• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

inşallah bu sefer meleğine kavuşursun canım Allahım gönlünün muradını nasip etsin hayırlı zamanda inşallah

canım nazenin arkadaş açıkca anlatmış sağolsun şuda var gece 12 den sonra hiçbişi yemiyorsun su bile içmeyeceksin canım anestezi aldığın için hiçbirşey hatırlamıyorsun eşimden sperm örneğini benden önce almışlardı sonra beni almışlardı içeriye zaten çatlatma iğneni olduktan 36 saat sonra yumoşların toplanıyor canım ve ben herşeyimi çıkarmıştım anadan doğma üzerime ameliyat önlüğü giymiştim işlem 15 dk da bitiyor zaten bende 30dk sonra hemencik kalkmıştım inşallah güzel yumoşların toplanır ve sağlıkla bölünür transferin güzel geçer inşallah canım

gerçekten çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için...güzel temennilerin içinde çok saol.aammmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

elo ben anlatım sana canım,
yaptıracağın merkezde önemli ama genelde, kıyafetlerini çıkarıyorsun, bunu bazı yerler herşeyi çıkarttırıp bir ameliyat önlüğü veriyor, bir kısmı ise sadece altı çıkarttıyor,
sen ameliyathane inmeden evvel serumunu takıyorlar, bazısı aşağıda takıyor,
bazı dr son kez ultrasonla yumurtaların çatlayıp çaylamadığına bakıyor, çatlamışsa, hemen sana dormicom verip uyutuyorlar serumdan, acısız bri işlem, uyandığında yumurtaların toplanmış oluyor,
sen kendine gelince odan da, eşinden örnek alıyorlar ayrı bir yerde, sonra sana gelip kaç tene toplandığının bilgiisni veriyorlar,
artık bekliyorsun, ertesi gün sanırım, sana bilgisi geliyor şukadarı iyi çıktı, şu kadarı dölleniyor felan diye,
toplanma günü sana progesteron iğneleri başlatılıyor, ve ayrıca alacağın ilaçlar var onarı veriyorlar, o iğneler çok önemli, bebek oluncada 7 , 8, . haftaya kadara oluyorsun iğneleri
ben saymışdtım tam 100 tane kalçadan ve 100 tane karından da ayrıca fragmin olmuştum.

işte budur toplanma durumu, inşallah herşey yolunda gider, başarılar,
çok sevgiler, darısı yeniden bana :)

canım cevap yazdıgın için gerçekten çok ama çok tsekkür ederim.çok yardımcı oldun Allah razı olsun.Allah herkesi bizleride sevindirsin inş.

Merhaba bizde bu ay başlamayı düşünüyoruz adet olmayı bekliyorum adetin 3. günü tüp bebek tedavisine başlamak için muayeneye gideceğim. ilk kez tüp bebek merkezine gidiyorum doğrumu gideceğim tarih yardımcı olursanız sevinirim. birde ilaç parası ne kadar tuttu.

Merhaba bizde bu ay başlamayı düşünüyoruz adet olmayı bekliyorum adetin 3. günü tüp bebek tedavisine başlamak için muayeneye gideceğim. ilk kez tüp bebek merkezine gidiyorum doğrumu gideceğim tarih yardımcı olursanız sevinirim. birde ilaç parası ne kadar tuttu.

derinn merhaba,
genelde 2. güm gelin derler, sana dr un mu dedi 3. gün gel diye?
dr un dediyse ok ama kafadan sen karar verdıysen 2. gün daha iyi, gerçi çok bir şey fark etmiyor diyen de var.:)

dr unun senin durumuna göre vereceği ilaçlar farklıdır, ama çok ucuz şeyler değil, hazırlıklı gitmende fayda var.
hadi inşallah güzel gelişir herşeyyyy , çok sevgiler,

Merhaba Hanmlar, son zamanlarda tüp bebek raporu çıkaran var mı? 35 yaşın altındaki hanımlar için 3 yıllık suresnın kalkmış oldugu ve 20 Şubat ta yenı bir yasanın gelecegi söylenmekte.Bilgisi olan var mı acaba? Birde devlet hastanesinde tüp bebek uygulaması yaptırabiliyor muyuz?

CEVAP İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM sen tedaviyi nerde görüyorsun. şubatta başlayacağına göre önce senin iyi haberlerini alacağız demek ki hepbirlikte tempo tutacağız sonra sırayla hepimiz o haberi payaşacağız burda. eminim moral çok önemli ama ben dibine kadar yaşarım hep. inşallah bunlar son tedavi paylaşımlarımız olur yeni topiklerde eylül-ekim-kasım anneleri diye paylaşımlara devam ederiz. herkese bol şanslar...

merhaba ben de bu ay Acıbadem de tedaviye başlayacağım. daha yeni görüştük. ilaç ücretini gönderdik. inşaallah bu hafta ilaçlar gelecek ve 2. gün başlayacağız. ilk denemem.. her zaman herşeyde yüce Rabbim hayırlısını nasip etsin herkese..

inşallah bu sefer meleğine kavuşursun canım Allahım gönlünün muradını nasip etsin hayırlı zamanda inşallah

SAĞOL CANIM HEPİMİZ SABIRLA O GÜZEL HABERLERİ BEKLİYORUZ 19 şubatta ön görüşmem var inşallah herşey yolunda gider hepimiz için dileklerim. ayrıntıları paylaşırım ama sanırım bu topikte kimse acıbadem de tedavi görmüyor. ilk olacağım hade bakalım rast gelsinnnn.....

Merhaba ben de Acıbademdeyim bu ay.. ilk denemem.. Bursa Acıbadem den Şahin bey doktorum. önce Allah a sonra Şahin beye emanet artık. HAYIRLSI..

Bu gün transferimin 7. günü. Hiç bir hamilelik belirtim yok. Sadece göğüslerim çok hassas oda eminim iğne ilaçlardandır.

Allah'ım sen elimizi boşa çıkarma YA RAbbi :59:

Bu gün transferimin 7. günü. Hiç bir hamilelik belirtim yok. Sadece göğüslerim çok hassas oda eminim iğne ilaçlardandır.

inşallah canım dur belirti arama bakalım, test gününe az kalmış..güzel haberler bekliyorum...

ben de 3 negatif aşılamanın ardından gecen hafta tup bebek tedavisine başladım. inanılmaz steesli bir surec...

canım tüp bebk raporu çıkartırsan ilaçların hepsini ödemiyorsun ve daha az para ödüyosun bu konucda merkezin yardımcı olabilir

merhabbende bu ay tedaviye başlayacaktım, doktorum bu ay bekleyelim dedi. ilaçlarımı aldım, şubat 20 regl günüm tedaviye engel bir durumum olmazsa istanbul tüp bebek merkezinde doktorum aret bey olacak.. tedavi sürecinde olan yada sonuç alanlar, tecrübelerinizi paylaşırmısınız? tavsiye edeceğiniz şeyler var mı? ben kendimce stres ve panik yapmamam gerektiğini düşünüyorum..

öncelikle tedavin hayırlı olsunn haklısın önemi olan rahat olmak pozitif düşünmek inanmak yolun ve yolumuz açık olsun

Allah'ım sen elimizi boşa çıkarma YA RAbbi :59:[/QUOTE

aminnnnnnnn. biraz daha sabret az kalmış meleğine kavuşmana üç gün sonra ilan edersin burdan sevincini paylaşırız artık.......

slm arkadaslar bende cuma gunu yumoslarımı toplatıcam ama cok korkuyorum hıssedıcekmıyım dıe dr um uyucaksın amnezi oluyosun zaten dedı ama aklım almıyo o ıgnenın gırecegını kabus oldu ya 1 haftadır uyuyamıyorum sızler ne hıssettınız acaba yarı uyucakmısım hafıza kaybı hıcbısey hıssetmckmısım benımle paylasırmısınız yasadıklarınızı

ben daha önce yaşamadım yardım edemeyeceğim ama mutluluğuna ortak olabilirim canım. Ne güzel büyük kısmını atlatmışsın sakin ol bu yolun sonunda alacağın o müjdeyi düşün kendini daha iyi hissedersinn.

merhaba bizde bu ay başlamayı düşünüyoruz adet olmayı bekliyorum adetin 3. Günü tüp bebek tedavisine başlamak için muayeneye gideceğim. Ilk kez tüp bebek merkezine gidiyorum doğrumu gideceğim tarih yardımcı olursanız sevinirim. Birde ilaç parası ne kadar tuttu.

canım hayıurlı olsun kararın ama bana kalırsa adetten önce hem merkezi hem doktoru tanımak için mnuayene ol derim adetini bekleme yani genelde bu muayeneler ücretsiz oluyoır hem için daha çok rahat eder hem zamanına bi uzmanla karar vermiş olursunuz hem maliyeti hakkında fikrin olur

yanı hıc bısey hıssedılmıyormu o acı falan sankı bana hıssedıcekmısım ama konusamıcakmısım gb gelıyor yaptıran arkadaslar hıc korkmadınızmı ya herlade 15 yumurtam olusmus dun dr a gıttım kontrole 9 gundurde ıgne oluyorum bıde gobekten 3 gundur catlamasın dıe bı ıgne oluyorum artık bıtsede kurtulsam psıkolojım bozuldu cok yumurta toplarken ıgne nereye gırıyor bılen varmı acaba

canım bende hayatımda ilk defa anestezi aldım ve çok rahattım açıkcası bende tedirgindim ama hepsi boşunaymış lütfen biraz rahatla yumoşlarının etkilenmesine izin verme bu süreçte çok sakin ve pozitif olmak zorundasın benim 20 yumoşum toplanmıştı ve ertesi günü işe başlamıştım hiçbirşeyim kalmamıştı sadece koccaman bi boşluk hissetmiştim dile kolay 20 yumurta, lütfen rahat ol iğne rahmine girecek canım çünkü yumoşların orda ve sen hiçbirşey hissetmeyeceksin bak gör

gerçekten çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için...güzel temennilerin içinde çok saol.aammmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

ne demek canım yaşadık ve paylaşmak boynumuzun borcu

canım 2.günü çağırıyor drlar bence adetin 1.günü drunu ara ve sor ne zaman gelmen gerektiğini ben hep öle yaptım

Merhaba Hanmlar, son zamanlarda tüp bebek raporu çıkaran var mı? 35 yaşın altındaki hanımlar için 3 yıllık suresnın kalkmış oldugu ve 20 Şubat ta yenı bir yasanın gelecegi söylenmekte.Bilgisi olan var mı acaba? Birde devlet hastanesinde tüp bebek uygulaması yaptırabiliyor muyuz?

canım ben 2,5 yıllık evli olduğum halde erkek infertilitesinden rapor çıkarttırdım ama özel de yaptırmıştım tüp bebek tedavisini raporlu olarak

canım belirti aramak için hem erken hemde gereksiz bi durum çünkü ilaçların her türlü belirtileri gösterir sana onlara aldanma psikolojik olarak bile hissedebilirsin sen sadece test yaptıracağın gün için bekle hiçbir belirtiye takılma inşallah Rabbim gönlünün muradını nasip edecektir hayırlısıyla

ben de 3 negatif aşılamanın ardından gecen hafta tup bebek tedavisine başladım. inanılmaz steesli bir surec...

aaaaaaa hiç strese yer olmamalı bu süreçte canım rahat ve pozitif olmalısın ki tedavin istediğin gibi güzel gelişsin umarım sonuna kadar iyi gider de bebeğine kavuşmak nasip olur canım

arkadaşlar merhaba benimde bu ay tedavime başlanacak kısmetse. bu sabah aradılar ege üniversitesinden raporumuz onaylanmış adet olunca gidicez hayırlısıyla. heray gelmesin diye dua ederdim bu ayda biran önce gelsin diye dua ediyorum. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş. çıktığımız bu zorlu yolda elimizi boş çevirme yarabim.

ayyh bugün ne eziyet çektirdiler bana yaa. sabah çağırdılar doktor yok 11de gelicem demiş. 11 de gittik bekle, sonra aldı muayeneye sağ yumoşlarımı bir türlü göremedi araya bir hasta aldı sonra tekrar baktı zar zor gördü. her gün ölçtüğü yumoşları nasıl göremedi bende anlamadım. ama canım çok acıdı vallahi. mevlam bir an önce verir inşallah bebişlerimizi.

Back