Merhaba arkadaşlar anca fırsat bulabildim.. Bugün kan testimi verdim sonucumu aldım sonuç 16,08 biraz düşük sanırım, sevinsemmi bilmiyorum ama yarın doktorumla görüştükten sonra içim ferahlıcak.. yani 4,9 sınırda çıkmış sonucum.. çok tedirginim..
benimde negatif çıktı canım evet kısmet değilmiş ama ben hemen tekrar başlayacağım zaten "Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük..! Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.! "
benimde negatif çıktı canım evet kısmet değilmiş ama ben hemen tekrar başlayacağım zaten "Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük..! Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.! "
ya senin test günün bu günmüydü çok üzüldüm ama yılmak yok anne olana kadar devam dualarımız senin le canım üzülme kaçıncı denemen olucak bize yazmaya devam et
kızlar benim iğnelerin 5. günü.mide bulantım ,baş dönmem var.yumurtalıklarımdada hafif ağrı.sanırım gonal f in etkisi.sizde de oldumu bunlar?
akasyacım ya süpr bi haber bu seni merak ettim merak etme yarına deyerlerin çıkmış olacak inşallahçok sevindim canım allah kocağına almayı nasım etsin diyelim ki kocağına da alasın 9 ay sonra kopanı
ben biraz ara vermeyi düşünüyorum şuan için içimden hiç gelmiyor tekrar başlamak dondurulmuşlarım var zaten ama ben hazır değilim
benimde 23 şubat test günüm 3.gün embriyosu transfer edildi banada cuma günü
merakla heyecanla bekliyorum
hepimiz için hayırlısı olsun
benimde 23 şubat test günüm 3.gün embriyosu transfer edildi banada cuma günü
merakla heyecanla bekliyorum
hepimiz için hayırlısı olsun
Herkese günaydin, kandiliniz kutlu olsun. Dilerim rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin insallahhhhh...
Ben gecen ay tedaviye baslamistim ve bu ayin 10'unda trasferim oldu heyecanla ve umutla bekliyorum. Dün geceden beri karnimda sancilar var, hic böyle karin sancisi olan var mi acaba ?
benim 9unda çarşamba günü tranferim oldu canım. hayırlısı neyse o olsun. seninde kasıklarında ağrı varmı cnm benim solda ağrı var. bu mübarek günün hatırına mevlam meleklerimiz bize bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
benim 9unda çarşamba günü tranferim oldu canım. hayırlısı neyse o olsun. seninde kasıklarında ağrı varmı cnm benim solda ağrı var. bu mübarek günün hatırına mevlam meleklerimiz bize bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
amin rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
benimde 5 inde transferim oldu.perşembe tahlil günüm 4-5 gündür şiddetli karı ağrıları yaşıyorum bende.doktorum endişelenecek bişi olmadığını söledi stres yapma dedi test günü bekliyeceğiz dedi.
bakalım hayırlısı artık...
benim adet öncesi çok ağrılarım olduğu için çok endişelendim ama malesef endişelensemde sonuç değişmeyecek perşembe günü belli olacak herey bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul eylesi hakkımızda hayırlısı ne ise oınunla karşılaşalım inşallah:)
Herkese günaydin, kandiliniz kutlu olsun. Dilerim rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin insallahhhhh...
Ben gecen ay tedaviye baslamistim ve bu ayin 10'unda trasferim oldu heyecanla ve umutla bekliyorum. Dün geceden beri karnimda sancilar var, hic böyle karin sancisi olan var mi acaba ?
cnm benimde bazen sol kasığıma ağrı giriyor biraz dinlenince geçiyor bebişler tutunmaya çalışıyor diye düşünüyorum ben hep pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah
Insan ister istemez aklindan baska seyler geciriyor ama haklisin pozitif düsünelim. Cifter cifter olacak insallahhhhhh.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?