sağol canım bugün hastaneden haber bekliyorum işte transfer gününü bildirecekler dün gece 12 gibi bölünme başlayacaktı çok komik ya o saatte acaba bölünüyorlar mı diye aklım ordaydıhayırlı olsun canım inşallah hepsi bölünür 1.kalite yumoşların olur canım 5.gün embriyosu en iyisi umarım senikide öle olur Allahım hayırlısını versin umarım meleğine en kısa zamanda kavuşursun
sağol canım bugün hastaneden haber bekliyorum işte transfer gününü bildirecekler dün gece 12 gibi bölünme başlayacaktı çok komik ya o saatte acaba bölünüyorlar mı diye aklım ordaydıbakalım kısmet işte..
Lemı Hoca sayesinde su an cok yenı hamıleyım ve dusuncelerımı paylasmak ıstedım..
Isını bu kadar hassas ve bılınclı yapan doktora rastlamadım acıkcası. Kadro olarak cok dıkkatlı ve tıtızler. Bu zamana kadar 4 ya da 5 doktora muayene oldum ya tam olarak dınlemedıler ya yanlıs teshıs koydular ta kı bı dostumun tavsıyesı uzerıne 2007 yılında kendısıyle tanısana kadar. Cıkolata kıstım vardı hemen acık amelıyat oldum kıst tekrarlamadı fakat 3 yıl korunmasız ılıskıye ragmen hamıle kalamadım ve ılk dnemem de tup bebek yontemı ıle hamıle kaldım sun cok yenı tabı ama hersey gayet tıtızlıkle takıp edıldı her gıttıgımde bırcok hasta beklıyor olmasına ragmen tek hastası benmıs gbı muamele gordum. bılgınıze..
nolur öyle deme canım benim.debelenme değil bebişlerimize kavuşmak için canımızı veririz.inan ben de senin gibiydim.burdan pozitifleri duyunca sevincimden,negatifleri duyunca üzüntümden ağlıyodum.bende bigün bu duyguları yaşayabilecekmiyim diyodum.3 kere aldım olumsuz sonucu.3ündede yıkıldım ama çabucak toparlandım bi dahaki tedaviye.rabbime sığınıyodum hep benim ve benim gibi bekleyen herkesin yardımına koş ey mevlam diyodum.allahım büyüktür canım arkadasım.uzak değil o günler inşallah.senin ve bekleyen tüm herkesin hayırlı haberlerini alcaz burdan allahın izniyle.duayla...
baharcım bende bu gün duktura gittim önce histeraskopi yapacağız dedi sonrada yine büyük maraton başlicak sizin porubleminiz ne idi kaç defa tüp bebek yaptın kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin yaptığın tüp bebekleri nerde yaptırdın bunları bana yaz nulur ilk testin kaç çıktı allah kocağına alıp sağlıklı bi şekilde büyütme yi nasip etsin canım seni eşime süylemiştim oda dediki süyle sakın test yapmasın dün akşam eşim gelince hamile olduğunu süyledim inan çok sevindi allah bizede nasıp eder inşallah canım ve isteyen herkese tabi
ya arkadaşlar bişi sorucam geçen ay tüp bebek yaptım malesef kimyasal gebelik oluşmu yani olmadı bu ay 5 gündür adetim geçiyo bu normalmi tüp bebekten sonra adeti geçen varmı cevap yazın lütfen
ya arkadaşlar bişi sorucam geçen ay tüp bebek yaptım malesef kimyasal gebelik oluşmu yani olmadı bu ay 5 gündür adetim geçiyo bu normalmi tüp bebekten sonra adeti geçen varmı cevap yazın lütfen
Kızlar 5. gün trafsferi ve rahimin çok iyikalınlaşması tutunma oranını yükseltiryormu?
Orası muhakkak öyle kardeşim. ama napıcaksın ümitle korku arasında gelip gidiyoruz
hadi hayırlısı canım.allah kolaylıklar ve bol bol sabırlar versin bitanem.dualarım seninle ve bu uğurda mücadele eden herkesle inşallah.tanı amaçlı histeroskopi yapılmıştı bana da.bizimkisi sebepsiz infertilite canım.hiç bir sorun yok tabi görünüşte.bundan önce 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm.bunların arasında da kendiliğimden bir kere hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken kaybettim bebişimi.yaşım 28, 3.5 yıllık evliyim ve 2.5 yıldır da bu uğurda uğraşıyoduk.biz antalya tüp bebek merkezinde yaptırdık.çok memnun kaldım.ve normal test günümde değerim 60 çıkmıştı.ben dayanamayıp 10.gün yaptırdım 26 çıkmıştı.düşük diye baya bi üzülmüştüm.ama allaha şükür değerim katlandı 198e çıktı.ama hala içim rahat değil keseyi görene kadar da rahatlayamayacam.
canım allah razı olsun.valla burası olmasa sizler olmasanız napardım bilmem.
canım benim.sabrın sonu selamet allahın izniyle.en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alıcaz inşallah canım.duayla , sabırla.....
bu arada sen nerde yaptırdın tedavini...
canım benim aslında benim ilk denememde kimyasaldı.senin değerin gibi benim de 12 çıkmıştı sonra 6 ya sonra da 0 a düştü.
benim tüp bebek olsun aşılama olsun tedavilerimde hep adet aksaması oldu.hatta adet gecikmesinden sonra nerdeyse 1 ay sürekli kanamam geldi.vücudun dengesi bozulduğu için böyle gecikmeler olabiliyor.
ama hiç belli olmaz burdan çok okudum ben tüp bebek tutmayıp da ertesi ay kendiliğinden hamile kalanları.ALLAHım büyüktür.duayla....
kimbilir belkide ama daha önce tüp bebek yapıp olmayan ve sonrakı ay hamile kalanı hiç duymadım allah büyüktür elbette
hadi hayırlısı canım.allah kolaylıklar ve bol bol sabırlar versin bitanem.dualarım seninle ve bu uğurda mücadele eden herkesle inşallah.tanı amaçlı histeroskopi yapılmıştı bana da.bizimkisi sebepsiz infertilite canım.hiç bir sorun yok tabi görünüşte.bundan önce 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm.bunların arasında da kendiliğimden bir kere hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken kaybettim bebişimi.yaşım 28, 3.5 yıllık evliyim ve 2.5 yıldır da bu uğurda uğraşıyoduk.biz antalya tüp bebek merkezinde yaptırdık.çok memnun kaldım.ve normal test günümde değerim 60 çıkmıştı.ben dayanamayıp 10.gün yaptırdım 26 çıkmıştı.düşük diye baya bi üzülmüştüm.ama allaha şükür değerim katlandı 198e çıktı.ama hala içim rahat değil keseyi görene kadar da rahatlayamayacam.
canım allah razı olsun.valla burası olmasa sizler olmasanız napardım bilmem.
canım benim.sabrın sonu selamet allahın izniyle.en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alıcaz inşallah canım.duayla , sabırla.....
bu arada sen nerde yaptırdın tedavini...
slm herkese yarın sabah 8de opu işlemim var çok korkuyorum ben:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?