- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 173
- 43
bende beylıkduzu medıcanada yarın transferımı yaptırıyorum senın ne zamandı transferın
19 ocaktı benimkisi 28 ocaktada sonuç aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende beylıkduzu medıcanada yarın transferımı yaptırıyorum senın ne zamandı transferın
19 ocaktı benimkisi 28 ocaktada sonuç aldım
benimde bugün 9. günüm dün yumoşlarımın en büyüğü 12mm olmuştu yarın yine doktora gideceğim ne diyecekler bakalım ona göre yol çizeceğiz. gonalf kullanıyorum 150 lik. 3 tane 300lük kalemler almıştık dün hemşiremiz o kalemlerin dibinde kalan ilaçlardan 2 tane daha iğne yaptı bize. boşu buşuna bir kalem almaktan kurtardı bizi allah razı olsun onlardan çok ilgili hemşirelerimiz var. sizinde aklınızda olsun ilaçları boşuna atmayın ve değerlendirin. allahım hepimize hayırlı evlat versin inşallah....
bızde spermle ılgılı bır sorun yoktu hıc olmadıda bende polikistik over vardı ama sımdı kafam ıyıce karıstı neden5 gun beklettıler ve benden toplam 14 tane yumurta topladılar sımdı sadece 6 sı dollendı ve devam edıyor gelısımlerıne cok az degılmı bu sayı doktorumu aradım amelıyattaymıs donucek bana beklıyorum ama ne bılıyım yaa ıyıce kurup durdum sabahtan berı
evet canım ilk denememizdi ocak ayında başlamıştık negatif sonuç aldık hayırlısı olsun napalım nasip herşey umarım 2.de hayırlısıyla bebeğime kavuşurum
MERHABA ARKADAŞLAR ben de kısmet olursa mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım 2 aşılama geçirdim ilki başarılıydı ama 10. hafta da kalbi durdu sonra birbirini takip eden bunalımlar 1 yıl olacak nerdeyse .. neyse allah yolumuzu açık eder inşallah. kadıköy acıbadem tayfun bağış hakkında fikri olan var mı
arkadaşlar tranfer günüm belli oldu perşembe günü olacakmış transferim emriyoların hepsi sağlıklı ve blast aşamasına gidiliyormuşş yavrularım bensiz büyümeye çalışıyor orda kişi sevdiğini allaha emanet ederse onu sonkez görmeden ölmezmiş ... öyleyse embriyolarımı allaha emanet ediyorumm.... hakkımızda hayırlısı artık:97:
inş canım hepimiz kavsuruz bebeklerimize.canım ben yumurta toplma işlemi için bilgi almak istiyorm biraz.bu işlem normal muayne gibimi yoksa ameliyat elbisesi fln giyiormusun...uzn olmassa eger bastan bana anlatırmısın rica etsemşimdiden çok tesekkür ederim
selam canım,
bende 2 tüp bebek yapım ikisinde de kalbi durdur, bakalım yeniden şubat reglimde gideceğim bendeki yumurta azlığı ne yazıkki ,
acıbadem iyidir ben çok kontrole gitmiştim, dikkat edeceğin şey doktorun ilgilensin seninle başkasına devretmesin sakın,
herşeyi sor açık açık, ve cevap vermelerini de iste illaki, unutma senin başarın onlar için de çok önemli,
sevgiler,
MERHABA ARKADAŞLAR ben de kısmet olursa mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım 2 aşılama geçirdim ilki başarılıydı ama 10. hafta da kalbi durdu sonra birbirini takip eden bunalımlar 1 yıl olacak nerdeyse .. neyse allah yolumuzu açık eder inşallah. kadıköy acıbadem tayfun bağış hakkında fikri olan var mı
inş canım hepimiz kavsuruz bebeklerimize.canım ben yumurta toplma işlemi için bilgi almak istiyorm biraz.bu işlem normal muayne gibimi yoksa ameliyat elbisesi fln giyiormusun...uzn olmassa eger bastan bana anlatırmısın rica etsemşimdiden çok tesekkür ederim
inşallah bu sefer meleğine kavuşursun canım Allahım gönlünün muradını nasip etsin hayırlı zamanda inşallah
SAĞOL CANIM HEPİMİZ SABIRLA O GÜZEL HABERLERİ BEKLİYORUZ 19 şubatta ön görüşmem var inşallah herşey yolunda gider hepimiz için dileklerim. ayrıntıları paylaşırım ama sanırım bu topikte kimse acıbadem de tedavi görmüyor. ilk olacağım hade bakalım rast gelsinnnn.....
SAĞOL CANIM HEPİMİZ SABIRLA O GÜZEL HABERLERİ BEKLİYORUZ 19 şubatta ön görüşmem var inşallah herşey yolunda gider hepimiz için dileklerim. ayrıntıları paylaşırım ama sanırım bu topikte kimse acıbadem de tedavi görmüyor. ilk olacağım hade bakalım rast gelsinnnn.....
slm kizlar tedaviye basliyacak ve baslamis herkese bol sans. ben 04.02.2011 randevum var adet olmayi bekliyorum 2. günü adetin ignelere basliycam sonra yumoslar toplanacak.insallah basarili gecer.:18:
slm arkadaslar bende cuma gunu yumoslarımı toplatıcam ama cok korkuyorum hıssedıcekmıyım dıe dr um uyucaksın amnezi oluyosun zaten dedı ama aklım almıyo o ıgnenın gırecegını kabus oldu ya 1 haftadır uyuyamıyorum sızler ne hıssettınız acaba yarı uyucakmısım hafıza kaybı hıcbısey hıssetmckmısım benımle paylasırmısınız yasadıklarınızı
merhabbende bu ay tedaviye başlayacaktım, doktorum bu ay bekleyelim dedi. ilaçlarımı aldım, şubat 20 regl günüm tedaviye engel bir durumum olmazsa istanbul tüp bebek merkezinde doktorum aret bey olacak.. tedavi sürecinde olan yada sonuç alanlar, tecrübelerinizi paylaşırmısınız? tavsiye edeceğiniz şeyler var mı? ben kendimce stres ve panik yapmamam gerektiğini düşünüyorum..
slm kizlar tedaviye basliyacak ve baslamis herkese bol sans. ben 04.02.2011 randevum var adet olmayi bekliyorum 2. günü adetin ignelere basliycam sonra yumoslar toplanacak.insallah basarili gecer.:18:
slm arkadaslar bende cuma gunu yumoslarımı toplatıcam ama cok korkuyorum hıssedıcekmıyım dıe dr um uyucaksın amnezi oluyosun zaten dedı ama aklım almıyo o ıgnenın gırecegını kabus oldu ya 1 haftadır uyuyamıyorum sızler ne hıssettınız acaba yarı uyucakmısım hafıza kaybı hıcbısey hıssetmckmısım benımle paylasırmısınız yasadıklarınızı
kımse yokmuuu ltfn yardımmm((