ya işte bunu bana söyleyen 55 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın.. artık hiç şansı olmadığı için küçümsüyor ve aklı sıra beni teselli ediyor.. bu okunda teslli edilmek istemiyorum ben çünkü biliyorum benim de çocuğum olacak bir gün hissediyorum..ne terbiyesiz kişiler var yaa ne demek sümüklü çocuk ya biz onun kokusunu duyabilmek için neler yapıyoruz. demkki kendisi hiç çabalamadan evlat sahibi olmuş birisi. hönk diye öyle şey söylenirmiymiş. gerçi benim yanımdaki kadın da hakkımda inşallah hamile felan olamaz diyormuş. namazın ne zaman kılındığını bilmeyen kişi benim namazlarımı eleştiriyormuş. bu tür insafsız kişilere alışamayacağım.
tüp bebek yaptıran o kadar çok kişi varki ben her hastaneye gittiğimde farklı kişilerle karşılaşınca şaşırıyorum. geçen 22 yaşında bir kadın geldi o kadar ki benden yaşlı görünüyor. tedaviye başlamak için gelmiş. artık yediklerimiz içtiklerimiz hepsi hormonlu buda bizleri etkiliyor sanırım.
bu arada benim hocam yine çıldırdı kendi çocuğu yok eşi vefat etmiş ve bu yüzden herkesi kıskanan bir yapısı var. benim hastaneye gitmem batıyor kadına yer değiştirelim deyip duruyor beni sinir ediyor. bunca sene işleri yaparken iyiydi de şimdi kötü oldum ya sabır allahım ya sabırrr...
Dün ilk Gonal F'imi oldum. hala ne oluyor ne bitiyor anlayamıyorum.. okadar hızlı oluyorki herşey..
biz heyet raporunu aldık. henüz daha merkeze para ödemedik. ama merkezden söyledikleri devletin 850 tl verdiği.. yani biz 850 eksik ödeyeceğiz. ilaçlara ise 880 tl ödedik. eczacıya sordum. eğer rapor olmasaydı kaç lira ödeyecektik diye. 3600 civarı dedi.. kısacası raporun kazanca operasyondan çok ilaçlarda..
merhaba arkadaşlar dün gece çatlatma iğnemş oldum yarın sabah hayırlısı ile yumurtalarım toplanıcak inş. yumoşçuklarım dolu dolu olurlarda çok güzel döllenirler sonrada hoop hayırlısı ile bana geri gelirler ama endişe ettiğim birşey var tek embriyo yükleneceği için nasıl olucak nasıl tutucak hiç bilmiyorum
merhaba arkadaşlar dün gece çatlatma iğnemş oldum yarın sabah hayırlısı ile yumurtalarım toplanıcak inş. yumoşçuklarım dolu dolu olurlarda çok güzel döllenirler sonrada hoop hayırlısı ile bana geri gelirler ama endişe ettiğim birşey var tek embriyo yükleneceği için nasıl olucak nasıl tutucak hiç bilmiyorum
uff ne çok tutmuş ilaçların benim ilaçlar 2000 tutmuştu merkeze de 3000 vermiştik.. uzun protokol mü senin? acaba onda daha fazla ilaç kullanılıyor da ondan mı pahalı?
bu arada hadi hayırlı olsun.. inşallah emeklerinin karşılığını nurtopu gibi alırsın..
Dün ilk Gonal F'imi oldum. hala ne oluyor ne bitiyor anlayamıyorum.. okadar hızlı oluyorki herşey..
biz heyet raporunu aldık. henüz daha merkeze para ödemedik. ama merkezden söyledikleri devletin 850 tl verdiği.. yani biz 850 eksik ödeyeceğiz. ilaçlara ise 880 tl ödedik. eczacıya sordum. eğer rapor olmasaydı kaç lira ödeyecektik diye. 3600 civarı dedi.. kısacası raporun kazanca operasyondan çok ilaçlarda..
hadi canım inşallah herşey güzel olsun..bende yarın doktora gidicem yumuşların durumuna bakılıp, yuömurta toplama zamanı belli olcak..doktorum en son gittiğim gün salı günü toplarız demişti..hadi hayırlı olur inşallah..
slm kızlar tüp bebek olayına ben de bu ay dahil oldum 8 ay önce aşılama yaptırdım tutmadı. PCO olduğu için de yumurtaları büyütmek mesele. Çok bunaldım artık daha fazla beklemek istemediğim için tüp bebeğe karar verdim. dün yumurtalar toplandı 10 olgun yumoş toplandı. 2 saat önce de doktor telefon etti 7si döllenmişsıra bölünmede inşallah sorunsuz devam eder de transfer aşamasına geçebiliriz
Allah bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün çok zor bir psikoloji
gelişmeleri sizinle paylaşmak istiyorum görüşmek üzere...
hadi hayırlısı güzelim hamiş haberini bekliyoruz o zaman. benim bugün gonal f 3. günüm neler yaşadığını paylaşırsan seviniriz. kaç gün gonalf vurundun ve kaç ml.
bahar 32 cim porufilinden okudum canım benim inanki çok mutlu oldumyazını güzyaşlarıyla defalarca okudum bizede dua edin hamile olan arkadaşlar onutmayın biz halen bu yolda debelenip duruyuruz allahım tamamına erdirsın bitanem bizede dua edin senin yaşadığın sevinci inşallah bizde yaşarız
hayırlı olsun.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.ben de başalamayı düşünüyorum.ankaradan bir merkez arıyoruz.eğer bulsaydık bugün ben de başlamış olacaktım.dört kere denedik olmadı.hayırlısı.
BENDE UMUTTAYIMbende bugun bismillah dedim ve ilk muayenemi oldum 3 4 gune kadar adet olucam inş başlıycaz tam olarak umut tüp bebekte başlıyorum inş sonucu hepimizin pozitif olur cektigimiz eziyete korkuya umuda deger cok zormuş benm en buyuk korkumda yumurta toplama da alacagım anestezi bugune kadr hiç anestezi almadım bundan fena halde korkuyorum ya kalkamazsam korkusu varRABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAHHHHHH
Merhaba Arkadaslar
ben gec evlenen gruptanım. 39 yasını bıtırecegım yakında..
memorıal hastanesınde subat ayında ılk tüp bebek denememı yapıcam.doktorum yumurta rezervımın az oldugunu ve sansımızın %10 oldugunu soyledı ama ben yıne de umutluyum..
Allah ısteyen herkese evladını kucagında gormeyı nasıp etsın.. benımde ınsallah:)
canım benimde öyle farklı boyutlarda yumoşlarım vardı herşey normal merak etme inşallah sonuna kadar güzel devam eder tedavinde bebğine kavuşursun canım bu arada benim göğüs acılarım hala devam ediyor
İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?