gecikenleri duydum canım merak etme gelir olmazsa druna arayıp sor fikir al benim gecikmedi neyseki zamanlı geldi
cevap yazdığın için teşekkürler halev inşallah en kısa zamanda bekliyorum bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecikenleri duydum canım merak etme gelir olmazsa druna arayıp sor fikir al benim gecikmedi neyseki zamanlı geldi
arkadaşım opu işleminin ne olduğunu bilmiyorum ama şimdiden bol şans bide benim mesajımla alıntı yappmışsın ne alaka anlamadım valla
Kızlarrr allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu HAMİLEYİMMMMMM
güzel bir haber alacağımı bilerek açtım sayfayı ve yazını okudum arkadaşım, inan kendim gibi seviniyorum her hamile haberine. Allah'ım banada yaşatsın senin şimdiki mutluluğunu. daha transferimin 3. günü.
canımmm yazsana belirtilerini bizde umutlanalım. güzel sağlıklı bir hamilelik süreci ve sağlıklı uzun ömürlü, şansı bahtı açık bir bebek diliyorum sana...
minimalist benimde transferimin 3. günü canım. Kanda tahlilin ne zaman senin?
baharcım senin histeraskopin birinci tüp bebekte yapıldı ikincide mi yapıldı bişi çıktımı histeraskopinde bide çok canı yanıyomu insanın bide ne zaman kendiliğinden hamile kaldın aşılamalardan sonramı yoksa tüp bebekten sonrakı ay mı bide ben sana test yapma demiştim sözümü dinlememişsin ya bu yüzden bebeyini kaybetseydin ama yinede sunuç iyi sana test yüzünden başıma gelenleri anlattım beni hiçmi göz önünde bulundurmadın aşk olsun
merhaba arkadaşlar yumurtalarımı bugün topladılar geldim eve 14 tane yumurta almışlar inş. boş çıkmaz ve gelişimleri güzel olur bu arada çok fazla ağrım var bu normalmi gerçi doktor normaldir dedi ama ben yürümekte bile zorlanıyorum ama kanamam yok çok şükür
slm herkese yarın sabah 8de opu işlemim var çok korkuyorum ben:18:
7 şubat canım yaaa senin?
benim dün kasıklarımda bacaklarımda ağrı oldu ama bugün baya hafif, yok gibi.
sen neler hissediyorsun. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.
benim dün yumurtalarım toplandı 7 yumurta olabilmiş... bugünde aradılar 3'ü döllendi yarın gelin dediler.. Ve ben çok korkuyorummm çünki bu 3. denememmm... ve transferden sonra yatmak istemiorumm ya normal yaşamak istiorumm...
benim dün yumurtalarım toplandı 7 yumurta olabilmiş... bugünde aradılar 3'ü döllendi yarın gelin dediler.. Ve ben çok korkuyorummm çünki bu 3. denememmm... ve transferden sonra yatmak istemiorumm ya normal yaşamak istiorumm...
ben 22 yaşındayım ve 6 yıllık evliyi 3 aşılama 2 tüp bebek yaptım hepsinide özel gaziosmanpaşa tüp bebek bülümünde yaptırdım ve aynı neden bizimde hiç bi sorunumuz yok baharcım eyer istanbulda olsaydın söz veriyorum doğum yaptığın gün hastaneye gelicektim seni ve bebeyini görmeye kısmet seni görmesemde tanımasamda dualarım seninle ve bebeyinle canım
Sadece ara ara vuran hafif bir bel ağrısı adet olucak gibi. Bazende kasıklarımda batmalar. Bana dr. 4 şubat dedi. Hayırlısı inş. salıgünü sabah embriyom yerleştirildi
Canım senin kaçıncı gün transferi olucak? pek anlayamadım 3. gün transferimi?
aynen canım benimde öyle. benimde salı günü sabah 11 de oldu transferim. benim 3. günü embriyosu, normalde 6 şubat olmalı test ama pazara denk geldiği için 7 si dediler. dayanamazsam ctesi falan yaptırırım :)) benim 1 embriyo, senin kaç tane transfer edildi?
Canım senin kaçıncı gün transferi olucak? pek anlayamadım 3. gün transferimi?