• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

bu benim değiştirdiğim 5.ci doktor daha önce nişantaşında muayenehanesi olan prof. faruk buyruya gidiyordum kendisinde 2 tane aşılama yaptırdım sonuç negatif oldu doktordan memnun kalmadım hiçbir şey açıklamıyordu şimdi selman laçinde başladım tedavıye dondurma işlemi yapılıyor evet hastaneyide çok araştırdım doktorum adet günüm gelene kadar glocopaheg diye bir ilaç verdi onları içiyorum 3 ocak gibide adetimin 2.gününde gidicem ve iğnelere başlayacağız devletten rapor alamadım gerçi uğraşmak istemedim rapor almak için yaşı genç olanları çok uğraştırdıklarını duydum bizde artık daha fazla uğraşmadan tüp bebeğe başlayalım dedik hepimizin hakkında en hayırlısı olur inş.

amin inşallahh..

Hapın bittiği 3.gün başlanıyor mikrodoz protokolde seninki uzun mu?[/QUprotokolmü dr anlattı aslında ama aklımda kalmadı galiba kısa protokol hapın bittikden sonra 4 yada 5.günü adet olursun 1.günü arasın dedi

Hayırlısı olsun, ben de demin konuştum Hocayla cuma günü histereskopi için saat ayarladık. hakkımızda hayırlısı.

1 buçuk aylık düşük 1 tane dış gebelik yaşadım daha sonrada olmadı 1 yıldır tedavi oluyorum. Olmayıncada dr yaşımın geçtiğini daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek dedi.Bu aşamaya geleceğimi hiç düşünmemiştim

:52::52::52:
Adetlerimde sorun yok 28 gün hiç sekmez. Kistle ilgilide bir problemim hiç olmadı çok şükür. O sebeple değildir yani. Ama niye bilmiyorum ???

evet aynen katılıyorum sana canım.. benimde iki sorunum da yok ama ilk doktorum a bunu söylediğimde olsun biz işi garantiye alalım dedii... :97::97: ama bunun dışında bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın çünki ebnde kullanarak bir ay uzatmak istemiyorummm. zaten beklemeye tahammül edemiyroummmm :52::52::52::52:

inş. polikistik over rahatsızlığı yüzünden tüp bebek tedavisine başlayan varmı aranızda ?

bende polikistik over lıyım. yalnız adetm 3 gün felan gecikir sadece önceki doktorum genetik bir rahatsızlık olduğunu söylemişti. eşimde de aldığı ilaçlardan dolayı sperm azlığı görüldü zaan kaybetmemek için tüp bebek tedavisine başladık. allahım isteyen herkesin göbüşünü doldursun kucağımıza almak nasip etsin

Adetlerimde sorun yok 28 gün hiç sekmez. Kistle ilgilide bir problemim hiç olmadı çok şükür. O sebeple değildir yani. Ama niye bilmiyorum ???

Benim doktorum da kullandırıyor. İğneler başlamadan önceki siklusta doğum kontrol hapı kullanınca yumurtalıklar iyice baskılanıyormuş böylece verlen hormonlara daha fazla cevap veriyorlarmış.

merhaba arkadaşlar benimde 3 aşılama denemem oldu malesef olmadı ve tüp bebege geçmek istiyoruz ankarada bildiginiz doktor ve merkez varmı akay hastanesinde tüpbebek yaptıran arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim çünkü yarın akaya görüşmeye gidicem :71:

canım ben ankara medicana hastanesine gidiyorum bildiğim kadarıyla akay daha yeni geçti tüp bebeğe çünkü aramıştım ben 2 ay öncesinde ama kadın doğumda gayet iyiler diye biliyorum

selam arkadaşlar bende ocak ayında ilk beylikdüzü medicanada ilk tüp bebek deneyimime başlayacağım inşallah hayırlısı olur diyorum

hayırlı olsun canım bende Ankara Medicanada yaptıracağım il denemem olucak

inş. polikistik over rahatsızlığı yüzünden tüp bebek tedavisine başlayan varmı aranızda ?

bende pco luyum adetlerim düzensizdir ama eşimin sperm yetersizliğinden ve hareket yetersizliğinden tüp bebek uygulanacak

1 buçuk aylık düşük 1 tane dış gebelik yaşadım daha sonrada olmadı 1 yıldır tedavi oluyorum. Olmayıncada dr yaşımın geçtiğini daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek dedi.Bu aşamaya geleceğimi hiç düşünmemiştim

hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar da 2011 bebişli geçirirsiniz canım

ocak ayina az kaldi sabirsizlikla bekliyorum kizlar insallah emeklerimizin karsiligini görecegiz hepimiz.:49:herkesin müjdeli haberlerini bekliyorum:emir_bebek:

slmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrr nasılsınız

slmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrr nasılsınız

Merhaba canım, diğer topikte de yazmıştım. Evimdeki yardımcımın eşini oğlu kazayla vurmuş gencecik adam ölmüş, çok üzüldüm içim yandı. Bugün şöyle bir durdumbenim derdim de dert mi dedim kendime. Allah sağlık versin, huzur versin gerisi boş, hepsi olur kısmetse...

merhaba canım, diğer topikte de yazmıştım. Evimdeki yardımcımın eşini oğlu kazayla vurmuş gencecik adam ölmüş, çok üzüldüm içim yandı. Bugün şöyle bir durdumbenim derdim de dert mi dedim kendime. Allah sağlık versin, huzur versin gerisi boş, hepsi olur kısmetse...

canım yaaaaaa
allah kazadan beldan korusun hepimizi

Back