inşallah bu sefer meleğine kavuşursun canım Allahım gönlünün muradını nasip etsin hayırlı zamanda inşallah
canım nazenin arkadaş açıkca anlatmış sağolsun şuda var gece 12 den sonra hiçbişi yemiyorsun su bile içmeyeceksin canım anestezi aldığın için hiçbirşey hatırlamıyorsun eşimden sperm örneğini benden önce almışlardı sonra beni almışlardı içeriye zaten çatlatma iğneni olduktan 36 saat sonra yumoşların toplanıyor canım ve ben herşeyimi çıkarmıştım anadan doğma üzerime ameliyat önlüğü giymiştim işlem 15 dk da bitiyor zaten bende 30dk sonra hemencik kalkmıştım inşallah güzel yumoşların toplanır ve sağlıkla bölünür transferin güzel geçer inşallah canım
elo ben anlatım sana canım,
yaptıracağın merkezde önemli ama genelde, kıyafetlerini çıkarıyorsun, bunu bazı yerler herşeyi çıkarttırıp bir ameliyat önlüğü veriyor, bir kısmı ise sadece altı çıkarttıyor,
sen ameliyathane inmeden evvel serumunu takıyorlar, bazısı aşağıda takıyor,
bazı dr son kez ultrasonla yumurtaların çatlayıp çaylamadığına bakıyor, çatlamışsa, hemen sana dormicom verip uyutuyorlar serumdan, acısız bri işlem, uyandığında yumurtaların toplanmış oluyor,
sen kendine gelince odan da, eşinden örnek alıyorlar ayrı bir yerde, sonra sana gelip kaç tene toplandığının bilgiisni veriyorlar,
artık bekliyorsun, ertesi gün sanırım, sana bilgisi geliyor şukadarı iyi çıktı, şu kadarı dölleniyor felan diye,
toplanma günü sana progesteron iğneleri başlatılıyor, ve ayrıca alacağın ilaçlar var onarı veriyorlar, o iğneler çok önemli, bebek oluncada 7 , 8, . haftaya kadara oluyorsun iğneleri
ben saymışdtım tam 100 tane kalçadan ve 100 tane karından da ayrıca fragmin olmuştum.
işte budur toplanma durumu, inşallah herşey yolunda gider, başarılar,
çok sevgiler, darısı yeniden bana :)
Merhaba bizde bu ay başlamayı düşünüyoruz adet olmayı bekliyorum adetin 3. günü tüp bebek tedavisine başlamak için muayeneye gideceğim. ilk kez tüp bebek merkezine gidiyorum doğrumu gideceğim tarih yardımcı olursanız sevinirim. birde ilaç parası ne kadar tuttu.
slm kizlar tedaviye basliyacak ve baslamis herkese bol sans. ben 04.02.2011 randevum var adet olmayi bekliyorum 2. günü adetin ignelere basliycam sonra yumoslar toplanacak.insallah basarili gecer.:18:
CEVAP İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM sen tedaviyi nerde görüyorsun. şubatta başlayacağına göre önce senin iyi haberlerini alacağız demek ki hepbirlikte tempo tutacağız sonra sırayla hepimiz o haberi payaşacağız burda. eminim moral çok önemli ama ben dibine kadar yaşarım hep. inşallah bunlar son tedavi paylaşımlarımız olur yeni topiklerde eylül-ekim-kasım anneleri diye paylaşımlara devam ederiz. herkese bol şanslar...
inşallah bu sefer meleğine kavuşursun canım Allahım gönlünün muradını nasip etsin hayırlı zamanda inşallah
SAĞOL CANIM HEPİMİZ SABIRLA O GÜZEL HABERLERİ BEKLİYORUZ 19 şubatta ön görüşmem var inşallah herşey yolunda gider hepimiz için dileklerim. ayrıntıları paylaşırım ama sanırım bu topikte kimse acıbadem de tedavi görmüyor. ilk olacağım hade bakalım rast gelsinnnn.....
Merhaba ben de Acıbademdeyim bu ay.. ilk denemem.. Bursa Acıbadem den Şahin bey doktorum. önce Allah a sonra Şahin beye emanet artık. HAYIRLSI..
Bu gün transferimin 7. günü. Hiç bir hamilelik belirtim yok. Sadece göğüslerim çok hassas oda eminim iğne ilaçlardandır.
Allah'ım sen elimizi boşa çıkarma YA RAbbi
Merhaba bizde bu ay başlamayı düşünüyoruz adet olmayı bekliyorum adetin 3. günü tüp bebek tedavisine başlamak için muayeneye gideceğim. ilk kez tüp bebek merkezine gidiyorum doğrumu gideceğim tarih yardımcı olursanız sevinirim. birde ilaç parası ne kadar tuttu.
merhabbende bu ay tedaviye başlayacaktım, doktorum bu ay bekleyelim dedi. ilaçlarımı aldım, şubat 20 regl günüm tedaviye engel bir durumum olmazsa istanbul tüp bebek merkezinde doktorum aret bey olacak.. tedavi sürecinde olan yada sonuç alanlar, tecrübelerinizi paylaşırmısınız? tavsiye edeceğiniz şeyler var mı? ben kendimce stres ve panik yapmamam gerektiğini düşünüyorum..
Bu gün transferimin 7. günü. Hiç bir hamilelik belirtim yok. Sadece göğüslerim çok hassas oda eminim iğne ilaçlardandır.
Allah'ım sen elimizi boşa çıkarma YA RAbbi[/QUOTE
aminnnnnnnn. biraz daha sabret az kalmış meleğine kavuşmana üç gün sonra ilan edersin burdan sevincini paylaşırız artık.......
tedavi gördüğün yerin bence pek bi önemi yok sonuçta rabbim nasip ettiyse her yerde olur kendiliğinden bile olur o yüzden için rahat etsin inşallah herşey güzel gelişir canım
slm arkadaslar bende cuma gunu yumoslarımı toplatıcam ama cok korkuyorum hıssedıcekmıyım dıe dr um uyucaksın amnezi oluyosun zaten dedı ama aklım almıyo o ıgnenın gırecegını kabus oldu ya 1 haftadır uyuyamıyorum sızler ne hıssettınız acaba yarı uyucakmısım hafıza kaybı hıcbısey hıssetmckmısım benımle paylasırmısınız yasadıklarınızı
merhaba bizde bu ay başlamayı düşünüyoruz adet olmayı bekliyorum adetin 3. Günü tüp bebek tedavisine başlamak için muayeneye gideceğim. Ilk kez tüp bebek merkezine gidiyorum doğrumu gideceğim tarih yardımcı olursanız sevinirim. Birde ilaç parası ne kadar tuttu.
yanı hıc bısey hıssedılmıyormu o acı falan sankı bana hıssedıcekmısım ama konusamıcakmısım gb gelıyor yaptıran arkadaslar hıc korkmadınızmı ya herlade 15 yumurtam olusmus dun dr a gıttım kontrole 9 gundurde ıgne oluyorum bıde gobekten 3 gundur catlamasın dıe bı ıgne oluyorum artık bıtsede kurtulsam psıkolojım bozuldu cok yumurta toplarken ıgne nereye gırıyor bılen varmı acaba
gerçekten çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için...güzel temennilerin içinde çok saol.aammmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Merhaba Hanmlar, son zamanlarda tüp bebek raporu çıkaran var mı? 35 yaşın altındaki hanımlar için 3 yıllık suresnın kalkmış oldugu ve 20 Şubat ta yenı bir yasanın gelecegi söylenmekte.Bilgisi olan var mı acaba? Birde devlet hastanesinde tüp bebek uygulaması yaptırabiliyor muyuz?
Allah'ım sen elimizi boşa çıkarma YA RAbbi
ben de 3 negatif aşılamanın ardından gecen hafta tup bebek tedavisine başladım. inanılmaz steesli bir surec...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?