• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Merhaba arkadaşlar anca fırsat bulabildim.. Bugün kan testimi verdim sonucumu aldım sonuç 16,08 biraz düşük sanırım, sevinsemmi bilmiyorum ama yarın doktorumla görüştükten sonra içim ferahlıcak.. yani 4,9 sınırda çıkmış sonucum.. çok tedirginim..

akasyacım ya süpr bi haber bu seni merak ettim merak etme yarına deyerlerin çıkmış olacak inşallah :52:çok sevindim canım allah kocağına almayı nasım etsin diyelim ki kocağına da alasın :65:9 ay sonra kopanı :64::64::64::64::64::nazar::emir_bebek::66:

benimde negatif çıktı canım evet kısmet değilmiş ama ben hemen tekrar başlayacağım zaten "Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük..! Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.! "

ya senin test günün bu günmüydü çok üzüldüm ama yılmak yok anne olana kadar devam dualarımız senin le canım üzülme kaçıncı denemen olucak bize yazmaya devam et

benimde negatif çıktı canım evet kısmet değilmiş ama ben hemen tekrar başlayacağım zaten "Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük..! Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.! "

ben biraz ara vermeyi düşünüyorum şuan için içimden hiç gelmiyor tekrar başlamak dondurulmuşlarım var zaten ama ben hazır değilim

ya senin test günün bu günmüydü çok üzüldüm ama yılmak yok anne olana kadar devam dualarımız senin le canım üzülme kaçıncı denemen olucak bize yazmaya devam et

benim 3. denememdi ama olmadı maalesef cuma günü belli oldu. Fakat burdakileri merak ettiğimden girip bakınıorum arada. Umarım herkesin pozitif olur, dualarım sizlerle

kızlar benim iğnelerin 5. günü.mide bulantım ,baş dönmem var.yumurtalıklarımdada hafif ağrı.sanırım gonal f in etkisi.sizde de oldumu bunlar?

bende de oluyor benim 8. günüm ignelerde.yumurtaliklarim patliycak gibi agriyor.normal dedi doktor.eger rahatsiz edecek sekilde agrin varsa doktora gitmeni tavsiye ederim.benim bulantim agrilarim hala devam ediyor.hormonlarim alt üst oldu.neyse yarin kan testi ve ultrason muayenem var yumoslar ne zaman toplanacak belli olur belki.allahtan hayirlisi simsdiden bol sans ,hayirli haberlerini aliriz insallah:49::49:

akasyacım ya süpr bi haber bu seni merak ettim merak etme yarına deyerlerin çıkmış olacak inşallah :52:çok sevindim canım allah kocağına almayı nasım etsin diyelim ki kocağına da alasın :65:9 ay sonra kopanı :64::64::64::64::64::nazar::emir_bebek::66:

Sağol canım ..İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.. Hayırlısıyla inşallah..Yarın doktorumun ağzından kesin sonucu öğrenmeden sevinemiyorum.. sınırda değerim sanırım o yüzden.. Ben önce arkadaşlarıma sonrada kendime bol bol dua ediyorum.. rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin Bütün arkadaşlarımın ve benimde dualarımızı kabul etsin inşallah..

ben biraz ara vermeyi düşünüyorum şuan için içimden hiç gelmiyor tekrar başlamak dondurulmuşlarım var zaten ama ben hazır değilim

çok iyi anlıyorum seni çünki benimde denemelerimin arası 2 yıl kadar uzun sürelerdi. Yaş 33 benim hem bu yüzden hemde embriyolarımız bölünmüyo genetikle ilgili bir sorunmuş. 3 denememde birsürü embriyonun içinde sadece bir tanesi bölündü o da körün değneği dış gebelik oldu. Bak benden daha umutlu olmalısın dondurulmaya layık embriyolarınız var... Kendini hazır hissetmek için çok beklememeni önerir bolşans dilerim

arkadaşlar günaydın;

dün transferim yapıldı .. mübarak günde dualarınıza ihtiyacım var.
dün transfersen sonra 30-40 dakika dinlendidiler. sonra yola çıkabilirsiniz dediler.
arabayla yolculuk 2 saat sürdü nasıl yatacağıma karar veremedim arabada bir sağa bir sola yattım..
İNŞALLAH BİR SORUN OLMAMIŞTIR.
bide arabanın kapısını kapatırken kapı hafif şekilde karnıma çarptı.
ARKADAŞLAR MÜBARAK GÜN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.

kızlar geldimm. transferden sonra 3 gün rapor aldım iyikide almışım vallahi. 3. gün embriyosu yerleştirildi öldüm öldüm dirildim ya ransfer iptal derlerse diye çok korktum ama gerçekleşti. evdeydim sürekli yatmadım ama hemşire yatma gezin dedi. kasık ağrım çok fazla oldu özellikle solda. bu arada rüyaşarımda hep oğlum olmuş görüyorum beynimize işlemiş resmen. 23.ünde belli olacak inşallah tutunur bebişim. allahım hepimizin kucağını doldursun inşalla bu mübarek günde dualarımız geri çevrilmez.

benimde 23 şubat test günüm 3.gün embriyosu transfer edildi banada cuma günü
merakla heyecanla bekliyorum
hepimiz için hayırlısı olsun

Herkese günaydin, kandiliniz kutlu olsun. Dilerim rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin insallahhhhh...
Ben gecen ay tedaviye baslamistim ve bu ayin 10'unda trasferim oldu heyecanla ve umutla bekliyorum. Dün geceden beri karnimda sancilar var, hic böyle karin sancisi olan var mi acaba ?

benim 9unda çarşamba günü tranferim oldu canım. hayırlısı neyse o olsun. seninde kasıklarında ağrı varmı cnm benim solda ağrı var. bu mübarek günün hatırına mevlam meleklerimiz bize bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ask böcegi benimde trasnferim persembe günü yapildi ve 22 Subatta test yapicam. Seninle ani duygulari yasiyorum, hakkimizda hayirlisi olsun insalahhhh...

Herkese günaydin, kandiliniz kutlu olsun. Dilerim rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin insallahhhhh...
Ben gecen ay tedaviye baslamistim ve bu ayin 10'unda trasferim oldu heyecanla ve umutla bekliyorum. Dün geceden beri karnimda sancilar var, hic böyle karin sancisi olan var mi acaba ?

amin rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
benimde 5 inde transferim oldu.perşembe tahlil günüm 4-5 gündür şiddetli karı ağrıları yaşıyorum bende.doktorum endişelenecek bişi olmadığını söledi stres yapma dedi test günü bekliyeceğiz dedi.
bakalım hayırlısı artık...
benim adet öncesi çok ağrılarım olduğu için çok endişelendim ama malesef endişelensemde sonuç değişmeyecek perşembe günü belli olacak herey bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul eylesi hakkımızda hayırlısı ne ise oınunla karşılaşalım inşallah:)

benim 9unda çarşamba günü tranferim oldu canım. hayırlısı neyse o olsun. seninde kasıklarında ağrı varmı cnm benim solda ağrı var. bu mübarek günün hatırına mevlam meleklerimiz bize bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Balimnur amin insallahhhhh.. Benim sag kasigimda cok hafif bir sanci var.

benimde kasıklarımda ağrı var
ilk iki gün lekelenme vardı şimdi yok ama iğneler çok canımı yakıyo benim
inş kucağımıza aldığımız günleri görürüz

amin rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
benimde 5 inde transferim oldu.perşembe tahlil günüm 4-5 gündür şiddetli karı ağrıları yaşıyorum bende.doktorum endişelenecek bişi olmadığını söledi stres yapma dedi test günü bekliyeceğiz dedi.
bakalım hayırlısı artık...
benim adet öncesi çok ağrılarım olduğu için çok endişelendim ama malesef endişelensemde sonuç değişmeyecek perşembe günü belli olacak herey bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul eylesi hakkımızda hayırlısı ne ise oınunla karşılaşalım inşallah:)

Anim rabbim gönlüne göre versin, insallah mutlu haberi hayirlisiyla alirsiniz.
Icime su serptin cok saol :48::48:

cnm benimde bazen sol kasığıma ağrı giriyor biraz dinlenince geçiyor bebişler tutunmaya çalışıyor diye düşünüyorum ben hep pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah

cnm benimde bazen sol kasığıma ağrı giriyor biraz dinlenince geçiyor bebişler tutunmaya çalışıyor diye düşünüyorum ben hep pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah

Insan ister istemez aklindan baska seyler geciriyor ama haklisin pozitif düsünelim. Cifter cifter olacak insallahhhhhh.......

Back