ben de ilk denememi 24 yaşında iken çapada yaptırmıştım.cail ve bilgisizdim.burada doktorm erbil bey çok memnunum.o neye göre seçiliyor bilmiyorum.ama uzun protokolda şans daha fazla dedi.benim eşimde genetik sorun var.çok umurta elde etmek istiyor.çünkü embriyolara genetik tanı yapılacak.allah herkesin yardımcısı olsun.
arkadaşlar ben de bahçeci kliniğine gidiyorum.30 yaşındayım ve bu 2. Denemem olacak inş.uzun protokol uygulanıyor.01/01/2011 saat 18.00 de ilk iğneme başlayacam.mevlam görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler.herkesin allah yar ve yardımcısı olsun.emeğimiz boşa çıkmaz inşallah.
ben de ilk denememi 24 yaşında iken çapada yaptırmıştım.cail ve bilgisizdim.burada doktorm erbil bey çok memnunum.o neye göre seçiliyor bilmiyorum.ama uzun protokolda şans daha fazla dedi.benim eşimde genetik sorun var.çok umurta elde etmek istiyor.çünkü embriyolara genetik tanı yapılacak.allah herkesin yardımcısı olsun.
Bizimde 2. denememiz olacak daha önce de memorıaldeydi şimdi de orada olacak. Dr.Güvenç bey bana bu defasında 1 ay adetimin 2. günü başlamak üzere önce doğum kontrol hapı verdi, bunun sebebi ne oluyor bilen var mı?
rabbim emeklerinizi karşılığını versin
bu yolda yürüyen herkesin yrdımcısı olsun
allahım ne olur biz kularına kendi evlatlarımızı koklamayı sevmeyi büyütmeyi nasip et
sana sığınan bu aciz kularının emekleirnin karşılını ver
çabalarımız gör allahım
ne olur daha çok bekleteme
aminnn yetercimmm.. inan gözlerim dolduu. bu duanın anlamını ve önemini ancak bizim gibi evlat hasreti çekenler bilir... Allah yardımcımız olsunn. beş yıl oldu hasretle bekliyor ve çabalıyoruz ama yok yok yok.. uamrım hepimiz bir an önce kavuşuruz bebeişimize..
CANIM EVET bizim gibi evlat hasreti çeknelr bilir
BENDE 7 YILDIR BU HASRETİ ÇEKİYORUM YAŞIM 35 OLDU
BU BEKLEYİŞ NE ZAMAN BİTECEK BİLMİYORUM
BU SABAH EŞİM BANA CUKULATA GETİRMİŞ
ÇOK AĞLADIM ALLAHIM ARTIK EŞİM BENİM SEVDİĞİM ŞEYLERİ DEĞİL
BİZİM ÇOCUĞUMUZUN SEVDİĞİ ŞEYLERİ ALSIN DİYE
NEDEN BÖYLE OLUYOR DİYE
ÇOK ÜZÜLDÜM
ALLAHIM İSAYAN ETİRMESİN
SESİMİZİ DUYSUN
Selamlar arkadaşlar ben de varım...kısmetse..
allahım sen bize yardım et isteyen herkese çoçuk ver hemde ikiz yarabbim
selam arkadaşlar bende ocak ayında ilk beylikdüzü medicanada ilk tüp bebek deneyimime başlayacağım inşallah hayırlısı olur diyorum
hayırlı olur inşallahhh iyice araştırdınmı hastaneniii...çok önemli çünkiii.. ilk olunca insan bilinçsiz oluyor. çok iyi araştır lütfen özellikle de embriyo dondurma işlemi yapıp yapmadıkalrını mutlaka öğren.. bol şanss
bende yarın hastaneye gidicem yumurtalıklarımda kist oluşmuş tedavi olucam .bundan önce 2 tane doktor degiştirdim hiçbiri ilaç vermedi kendiliginden kaybolur dediler ama kaybolmadı yarın çapaya gidicem inşallah geçer tüp bebek tedavisinden önce kistin kaybolmasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?