2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Hoşgeldin arkadaşım.. Şimdiden hayırlı ugurlu olsun inşallah.. tedavinde her şey yolunda gider hayırlısıyla..
Hayırlı haberlerini alır hep beraber seviniriz inşallah.. Rabbim yardımcın olsun..

iyi dilekler için teşekkür ederim.allah hepimzin dilediğini versin.

tannselim ödem ne alaka yaaaa
neden öle olmuş off çok üzüldüm
bak varmış o ağrıların nedeni
e ne dio dr
nasıl geçermiş, endoskopi nie yapmıyor

Kızlar şimdi sizle bu soru üzerine kötü bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Yumurta toplamadan sonra bana tetra isimli bir antibiyotik verilmişti. Sizlerede verilmiştir ismi farklı bile olsa. Bu antibiyotik geniş spektrumlu kuvvetli bi antibiyotik biliyorsunuz. Ben 3 gün bol su ile içtim bişey olmadı. Transferimin olduğu 4. gün gece yatarken akşam ilacı içmediğim aklıma geldi, son ilaçtı hemen eşim getirdi içtim. Sonra gece müthiş bi mide ağrııs ile uyandım, midem kanıyor sandım. Neyse böyle mide ağrııs ile günlerimi geçirdim tabi yememi içmemi etkiledi. Buğün sabah doktora gittik, doktor bu antibiyotiğin kampsülünün yapışma özelliği olduğunu ve yemek borusunun sonunda muhtemelem ödem oluşmuş. Doktor gebelikte kullanılan bi şurup verdi, şu dudrumda başka bişey olmaz dedi. Bide serum takltılar vucud direncim artsın diye . İşte böyle. Aman dikkattttttttttt

hadi canım yumuşalrı büyütmüşsün toplama ne zamna acep..

Canım çok geçmiş olsun ... kaçıncı günündesin bugün ..?

Canım çok geçmiş olsun umarım biran önce toparlanırsın. Benimde pembe pembe lekelenmeler devam ediyor kafayı yemek üzereyim.

Bende kabızlık hiç olmadı Allaha şükür ama hafif kanama devam ediyor ( sadece kağıtla sildiğimde çok açık pembe bir kan.) bakalım inş. kesilir artmaz.

kızlar benim de ilk denemem yarın adetimin 3. günü merkeze gitcez kan ve ultrason tahlillerim var çok heyecanlıyım hayırlısı:86:

kızlar benim de ilk denemem yarın adetimin 3. günü merkeze gitcez kan ve ultrason tahlillerim var çok heyecanlıyım hayırlısı:86:

canım hayırlı olsun tedavin..bende transferin 7. gününde beklemedeyim. İnşallah sonu iyi olur hepimiz için.

kızlar benim iğnelerin 5. günü.mide bulantım ,baş dönmem var.yumurtalıklarımdada hafif ağrı.sanırım gonal f in etkisi.sizde de oldumu bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…