• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Kızlarrr allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu HAMİLEYİMMMMMM

güzel bir haber alacağımı bilerek açtım sayfayı ve yazını okudum arkadaşım, inan kendim gibi seviniyorum her hamile haberine. Allah'ım banada yaşatsın senin şimdiki mutluluğunu. daha transferimin 3. günü.
canımmm yazsana belirtilerini bizde umutlanalım. güzel sağlıklı bir hamilelik süreci ve sağlıklı uzun ömürlü, şansı bahtı açık bir bebek diliyorum sana...

güzel bir haber alacağımı bilerek açtım sayfayı ve yazını okudum arkadaşım, inan kendim gibi seviniyorum her hamile haberine. Allah'ım banada yaşatsın senin şimdiki mutluluğunu. daha transferimin 3. günü.
canımmm yazsana belirtilerini bizde umutlanalım. güzel sağlıklı bir hamilelik süreci ve sağlıklı uzun ömürlü, şansı bahtı açık bir bebek diliyorum sana...

minimalist benimde transferimin 3. günü canım. Kanda tahlilin ne zaman senin?

baharcım senin histeraskopin birinci tüp bebekte yapıldı ikincide mi yapıldı bişi çıktımı histeraskopinde bide çok canı yanıyomu insanın bide ne zaman kendiliğinden hamile kaldın aşılamalardan sonramı yoksa tüp bebekten sonrakı ay mı bide ben sana test yapma demiştim sözümü dinlememişsin ya bu yüzden bebeyini kaybetseydin ama yinede sunuç iyi sana test yüzünden başıma gelenleri anlattım beni hiçmi göz önünde bulundurmadın aşk olsun:19:

:18::18::18::18:
kısma bana canım.inanki haklısın erken yaptırmamam gerekirdi .ama inan dayanamadım.hatta yaptırdıktan sonra pişman oldum.senin söylediklerin hep aklımdaydı.bi de çok fazla ağrım olmuştu adet ağrısı gibi.umudumu yitiriyordum yavaş yavaş.kesin öğreneyim de ona göre davranayım dedim.korktuğum olmadı allaha şükür.
histeroskopi aşılamalardan bile önce yapıldı.bebek olmuyo diye gittiğimizde yaptılar bize tanı amaçlı bi bakalım sorun varmı diye.yok bişey çıkmadı allaha şükür.birazcıcık ağrın oluyo o esnada.ama sonra geçiyor.korkutma sen kendini.ama neden sana şimdi yapıyolarki bunu.
2.aşılamadan sonra 2.ay hamile kalmıştım ama onuda kaybettim işte.

merhaba arkadaşlar yumurtalarımı bugün topladılar geldim eve 14 tane yumurta almışlar inş. boş çıkmaz ve gelişimleri güzel olur bu arada çok fazla ağrım var bu normalmi gerçi doktor normaldir dedi ama ben yürümekte bile zorlanıyorum ama kanamam yok çok şükür

benimde ilk gün çok ağrılı geçmişti, 2. gün hiçbişe kalmıyor. geçmiş olsun canım, hayırlı haberler alırsın inşallah...

slm herkese yarın sabah 8de opu işlemim var çok korkuyorum ben:18:

opu yumurtalarını toplama işlemi canım. Seni bayıltıyorlar korkulucak bişey yok. Uyandığında biraz ağrın oluyor ağzı kesici iğne yapıyorlar. Bir dahada ciddi bir ağrın olmuyor ufak tefek dışında. Daha sonrasında 24 saat istirahat et, kendini yormadan her işinide yapabilirsin, bizim ailede kimse bilmediği için ben bir gün öncesinden yemeğimide yapıp gitmiştim. Eşimde ısıttı yedik vs. o gün öyle dinlenerek geçmişti. Hiç korkma inşAllah :16:

benim dün yumurtalarım toplandı 7 yumurta olabilmiş... bugünde aradılar 3'ü döllendi yarın gelin dediler.. Ve ben çok korkuyorummm çünki bu 3. denememmm... ve transferden sonra yatmak istemiorumm ya normal yaşamak istiorumm...

7 şubat canım yaaa :( senin?
benim dün kasıklarımda bacaklarımda ağrı oldu ama bugün baya hafif, yok gibi.
sen neler hissediyorsun. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

Sadece ara ara vuran hafif bir bel ağrısı adet olucak gibi. Bazende kasıklarımda batmalar. Bana dr. 4 şubat dedi. Hayırlısı inş. salıgünü sabah embriyom yerleştirildi :69:

benim dün yumurtalarım toplandı 7 yumurta olabilmiş... bugünde aradılar 3'ü döllendi yarın gelin dediler.. Ve ben çok korkuyorummm çünki bu 3. denememmm... ve transferden sonra yatmak istemiorumm ya normal yaşamak istiorumm...

Ben ilk üç ani hareketlerden kaçındım ama ne tamamen yattım nede tamamen oturdum. Ailemden kimse bilmiyor sonradan annem öğrendi oda rahatsız gelemiyor yardımıma ki zaten yardım edilecek hastada değiliz. Yavaş yavaş yemeklerimi yapıyorum, her işimi kendim yapıyorum. ama ev vs. süpürmüyorum. ağar kaldırmıyorum. yatağımı toplayıp toz alıyorum ortalığı topla, bulaşık makinasını boşalt mutfağı topla o şekilde. Biraz yapıp biraz oturuyorum.

Canım senin kaçıncı gün transferi olucak? pek anlayamadım 3. gün transferimi?

ben 22 yaşındayım ve 6 yıllık evliyi 3 aşılama 2 tüp bebek yaptım hepsinide özel gaziosmanpaşa tüp bebek bülümünde yaptırdım ve aynı neden bizimde hiç bi sorunumuz yok baharcım eyer istanbulda olsaydın söz veriyorum doğum yaptığın gün hastaneye gelicektim seni ve bebeyini görmeye kısmet seni görmesemde tanımasamda dualarım seninle ve bebeyinle canım

ayy canım benimmm
"hiç neden yok" daha kötü bişiy dimi.en azından bi sebep olsa çaresine bakarsın ne bileyim.bizde öyleydik işte.neden yok neden yok ama olmuyor var bir sebebi ama bilinmiyor işte.

kıyamam ben sana.allah razı olsun canııımmmmm.inşallah o günleri görmek nasip olursa gönderirim ben sana fotolarımızı.ama daha hayal gibi geliyor.şu kesemizi bi görelim de inşallah.
ama yolun düşerse buralara beklerim inşallah her zaman.benimde aklımdan çıkmıyosun canım benim allahım herşeyi gönlüne göre versin inşallah.kucağınızı dolduruversin.duayla.....

Sadece ara ara vuran hafif bir bel ağrısı adet olucak gibi. Bazende kasıklarımda batmalar. Bana dr. 4 şubat dedi. Hayırlısı inş. salıgünü sabah embriyom yerleştirildi :69:

aynen canım benimde öyle. benimde salı günü sabah 11 de oldu transferim. benim 3. günü embriyosu, normalde 6 şubat olmalı test ama pazara denk geldiği için 7 si dediler. dayanamazsam ctesi falan yaptırırım :)) benim 1 embriyo, senin kaç tane transfer edildi?

aynen canım benimde öyle. benimde salı günü sabah 11 de oldu transferim. benim 3. günü embriyosu, normalde 6 şubat olmalı test ama pazara denk geldiği için 7 si dediler. dayanamazsam ctesi falan yaptırırım :)) benim 1 embriyo, senin kaç tane transfer edildi?

Benimde 10 da transfer edildi canım. Yeni yasa malum bir tane transfer edildi. Olsun napalım 1 olsun biizm olsun :16: :emir_bebek:

hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah.kan tahlilimi yaptırdın.eğer öyleyse kaç çıktı değerin.
hadi bakalım teker teker artıyor sayımız.sıradaki hamilelerimiz kimler olacak bakalım.

Canım senin kaçıncı gün transferi olucak? pek anlayamadım 3. gün transferimi?

hayır canım 2. gün transferi beni,m, bugün sadece döllenme işarti alabilmişler yarında artık kaça bölünürlerse koyacaklar. Yumurta sayım az ve genetik sorun olduğu için dışarda tutma riskine girmiolar

Back