle karşılacağaım diye...:18:

yok sakın üzülme o zaman yılı varsa tamam benimkide 8 yıllık polis girersiniz ama sıkı tutsun lojman işini ben yeni polislerdendir diye öyle yazdım ..15 temmuzda herkes ilişiği kesecek o zamnlar belli olur ama boşalan lojmnalarda var eşin gelince baksın bence
ben 40 lık polis loıjmanlarındayım semt olarak iyi bi yer değil sanayi taraflarında ama arabanız varsa sorun olmuyoo
inşallah senin tayin işin olur tayinin nereye olacak canım
gelince görüşürüz inşallah

ahh ahhh sormaa ben erzuruma gelmeden önce kalariferli bi ev buldu arkadaş bize o zamanlar kirası 300tl idi mutfak tezgahı yok tuvalet kapısı yok ev ahır gibi kokuyo yerler bilidiğin köytahtası aralarından böcekler falan çıkıyodu beğenmedim oturdum ağladım eşyalarım yolda geliyodu oarada ev bulacaz diye canımız çıkmıştıı en iyi evler 500 civarında falan burada
ben sanayi bölgesindeki 40 lık lojmnadayım canım 110 luk lojmnalar var bide toki var ...benim oturduğum lojmnalr bide 110 luk lojmnalr bakımsızdı ama benim oturduğum dairenin tuvalti banyosunu yerlerini heerşyini yaptıdım bakınca güzel oluyoo ama tabi tercih sizin buraya çıkarsa komşu oluruz fenamı olurr :)))))) tadilatı emniyet yaptırmadıkii içine giren yaptıdı vallaa hiiiç korkma lojmnadan yana bakınca çok güzel oluyo şirin bi yer oluyo yaniii
bizim bi arkadaş var geçenlerde bize geldiler bu lojmana hiç girmek istemiyodu benim evi görünce fikri değiştii

<br><br>ahh ahhh sormaa ben erzuruma gelmeden önce kalariferli bi ev buldu arkadaş bize o zamanlar kirası 300tl idi mutfak tezgahı yok tuvalet kapısı yok ev ahır gibi kokuyo yerler bilidiğin köytahtası aralarından böcekler falan çıkıyodu beğenmedim oturdum ağladım eşyalarım yolda geliyodu oarada ev bulacaz diye canımız çıkmıştıı en iyi evler 500 civarında falan burada&nbsp;<br>ben sanayi bölgesindeki 40 lık lojmnadayım canım 110 luk lojmnalar var bide toki var ...benim oturduğum lojmnalr bide 110 luk lojmnalr bakımsızdı ama benim oturduğum dairenin tuvalti banyosunu yerlerini heerşyini yaptıdım bakınca güzel oluyoo ama tabi tercih sizin buraya çıkarsa komşu oluruz fenamı olurr :)))))) tadilatı emniyet yaptırmadıkii içine giren yaptıdı vallaa hiiiç korkma lojmnadan yana bakınca çok güzel oluyo şirin bi yer oluyo yaniii<br>bizim bi arkadaş var geçenlerde bize geldiler bu lojmana hiç girmek istemiyodu benim evi görünce fikri değiştii

canım ben belediyede memurum ordada belediyeye geçicem büyük bi ihtimalle...yakutiye belediyesi -palandöken belediyesi ve büyükşehir belediyes
i merkeze yakın yerlerdeymiş .öylemi...ben büyük bi ihtimalle büyükşehir belediyesi olursa orayı düşünüyorum ..eşim bi gidebilse görüşür az çok durumu...evet güzel olur komşu oluruz..
Ama ben toki nin kileri istiyorum inşallah onlar olur...orda kapasite kaç bilgin var mı...sen çalışyormusun..

evet canım merkeze yakın yerlerde belediyeler allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısı senin için .....
tokininkiler güzel olsa fena olmaz tabii tadilata falan gerek kalmaz en azından bizim zamanımıza kurayla veriyolardı lojmnaları bize 20 kişi kala tokiler bitti mecburen buraya girdim ama ben memnunum şimdi sırası geleni arıyolar sistem değişti iyi oldu bence eşin görüşürgelince kapasite konusunda bi bilgim yok
ben diş teknisyeniyim ama çalışmıyorum bi tane oğlum var 4 buçuk yaşında biride yolda 7 aylık hamileyim ileride belki çalışmayı düşünürüm

artık bekleyip görcez desene...
nasip kısmet artık rabbim hakkımızda hayırlısı nı versin..
allah bağışlasın canım yavruularını ..bende hamileydim ama 5. ayımda veda ettim..artık kısmet...sağlıkla yavrunu kucağına almak nasip olsun canım...

slm kızlar benim eşimde haftasonu gidecek maraşa ev bakmak için oranje senin iş durumun noldu şekerim inş. halledebilirsiniz...

hayırlısı artık canım
amin inşalah hayatı.... çok üzüldüm yaa neden kaynaklandı peki rabbim sağlıkla sıhhatle bi bebek daha nasip etsin sana inşallah
amin inşallah canım hepimiz için

oranje canım lojmanları sormuştun ya eşime sordum eğer eşi sıra olarak ilk 130 kişi arasında ise kesin toki çıkar dedi hayırlısıı sizin için

oranje canım lojmanları sormuştun ya eşime sordum eğer eşi sıra olarak ilk 130 kişi arasında ise kesin toki çıkar dedi hayırlısıı sizin için
valla canımcım bekliyom hala eşim bugün geçiyo erzuruma..görüşecek haftaya dilekçe falan veririz kuruma ona göre belli olur benimkinde çok sorun çıkmaz da ama bi ev işini halletsek süper olcaktı..
slm kızlar benim eşimde haftasonu gidecek maraşa ev bakmak için oranje senin iş durumun noldu şekerim inş. halledebilirsiniz...

ayy inşallah...eşimin bi arkadaşıda erzurumda aynı devresi bekar 7 yıllık oda 36 puandaymış..1. sıradakinin puanı 41 miş eşim diyo ki evlilikten 2-3 puan alırız biz 38 falan oluruz diyo..yani en kötü ilk 100 içinde olur gibiyiz..birde bu yıl erzurumdan gidecek olan çok muş o yüzden avantajımız çok fazla...inşallah herşey yoluna girer bende bi an önce erzuurmlu olurum..:))))

selam canım benim çok çok yakın arkadaşımda erzurum merkeze gidiyor 16 sında evi götürecekler lojman çıkmaz diye biliyorlar öyle duymuşlar bir yakınları ev tuttu 450 liraya bilen arkadaşlar sizce erzrum nasıl bir yer arkadaşım yeni evli ve nakliye için hangi şirketlerle götürüyorsunuz fiyatlar ne durumda cevap yazarsanız sevinirim canlar....

canım arkadaşların için hayırlı olsun...biz burdan nakliye sorduk normal kamyonlar 2,500 evden eveler en az 4000 istiyolar bizde ağustos 15 de arkadaşlarla ortak götüreceğiz bi aksilik çöıkmasa...
ayrıca lojman durumu için çıkar demişler..eşim bugün giriş yaptı lojman sırasına 7 yıllık polis ve 54. sıradayız..kesin çıkar hatta tokiler çıkar demişler. 1 aya kadar dağıtım tamamlanırmış..arkadaşların yeni mi meslekte...evler pahalı çünkü....

Herkese merhaba haberiniz var mı bilmiyorum ama İstanbulda 2. bir emre kadar polislere ilişik kesme yasaklandı acaba tayinler ne zaman normale döner bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

Merhaba kızlar bizimde tayinimiz Erzuruma çıktı..ilk seneden lojman çıkmaz die hiç başvurmadık biz.eşim gitti ev tuttu 26sında gidicez Erzuruma inşallah.
ev kirası biraz yüksek.lojmanlarda nasıl kiralar?bide 40lık 110luk ve tokinin arasında ne fark var?

hayırlı olsun canım öncelikle ilk seneden lojman çıkmaz doğru ama eşinin kaç yıllık polis olduğunada bağlı eğer 7 senelik memursa çıkma ihtimali var keşke yinede müracat etseydiniz
evi nerden tuttunuz kiralar oldukça yüksek bide tayin zamanı ev kiralarıda uçuyo ev sahipleri uyanıklık yapıyolar
ben 40 lık lojmanda oturuyorum 110 luk lojmanlarla ev planımız bi fark yok aynı kiraları 110 tl ödüyorıuz tokinin lojmnalrı yeni olduğu için herkes oraya oturmayı istiyo oranın kirasını bilmiyorum ama ortam olarak 40 lık ve 110 luk lojmanın ortamı daha iyi
110 luk lojmanda 110 kişilik bi lojman merkeze yakın polis okulu ve kantinine hastanelerede yakın
40 lık lojmanda sanayi bölgesinde biraz uzak ama arabanız varsa oda sorun değil 5 dk gidiyosun heryere

Saol canım..eşim 5 senelik memur çıkmazdı sanırım başvursaydık.evi kayakyolundan tuttuk hatta 110luk lojmanla aynı yerde polis okulunun hemen yanında..
seneye başvururuz artık.ben lojmanla ilgili bi sürü olumsuz şey duymuştum pek taraftar değildim ama 110 kirayı duyunca şuan çok sıcak bakıyorum=))bizim ev kirası 550
ama 40ta aidat varmış.bayaa tuzlu oluyo yani.bide evi tanıdıktan tuttuk ucuz hali bu..
lojmanlarda ısınma falan nasıl peki?bizimki kömür kaloriferli bide çok büyük ev.lojmanlar kaç m2??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…