2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

hadi bakalım canım inşallah sonuna kadar güzel devam eder tedavin de sonuda çooooooook güzel biter inşallah

tatlım kafanı karıstırmak ıstemezdım tam bılmedıgımı soylemıstım benımde 5.gun transferı bendede polıkıstık over var aynı zamanda esımde sperm sorunu var benımde 20 tane yumurta toplandı ve sadece 3 tanesı dollendı.doktorunu aradınmı ne dedı?bende cok kafama takmıstım 20 taneden 3 tane ne demek dıye ama bosuna kendını uzme rabbım verıcek olursa hıc spermı yumurtası olmayana bıle bı sekılde nasıp edıyo

MERHABA ARKADAŞLAR ben de kısmet olursa mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım 2 aşılama geçirdim ilki başarılıydı ama 10. hafta da kalbi durdu sonra birbirini takip eden bunalımlar 1 yıl olacak nerdeyse .. neyse allah yolumuzu açık eder inşallah. kadıköy acıbadem tayfun bağış hakkında fikri olan var mı

evet canım ilk denememizdi ocak ayında başlamıştık negatif sonuç aldık hayırlısı olsun napalım nasip herşey umarım 2.de hayırlısıyla bebeğime kavuşurum

inş canım hepimiz kavsuruz bebeklerimize.canım ben yumurta toplma işlemi için bilgi almak istiyorm biraz.bu işlem normal muayne gibimi yoksa ameliyat elbisesi fln giyiormusun...uzn olmassa eger bastan bana anlatırmısın rica etsemşimdiden çok tesekkür ederim

selam canım,
bende 2 tüp bebek yapım ikisinde de kalbi durdur, bakalım yeniden şubat reglimde gideceğim bendeki yumurta azlığı ne yazıkki ,
acıbadem iyidir ben çok kontrole gitmiştim, dikkat edeceğin şey doktorun ilgilensin seninle başkasına devretmesin sakın,
herşeyi sor açık açık, ve cevap vermelerini de iste illaki, unutma senin başarın onlar için de çok önemli,
sevgiler,

pınar çok güzel bir haber bu,
trnsferden sonra, merkezde 1 saate yakın dinleniyorsun, eve geçtiğinde de o gün yat , am aertesi gün normal işine dönebilirsin, ben araba kullanıp taa yalovaya gitmiştim, tutacaksa tutuyor zaten, ama ağır kaldırıp fazla yorma kendini,
pozitif düşün ve unut transferi felan normal hayata dön, faydasını göreceksin canım,
inşallah bende şubatta tekrar yaşarım bunları :)))

elo ben anlatım sana canım,
yaptıracağın merkezde önemli ama genelde, kıyafetlerini çıkarıyorsun, bunu bazı yerler herşeyi çıkarttırıp bir ameliyat önlüğü veriyor, bir kısmı ise sadece altı çıkarttıyor,
sen ameliyathane inmeden evvel serumunu takıyorlar, bazısı aşağıda takıyor,
bazı dr son kez ultrasonla yumurtaların çatlayıp çaylamadığına bakıyor, çatlamışsa, hemen sana dormicom verip uyutuyorlar serumdan, acısız bri işlem, uyandığında yumurtaların toplanmış oluyor,
sen kendine gelince odan da, eşinden örnek alıyorlar ayrı bir yerde, sonra sana gelip kaç tene toplandığının bilgiisni veriyorlar,
artık bekliyorsun, ertesi gün sanırım, sana bilgisi geliyor şukadarı iyi çıktı, şu kadarı dölleniyor felan diye,
toplanma günü sana progesteron iğneleri başlatılıyor, ve ayrıca alacağın ilaçlar var onarı veriyorlar, o iğneler çok önemli, bebek oluncada 7 , 8, . haftaya kadara oluyorsun iğneleri
ben saymışdtım tam 100 tane kalçadan ve 100 tane karından da ayrıca fragmin olmuştum.

işte budur toplanma durumu, inşallah herşey yolunda gider, başarılar,
çok sevgiler, darısı yeniden bana :)

CEVAP İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM sen tedaviyi nerde görüyorsun. şubatta başlayacağına göre önce senin iyi haberlerini alacağız demek ki hepbirlikte tempo tutacağız sonra sırayla hepimiz o haberi payaşacağız burda. eminim moral çok önemli ama ben dibine kadar yaşarım hep. inşallah bunlar son tedavi paylaşımlarımız olur yeni topiklerde eylül-ekim-kasım anneleri diye paylaşımlara devam ederiz. herkese bol şanslar...

inşallah bu sefer meleğine kavuşursun canım Allahım gönlünün muradını nasip etsin hayırlı zamanda inşallah

canım nazenin arkadaş açıkca anlatmış sağolsun şuda var gece 12 den sonra hiçbişi yemiyorsun su bile içmeyeceksin canım anestezi aldığın için hiçbirşey hatırlamıyorsun eşimden sperm örneğini benden önce almışlardı sonra beni almışlardı içeriye zaten çatlatma iğneni olduktan 36 saat sonra yumoşların toplanıyor canım ve ben herşeyimi çıkarmıştım anadan doğma üzerime ameliyat önlüğü giymiştim işlem 15 dk da bitiyor zaten bende 30dk sonra hemencik kalkmıştım inşallah güzel yumoşların toplanır ve sağlıkla bölünür transferin güzel geçer inşallah canım

tedavi gördüğün yerin bence pek bi önemi yok sonuçta Rabbim nasip ettiyse her yerde olur kendiliğinden bile olur o yüzden için rahat etsin inşallah herşey güzel gelişir canım

merhabbende bu ay tedaviye başlayacaktım, doktorum bu ay bekleyelim dedi. ilaçlarımı aldım, şubat 20 regl günüm tedaviye engel bir durumum olmazsa istanbul tüp bebek merkezinde doktorum aret bey olacak.. tedavi sürecinde olan yada sonuç alanlar, tecrübelerinizi paylaşırmısınız? tavsiye edeceğiniz şeyler var mı? ben kendimce stres ve panik yapmamam gerektiğini düşünüyorum..

slm kizlar tedaviye basliyacak ve baslamis herkese bol sans. ben 04.02.2011 randevum var adet olmayi bekliyorum 2. günü adetin ignelere basliycam sonra yumoslar toplanacak.insallah basarili gecer.:18:

slm kizlar tedaviye basliyacak ve baslamis herkese bol sans. ben 04.02.2011 randevum var adet olmayi bekliyorum 2. günü adetin ignelere basliycam sonra yumoslar toplanacak.insallah basarili gecer.:18:

slm arkadaslar bende cuma gunu yumoslarımı toplatıcam ama cok korkuyorum hıssedıcekmıyım dıe dr um uyucaksın amnezi oluyosun zaten dedı ama aklım almıyo o ıgnenın gırecegını kabus oldu ya 1 haftadır uyuyamıyorum sızler ne hıssettınız acaba yarı uyucakmısım hafıza kaybı hıcbısey hıssetmckmısım benımle paylasırmısınız yasadıklarınızı

kımse yokmuuu ltfn yardımmm((

tedavin hayırlı olsun canım günler çabuk geçiyor bi bakmışsın tedaviye başlamışsın umarım herşey güzel gelişir dediğin gibi stres yok, panik yapacak hiçbişey yok zaten sadece baştan kendini motive et herşeyin güzel olması için bol bol dua et gerisi Rabbime kalmış bişey ben ocak ayında tedavi gördüm ilk denememdi ve negatif sonuç aldım ama sorun değil ikinci denememi dondurulmuşlarımla şubat sonu yada mart başı yaptıracağım hayırlısıyla

sağol canım sanada bol şans günler çatmış gelmiş bile hadi hayırlısı olsun stres ve negatif düşüselerden kendini arındır ve yumoşlarının güzel gelişmesi için relax ol tamam hayırlı olsun

canım diğer topiktede yazdım hiç merak etme herşey çarçabuk oldu bittiye geliyor 15 dk bilemedin 20 dk da bitiyor herşey rahat ol

canım diğer topiktede yazdım hiç merak etme herşey çarçabuk oldu bittiye geliyor 15 dk bilemedin 20 dk da bitiyor herşey rahat ol[/QUOTE]

yanı hıc bısey hıssedılmıyormu o acı falan sankı bana hıssedıcekmısım ama konusamıcakmısım gb gelıyor yaptıran arkadaslar hıc korkmadınızmı ya herlade 15 yumurtam olusmus dun dr a gıttım kontrole 9 gundurde ıgne oluyorum bıde gobekten 3 gundur catlamasın dıe bı ıgne oluyorum artık bıtsede kurtulsam psıkolojım bozuldu cok yumurta toplarken ıgne nereye gırıyor bılen varmı acaba

kımse yokmuuu ltfn yardımmm((

leoness canım,
önce sakin ol, o işlem esnasında sen hiçççç birşey anlamıyorsun, uyuyorsun ve hooop uyanıyorsun,
ayrıca bu şekilde stres yapma, bende heyecan yapıp acayıp kasık ağrısı çekmiştim belkide etkileniyor yumurtalar , büzülüyor ve kalitesini kaybediyor olabilir,

o yüzden unut bu olayı kafanda sadece sakin ol, başka şeyler dşün aklını ve kendini mesgul et birşeylerle, en güzeli puzzle yapabilirsin veya güzel biraç cd al film izle mesela,
tamamı canım, hiç sıkma kendini ve stres olma inan çok çabul bitecek ve bir bakmışsın transfer oluyorsun :))) veeeee hamilesinnnn inşallahhh tamamııı:??
sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…