Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün benim 9.günümdü sabah 7de hassas test yaptım pozitif çıktı dayanamadık yarını beklemeye hemen gidip kan verdik eşimle 12de sonucumu alıcaz çok mutluyum umarım kandada pozitifi görürüm :97:
SELAMLAR..
TÜP BEBEK SONUCU BEKLEYEN VE TEDAVİDE OLAN HERKESİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNŞ EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIRSINIZ..
bende 7 yıl bebek hasretiyle yanıp tutuştumm rabbim bu yolda kimseyi sınamasın evlat hasretiyle yanmak çok zor defalarca yumurta takibi 2 başarısız aşılama geçirdim..
ilk tüp denememi 3 yıl önce yaptırdım 24 yumurtam toplandı 8 dondurdular 3 transfer edildi ama malesef sonuç negatif oldu ardından 1 yıl sonra ikinci tüp tedavime başladım dondurulmuş embrio transferi olacaktı 14 gün lucrin vuruldum adet görmem gerekiyordu ama 3 gün geçmişti bi takım hormon testleri yapıldı ve sonucunda dr hamile olmamdan şüphelendi kan testi yaptırdım ve hamileydim dondurulmuş embrio transferine başlamadan hemen öncesinde hamile kalmışım lucrini hemen kestiler fakat 10 gün içinde düşük yaptım ( 2 yıl sonra öğrendimki lucrin yüzünden düşük yapmışım ) bir yıl ara verdim ve tekrar dondurulmuş embrio trasferine başladım 29 gün iğne oldum transferim den bir gün önce telefon geldi ve dondurulmuş embriolarınızın 8 ide çözülürken öldü dedilerir çok ağladım çok üzüldüm ama rabbimin bana bu doktorla ikinci tüp denememe izin vermediğini bundada bi hayır oldugunu düşündüm ve dr değiştirdim..
4 tüp tedavime başladım ve şuanda çok şükür 5 haftalık hamileyim..
rabbim herkese nasip etsin ben çok çektim ama rabbim mükafatımı yolladı darısı sizlerin başına..
bu arada bu tüp tedavimde duydugum tüm duaları yaptım...
ya kızlar 8.gün idrarda negatif olupta sonra pozitif olan var mı?genelde pozitif olanların 6.gün bile silik çıkıomuşş..hep öyle yazıolarr...
Kızlar bugün benim transferimin 4. günü, dün akşamdan beri tuvalete girdiğimde kağıtla silindiğimde hafif pembe bir kanama görüyorum ama ped'e geçecek kadar çok değil, sanki regl olacakmışım gibi de karnım ağrıyor. Sizce ne olabilir bu tür durumla karşılaşan varmı aranızda? moralim çok bozuldu lütfen aynı durumu yaşayan varsa bilgi versin.
Canım benimde buğün transferimde 6. gün, ama test günüme kadar test yapmayı düşünmüyorum..Canım sende test gününü bekle bence..
canım doktorunu arayıp bilgi aldınmı. Ama oluyor diyorlar adet kanaması diye düşünme...
Çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Önceki ve şimdiki denemeni nerde yaptırdığını öğrenebilirmiyim.
Benimde dünden beri hafif kan geliyor çok moralim bozuldu.
tebrik ederim, allah tamamına erdirsin.. güzel şeyler okuyunca umutlanıyorum.. sanırım 2. denemeniz. sizde sorun neydi?
Canım çok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
yaptım bi kere...negatif çıktı..ve bi umut deneyimli olanlara soriyim diorumm..
sibelcim benim 6. ve 7.gün silik çıktı çokta silik deildi ama 8.gün negatif çıktı ve bugün 9.günümde tam pozitif çıktı darısı başına inş allah gönlüne göre versin ama dediğim gibi 6 ve 7 pozitif ama 8 bendede negatifti takılma buna ben inanıyorum sendende güzel haber alcaz
Kızlar bugün benim transferimin 4. günü, dün akşamdan beri tuvalete girdiğimde kağıtla silindiğimde hafif pembe bir kanama görüyorum ama ped'e geçecek kadar çok değil, sanki regl olacakmışım gibi de karnım ağrıyor. Sizce ne olabilir bu tür durumla karşılaşan varmı aranızda? moralim çok bozuldu lütfen aynı durumu yaşayan varsa bilgi versin.
SELAMLAR..
TÜP BEBEK SONUCU BEKLEYEN VE TEDAVİDE OLAN HERKESİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNŞ EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIRSINIZ..
bende 7 yıl bebek hasretiyle yanıp tutuştumm rabbim bu yolda kimseyi sınamasın evlat hasretiyle yanmak çok zor defalarca yumurta takibi 2 başarısız aşılama geçirdim..
ilk tüp denememi 3 yıl önce yaptırdım 24 yumurtam toplandı 8 dondurdular 3 transfer edildi ama malesef sonuç negatif oldu ardından 1 yıl sonra ikinci tüp tedavime başladım dondurulmuş embrio transferi olacaktı 14 gün lucrin vuruldum adet görmem gerekiyordu ama 3 gün geçmişti bi takım hormon testleri yapıldı ve sonucunda dr hamile olmamdan şüphelendi kan testi yaptırdım ve hamileydim dondurulmuş embrio transferine başlamadan hemen öncesinde hamile kalmışım lucrini hemen kestiler fakat 10 gün içinde düşük yaptım ( 2 yıl sonra öğrendimki lucrin yüzünden düşük yapmışım ) bir yıl ara verdim ve tekrar dondurulmuş embrio trasferine başladım 29 gün iğne oldum transferim den bir gün önce telefon geldi ve dondurulmuş embriolarınızın 8 ide çözülürken öldü dedilerir çok ağladım çok üzüldüm ama rabbimin bana bu doktorla ikinci tüp denememe izin vermediğini bundada bi hayır oldugunu düşündüm ve dr değiştirdim..
4 tüp tedavime başladım ve şuanda çok şükür 5 haftalık hamileyim..
rabbim herkese nasip etsin ben çok çektim ama rabbim mükafatımı yolladı darısı sizlerin başına..
bu arada bu tüp tedavimde duydugum tüm duaları yaptım...
ya kızlar ben bu başlığı görmemişim.bende varım,4.iğnemi yaptım.kontrolüm vardı.8 ciivarında yumurta gördü dr ama biri 19 ,diğeri15 mm çok hızlı büyümüşler.diğerleri 9mm inşaallah hepimizin bebişleri olucak.moral bozmak yok.bugün merkezde bir yazı okudum hoşuma gitti sizinle paylaşayım.MUCİZELERİN BİLE BAZEN YARDIMA İHTİYACI VARDIR.