• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

ne terbiyesiz kişiler var yaa ne demek sümüklü çocuk ya biz onun kokusunu duyabilmek için neler yapıyoruz. demkki kendisi hiç çabalamadan evlat sahibi olmuş birisi. hönk diye öyle şey söylenirmiymiş. gerçi benim yanımdaki kadın da hakkımda inşallah hamile felan olamaz diyormuş. namazın ne zaman kılındığını bilmeyen kişi benim namazlarımı eleştiriyormuş. bu tür insafsız kişilere alışamayacağım.
ya işte bunu bana söyleyen 55 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın.. artık hiç şansı olmadığı için küçümsüyor ve aklı sıra beni teselli ediyor.. bu okunda teslli edilmek istemiyorum ben çünkü biliyorum benim de çocuğum olacak bir gün hissediyorum..
tüp bebek yaptıran o kadar çok kişi varki ben her hastaneye gittiğimde farklı kişilerle karşılaşınca şaşırıyorum. geçen 22 yaşında bir kadın geldi o kadar ki benden yaşlı görünüyor. tedaviye başlamak için gelmiş. artık yediklerimiz içtiklerimiz hepsi hormonlu buda bizleri etkiliyor sanırım.
bu arada benim hocam yine çıldırdı kendi çocuğu yok eşi vefat etmiş ve bu yüzden herkesi kıskanan bir yapısı var. benim hastaneye gitmem batıyor kadına yer değiştirelim deyip duruyor beni sinir ediyor. bunca sene işleri yaparken iyiydi de şimdi kötü oldum ya sabır allahım ya sabırrr...

bu uğurda ne kadar zorluğa ne kdar densizliğe katlanırsak inanıyorum ki Rabbim o kadar hayırlı ve o kdar güzel evlatlar nasip edecek bize... her sıkıntının mutlaka bir ödülü vardır ama bu dünyada ama öte dünyada..

Dün ilk Gonal F'imi oldum. hala ne oluyor ne bitiyor anlayamıyorum.. okadar hızlı oluyorki herşey..

biz heyet raporunu aldık. henüz daha merkeze para ödemedik. ama merkezden söyledikleri devletin 850 tl verdiği.. yani biz 850 eksik ödeyeceğiz. ilaçlara ise 880 tl ödedik. eczacıya sordum. eğer rapor olmasaydı kaç lira ödeyecektik diye. 3600 civarı dedi.. kısacası raporun kazanca operasyondan çok ilaçlarda..

Dün ilk Gonal F'imi oldum. hala ne oluyor ne bitiyor anlayamıyorum.. okadar hızlı oluyorki herşey..

biz heyet raporunu aldık. henüz daha merkeze para ödemedik. ama merkezden söyledikleri devletin 850 tl verdiği.. yani biz 850 eksik ödeyeceğiz. ilaçlara ise 880 tl ödedik. eczacıya sordum. eğer rapor olmasaydı kaç lira ödeyecektik diye. 3600 civarı dedi.. kısacası raporun kazanca operasyondan çok ilaçlarda..

uff ne çok tutmuş ilaçların benim ilaçlar 2000 tutmuştu merkeze de 3000 vermiştik.. uzun protokol mü senin? acaba onda daha fazla ilaç kullanılıyor da ondan mı pahalı?
bu arada hadi hayırlı olsun.. inşallah emeklerinin karşılığını nurtopu gibi alırsın..

merhaba arkadaşlar dün gece çatlatma iğnemş oldum yarın sabah hayırlısı ile yumurtalarım toplanıcak inş. yumoşçuklarım dolu dolu olurlarda çok güzel döllenirler sonrada hoop hayırlısı ile bana geri gelirler ama endişe ettiğim birşey var tek embriyo yükleneceği için nasıl olucak nasıl tutucak hiç bilmiyorum

merhaba arkadaşlar dün gece çatlatma iğnemş oldum yarın sabah hayırlısı ile yumurtalarım toplanıcak inş. yumoşçuklarım dolu dolu olurlarda çok güzel döllenirler sonrada hoop hayırlısı ile bana geri gelirler ama endişe ettiğim birşey var tek embriyo yükleneceği için nasıl olucak nasıl tutucak hiç bilmiyorum

hadi hayırlısı güzelim hamiş haberini bekliyoruz o zaman. benim bugün gonal f 3. günüm neler yaşadığını paylaşırsan seviniriz. kaç gün gonalf vurundun ve kaç ml.

canım tedavin hayırlı olsun endise etme tutunacagı varsa tekken de tutunur.. kimilerine 3 tane koyuyorlar da tutmuyor.. pozitif ol tatlımm bol bol dua et..
yarın icin simdiden gecmis olsun.. yumurtaların sen ne hissedersen oyle toplanacak unutma pozitif ol.. stres beynin yumurtalık bolumune baglı olan kısmına etki ediyormus bunu unutma... her sey guzel gececek de:nazar:

uff ne çok tutmuş ilaçların benim ilaçlar 2000 tutmuştu merkeze de 3000 vermiştik.. uzun protokol mü senin? acaba onda daha fazla ilaç kullanılıyor da ondan mı pahalı?
bu arada hadi hayırlı olsun.. inşallah emeklerinin karşılığını nurtopu gibi alırsın..

adetin 2 günü başladık tedaviye. kısa diye geçiyor sanırsam. 6 tane gonal f verdiler. sadece onlar 2000 nin üstünde tuttu. diğerleride var. bilmiyom valla endişelendim bak şimdi faklı bir durummu var acaba diye. 4 kalem ilaç vardı. gonal f ve 2 farlklı iğne daha. birde hap.

hadi canım inşallah herşey güzel olsun..bende yarın doktora gidicem yumuşların durumuna bakılıp, yuömurta toplama zamanı belli olcak..doktorum en son gittiğim gün salı günü toplarız demişti..hadi hayırlı olur inşallah..

hayırlı olsun tedavin inşallah herşey güzel devam eder zaten tedaviye başlayınca herşey çabucak gelişiveriyor merak etme yeterki her gelişmen olumlu olsun ve rahat ol pozitif olmayı ihmal etme Allahım gönlüne göre versin inşallah
tüp bebk raporu çıkardın sanırım rapor çıkarınca devlet senden 803tl alıyor ilaçlarınında yani gonla f iğnelerininde %20sini ödüyor mesela bana 4 kutu yazmıştı eczane benden 381tl fark aldı bu gonal f için şimdi bana drum 4 kutu gonal f 1 kutu 7'lik cedrotide (yumoşları baskılamak için yapılıyor), 1 tane ovitrelle(çatlatma iğnesi) birde ceronine diye vajinal jel yazmıştı hepsini raporum ile 569tl fark çıkmıştı canım

inşallah güzel ve dop dolu yumoşların olur canım ve sana 1.kalitede embriyocuklar verirler inşallah canım

hadi canım inşallah herşey güzel olsun..bende yarın doktora gidicem yumuşların durumuna bakılıp, yuömurta toplama zamanı belli olcak..doktorum en son gittiğim gün salı günü toplarız demişti..hadi hayırlı olur inşallah..

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

slm kızlar tüp bebek olayına ben de bu ay dahil oldum 8 ay önce aşılama yaptırdım tutmadı. PCO olduğu için de yumurtaları büyütmek mesele. Çok bunaldım artık daha fazla beklemek istemediğim için tüp bebeğe karar verdim. dün yumurtalar toplandı 10 olgun yumoş toplandı. 2 saat önce de doktor telefon etti 7si döllenmiş :66: sıra bölünmede inşallah sorunsuz devam eder de transfer aşamasına geçebiliriz:61:
Allah bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün çok zor bir psikoloji :31:
gelişmeleri sizinle paylaşmak istiyorum görüşmek üzere...

slm kızlar tüp bebek olayına ben de bu ay dahil oldum 8 ay önce aşılama yaptırdım tutmadı. PCO olduğu için de yumurtaları büyütmek mesele. Çok bunaldım artık daha fazla beklemek istemediğim için tüp bebeğe karar verdim. dün yumurtalar toplandı 10 olgun yumoş toplandı. 2 saat önce de doktor telefon etti 7si döllenmiş :66: sıra bölünmede inşallah sorunsuz devam eder de transfer aşamasına geçebiliriz:61:
Allah bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün çok zor bir psikoloji :31:
gelişmeleri sizinle paylaşmak istiyorum görüşmek üzere...

hayırlı olsun canım inşallah hepsi bölünür 1.kalite yumoşların olur canım 5.gün embriyosu en iyisi umarım senikide öle olur Allahım hayırlısını versin umarım meleğine en kısa zamanda kavuşursun

hadi hayırlısı güzelim hamiş haberini bekliyoruz o zaman. benim bugün gonal f 3. günüm neler yaşadığını paylaşırsan seviniriz. kaç gün gonalf vurundun ve kaç ml.

ben puregon vuruldum ılk uc gun 150 sonra 5 gun 200 perugon vuruldum ve 2gunde orgalutron catlamama ıgnesı oldum dun aksamda en son catlatma ıgnesı oldum 2 doz 1 su :) inş. canım hepimizin bu güzel habere ihtiyacı var

her doktorum kullandığı ilaçalr farklı oluyor demekki. benim doktorum bu konuda uzman prof. zatende tüp bebk merkezinin kurucularından. güvenim sonsuz ama merak etmeden de duramıyorum işte. hemşirelerimizde çok tatlı şakalaşıyoruz bile.

bahar 32 cim porufilinden okudum canım benim inanki çok mutlu oldum:66: yazını güzyaşlarıyla defalarca okudum bizede dua edin hamile olan arkadaşlar onutmayın biz halen bu yolda debelenip duruyuruz :50:allahım tamamına erdirsın bitanem bizede dua edin senin yaşadığın sevinci inşallah bizde yaşarız:52:

bahar 32 cim porufilinden okudum canım benim inanki çok mutlu oldum:66: yazını güzyaşlarıyla defalarca okudum bizede dua edin hamile olan arkadaşlar onutmayın biz halen bu yolda debelenip duruyuruz :50:allahım tamamına erdirsın bitanem bizede dua edin senin yaşadığın sevinci inşallah bizde yaşarız:52:

nolur öyle deme canım benim.debelenme değil bebişlerimize kavuşmak için canımızı veririz.inan ben de senin gibiydim.burdan pozitifleri duyunca sevincimden,negatifleri duyunca üzüntümden ağlıyodum.bende bigün bu duyguları yaşayabilecekmiyim diyodum.3 kere aldım olumsuz sonucu.3ündede yıkıldım ama çabucak toparlandım bi dahaki tedaviye.rabbime sığınıyodum hep benim ve benim gibi bekleyen herkesin yardımına koş ey mevlam diyodum.allahım büyüktür canım arkadasım.uzak değil o günler inşallah.senin ve bekleyen tüm herkesin hayırlı haberlerini alcaz burdan allahın izniyle.duayla...

hayırlı olsun.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.ben de başalamayı düşünüyorum.ankaradan bir merkez arıyoruz.eğer bulsaydık bugün ben de başlamış olacaktım.dört kere denedik olmadı.hayırlısı.:emir_bebek:

Ben umut tüp bbek merkezindeyim çokta memnunum

bende bugun bismillah dedim ve ilk muayenemi oldum 3 4 gune kadar adet olucam inş başlıycaz tam olarak umut tüp bebekte başlıyorum inş sonucu hepimizin pozitif olur cektigimiz eziyete korkuya umuda deger cok zormuş benm en buyuk korkumda yumurta toplama da alacagım anestezi bugune kadr hiç anestezi almadım bundan fena halde korkuyorum ya kalkamazsam korkusu var :43: RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAHHHHHH
BENDE UMUTTAYIM
AMİN CANIM

Merhaba Arkadaslar
ben gec evlenen gruptanım. 39 yasını bıtırecegım yakında..
memorıal hastanesınde subat ayında ılk tüp bebek denememı yapıcam.doktorum yumurta rezervımın az oldugunu ve sansımızın %10 oldugunu soyledı ama ben yıne de umutluyum..
Allah ısteyen herkese evladını kucagında gormeyı nasıp etsın.. benımde ınsallah:)

AMİN

canım benimde öyle farklı boyutlarda yumoşlarım vardı herşey normal merak etme inşallah sonuna kadar güzel devam eder tedavinde bebğine kavuşursun canım bu arada benim göğüs acılarım hala devam ediyor

İNŞALLAH

Son düzenleme:
Lemı Hoca sayesinde su an cok yenı hamıleyım ve dusuncelerımı paylasmak ıstedım..
Isını bu kadar hassas ve bılınclı yapan doktora rastlamadım acıkcası. Kadro olarak cok dıkkatlı ve tıtızler. Bu zamana kadar 4 ya da 5 doktora muayene oldum ya tam olarak dınlemedıler ya yanlıs teshıs koydular ta kı bı dostumun tavsıyesı uzerıne 2007 yılında kendısıyle tanısana kadar. Cıkolata kıstım vardı hemen acık amelıyat oldum kıst tekrarlamadı fakat 3 yıl korunmasız ılıskıye ragmen hamıle kalamadım ve ılk dnemem de tup bebek yontemı ıle hamıle kaldım sun cok yenı tabı ama hersey gayet tıtızlıkle takıp edıldı her gıttıgımde bırcok hasta beklıyor olmasına ragmen tek hastası benmıs gbı muamele gordum. bılgınıze..

Back