• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

yetercim ben inanıyorum belki tedavi zamanı gelene kadar kendiliğinden hamile kalırsın tatlım hayatta hiç birşey imkansız değil ...sen bu mutluluğu çoktan haketmişsin
cnm en son rahim filmi ne zaman çektirdin ? Hep aynı hastanede mi tedavi oldun ?

canım 2 ayrı merkezde denedik
2008 yılında hsg çektirmiştim ama benim yumurta kalitem bozuk (erkek infertilitesiyizde )dr eğer yumurta kaliten bozuk omasaydı mikrolarda durum bu kadar kötü olmazdı diyor
veee doğal bekleme olmaz diyor :43::43::43::43::43:

inşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşş
bende 2. Denememden sonra olmuştum
sonrakilerde histereskopi falan yapılmadı
artık ne doğru ne yanlış anlamıyorum
her şeyi denediik yaptık 5 kez tüp bebk denedik
okadar yoruldum ki
içmediğimiz ot sap kalmadı yapmadığımızdua kalmdı
neye inanacağım bilmiyorum
allahım sesimizi duysun artık yüzümüzü güldürsün
yaşım 35 oldu şansım ne kadar kaldı bilm,yorum
çok yorgunum çokkkkkkkkkkkkkkkk:43::43::43::43::43::43:

Canım inanacak tek şey var o da büyük Allahım. Ben bıraktım artık ot çöp içmiyorum. Biraz oluruna bıraktım açıkçası başka türlü daha da yıpratıcı oluyor. Sana da Allah sabır, yüreğine ferahlık versin.

canım inanacak tek şey var o da büyük allahım. Ben bıraktım artık ot çöp içmiyorum. Biraz oluruna bıraktım açıkçası başka türlü daha da yıpratıcı oluyor. Sana da allah sabır, yüreğine ferahlık versin.

amin hepimiz ferahlık versin rabbim

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşş
yok canım benim raporum
ben 5 kez denedim yaza 6. Deneyeceğiz
ama öncesinde ilaç ayralamaya çalışıyorum
tüp bek tedvailerinden elinde kalan ilaçları
arıyorum arkadaşlardan
çünki ben normalde bir kişinin kulandığından çok fazla ilaç kulanıyorum son tedavimde 18 kutu pregon 300 kulandım
birde özlden olunca çok ağır oluyor bize

canım ne zaman deneyeceksin... benim geçen tedavide epey ilaç artmıştıı verecek kimseyi bulamadım zayii olduu... ben çok fazla kullanmıyorumm.. eğer uyarsa seve seve gönderirim.

Randevu aldım cuma 10da histereskopim var, yine genel anesteziyle olacakmış. Bu kaçıncı ama yine de korkuyorum bana dua edin lütfen.

canım allah kolaylık versin. benimde 15 gün sonraya verdiler laporoskopi olucammm.. 4 yıldır istanbulda gezmediğimiz doktor yatmadığımız masa kalmadı... Allah herkesin dualarınıen kısa zamanda kabul eder inşallah..

Amin cnm sen çiderin sitesine üye misin ? Orada çekiliş gibi birşey yapılıyor ve tüp bebek için ailelere yardım ediliyor eğer istersen siteyi incele belki ilgini çeker.
Aklımdasın cnm

sanıyorum üyelik için para istiyorlar yıllık 500 tl diye biliyorumm.. ama araştırmak lazım tabiii..

canım ne zaman deneyeceksin... Benim geçen tedavide epey ilaç artmıştıı verecek kimseyi bulamadım zayii olduu... Ben çok fazla kullanmıyorumm.. Eğer uyarsa seve seve gönderirim.

canım aslında mart gibi diyoruz
ama ilaçları önce ayarlarsam hemen başlayacağım

sanıyorum üyelik için para istiyorlar yıllık 500 tl diye biliyorumm.. Ama araştırmak lazım tabiii..

yok canım bir ara 100 tl idi
ama anlaşmalı oldukları yerlede tedavi indirimleri var

inşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşş
bende 2. Denememden sonra olmuştum
sonrakilerde histereskopi falan yapılmadı
artık ne doğru ne yanlış anlamıyorum
her şeyi denediik yaptık 5 kez tüp bebk denedik
okadar yoruldum ki
içmediğimiz ot sap kalmadı yapmadığımızdua kalmdı
neye inanacağım bilmiyorum
allahım sesimizi duysun artık yüzümüzü güldürsün
yaşım 35 oldu şansım ne kadar kaldı bilm,yorum
çok yorgunum çokkkkkkkkkkkkkkkk:43::43::43::43::43::43:

canım sen böyle konuştukça ben çok duygulanıyorum o kadar yürekten söylüyorsunki... burda komşumuz 50 yaşında canımmm 20 yıl uğraştı ve şimdi 5 yaşında oğlu varr.. sakın pes etmek yokkk..

canım 2 ayrı merkezde denedik
2008 yılında hsg çektirmiştim ama benim yumurta kalitem bozuk (erkek infertilitesiyizde )dr eğer yumurta kaliten bozuk omasaydı mikrolarda durum bu kadar kötü olmazdı diyor
veee doğal bekleme olmaz diyor :43::43::43::43::43:

Herşey Allahtan Yetercim benim doktorlara karşı inancım gitti vallahi
Hem az kalmış tedavinee 3 ay neki :)) dualarım seninle

herşey allahtan yetercim benim doktorlara karşı inancım gitti vallahi
hem az kalmış tedavinee 3 ay neki :)) dualarım seninle

sağol canım
ama artık neyle karşılaşacağım belli değil
benim embiryom olmuyor
o yüzden transfer olmuyor
çok korkuyorum yine aynı şaylaer olur diye
opudan bir gün sonra merkezden aradıkarında en kötü zamanım
bana hiçembiryonuz olmadı diyeceklerdiye elim ayağımboşalıyor
allahım yardımcımız olsun kızlar

slm bugün akayla görüştüm ve kesin tüpbebek dedi zaten eşimle karar verdik fakat işin dogrusu fiyat araştırıyorum acaba medicananın fiyatı nedir bana yazabilirmisiniz arkadaşlar birde ilgi alaka nasıl

canım medicanada özel olarak yaptırırsan ilaç dahil 3700tl, raporlu yaptırırsan 2700tl demişti drum tabi bunun haricinde muhakkak ekstra masraf çıkıyor

selam arkadaşlar moralim bozuk bugün bir arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı sonucunu bekliyorduk ve melasef negatif miş çok etkilendim durumdan sanki bi an bende yaptırınca olamayacak gibi geldi. aklıma ya olmazsa diye çok takılıyor :(

canım medicanada özel olarak yaptırırsan ilaç dahil 3700tl, raporlu yaptırırsan 2700tl demişti drum tabi bunun haricinde muhakkak ekstra masraf çıkıyor

bizde beylikdüzü medicanadan ilaçlar hari. 3500 tl fiyat aldık ilaçlarda yaklaşık 2000 tl tutuyormuş ben anlamadım şimdi bu hastane kimden ne alabilirsek taktiğimi uyguluyor yoksa siz dondurulmuşlarımı kullanıcaksınız

selam arkadaşlar moralim bozuk bugün bir arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı sonucunu bekliyorduk ve melasef negatif miş çok etkilendim durumdan sanki bi an bende yaptırınca olamayacak gibi geldi. aklıma ya olmazsa diye çok takılıyor :(

lütfen aklından bu düşünceleri atmaya çalış tabiki zor biliyorum ama elinden geleni yap canım... negatif de olsa devam edeceğiz ... unutma en azından tedavi seçeneğimiz var.. düşünsene birde hiç şansımız olmasaydııı.. :96::96:

Back