arkadaşlar aranızda 5.gün transfer yaptıran varmı benımkılerı neden o kadar beklettıler
insallah canım hayırlısı ne ıse o olsun hakkımızdatedavin hayırlı olsun canım
ohhhhh ne güzel umarım 11 yumoşunda son güne kadar güzelce döllenir ve en iyisi transfer edilir canım hayırlısı olsun inşallah
hadi hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel devam eder ve bebğin sana sımsıkı tutunur canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz
az kalmış test gününe inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur canım
benımde 5.gun transferı
ne zaman oldu pekı transferın neden 5 gun beklettıler
bu benım 2.denemem ve bu dondurulmus embryo.gecen 21ocak cuma gunu yapıldı 2.transfer.ama ılk denemem hazıran ayında olmustu.
tatlım 5 gun olma sebebı yanlıs hatırlamıyorsam spermlerın hareketınde ve kalıtesındekı dusuklukten oluyo.5 gunun sonunda en ıyılerını secıp ayırıyorlar.benden 20 tane toplandı sadece 3 tanesı dollenebıldı
sızdekı sorun nedrı?
bende beylıkduzu medıcanada yarın transferımı yaptırıyorum senın ne zamandı transferın
arkadaşlar aranızda 5.gün transfer yaptıran varmı benımkılerı neden o kadar beklettıler
selam kızlar
meleğini alıp gelip bekleyenler HAYIRLISI OLUR İNŞALLAHHHHHH
benim 5. gün bitti şaka maka :)
13 mm olmuş yumuoşlar bugün ölçtü güvenç amcaları :)
Cetrotide verdi korumak için
bende alerji yaptı azcık kaşıntı kızarıklık hafif bi şişlik
bişi olmaz dediler yapabilomuş sanırım bu tarz bi reaksiyon
başına gelen var mı?
merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım...benim ilk denemem biraz heycanlıyım aşılama yaptırmıştım ama bu çok farklı birazda korkuyorm galiba.Allah yardımcımız olsun.
canım Miranda arkadaşımızın transferi 19 ocakda yapılmıştı geçen hafta cumada kan testinde öğrendi sonucunu
canım 5.gün embriyosu en iyisi demektir çünkü embriyo 8e bölünüyor ve en iyisi olarak geçiyor merak etme bu iyi bişey benimkide öyleydi ama tutmadı
tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar almak nasip olur iğnelere takılma öle yan etki yapmaları gayet normal eğer geçmezse konuş drunla çok rahatsız ettiğini söyle
hayırlı olsun canım inşallah bu sefer bebeğine kavuşmak nasip olur
tesekkür ederim canım amin inş hepimize nasip olur.seninde ilk denemenmiydi?
allahım şu uğurda emek sarfedenleri gör, bizlerin evinede neşe getir, mutluluklarımız kat kat artır, sen bizede anneliği tattır, isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip et.
allahım şu uğurda emek sarfedenleri gör, bizlerin evinede neşe getir, mutluluklarımız kat kat artır, sen bizede anneliği tattır, isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip et.
arkadaşlar tranfer günüm belli oldu perşembe günü olacakmış transferim emriyoların hepsi sağlıklı ve blast aşamasına gidiliyormuşş yavrularım bensiz büyümeye çalışıyor ordakişi sevdiğini allaha emanet ederse onu sonkez görmeden ölmezmiş ... öyleyse embriyolarımı allaha emanet ediyorumm.... hakkımızda hayırlısı artık:97:
Bende 2 defa tüp bebek yaptırdm. haziranda denedik ankarada ankalife da ama olmadı ,şimdide izmirde irenbe de denedik.Bakalım, hayırlısı olsun RABBİM tüm isteyenlere versin inşallah ama hayırlı evlat olsun..
Bu arada aranızda kan pıhtılaşması sorunu olanlar varmı ?İğne kullanmak zorundaymışız sanırım .Bu
konuda bilgisi olan varsa bana dönerse sevinirim..
Herkese selam,
Bende subat ayi icerisinde tup bebek tedavisine baslayacagim...daha once 3 asilama denedim ucude basarisiz sonuclandi daha fazla zaman kaybetmek isemedigimiz icin tup bebege gecis yaptik.Oncelikle sorum su rahimimin olcusunu almak istediler cunku embriyoyu en dogru nereye yerlestirmeliyiz bu olcum isimizi kolaylastiracak dedi.Bende o uygulamayi hic bir yerde bulamiyorum acili bir surecmi nasil oluyor sizlere danismak istedim.Bu yold augrasan caba harcayan herkes icin hayirlisi diyorum.
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?