• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

iyiyim cnm tedaviye başlamak için günlerin geçmesini bekliyorum .
Sen ne yaptın tedaviye başlayacak mısın ? Yetercim senin raporun var mı ?

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşş
yok canım benim raporum
ben 5 kez denedim yaza 6. Deneyeceğiz
ama öncesinde ilaç ayralamaya çalışıyorum
tüp bek tedvailerinden elinde kalan ilaçları
arıyorum arkadaşlardan
çünki ben normalde bir kişinin kulandığından çok fazla ilaç kulanıyorum son tedavimde 18 kutu pregon 300 kulandım
birde özlden olunca çok ağır oluyor bize

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşş
yok canım benim raporum
ben 5 kez denedim yaza 6. Deneyeceğiz
ama öncesinde ilaç ayralamaya çalışıyorum
tüp bek tedvailerinden elinde kalan ilaçları
arıyorum arkadaşlardan
çünki ben normalde bir kişinin kulandığından çok fazla ilaç kulanıyorum son tedavimde 18 kutu pregon 300 kulandım
birde özlden olunca çok ağır oluyor bize

Seni takip ediyorum tatlım da neden rapor çıkartmadın ?? Maddi açıdan zorlanıyorsun yaa ondan soruyorum lütfen yanlış anlama
Benim dondurulmuş olmazsa sıfır tedavide ilacım kalırsa mutlaka göndericem sana aklımdasın inan biran önce bebeğine kavuşmanı canı gönülden diliyorum tatlım :))

Son düzenleme:
seni takip ediyorum tatlım da neden rapor çıkartmadın ?? Maddi açıdan zorlanıyorsun yaa ondan soruyorum lütfen yanlış anlama
benim dondurulmuş olmazsa sıfır tedavide ilacım kalırsa mutlaka göndericem sana aklımdasın inan biran önce bebeğine kavuşmanı canı gönülden diliyorum tatlım :))

sağol canım yaaa biz siğorta artalrına uymuyoruz
5 yıl siğorta istiyorlar benim siğortam 3 yılık
yaşımdan dolyı dr bekleme dedi

bende bugün doktora gittim birçok kan testi yapıldı düşük yaptıgım için doktorum testler istedi inşallah sonuçlarım iyi çıkar fazla beklemek istemiyorum

Randevu aldım cuma 10da histereskopim var, yine genel anesteziyle olacakmış. Bu kaçıncı ama yine de korkuyorum bana dua edin lütfen.

sağol canım yaaa biz siğorta artalrına uymuyoruz
5 yıl siğorta istiyorlar benim siğortam 3 yılık
yaşımdan dolyı dr bekleme dedi

Anladım birtanem burda bu kadar kişiyiz inanıyorum ki bütün arkadaşlar duyarlı davranacaktır ama ilaçların kullanım tarihleri kısa diye biliyorum .
Bu konuda topik açsan ya da açılmış olan topik varsa güncel tutsan . Mesela benim gonal ilacım kalmıştı 2 vurmalık 2 ay sonra hemen tarihi geçti atmak zorunda kaldım . Hastaneyede gidemedim vermek için ziyan oldu ilaç

anladım birtanem burda bu kadar kişiyiz inanıyorum ki bütün arkadaşlar duyarlı davranacaktır ama ilaçların kullanım tarihleri kısa diye biliyorum .
Bu konuda topik açsan ya da açılmış olan topik varsa güncel tutsan . Mesela benim gonal ilacım kalmıştı 2 vurmalık 2 ay sonra hemen tarihi geçti atmak zorunda kaldım . Hastaneyede gidemedim vermek için ziyan oldu ilaç

canım bir arkadaşım topik açmıştı ama kapatılar
bu nedenle topik açmamıza izin vermiyorlar
inşşşş arkadaşalr duyarlı davranırlar
ellerinde kalan ihtiyaçları kalmamış ilaçları çöpe atmaktansa
arkadaşlarla paylaşmak
iyi bir şey
bu yolda olan herkes biliyor ne kadar zor
bir yol nekadar çok çabalıyoruz
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
canım bir arkadaşım topik çmıştı ama kapatılar
ellerinde kalan ihtiyaçları kalmamış ilaçlrı çöpe atmaktansa
arkadaşlarla paylamak b
iyi bir şey

Amin cnm sen çiderin sitesine üye misin ? Orada çekiliş gibi birşey yapılıyor ve tüp bebek için ailelere yardım ediliyor eğer istersen siteyi incele belki ilgini çeker.
Aklımdasın cnm

randevu aldım cuma 10da histereskopim var, yine genel anesteziyle olacakmış. Bu kaçıncı ama yine de korkuyorum bana dua edin lütfen.

canım allah yardımcın olsun
ama kolay bir işlem hiç sıkma canını

canım bir arkadaşım topik açmıştı ama kapatılar
ellerinde kalan ihtiyaçları kalmamış ilaçları çöpe atmaktansa
arkadaşlarla paylaşmak
iyi bir şey

Benim doktorum ilaçları da kendisi veriyor, kontrole gittikçe 3er 5er günlük dozlarda ama inan olur da artarsa mutlaka ulaştırırım sana. Lucrin ve merional kullanmıştım geçen sefer, şimdikinde de aynısını kullanırız dedi doktorum inşallah çok verir de artanı gönderirim sana.

bende bugün doktora gittim birçok kan testi yapıldı düşük yaptıgım için doktorum testler istedi inşallah sonuçlarım iyi çıkar fazla beklemek istemiyorum

İnşallah canım beklemek gerçekten çok zor, bişey olacak da gecikecek diye ödüm kopuyor benim de

canım ben ankara medicana hastanesine gidiyorum bildiğim kadarıyla akay daha yeni geçti tüp bebeğe çünkü aramıştım ben 2 ay öncesinde ama kadın doğumda gayet iyiler diye biliyorum

hayırlı olsun canım bende Ankara Medicanada yaptıracağım il denemem olucak

bende pco luyum adetlerim düzensizdir ama eşimin sperm yetersizliğinden ve hareket yetersizliğinden tüp bebek uygulanacak

hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar da 2011 bebişli geçirirsiniz canım

slm bugün akayla görüştüm ve kesin tüpbebek dedi zaten eşimle karar verdik fakat işin dogrusu fiyat araştırıyorum acaba medicananın fiyatı nedir bana yazabilirmisiniz arkadaşlar birde ilgi alaka nasıl

benim doktorum ilaçları da kendisi veriyor, kontrole gittikçe 3er 5er günlük dozlarda ama inan olur da artarsa mutlaka ulaştırırım sana. Lucrin ve merional kullanmıştım geçen sefer, şimdikinde de aynısını kullanırız dedi doktorum inşallah çok verir de artanı gönderirim sana.

sağol her sıkıntıya razıyız yeterki sonu iyi olsun

canım sağol teşekür edrim

canım ben 2006 yılında olmuştum histereskopi
akşama evdeydim sonrasındada sorun yaşamadım
inşş senin histerskopindede sorun olmaz
ve bebğin seni bekletmez

canım sağol teşekür edrim

canım ben 2006 yılında olmuştum histereskopi
akşama evdeydim sonrasındada sorun yaşamadım
inşş senin histerskopindede sorun olmaz
ve bebğin seni bekletmez

inşallah hayatım hiçbirimiz artık daha fazla beklemeyelim allahın izniyle gelsin bebeklerimiz. benim de 2. histereskopim olacak bu inşallah da son olur.

inşallah hayatım hiçbirimiz artık daha fazla beklemeyelim allahın izniyle gelsin bebeklerimiz. Benim de 2. Histereskopim olacak bu inşallah da son olur.

inşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşş
bende 2. Denememden sonra olmuştum
sonrakilerde histereskopi falan yapılmadı
artık ne doğru ne yanlış anlamıyorum
her şeyi denediik yaptık 5 kez tüp bebk denedik
okadar yoruldum ki
içmediğimiz ot sap kalmadı yapmadığımızdua kalmdı
neye inanacağım bilmiyorum
allahım sesimizi duysun artık yüzümüzü güldürsün
yaşım 35 oldu şansım ne kadar kaldı bilm,yorum
çok yorgunum çokkkkkkkkkkkkkkkk:43::43::43::43::43::43:

inşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşş
bende 2. Denememden sonra olmuştum
sonrakilerde histereskopi falan yapılmadı
artık ne doğru ne yanlış anlamıyorum
her şeyi denediik yaptık 5 kez tüp bebk denedik
okadar yoruldum ki
içmediğimiz ot sap kalmadı yapmadığımızdua kalmdı
neye inanacağım bilmiyorum
allahım sesimizi duysun artık yüzümüzü güldürsün
yaşım 35 oldu şansım ne kadar kaldı bilm,yorum
çok yorgunum çokkkkkkkkkkkkkkkk:43::43::43::43::43::43:

Yetercim ben inanıyorum belki tedavi zamanı gelene kadar kendiliğinden hamile kalırsın tatlım hayatta hiç birşey imkansız değil ...Sen bu mutluluğu çoktan haketmişsin
Cnm en son rahim filmi ne zaman çektirdin ? Hep aynı hastanede mi tedavi oldun ?

inşallah hayatım hiçbirimiz artık daha fazla beklemeyelim allahın izniyle gelsin bebeklerimiz. benim de 2. histereskopim olacak bu inşallah da son olur.

Amin cnm bende 1 ay önce laparoskopi oldum temiz çıktı çok şükür .
Umarım seninde sorunsuz geçer Allah yardımcın olsun :71:

Back