• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

kızlar benim iğnelerin 5. günü.mide bulantım ,baş dönmem var.yumurtalıklarımdada hafif ağrı.sanırım gonal f in etkisi.sizde de oldumu bunlar?

mersinlı olabilir canım gayet normal ilaçların yan etkisidir nedede olmuştu içini ferah tutu tedavin hayırlı bol bebeişli olsun inşallah

kızlar akasyadan haber yokmu bu gün onun test günüydü galiba bana pazar günü demişti akasyacım nerdesin ya güzel haberlerini bekliyorum

mersinliciğim
bende sadece yumurtalıklarda baskı ve ağrı olmuştu
kişiden kişiye değişebiliyor tepkiler ama mide bulantını dr a sölemeyi ihmal etme bence canım

kızlar benim iğnelerin 5. günü.mide bulantım ,baş dönmem var.yumurtalıklarımdada hafif ağrı.sanırım gonal f in etkisi.sizde de oldumu bunlar?

canım bende öyle şeyler olmamıştı, ama dediğin gibi ilaç yan etkiis olabilir. Çok şiddetli ise doktoruna danışırsın..

yumurtaların büyüdüğü için sancıların normal hele son zamanlara doğru daha da artacak. Benim bugün yumurtalarım toplandı ama son 4 gündür bahsettiğin belirtileri fazlasıyla yaşadım. Diğer belirtiler ilaçlarının yan etkileri bünyeden bünyeye değişir.

Merhaba arkadaşlar anca fırsat bulabildim.. Bugün kan testimi verdim sonucumu aldım sonuç 16,08 biraz düşük sanırım, sevinsemmi bilmiyorum ama yarın doktorumla görüştükten sonra içim ferahlıcak.. yani 4,9 sınırda çıkmış sonucum.. çok tedirginim..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar anca fırsat bulabildim.. Bugün kan testimi verdim sonucumu aldım sonuç 16,08 biraz düşük sanırım, sevinsemmi bilmiyorum ama yarın doktorumla görüştükten sonra içim ferahlıcak.. yani 4,9 sınırda çıkmış sonucum.. çok tedirginim..

slm cnm sınır 4,9 diil mi
e senin 16,08 se pozitif işte ...
geç döllenmiştir yaramaz içini ferah tut

Sonuç yazan yerde 16,08 referans aralığı yazan yerde 4,9 yazıo ALLAHım sabaha kadar çatlıcam meraktan :)) neyse şurda sabaha ne kaldıkı bakalım hayırlısıyla sabah öğrenicem artık neler olduğunu

Sonuç yazan yerde 16,08 referans aralığı yazan yerde 4,9 yazıo ALLAHım sabaha kadar çatlıcam meraktan :)) neyse şurda sabaha ne kaldıkı bakalım hayırlısıyla sabah öğrenicem artık neler olduğunu

aralık 4,9 ise normal görünüo senin değer canım..senin tek embriyo transferimiydi..her şey ii olur umarım..bende yarın test yaptrcam..çok endişeliyim...

aralık 4,9 ise normal görünüo senin değer canım..senin tek embriyo transferimiydi..her şey ii olur umarım..bende yarın test yaptrcam..çok endişeliyim...

Canım umarım herşey normaldir.. Hem yaş, hem kanundan ötürü tek embriyo.. Hadi hayırlısı olsun inşallah..
İçini ferah tut ve bol bol dua et yarın mübarek ve güzel bi gün, umarım sende, bende ve bu yoldaki bütün arkadaşlarımız bu mübarek günde hayırlı sonuçlar alır, hayırlı haberler verirler tüm sevenlerine..

akasya sen daha önce idrar testi yapmış mıydın?

Canım 8. gün yaptım çok silikti gördüm ama sevinemedim.. çünki idrar testinde yanılma payı çokmuş. idrarda negatif olup sonradan pozitif sonuç alanlar.... idrarda pozitif olup sonradan negatif sonuç alanları bildiğim için idrara pek güvenmedim. bence en sağlıklı olanı kan testi.. şu testimin sonucuna bile tam olarak sevinmiş değilim açıkcası.. doktorumdan cevap almadıkçada içim rahat etmicek sanırım..

merhaba arkadaşlar benim sonucum malesef negatif kısmet değilmiş :(

benimde negatif çıktı canım evet kısmet değilmiş ama ben hemen tekrar başlayacağım zaten "Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük..! Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.! "

Back