• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

gerçekten öyle mihriman24 var ki yaptırıyoruz.olmayanların allah yardımcıları olsun gerçekten maliyetli tedavi.

Aynen öyle canım. Benim moral Dr olayında sıfırın altına iniyor. Bide bu moralsizlikle asıksuratlar, bağaran çağaran hemşireler olsa heralde bebeğin tutacağı varsa korkudan tutunamaz. Ama bana her aşamada o kadar sıcakkanlı sevecen davranıyorlarki ben kendimi çok mutlu güvende hissediyorum. T. bebek merkezine adım atar atmaz güler yüzlü, sevecen hemşireler hostesler doktorum vs. herşey için şükrediyorum. Ve çektiğim sıkıntıları gözüm görmüyor gerçekten.

Transfer sırasında yardımcı hemşireler o kadar tatlıydıki anlatamam. Bişey diyorum sanki ben oranın sahibiyim gibi ilgileniyorlar. Bir dediğimi iki etmiyorlar. Daha ne deyim ki. Utanırm Rabbimden :69:

doktor pazar gününe 20 ye yakın yumurtan olur dedi.fakat eşimde komozomlarında kırlma var ve 30 yumurtada1 tane sorunsuz 16 tanede de 1 tane zihinsel ve fizisel sıkıntısı olmayan ama kromozonu babaya çeken embriyo oluşur dedi.tabi bazen bu oran değişebiliyor dedi.ama risk almamak için ve en sağlamı bulmak için bu yöntemi kullanacakmış.iki ay sonra tekrar iğnelere başlayıp yumurta toplanacak ve transfer o zaman olacak.bu benim ikinci denemem allah sonumuzu hayırlısı etsin.

arkadaşım sana da allahım bol bol sabır versin.emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.dualrımız seninle.

İlginç doktoruna sorsana canım neden bu kadar erken çağardıklarını ve transferi çok erken yaptıklarını.

ben 3 denememin 3 ünüde farklı yerlerde yaptırdım ve 3 ünde de 2. gün transferi yapıldı tatlım benim durumum bunu gerektiriyo fakat bi benmiyim 2. gün ona takıldım transfer öncesi hemde :(

ben 3 denememin 3 ünüde farklı yerlerde yaptırdım ve 3 ünde de 2. gün transferi yapıldı tatlım benim durumum bunu gerektiriyo fakat bi benmiyim 2. gün ona takıldım transfer öncesi hemde :(

yok canım benimde 2.gün embriyosuydu.allaha şükür bebişim benimle şimdi.stres yapma.bu hastaya ve embriyonun durumuna göre değişiyor.bol bol moralle karşıla yumoşlarını tamam.:66::66::66:

Kızlarrr allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu HAMİLEYİMMMMMM

hayırlı olsun canım allah kocağına almayı nasıp etsin ve o sevinci hepimize yaçşat sın kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin kaçıncı denemen hangi hastanede yaptırdın yazacağın cevaplar benim ve buradakıler için çok ünemli biliyosun tekrar hayırlı olsun

birazdan transfer için yola çıkıorum bana dua edinnnn...

selam, herşey güzel olacak diye git, hatta üzerine sevgi rengi pembe birşeyler giy:)),
sakin ol ve rahatla bak çabucak geçecek zaman :)

bana da ilk denemede 3.günde, 2 . denemde 2. gün de yaptı bahceci pek farketmiyor herhade bilemiyorum o kadar detyı artık:)

sevgilerr

merhabalar arkadşlar bende bu hafta başladım umut tup bebekde şuanda gobekden ignelerimi vuruluyorum cok stresli bir surecmiş allah hepmize yardm etsin inşallah rabbim hepimizinde pozitif sonuçlar almasını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

slm herkese yarın sabah 8de opu işlemim var çok korkuyorum ben:18:

canım inşallah güzel iyi içi dolu yumoşların toplanmıştır ve güzelce lişip bölünürler en iyisi transferde yerleştirilir inşallah

merhaba arkadaşlar yumurtalarımı bugün topladılar geldim eve 14 tane yumurta almışlar inş. boş çıkmaz ve gelişimleri güzel olur bu arada çok fazla ağrım var bu normalmi gerçi doktor normaldir dedi ama ben yürümekte bile zorlanıyorum ama kanamam yok çok şükür

ne güzel canım inşallah yumoşlarının içi dopdoludur ve en iyisi transfer edilir

benim dün yumurtalarım toplandı 7 yumurta olabilmiş... bugünde aradılar 3'ü döllendi yarın gelin dediler.. Ve ben çok korkuyorummm çünki bu 3. denememmm... ve transferden sonra yatmak istemiorumm ya normal yaşamak istiorumm...

hayırlı olsun canım inşalla bu 3 yumoşun güzelce bölünür en iyisini transfer edilir canım

arkadaşlar buakşam çatlatma iğnemi olacağım pazar günü yumurtam toplanacak ama transfer olmayacak.oluşan embriyor dondurulacak 2 ay sonra tekrar yumurta toplanacak ve transfer yapılacak.dualarınızda beni de unutmayın.

hayırlısı olsun canım umarım herşey iyi gider

birazdan transfer için yola çıkıorum bana dua edinnnn...

Allahım yardımcın olsun inşallah meleğin sana sımsıkı tutunur canım Allahım hakkında hayırlısını versin

merhabalar arkadşlar bende bu hafta başladım umut tup bebekde şuanda gobekden ignelerimi vuruluyorum cok stresli bir surecmiş allah hepmize yardm etsin inşallah rabbim hepimizinde pozitif sonuçlar almasını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

tedavin hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel devam eder canım

bugün 12 tane yumoşum toplandı :62: dr.hepsi çok kaliteli dedi dün opu için korkuyordum şimdi ise sabırsızlıkla yarın embriyologdan gelecek teli bekliyorumm :16: her aşaması ayrı korku heyecan ve mutluluk veriyor.... allahım inşallah sizlere bisürü bisürü sağlıklı hayırlı nurtopu gibi evin içinde ıngaa ıngaa bağıran sizi uyutmayan bebekler verirr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş .....:49:

bugün 12 tane yumoşum toplandı :62: dr.hepsi çok kaliteli dedi dün opu için korkuyordum şimdi ise sabırsızlıkla yarın embriyologdan gelecek teli bekliyorumm :16: her aşaması ayrı korku heyecan ve mutluluk veriyor.... allahım inşallah sizlere bisürü bisürü sağlıklı hayırlı nurtopu gibi evin içinde ıngaa ıngaa bağıran sizi uyutmayan bebekler verirr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş .....:49:

ohh ohh maşallah.inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde döllenir canım.sonrada sıkıca annelerine tutunurlar allahın izniyle:66::66:

hayırlı olsun tedavin arkadaşım.seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

canım inşallah güzel iyi içi dolu yumoşların toplanmıştır ve güzelce lişip bölünürler en iyisi transferde yerleştirilir inşallah

ne güzel canım inşallah yumoşlarının içi dopdoludur ve en iyisi transfer edilir

hayırlı olsun canım inşalla bu 3 yumoşun güzelce bölünür en iyisini transfer edilir canım

hayırlısı olsun canım umarım herşey iyi gider

Allahım yardımcın olsun inşallah meleğin sana sımsıkı tutunur canım Allahım hakkında hayırlısını versin

tedavin hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel devam eder canım
sagol canım allah razı olsun allahım hepimizin cabalarını boşa cıkarmaz inş iyi geceler

rabbım hakkında hayırlı ve saglıklı evletler versın ınşallah canım bende pazartesı asılama yaptım bugun altıncı gunum bakalım ne olcak doktorum esımın spermlerı cook ıyı dedı benımde yumurtalarım hemde ıkız bıle olabılır dedı hakkımızda hayırlısı ınşlh

Back