kızlar benim iğnelerin 5. günü.mide bulantım ,baş dönmem var.yumurtalıklarımdada hafif ağrı.sanırım gonal f in etkisi.sizde de oldumu bunlar?
kızlar akasyadan haber yokmu bu gün onun test günüydü galiba bana pazar günü demişti akasyacım nerdesin ya güzel haberlerini bekliyorum
kızlar benim iğnelerin 5. günü.mide bulantım ,baş dönmem var.yumurtalıklarımdada hafif ağrı.sanırım gonal f in etkisi.sizde de oldumu bunlar?
Merhaba arkadaşlar anca fırsat bulabildim.. Bugün kan testimi verdim sonucumu aldım sonuç 16,08 biraz düşük sanırım, sevinsemmi bilmiyorum ama yarın doktorumla görüştükten sonra içim ferahlıcak..
Merhaba arkadaşlar anca fırsat bulabildim.. Bugün kan testimi verdim sonucumu aldım sonuç 16,08 biraz düşük sanırım, sevinsemmi bilmiyorum ama yarın doktorumla görüştükten sonra içim ferahlıcak.. yani 4,9 sınırda çıkmış sonucum.. çok tedirginim..
Hayırlısı inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz.
slm cnm sınır 4,9 diil mi
e senin 16,08 se pozitif işte ...
geç döllenmiştir yaramaz içini ferah tut
Sonuç yazan yerde 16,08 referans aralığı yazan yerde 4,9 yazıo ALLAHım sabaha kadar çatlıcam meraktan :)) neyse şurda sabaha ne kaldıkı bakalım hayırlısıyla sabah öğrenicem artık neler olduğunu
aralık 4,9 ise normal görünüo senin değer canım..senin tek embriyo transferimiydi..her şey ii olur umarım..bende yarın test yaptrcam..çok endişeliyim...
aralık 4,9 ise normal görünüo senin değer canım..senin tek embriyo transferimiydi..her şey ii olur umarım..bende yarın test yaptrcam..çok endişeliyim...
akasya sen daha önce idrar testi yapmış mıydın?
merhaba arkadaşlar benim sonucum malesef negatif kısmet değilmiş
merhaba arkadaşlar benim sonucum malesef negatif kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?