Hoşgeldin arkadaşım.. Şimdiden hayırlı ugurlu olsun inşallah.. tedavinde her şey yolunda gider hayırlısıyla..
Hayırlı haberlerini alır hep beraber seviniriz inşallah.. Rabbim yardımcın olsun..
tannselim ödem ne alaka yaaaa
neden öle olmuş off çok üzüldüm
bak varmış o ağrıların nedeni
e ne dio dr
nasıl geçermiş, endoskopi nie yapmıyor
ya kızlar ben bu başlığı görmemişim.bende varım,4.iğnemi yaptım.kontrolüm vardı.8 ciivarında yumurta gördü dr ama biri 19 ,diğeri15 mm çok hızlı büyümüşler.diğerleri 9mm inşaallah hepimizin bebişleri olucak.moral bozmak yok.bugün merkezde bir yazı okudum hoşuma gitti sizinle paylaşayım.mucizelerin bile bazen yardıma ihtiyacı vardır.
Kızlar şimdi sizle bu soru üzerine kötü bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Yumurta toplamadan sonra bana tetra isimli bir antibiyotik verilmişti. Sizlerede verilmiştir ismi farklı bile olsa. Bu antibiyotik geniş spektrumlu kuvvetli bi antibiyotik biliyorsunuz. Ben 3 gün bol su ile içtim bişey olmadı. Transferimin olduğu 4. gün gece yatarken akşam ilacı içmediğim aklıma geldi, son ilaçtı hemen eşim getirdi içtim. Sonra gece müthiş bi mide ağrııs ile uyandım, midem kanıyor sandım. Neyse böyle mide ağrııs ile günlerimi geçirdim tabi yememi içmemi etkiledi. Buğün sabah doktora gittik, doktor bu antibiyotiğin kampsülünün yapışma özelliği olduğunu ve yemek borusunun sonunda muhtemelem ödem oluşmuş. Doktor gebelikte kullanılan bi şurup verdi, şu dudrumda başka bişey olmaz dedi. Bide serum takltılar vucud direncim artsın diye . İşte böyle. Aman dikkattttttttttt
Canım çok geçmiş olsun ... kaçıncı günündesin bugün ..?
Canımcım buğün 6. gün, bugüne kadar dayandım ama bugün sabah ilk defa evden çıkıp doktora gittim.
Kızlar şimdi sizle bu soru üzerine kötü bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Yumurta toplamadan sonra bana tetra isimli bir antibiyotik verilmişti. Sizlerede verilmiştir ismi farklı bile olsa. Bu antibiyotik geniş spektrumlu kuvvetli bi antibiyotik biliyorsunuz. Ben 3 gün bol su ile içtim bişey olmadı. Transferimin olduğu 4. gün gece yatarken akşam ilacı içmediğim aklıma geldi, son ilaçtı hemen eşim getirdi içtim. Sonra gece müthiş bi mide ağrııs ile uyandım, midem kanıyor sandım. Neyse böyle mide ağrııs ile günlerimi geçirdim tabi yememi içmemi etkiledi. Buğün sabah doktora gittik, doktor bu antibiyotiğin kampsülünün yapışma özelliği olduğunu ve yemek borusunun sonunda muhtemelem ödem oluşmuş. Doktor gebelikte kullanılan bi şurup verdi, şu dudrumda başka bişey olmaz dedi. Bide serum takltılar vucud direncim artsın diye . İşte böyle. Aman dikkattttttttttt
canım bende kabızlık problemi hala devam ediyor ve bu durumdan ötürü çarşamba günü yani transferimin
8,günü kanamam oldu bi iki damla geldi ve çok korktum. hemen doktorumu arayıp sordum tehlikeli bi durum olmasa bile söyleyeceğim iğneyi temin edip hemen yaptır dedi.. çok şükür bi daha kanamam olmadı.. sende doktorunla görüştüysen ve azaldıysa kanaman sıkıntı yapma..
millet nerdesiniz?herkes sonucu alıp kenar çekildi heralde:)ben korkumdan daha test falan yapamıomm.
sibelcim test günün ne zaman? benim 18 şubat, çok korkuyorum, hiç bişey hissemiyorum..
test günüm 15 şubat.ama ben dayanamayıp 8.gün yaptım.negatif çıktı.o yüzden korkuyorum tekrar yapmaya
test günüm 15 şubat.ama ben dayanamayıp 8.gün yaptım.negatif çıktı.o yüzden korkuyorum tekrar yapmaya
sibelcim ilk tüp bebek denemenmi. benim ilk denemem. Ya gerçekten zor süreç.. Allahım sonunu iyi etsin.
kızlar benim de ilk denemem yarın adetimin 3. günü merkeze gitcez kan ve ultrason tahlillerim var çok heyecanlıyım hayırlısı:86:
kızlar benim de ilk denemem yarın adetimin 3. günü merkeze gitcez kan ve ultrason tahlillerim var çok heyecanlıyım hayırlısı:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?