• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

arkadaşlar merhaba benimde bu ay tedavime başlanacak kısmetse. bu sabah aradılar ege üniversitesinden raporumuz onaylanmış adet olunca gidicez hayırlısıyla. heray gelmesin diye dua ederdim bu ayda biran önce gelsin diye dua ediyorum. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş. çıktığımız bu zorlu yolda elimizi boş çevirme yarabim.

hayırlı olsun canım inşallah bian önce adetin gelirde tedavine başlarsın ve güzel gelişen tedavi sonunda bebeğine kavuşursun inşallah

ayyh bugün ne eziyet çektirdiler bana yaa. sabah çağırdılar doktor yok 11de gelicem demiş. 11 de gittik bekle, sonra aldı muayeneye sağ yumoşlarımı bir türlü göremedi araya bir hasta aldı sonra tekrar baktı zar zor gördü. her gün ölçtüğü yumoşları nasıl göremedi bende anlamadım. ama canım çok acıdı vallahi. mevlam bir an önce verir inşallah bebişlerimizi.

ah canım nasıl göremez daima baktığı yumurtalarını inşallah bian önce biterde bu durum transferin gelir hemencecik de bebeğin sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz inşallah canım

arkadaşlar merhaba benimde bu ay tedavime başlanacak kısmetse. bu sabah aradılar ege üniversitesinden raporumuz onaylanmış adet olunca gidicez hayırlısıyla. heray gelmesin diye dua ederdim bu ayda biran önce gelsin diye dua ediyorum. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş. çıktığımız bu zorlu yolda elimizi boş çevirme yarabim.

aramız hoş geldinn inşallah en kıssa zamanda dileğine kavuşursun hepimiz kavuşuruz....:emir_bebek:

ayyh bugün ne eziyet çektirdiler bana yaa. sabah çağırdılar doktor yok 11de gelicem demiş. 11 de gittik bekle, sonra aldı muayeneye sağ yumoşlarımı bir türlü göremedi araya bir hasta aldı sonra tekrar baktı zar zor gördü. her gün ölçtüğü yumoşları nasıl göremedi bende anlamadım. ama canım çok acıdı vallahi. mevlam bir an önce verir inşallah bebişlerimizi.

aksilik işte sakın moralini bozma biliyosun moral herşey. boyutlarını ölçebildi mi peki doktor. yumurta toplanması yakın herhaalde. biraz daha sabır......

Bu gün transferimin 7. günü. Hiç bir hamilelik belirtim yok. Sadece göğüslerim çok hassas oda eminim iğne ilaçlardandır.

Allah'ım sen elimizi boşa çıkarma YA RAbbi :59:

selam mihri,
bak, 7 . gün 8. gün diye sayma sakın, hiç bir belirti olmak zorunda değil, bak bende hiç bir belirti olmadı, ne leke ne akıntı nebirşey, sadece regl oluyormuşum gibi kasık ağrılarım oldu, hatta sivilce bile çıktı, o yüzden sen normal dedikleri gün git kan tahlili yaptır,

bazen bünyeye bağlı oluyor belki, benim her iki trafsnferim dede birinde 2. diğerinde 3. gün hafif bir bulantı ve baş dönmesi olmuştu, ben o zaman anlamıştım hamile kaldığımı ,
ama birşey olacak diye bir durum yok, kaç sonra göğüsde şişlik oluyor mesela, bu belirtilere takılma fazla,

canımmmmm, in. güzel haberini alırız öptüm çok

regl olacakmışım karnım ağrımaya başladı, 2. günü gel dedi dr, offfff acayip endişe var içimde ya birşey olurda başlayamazsak diyeee, bu arada progesteron ölçtürmüştü geçen hafta 1 mi 0.1 mi ne yani çok iyi bir sonuç değil gibi bu demi??

regl olacakmışım karnım ağrımaya başladı, 2. günü gel dedi dr, offfff acayip endişe var içimde ya birşey olurda başlayamazsak diyeee, bu arada progesteron ölçtürmüştü geçen hafta 1 mi 0.1 mi ne yani çok iyi bir sonuç değil gibi bu demi??

canım inşallah herşey güzel gidecek stres yapma hemen endişelenme önce sakin ol canım progesteronun normal sayısını bilmiyorum bende

canım inşallah herşey güzel gidecek stres yapma hemen endişelenme önce sakin ol canım progesteronun normal sayısını bilmiyorum bende

off halev off elimde değil, bir bilsen ne feci bir duygu bu yaaa, ölücem yani valla, çokmu fazla taktık kafaya bu anne olma duurmunu anlamıyorumki, yani regl yakın iyice duygusallaştım sorma evde hüngür sümük durup duurken ağlıyorum:((,

bu arada kızlar, eğer vaktiniz olurda bakarsanız, saat 19.00 da HT bloomberg tv kanalında benim dr um çıkıyor Prof Ümit özekici, bir dinleyin bakalım bana fikirlerinizi söylersiniz,

nolur dua edin bu seferde negatiflikle dönersem artık şansım kalmayacak ...

off halev off elimde değil, bir bilsen ne feci bir duygu bu yaaa, ölücem yani valla, çokmu fazla taktık kafaya bu anne olma duurmunu anlamıyorumki, yani regl yakın iyice duygusallaştım sorma evde hüngür sümük durup duurken ağlıyorum:((,

bu arada kızlar, eğer vaktiniz olurda bakarsanız, saat 19.00 da HT bloomberg tv kanalında benim dr um çıkıyor Prof Ümit özekici, bir dinleyin bakalım bana fikirlerinizi söylersiniz,

bu kadar ümitsiz olma canım bu seferde negatif olursa diye bakma bu sefer pozitif olacak bebişim bana tutunacak demelisin. allahım hayırlısı neyse onu versin hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

aksilik işte sakın moralini bozma biliyosun moral herşey. boyutlarını ölçebildi mi peki doktor. yumurta toplanması yakın herhaalde. biraz daha sabır......

baya bi uğraştıktan sonra ölçtü 12mm olmuşlar zaten küçükleri hiç ölçmedi. cuma tekrar gideceğim o gün toplama belli olur sanırım. gittikçe heyecan artıyor nasıl olacak ne olacak diye.

bu kadar ümitsiz olma canım bu seferde negatif olursa diye bakma bu sefer pozitif olacak bebişim bana tutunacak demelisin. allahım hayırlısı neyse onu versin hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

saol balımnur, canım hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
gece rüyamda bile gördüm giidyorum bu sefer iyi çıkıyor , inş tersine çıkmaz , çok kafatı taktık tabi,
şu anda hayatta hiç birşey valla beni mutlu edip motive etmiyor nebilim ne olacaksa olsun artıkkk

bu arada kızlar, eğer vaktiniz olurda bakarsanız, saat 19.00 da ht bloomberg tv kanalında benim dr um çıkıyor prof ümit özekici, bir dinleyin bakalım bana fikirlerinizi söylersiniz,

ama sen böyle umutsuz olursan başamazsınn o kadar öyküler var ki sen de şahit olmuşsundur insanlar bittim dedikleri anda yeniden hayata dönüyorlar sen olacağını kendin dile getirmezsen kalbin de inanmaz başaracağına inan moral herşeydir vazgeçme sakın.....

baya bi uğraştıktan sonra ölçtü 12mm olmuşlar zaten küçükleri hiç ölçmedi. Cuma tekrar gideceğim o gün toplama belli olur sanırım. Gittikçe heyecan artıyor nasıl olacak ne olacak diye.

maşallah yumoşlarına aslında ben de korkuyorum henüz başlamadık tedaviye ama şimdiden sardı. Sizin iyi haberleriniz moral olacak bana. Inanırsan başarırsın balımnurcum. Tabii önce allahtan dilemek gerek.... Ol desin yeter ki

tedavin hayırlı olsun canım günler çabuk geçiyor bi bakmışsın tedaviye başlamışsın umarım herşey güzel gelişir dediğin gibi stres yok, panik yapacak hiçbişey yok zaten sadece baştan kendini motive et herşeyin güzel olması için bol bol dua et gerisi Rabbime kalmış bişey ben ocak ayında tedavi gördüm ilk denememdi ve negatif sonuç aldım ama sorun değil ikinci denememi dondurulmuşlarımla şubat sonu yada mart başı yaptıracağım hayırlısıyla

sağol canım sanada bol şans günler çatmış gelmiş bile hadi hayırlısı olsun stres ve negatif düşüselerden kendini arındır ve yumoşlarının güzel gelişmesi için relax ol tamam hayırlı olsun

canım diğer topiktede yazdım hiç merak etme herşey çarçabuk oldu bittiye geliyor 15 dk bilemedin 20 dk da bitiyor herşey rahat ol

sagol canim allah hepimizin yüzünü güldürsün kucagina bebislerle doldursun insaaaalllllaaaaahhhhhh

canım umutsuz olma herşey nasip negatif olsa bile bunu baştan düşünüp tedavinin gelişimini engelleme ki inşallah bu sefer herşey pozitif olacak önce gönülden inan sonra içten dile Allahım hayırlısını nasip eder inşallah

baya bi uğraştıktan sonra ölçtü 12mm olmuşlar zaten küçükleri hiç ölçmedi. cuma tekrar gideceğim o gün toplama belli olur sanırım. gittikçe heyecan artıyor nasıl olacak ne olacak diye.

ne güzel inşallah toplama işlemide kesinleşir insan çok heyecanlı oluyor ne kadar iğne yesende bebeğine kavuşma duygusu hep ağır basıyor inşallah güzel sonuçlanır canım tedavin

canım umutsuz olma herşey nasip negatif olsa bile bunu baştan düşünüp tedavinin gelişimini engelleme ki inşallah bu sefer herşey pozitif olacak önce gönülden inan sonra içten dile Allahım hayırlısını nasip eder inşallah

ne güzel inşallah toplama işlemide kesinleşir insan çok heyecanlı oluyor ne kadar iğne yesende bebeğine kavuşma duygusu hep ağır basıyor inşallah güzel sonuçlanır canım tedavin

pozitif ol pozitif ol :)) tamam deneyeceğimmm,

merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım...benim ilk denemem biraz heycanlıyım aşılama yaptırmıştım ama bu çok farklı birazda korkuyorm galiba.Allah yardımcımız olsun.
Canım hadi hayırlı olsun.İnşallah hayırlı evlatlara kavuşursun.Beni de 2k ez aşılamadan sonra ilkkez tüpbebek denedik.Ben şimdi beklemedeyim 10 şubat test günüm heyecanla bekliyorm.Aklına takılan şeyleri sorabilirsin burda.hoşçakal

Canım hadi hayırlı osun tedavin.inşallah sonu bebişli olur.Demek izmir desin bende smyra artta tedavi oldum şimdi beklemedeyim.

nazenin canım benim.
nolur moralini bozma.eminim burdaki herkes senin yaşadığın duyguları ve korkuları yaşadı.o yüzden burdayız ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz.bende 3 olumsuz sonuç aldım kolay değil yıkıldım tabi ama yılmadım ve bir dahaki tedaviye daha bi heyecanla umutla başladım.inandım ki Rabbimin izniyle bir gün olacak.ve şükürler olsun....
herşeyin hayırlısını dilemek ve istemek lazım rabbimden.ama önce yürekten inanmak gerek.sen baştan pes edersen böyle olmazki.iş sende bitiyor.sil at kafandaki herşeyi.kimsenin ve hiçbirseyin seni üzmesine izin verme.ve sabırla büyüt yumoşlarını.tamammı?

nazenin canım benim.
nolur moralini bozma.eminim burdaki herkes senin yaşadığın duyguları ve korkuları yaşadı.o yüzden burdayız ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz.bende 3 olumsuz sonuç aldım kolay değil yıkıldım tabi ama yılmadım ve bir dahaki tedaviye daha bi heyecanla umutla başladım.inandım ki Rabbimin izniyle bir gün olacak.ve şükürler olsun....
herşeyin hayırlısını dilemek ve istemek lazım rabbimden.ama önce yürekten inanmak gerek.sen baştan pes edersen böyle olmazki.iş sende bitiyor.sil at kafandaki herşeyi.kimsenin ve hiçbirseyin seni üzmesine izin verme.ve sabırla büyüt yumoşlarını.tamammı?

ahh canım saol dileklerine, ama yumoş olsa büyütecem işte sorun orda zaten, ya 3 senedir çok yıprandım psikolojik olarak artık kaldıramıyorum, o yüzden bu seferde gidicem artık ne çıkıyorsa ne oluyorsa olsun yada kapatacağım bu bahsi napim yani herkes anne olca diye birşey yok demekki nebilim offfff yaaa
Tanrım ol der de bir mucize gönderirse belki artık benimki resmen buna bağlı canımmmm

Back