bu benim değiştirdiğim 5.ci doktor daha önce nişantaşında muayenehanesi olan prof. faruk buyruya gidiyordum kendisinde 2 tane aşılama yaptırdım sonuç negatif oldu doktordan memnun kalmadım hiçbir şey açıklamıyordu şimdi selman laçinde başladım tedavıye dondurma işlemi yapılıyor evet hastaneyide çok araştırdım doktorum adet günüm gelene kadar glocopaheg diye bir ilaç verdi onları içiyorum 3 ocak gibide adetimin 2.gününde gidicem ve iğnelere başlayacağız devletten rapor alamadım gerçi uğraşmak istemedim rapor almak için yaşı genç olanları çok uğraştırdıklarını duydum bizde artık daha fazla uğraşmadan tüp bebeğe başlayalım dedik hepimizin hakkında en hayırlısı olur inş.
arkadaşlar kaç kişi olduk ocak ve şubatta tüp bebek tedavisine başlayanlar olarak Allahım inş. hepimizin dualarını kabul eder hepimizin göbüşlerini doldurur
Bugün yazan arkadaşların hepsine merhaba, hoşgeldiniz. Umarım en kısa zamanda sağlıkla evladınıza kavuşursunuz. 2011 hepimize uğur getirsin, bu yıl hepimiz annelik heyecanını tadalım inşallah.
merhaba Ayşecim amin inşallahhhh
Hapın bittiği 3.gün başlanıyor mikrodoz protokolde seninki uzun mu?[/QUprotokolmü dr anlattı aslında ama aklımda kalmadı galiba kısa protokol hapın bittikden sonra 4 yada 5.günü adet olursun 1.günü arasın dedi
Hayırlısı olsun, ben de demin konuştum Hocayla cuma günü histereskopi için saat ayarladık. hakkımızda hayırlısı.
Hayırlısı olsun, ben de demin konuştum Hocayla cuma günü histereskopi için saat ayarladık. hakkımızda hayırlısı.
hakkımızda hayırlı neyse o olsun
adet düzeni ve kistleşmenin önlenmesi için olduğunu söylemişti daha önceki doktorumm
Adetlerimde sorun yok 28 gün hiç sekmez. Kistle ilgilide bir problemim hiç olmadı çok şükür. O sebeple değildir yani. Ama niye bilmiyorum ???
inş. polikistik over rahatsızlığı yüzünden tüp bebek tedavisine başlayan varmı aranızda ?
Adetlerimde sorun yok 28 gün hiç sekmez. Kistle ilgilide bir problemim hiç olmadı çok şükür. O sebeple değildir yani. Ama niye bilmiyorum ???
merhaba arkadaşlar benimde 3 aşılama denemem oldu malesef olmadı ve tüp bebege geçmek istiyoruz ankarada bildiginiz doktor ve merkez varmı akay hastanesinde tüpbebek yaptıran arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim çünkü yarın akaya görüşmeye gidicem
selam arkadaşlar bende ocak ayında ilk beylikdüzü medicanada ilk tüp bebek deneyimime başlayacağım inşallah hayırlısı olur diyorum
inş. polikistik over rahatsızlığı yüzünden tüp bebek tedavisine başlayan varmı aranızda ?
1 buçuk aylık düşük 1 tane dış gebelik yaşadım daha sonrada olmadı 1 yıldır tedavi oluyorum. Olmayıncada dr yaşımın geçtiğini daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek dedi.Bu aşamaya geleceğimi hiç düşünmemiştim
hayırlı olur inşallahhhh...hadi bakalım gazan mübarek olsunnn..
slmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrr nasılsınız
slmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrr nasılsınız
slm yetercim sen nasılsın :)))
nasıl gidiyor bakalım hayat
merhaba canım, diğer topikte de yazmıştım. Evimdeki yardımcımın eşini oğlu kazayla vurmuş gencecik adam ölmüş, çok üzüldüm içim yandı. Bugün şöyle bir durdumbenim derdim de dert mi dedim kendime. Allah sağlık versin, huzur versin gerisi boş, hepsi olur kısmetse...
iyiym canım çok şükür
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?