2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

anladım canım hayırlısı olsun inşallahh.. benim tüplerim tıkalı... ilk denememi medical parkta yaptırdım. çok acı çektikkk. embriyolarımı çöp yaptılar dondurmak istediğimiz haldee.. ocağın ilk haftası umuttta süleyman beyle görüştük ameliyatla lıcaklar tüplerimi hemen devamında tüp bebek başlayacağız kısmetse..

Bizimde 2. denememiz olacak daha önce de memorıaldeydi şimdi de orada olacak. Dr.Güvenç bey bana bu defasında 1 ay adetimin 2. günü başlamak üzere önce doğum kontrol hapı verdi, bunun sebebi ne oluyor bilen var mı?

merhaba arkadaşlar benimde 3 aşılama denemem oldu malesef olmadı ve tüp bebege geçmek istiyoruz ankarada bildiginiz doktor ve merkez varmı akay hastanesinde tüpbebek yaptıran arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim çünkü yarın akaya görüşmeye gidicem

rabbim emeklerinizi karşılığını versin
bu yolda yürüyen herkesin yrdımcısı olsun
allahım ne olur biz kularına kendi evlatlarımızı koklamayı sevmeyi büyütmeyi nasip et
sana sığınan bu aciz kularının emekleirnin karşılını ver
çabalarımız gör allahım
ne olur daha çok bekleteme

adet düzeni ve kistleşmenin önlenmesi için olduğunu söylemişti daha önceki doktorumm

aminnn yetercimmm.. inan gözlerim dolduu. bu duanın anlamını ve önemini ancak bizim gibi evlat hasreti çekenler bilir... Allah yardımcımız olsunn. beş yıl oldu hasretle bekliyor ve çabalıyoruz ama yok yok yok.. uamrım hepimiz bir an önce kavuşuruz bebeişimize..

CANIM EVET bizim gibi evlat hasreti çeknelr bilir
BENDE 7 YILDIR BU HASRETİ ÇEKİYORUM YAŞIM 35 OLDU
BU BEKLEYİŞ NE ZAMAN BİTECEK BİLMİYORUM
BU SABAH EŞİM BANA CUKULATA GETİRMİŞ
ÇOK AĞLADIM ALLAHIM ARTIK EŞİM BENİM SEVDİĞİM ŞEYLERİ DEĞİL
BİZİM ÇOCUĞUMUZUN SEVDİĞİ ŞEYLERİ ALSIN DİYE
NEDEN BÖYLE OLUYOR DİYE
ÇOK ÜZÜLDÜM
ALLAHIM İSAYAN ETİRMESİN
SESİMİZİ DUYSUN

selam arkadaşlar bende ocak ayında ilk beylikdüzü medicanada ilk tüp bebek deneyimime başlayacağım inşallah hayırlısı olur diyorum

amin canım inşallah biter bu hasret.. bende öyle arasıra duygulanıyorum ağlıyorum .. eşimde görüyor üzüülüyorr.. kendmi tutmaya çalışıyorum onu da üzmemek içinnn. ilk denememizin sonucu tam onun doğum gününe gelmiştii.. ömrümde ona verbeileceğim en kötü hediyeyi verdimmm. rabbim bizi görüyor ama bu bekleyişte de vardır bir hayır diyorumm. sabır sabır sabırr

selam arkadaşlar bende ocak ayında ilk beylikdüzü medicanada ilk tüp bebek deneyimime başlayacağım inşallah hayırlısı olur diyorum

hayırlı olur inşallahhh iyice araştırdınmı hastaneniii...çok önemli çünkiii.. ilk olunca insan bilinçsiz oluyor. çok iyi araştır lütfen özellikle de embriyo dondurma işlemi yapıp yapmadıkalrını mutlaka öğren.. bol şanss

bu benim değiştirdiğim 5.ci doktor daha önce nişantaşında muayenehanesi olan prof. faruk buyruya gidiyordum kendisinde 2 tane aşılama yaptırdım sonuç negatif oldu doktordan memnun kalmadım hiçbir şey açıklamıyordu şimdi selman laçinde başladım tedavıye dondurma işlemi yapılıyor evet hastaneyide çok araştırdım doktorum adet günüm gelene kadar glocopaheg diye bir ilaç verdi onları içiyorum 3 ocak gibide adetimin 2.gününde gidicem ve iğnelere başlayacağız devletten rapor alamadım gerçi uğraşmak istemedim rapor almak için yaşı genç olanları çok uğraştırdıklarını duydum bizde artık daha fazla uğraşmadan tüp bebeğe başlayalım dedik hepimizin hakkında en hayırlısı olur inş.

bende yarın hastaneye gidicem yumurtalıklarımda kist oluşmuş tedavi olucam .bundan önce 2 tane doktor degiştirdim hiçbiri ilaç vermedi kendiliginden kaybolur dediler ama kaybolmadı yarın çapaya gidicem inşallah geçer tüp bebek tedavisinden önce kistin kaybolmasını istiyorum

çok geçmiş olsun umarım en kısa zaman kaybolur yumurtalıklarındaki kist polikistik over mi yoksa iğnelerden ilaçlardan oluşan bir kistmi

Son düzenleme:
arkadaşlar kaç kişi olduk ocak ve şubatta tüp bebek tedavisine başlayanlar olarak Allahım inş. hepimizin dualarını kabul eder hepimizin göbüşlerini doldurur

Bugün yazan arkadaşların hepsine merhaba, hoşgeldiniz. Umarım en kısa zamanda sağlıkla evladınıza kavuşursunuz. 2011 hepimize uğur getirsin, bu yıl hepimiz annelik heyecanını tadalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…