- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
arkadaşlar merhaba benimde bu ay tedavime başlanacak kısmetse. bu sabah aradılar ege üniversitesinden raporumuz onaylanmış adet olunca gidicez hayırlısıyla. heray gelmesin diye dua ederdim bu ayda biran önce gelsin diye dua ediyorum. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş. çıktığımız bu zorlu yolda elimizi boş çevirme yarabim.
hayırlı olsun canım inşallah bian önce adetin gelirde tedavine başlarsın ve güzel gelişen tedavi sonunda bebeğine kavuşursun inşallah
ayyh bugün ne eziyet çektirdiler bana yaa. sabah çağırdılar doktor yok 11de gelicem demiş. 11 de gittik bekle, sonra aldı muayeneye sağ yumoşlarımı bir türlü göremedi araya bir hasta aldı sonra tekrar baktı zar zor gördü. her gün ölçtüğü yumoşları nasıl göremedi bende anlamadım. ama canım çok acıdı vallahi. mevlam bir an önce verir inşallah bebişlerimizi.
ah canım nasıl göremez daima baktığı yumurtalarını inşallah bian önce biterde bu durum transferin gelir hemencecik de bebeğin sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz inşallah canım