2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

inşallah ikizciklerin olur canım bol bol dua et allah yardımcın olsun

ohh ohh maşallah.inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde döllenir canım.sonrada sıkıca annelerine tutunurlar allahın izniyle

saol güzel dileklerin için bahar32.....az önce tel geldi 12 yumoştan 11'i döllenmiş blast aşamasına gidilior yarın transfer günü için arıycaklar allahım ne güzel duygular bunlar...bizim yerimizde olmak isteyen okadar çok insan varki kızlar çok şükür bu durumumuza... eğer hiçbir zaman bebeğimiz olmasada (ki allah korusun) eşimle birbirimizi okadar çok seviyoruzki sadece benim yumurtam ve eşimin spermiyle oluşan embriyolar bile ömür boyu mutlu olmamıza neden olacak ....Allahım sen büyüksün hakkımızda hayırlı olanı eyle bizi evlat hasretiyle sınama allahım...aminnn

ooooo.... maşallah canım çok güzel.kaç emriyo transferin olacak.inşallah yumoşların sıkıca tutunur canım.
doğru söylüyosun.bu imkanları bulup da yaptıramayan çok insan var.şükür halimize.çok zor bi imtihan bu.allahım herkese bol sabır versin.kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Mrb kızlaaar!!!Benimde dün ilk tüpbebek trasferim gerçekleşti.şimdi dinleniyorum ama şimdiden sıkıldım yatmaktan yaa.sizin yazdıklarınız okudum bende ocak sonu şubat başı tedavi olanlardan olunca szinle paylaşmak istedim.Bu formdaki herkese sürecinde başarılar diliyorum.bol yumoşlu kalitelii embriyolu olsun ve tutunsunlar inşallah.bu arada benim test günüm 10 şubat heycanla bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar bende 4 şubatta sonuc alacaklardanım zaman gecmıyo bı turlu bugun 10.gunum ama hıc belırtım yok sankı sızde ne gıbı degısıklıkler var

merhaba kızlar bende 4 şubatta sonuc alacaklardanım zaman gecmıyo bı turlu bugun 10.gunum ama hıc belırtım yok sankı sızde ne gıbı degısıklıkler var

Canım hadi hayırlı olsun senin az kalmış yaaaa ne güzellllllllinşallah pozitifi görürsün belirtilere çok takılma bence herkes de farklı olabilir.. bende 10 şubatta öğreneceğim nasipseee.Sen nasıl geçiriyon günleri yatıyormusun?küçük ev işleri yapıyor musun?benim 3 günlük yatak istirahatı var.bugün 2.günüm.R abbim herkese kupayı naasip etsin

susesıcım tessekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın ınsallah sende hayırlı haberler alırsın bende sadece ılk 5 gun yattım sonra ayaklandım yavas yavas ev ısı hıc bısey yapmıyorum desem yerı sadece yatagımı duzeltıyorum eşimden baska kımse yok evde yemek hazırlıgı ve sonrası bulasıklar ama ben bunları yapmaya 5.gunden sonra basladım cok ayakta kalmadan.ılk 5 gun tuvalet ıhtıyacı dısında hıc kalkmadım simdi normal yasantımdayım hersey normal devam edıyo.bazen unutuyorum eyer uzanmıssam aklımdan cıkmıyo sureklı kendımı dınlıyorum buda ınan daha cok yoruyo sadece sen de belırtı falan varmı

Son düzenleme:

benım 21ocak cuma gunu transferım oldu cumartesı aksama kadar yatak ıstrhatı yapıcaksın sonra normal hayatına donebılırsın dedı ama ben abarttım ve ılk 5 gun tuvalet dısında hıc yataktan cıkmadım ama 5 gun sonra ev ısı yapmak harıc sadece yemekle ugrastım aılemın haberı yok tup bebek yaptırdıgımızdan bende ılk gunler ıcın kadın ayarlamıstım yemegımı ıslerımı ılk5 gun o yaptı temızlık falan kadına gıtmeden son gun yaptırdıgım ıcın su anda onlarla hıc ugrasmıyorum.valla yapamıyorumda temızlıgı vıcdanım rahat etmıyo o yuzden elımı uzatıyorum bıseyler yapmak ıcın ama hemen gerı vazgecıyorum.gene her fırsatta uzanıyorum oturuyorum ayakta kaldıgım vakıtler az ama yatmıyorum yatagımı kaldırdım zaten oylesıne uzanıyorum sen neler yapıyosun uzun yazdım galıba bıraz:))

tek embriyo transferim olacak yeni kanunlara göre rabbim ol dedimi tek yumurta ve tek spermlede olur bizlerin olduğu gibi inş zamanı gelmiştir ve allahım ol der.. transfer salı çarbamba yada perşembe olacak bunun haberi yarın verilcek ama hangi gün olursa olsun gebelik testi 13 şubatmış blast transferi olursa perşembe olacak ve 10.günde test vermiş oluyor..

canım benim trasnfer dün oldu ve dünden beri tuvalet ihtiyacı ve yemek molası veriyom sadece.biraz uzanıyor biraz uzun oturuyorumm.Ama şimdiden sırtım ağrımaya başladı çünkü normalde evde sürekli hareketliyimdir.bende temizliğimi trasferden öns-ce yapmıştım bundan sonrası eşime kaldı valla.O da çalışıyor bende yalnizim evdeeyarından itibaren.Ama kayınvalidem var o gelir yarın kesin o yapar artık yemeklerimi.Artık güzel haberleri aalalım şöyleeee biraz karnımız büyüsün iş başına geçeriz bizde ne yapalım biraz dağılsın evimiz artıkım değer ama değilmi?

insallah tatlım ya valla okadar özenıyorum karnı burnunda carsı pazar gezenlere ınsallah en kısa zamanda bizde oyle oluruz.benım 2.denemem ve bundan once 3 kere asılama yaptırdım sonra baska baska tedavıler yoruldum gercekten.ıyı canım ya gene bakıcak bırılerı var ama yanımda kımse yok dıye sıkıntı etme bence ben ılkınden tecrubelı oldugum ıcın bu sefer kımseyı ıstemedım ozellıkle kayınvalıdemı hem yaslı hemde yattıgım yerde sınır krızı gecırıyodum zaten psikolojim bozuk hormon takvıyelerı yuzunden onunla berareken dahada zıplamıstı hormonlarım o yuzden vıcdan azabı duyuyorum sen sakın sıkıntı etme madem sana bakmaya gelıyo tadını cıkar canın ne ıstıyosa soyle yapsınlar sımar bırazcık:)))))bu kadar ezıyetten sonra hakkımız demı ama

Çok çok çok çok çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin. Rabbim bizlerede yaşatsın bu duyguyu inşAllah

Hepinizden allah razı olsun arkadaşlar allahım hepinize yaşatsın.ben 29 yaşındayım.18 aylık evliyim erkek infertilitesi sorunumuz 2. denememdi beylikdüzü medicanada yaptırdım.

hayır daha ignelere falan baslamadım rahim iflminde polip oldugu çıktı cuma günüameliyat oldum bakalım simdi adetin 2. gününü belkiyorum önce muayene olucam sonra işlemler baslayacak heralde çok heyecanlıyım çokkkkk

Son düzenleme:
Hepinizden allah razı olsun arkadaşlar allahım hepinize yaşatsın.ben 29 yaşındayım.18 aylık evliyim erkek infertilitesi sorunumuz 2. denememdi beylikdüzü medicanada yaptırdım.

canım hayırlı olsun bebegın allah tamamına erdırsın.bende 27 yasındayım 5 senelık evlıyım ve evlendıgım gunden berı tam 5 yıldır yapmadıgım yaptırmadıgım sey kalmadı sence ben meraklanıp korkmıyımda kım meraklansın

merhaba bayanlar bende tüp bebek kervanına yeni katılanlardanım.latif küpelioğlunun hastası olan varmı aranızda....

tedavin hayırlı olsun canım

ohhhhh ne güzel umarım 11 yumoşunda son güne kadar güzelce döllenir ve en iyisi transfer edilir canım hayırlısı olsun inşallah

hadi hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel devam eder ve bebğin sana sımsıkı tutunur canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

az kalmış test gününe inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur canım

ohhhhh ne güzel umarım 11 yumoşunda son güne kadar güzelce döllenir ve en iyisi transfer edilir canım hayırlısı olsun inşallah

çok sağol güzel dileklerin için allahım herşey için şükürler olsun

bende beylıkduzu medıcanada yarın transferımı yaptırıyorum senın ne zamandı transferın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…