• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

bugün benim 9.günümdü sabah 7de hassas test yaptım pozitif çıktı dayanamadık yarını beklemeye hemen gidip kan verdik eşimle 12de sonucumu alıcaz çok mutluyum umarım kandada pozitifi görürüm :97::49:

Canımm ne kadar güzell hadi hayırlı haberler alırsın inşallah ALLAH'ın izniyle... seninle aynı gündü teslerimiz ama sen dayanamayıp bugün yaptın demek :)) ben yarını bekliyorum 4 gözle :)) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

aşağı yukarı 3 gündür aynı şiddette ilk gün ağrı kesicilerin etkisiyle sanırım bişey hissetmedim.
soldada vardı o bu sabah yok ..

Valla canım benim dayanılmayacak kadar bi ağrı değildi ara ara oldu 1 hafta içinde normale döndü. Çok fazlaysa ağrıların bence doktorunla görüş derim onlar daha iyi bilirler bence..

Canımm ne kadar güzell hadi hayırlı haberler alırsın inşallah ALLAH'ın izniyle... seninle aynı gündü teslerimiz ama sen dayanamayıp bugün yaptın demek :)) ben yarını bekliyorum 4 gözle :)) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

inş cnm inş rabbim bekleyen herkese evlat nasip etsin:49:

kızlarrrrr hamileyimmmmmmm:nazar::nazar::nazar::49: şükürler olsun sonucum belli oldu 3hafta 6günlük bebişim değerimiz 80.7:nazar::nazar::nazar::nazar: allah isteyen herkese nasip etsin ben özel bişi yapmadımm sadece gönülden istedimm :16: binlerceeee şükürlerr olsunnn allahımaaa binlerceee:16::16::16::nazar::nazar:

kızlarrrrr hamileyimmmmmmm:nazar::nazar::nazar::49: şükürler olsun sonucum belli oldu 3hafta 6günlük bebişim değerimiz 80.7:nazar::nazar::nazar::nazar: allah isteyen herkese nasip etsin ben özel bişi yapmadımm sadece gönülden istedimm :16: binlerceeee şükürlerr olsunnn allahımaaa binlerceee:16::16::16::nazar::nazar:

:64::64::64::64::64: Hayırlı olsun canımm .. Rabbim sağlıklı sıhatli bi hamilelik geçirmeni sonrada sağlıklı olarak bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah .. :nazar::nazar: :49:

hayırlı olsun canım allah kocağına almayı nasıp etsin kaç yılık evlisi kaçıncı denemen yaaşın kaç acaba

çok güzell yaaa... 66: tebrik ediyorum... en az senin kadar sevindim :16: hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım... amin.....

amin allahım.... benim ilk denemem olucak.. şuan göbek iğnelerimi oluyorum.. bugün 4. gün pazartesi kontrol için çağırdılar... ooofff beni neler bekliyo çok merak ediyorum :97:

öncelikle hayırlı olsun tedaviniz ben sölim size sizi nelerin beklediğini birsürü birsürü yumoşlar kaliteli embriyolar çok güzel geçecek transfer ve ardından pozitif sonuçla mutluluk göz yaşları:1::1::1::1: inş bebeğin olurda gece uykusuna hasret kalırsınız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:nazar::nazar::49::55:

öncelikle hayırlı olsun tedaviniz ben sölim size sizi nelerin beklediğini birsürü birsürü yumoşlar kaliteli embriyolar çok güzel geçecek transfer ve ardından pozitif sonuçla mutluluk göz yaşları:1::1::1::1: inş bebeğin olurda gece uykusuna hasret kalırsınız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:nazar::nazar::49::55:

aayy ne güzel konuşuyosun sen ööyleeee.. :9: inşallah allahım... innnşallaaahhhhhhhh:61:

tebrik ederim, allah tamamına erdirsin.. güzel şeyler okuyunca umutlanıyorum.. sanırım 2. denemeniz. sizde sorun neydi?

SELAMLAR..

TÜP BEBEK SONUCU BEKLEYEN VE TEDAVİDE OLAN HERKESİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNŞ EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIRSINIZ..

bende 7 yıl bebek hasretiyle yanıp tutuştumm rabbim bu yolda kimseyi sınamasın evlat hasretiyle yanmak çok zor defalarca yumurta takibi 2 başarısız aşılama geçirdim..

ilk tüp denememi 3 yıl önce yaptırdım 24 yumurtam toplandı 8 dondurdular 3 transfer edildi ama malesef sonuç negatif oldu:14: ardından 1 yıl sonra ikinci tüp tedavime başladım dondurulmuş embrio transferi olacaktı 14 gün lucrin vuruldum adet görmem gerekiyordu ama 3 gün geçmişti bi takım hormon testleri yapıldı ve sonucunda dr hamile olmamdan şüphelendi kan testi yaptırdım ve hamileydim dondurulmuş embrio transferine başlamadan hemen öncesinde hamile kalmışım lucrini hemen kestiler fakat 10 gün içinde düşük yaptım ( 2 yıl sonra öğrendimki lucrin yüzünden düşük yapmışım:20: ) bir yıl ara verdim ve tekrar dondurulmuş embrio trasferine başladım 29 gün iğne oldum transferim den bir gün önce telefon geldi ve dondurulmuş embriolarınızın 8 ide çözülürken öldü dedilerir çok ağladım çok üzüldüm ama rabbimin bana bu doktorla ikinci tüp denememe izin vermediğini bundada bi hayır oldugunu düşündüm ve dr değiştirdim..
4 tüp tedavime başladım ve şuanda çok şükür 5 haftalık hamileyim..
rabbim herkese nasip etsin ben çok çektim ama rabbim mükafatımı yolladı darısı sizlerin başına..

bu arada bu tüp tedavimde duydugum tüm duaları yaptım...

Back