%20 çok azmış canım yaa ben %50 felan bekliyordum vallahi. elimizde kalan son altınlarda kuzucuğuma feda olsun ne yapalım. allahım hayırlısını versin. gonal f ye başladım ya bende stres başladı o kadar rahttım ki. olacakmı olmayacakmı ne olacak diye. etrafımdakilerde buna etken tabi. inşallah hepimiz kuzucuklarımıza kavuşuruz.
iyiyki kk var canlarım benim sizlerde olmasanız valla. kimseyle paylaşılmıyor zaten sadece 2 arkadaşım ve 2 hocam biliyor aileme bile söylemedim. gerçi ailem anlamaz ki onalr düşmüşler umre derdine sizinde bir sıkıntınızmı var diyen yok vallahi zaten ev kredisi yeterince zorluyor bizi. bende eşimde hayatımızı o kadar zor kazandık ki halada çok fazla çaba harcıyoruz bebişimizde benimlede uğraşın diyo galiba. gel artık gel nolur hamile görmeye dayanamıyorum artık.
valla ben aslında herkesle paylaşıyorum ama burdaki arkadaşlardan başka kimse anlamıyor ki... salağın biri geçende ne var yani bu kadar üzülecek bi sümüklü çocuk doğurcam diye kendini soktuğun hale bak dedi..
biz de çoook sıkıntı çektik hala da çekiyoruz aynen biz de ev kredisi ödüyoruz.. bu tedavi de üstüne tuz biber oldu ama değer nazlı kuzuma.. hele gelsin ben yemem içmem ne isterse alırım..
merhaba ben de yeni katıldım aranıza. bu acıyı çekmeyen kimse bizi anlayamaz bence. ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna demiyorlar. benim de ailemden kimse bilmiyor. yalnızca hocam ve iki arkadaşım. ben en zor anlarımı bir önceki tedavimde yaşamıştım. ben deliler çocuk sahibi olucam diye uğraşırken. iğne tahlil vs. arasında koştururken çok sevdiğim iş arkadaşım hamileydi. ve her gün onunla burun buruna çalıştımhele negatif sonucumu alınca işe gitmekten nefret eder oldum. arkadaşımı da o kadar çok severim ki. Napalım hayat bu...
Allah yardımcımız olsun benimde ilki negatif inşallah 2.si pozitif olacak hepimizin
merhaba
ben de bugün gördüm bu sayfayı. daha önce ekim ayında da br tüp bebek denemiştim. şimdi ikinci tedaviye başlıyorum. yani umarım. yarın 21. günüm doktora gidicem. bakalım umarım bu sefer başarırız diyorum:)
ben de istanbul tüp bebekte başlıcam. olcay beyden randevu aldım. daha önce orada denemiş ya da olcay beyin hastası olan var mı aranızda acaba?? buradan paylaşırsanız çok sevinirim. çünkü hala tereddütlerim var. aslında benim doktorum başka biriydi. ancak kendisi devlet hastanesinde çalıştığı için dışarıdan dr olarak geldiğinde artık devlet karşılamıyormuş. beni yine dışarıdan takip edecek ama asıl doktorum ve bütün işlemlerim istanbul tüp bebekte olacak. kafam allak bullak oldu...
canim benimde ilk denemem hazirandi ve malsef negatif oldu..bende subat gibi baslamayi dusunuyorum tekrar..insallah bu sefer hepimizin pozitif olur sonuclari...
umarım hepimizin yüzü güler. nerede yaptıracaksınız?
umarım hepimizin yüzü güler. nerede yaptıracaksınız?[/QUOTE
Ben bursa tüp bebek merkezinde oldum değiştirmedim dr mu
canim ben karadenizliyim...aslinda istanbul ve ankara diye cok dusundum..ama burdada tip fakultesinde su an tup bebek bolumu acildi..oaraya gidecem..ilki ozel klinikti olmadi..ay cok bunalima girdim ama yaa cok hemde...simdi tekraradan baslamaya karar verdim..bebksiz hersey bombos geliyo bana...bazen diyorum ya sagligin yerinde mutlu ol...ama sonra o seytan gelip oturuyo icime..cocugun yok senin diyo..belkide olmayacak hic...o zaman tam bunalima giriyorum..bu arada bizde sorun erkek infertilitesi sizde sorun ne canim?
merhaba ben de yeni katıldım aranıza. bu acıyı çekmeyen kimse bizi anlayamaz bence. ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna demiyorlar. benim de ailemden kimse bilmiyor. yalnızca hocam ve iki arkadaşım. ben en zor anlarımı bir önceki tedavimde yaşamıştım. ben deliler çocuk sahibi olucam diye uğraşırken. iğne tahlil vs. arasında koştururken çok sevdiğim iş arkadaşım hamileydi. ve her gün onunla burun buruna çalıştımhele negatif sonucumu alınca işe gitmekten nefret eder oldum. arkadaşımı da o kadar çok severim ki. Napalım hayat bu...
canim ben karadenizliyim...aslinda istanbul ve ankara diye cok dusundum..ama burdada tip fakultesinde su an tup bebek bolumu acildi..oaraya gidecem..ilki ozel klinikti olmadi..ay cok bunalima girdim ama yaa cok hemde...simdi tekraradan baslamaya karar verdim..bebksiz hersey bombos geliyo bana...bazen diyorum ya sagligin yerinde mutlu ol...ama sonra o seytan gelip oturuyo icime..cocugun yok senin diyo..belkide olmayacak hic...o zaman tam bunalima giriyorum..bu arada bizde sorun erkek infertilitesi sizde sorun ne canim?
canım geçmiş olsun başka bir topikten umudumsun diye bir arkdaş da trabzonda tıp fakültesinde başlayacak tedaviye çok iyiymiş diye duymuş o da.. inşallah ikinize de çoook uğurlu gelir,son tedavileriniz olur umarım..
arkadasım valla bız ızmır ıstanbul olsun butun tup merkezlerını tek tek dolastık ve ıst. taksımdekı alman hastanesıne karar verdık sanada tavsıye ederım cok aydınlatıcı ve umıt verıcı konusuyolar bak bende subat 15de baslıycam tedavıme belkı denk gelır tedavı gunlerı
valla ben aslında herkesle paylaşıyorum ama burdaki arkadaşlardan başka kimse anlamıyor ki... salağın biri geçende ne var yani bu kadar üzülecek bi sümüklü çocuk doğurcam diye kendini soktuğun hale bak dedi..
biz de çoook sıkıntı çektik hala da çekiyoruz aynen biz de ev kredisi ödüyoruz.. bu tedavi de üstüne tuz biber oldu ama değer nazlı kuzuma.. hele gelsin ben yemem içmem ne isterse alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?