2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

insallah canım hayırlısı ne ıse o olsun hakkımızda

selam kızlar
meleğini alıp gelip bekleyenler HAYIRLISI OLUR İNŞALLAHHHHHH

benim 5. gün bitti şaka maka :)
13 mm olmuş yumuoşlar bugün ölçtü güvenç amcaları :)
Cetrotide verdi korumak için
bende alerji yaptı azcık kaşıntı kızarıklık hafif bi şişlik
bişi olmaz dediler yapabilomuş sanırım bu tarz bi reaksiyon
başına gelen var mı?

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım...benim ilk denemem biraz heycanlıyım aşılama yaptırmıştım ama bu çok farklı birazda korkuyorm galiba.Allah yardımcımız olsun.

ne zaman oldu pekı transferın neden 5 gun beklettıler

bu benım 2.denemem ve bu dondurulmus embryo.gecen 21ocak cuma gunu yapıldı 2.transfer.ama ılk denemem hazıran ayında olmustu.
tatlım 5 gun olma sebebı yanlıs hatırlamıyorsam spermlerın hareketınde ve kalıtesındekı dusuklukten oluyo.5 gunun sonunda en ıyılerını secıp ayırıyorlar.benden 20 tane toplandı sadece 3 tanesı dollenebıldı
sızdekı sorun nedrı?

bızde spermle ılgılı bır sorun yoktu hıc olmadıda bende polikistik over vardı ama sımdı kafam ıyıce karıstı neden5 gun beklettıler ve benden toplam 14 tane yumurta topladılar sımdı sadece 6 sı dollendı ve devam edıyor gelısımlerıne cok az degılmı bu sayı doktorumu aradım amelıyattaymıs donucek bana beklıyorum ama ne bılıyım yaa ıyıce kurup durdum sabahtan berı

bende beylıkduzu medıcanada yarın transferımı yaptırıyorum senın ne zamandı transferın

canım Miranda arkadaşımızın transferi 19 ocakda yapılmıştı geçen hafta cumada kan testinde öğrendi sonucunu

arkadaşlar aranızda 5.gün transfer yaptıran varmı benımkılerı neden o kadar beklettıler

canım 5.gün embriyosu en iyisi demektir çünkü embriyo 8e bölünüyor ve en iyisi olarak geçiyor merak etme bu iyi bişey benimkide öyleydi ama tutmadı

tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar almak nasip olur iğnelere takılma öle yan etki yapmaları gayet normal eğer geçmezse konuş drunla çok rahatsız ettiğini söyle

merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım...benim ilk denemem biraz heycanlıyım aşılama yaptırmıştım ama bu çok farklı birazda korkuyorm galiba.Allah yardımcımız olsun.

hayırlı olsun canım inşallah bu sefer bebeğine kavuşmak nasip olur

tesekkür ederim canım amin inş hepimize nasip olur.seninde ilk denemenmiydi?

tesekkür ederim canım amin inş hepimize nasip olur.seninde ilk denemenmiydi?

evet canım ilk denememizdi ocak ayında başlamıştık negatif sonuç aldık hayırlısı olsun napalım nasip herşey umarım 2.de hayırlısıyla bebeğime kavuşurum

arkadaşlar tranfer günüm belli oldu perşembe günü olacakmış transferim emriyoların hepsi sağlıklı ve blast aşamasına gidiliyormuşş yavrularım bensiz büyümeye çalışıyor orda kişi sevdiğini allaha emanet ederse onu sonkez görmeden ölmezmiş ... öyleyse embriyolarımı allaha emanet ediyorumm.... hakkımızda hayırlısı artık:97:

Bende 2 defa tüp bebek yaptırdm. haziranda denedik ankarada ankalife da ama olmadı ,şimdide izmirde irenbe de denedik.Bakalım, hayırlısı olsun RABBİM tüm isteyenlere versin inşallah ama hayırlı evlat olsun..
Bu arada aranızda kan pıhtılaşması sorunu olanlar varmı ?İğne kullanmak zorundaymışız sanırım .Bu
konuda bilgisi olan varsa bana dönerse sevinirim..

Herkese selam,

Bende subat ayi icerisinde tup bebek tedavisine baslayacagim...daha once 3 asilama denedim ucude basarisiz sonuclandi daha fazla zaman kaybetmek isemedigimiz icin tup bebege gecis yaptik.Oncelikle sorum su rahimimin olcusunu almak istediler cunku embriyoyu en dogru nereye yerlestirmeliyiz bu olcum isimizi kolaylastiracak dedi.Bende o uygulamayi hic bir yerde bulamiyorum acili bir surecmi nasil oluyor sizlere danismak istedim.Bu yold augrasan caba harcayan herkes icin hayirlisi diyorum.
Sevgiler,

allahım şu uğurda emek sarfedenleri gör, bizlerin evinede neşe getir, mutluluklarımız kat kat artır, sen bizede anneliği tattır, isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip et.

allahım şu uğurda emek sarfedenleri gör, bizlerin evinede neşe getir, mutluluklarımız kat kat artır, sen bizede anneliği tattır, isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip et.

en içten şekilde;
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hayırlı olsun canım ne güzel işte 5.gün embriyosu en iyileri inşallah meleğin sana sımsıkı tutunur güzel Rabbim gönlünün muradını nasip eder inşallah

canım kan pıhtılaşmam yok ama embriyolarım transfer edilince drum bana da onun için iğne verdi ne olur ne olmaz diye en önemli ilacımız bu demişti ama hamileliğin sonuna kadar kullananlarıda duydum

canım tedavin hayırlı olsun inşallah ilk ve tek seferde meleğin seninle olur rahim kalınlaşmasını adetin ikinci günü drlar alttan muayenede zaten görüyorlar istedikleri kalınlıkda değilse ilaç veriyorlar zaten
bunun dışında nasıl bakılıyor inan bilmiyorum umarım benim dediğim gibidir seninkide

AMİNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNN

benimde bugün 9. günüm dün yumoşlarımın en büyüğü 12mm olmuştu yarın yine doktora gideceğim ne diyecekler bakalım ona göre yol çizeceğiz. gonalf kullanıyorum 150 lik. 3 tane 300lük kalemler almıştık dün hemşiremiz o kalemlerin dibinde kalan ilaçlardan 2 tane daha iğne yaptı bize. boşu buşuna bir kalem almaktan kurtardı bizi allah razı olsun onlardan çok ilgili hemşirelerimiz var. sizinde aklınızda olsun ilaçları boşuna atmayın ve değerlendirin. allahım hepimize hayırlı evlat versin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…