2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

valla son çare biz de arabayı satcaz zaten kırık dökük bişey ama napalım..
aslında stres iyi ama olumsuz olursa kötü.. stres insanı motive ediyormuş tabi bi dereceye kadar..

iyiyki kk var canlarım benim sizlerde olmasanız valla. kimseyle paylaşılmıyor zaten sadece 2 arkadaşım ve 2 hocam biliyor aileme bile söylemedim. gerçi ailem anlamaz ki onalr düşmüşler umre derdine sizinde bir sıkıntınızmı var diyen yok vallahi zaten ev kredisi yeterince zorluyor bizi. bende eşimde hayatımızı o kadar zor kazandık ki halada çok fazla çaba harcıyoruz bebişimizde benimlede uğraşın diyo galiba. gel artık gel nolur hamile görmeye dayanamıyorum artık.

valla ben aslında herkesle paylaşıyorum ama burdaki arkadaşlardan başka kimse anlamıyor ki... salağın biri geçende ne var yani bu kadar üzülecek bi sümüklü çocuk doğurcam diye kendini soktuğun hale bak dedi..
biz de çoook sıkıntı çektik hala da çekiyoruz aynen biz de ev kredisi ödüyoruz.. bu tedavi de üstüne tuz biber oldu ama değer nazlı kuzuma.. hele gelsin ben yemem içmem ne isterse alırım..

merhaba
ben de bugün gördüm bu sayfayı. daha önce ekim ayında da br tüp bebek denemiştim. şimdi ikinci tedaviye başlıyorum. yani umarım. yarın 21. günüm doktora gidicem. bakalım umarım bu sefer başarırız diyorum:)
ben de istanbul tüp bebekte başlıcam. olcay beyden randevu aldım. daha önce orada denemiş ya da olcay beyin hastası olan var mı aranızda acaba?? buradan paylaşırsanız çok sevinirim. çünkü hala tereddütlerim var. aslında benim doktorum başka biriydi. ancak kendisi devlet hastanesinde çalıştığı için dışarıdan dr olarak geldiğinde artık devlet karşılamıyormuş. beni yine dışarıdan takip edecek ama asıl doktorum ve bütün işlemlerim istanbul tüp bebekte olacak. kafam allak bullak oldu...

merhaba ben de yeni katıldım aranıza. bu acıyı çekmeyen kimse bizi anlayamaz bence. ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna demiyorlar. benim de ailemden kimse bilmiyor. yalnızca hocam ve iki arkadaşım. ben en zor anlarımı bir önceki tedavimde yaşamıştım. ben deliler çocuk sahibi olucam diye uğraşırken. iğne tahlil vs. arasında koştururken çok sevdiğim iş arkadaşım hamileydi. ve her gün onunla burun buruna çalıştım hele negatif sonucumu alınca işe gitmekten nefret eder oldum. arkadaşımı da o kadar çok severim ki. Napalım hayat bu...

Allah yardımcımız olsun benimde ilki negatif inşallah 2.si pozitif olacak hepimizin

canim benimde ilk denemem hazirandi ve malsef negatif oldu..bende subat gibi baslamayi dusunuyorum tekrar..insallah bu sefer hepimizin pozitif olur sonuclari...

umarım hepimizin yüzü güler. nerede yaptıracaksınız?

canim ben karadenizliyim...aslinda istanbul ve ankara diye cok dusundum..ama burdada tip fakultesinde su an tup bebek bolumu acildi..oaraya gidecem..ilki ozel klinikti olmadi..ay cok bunalima girdim ama yaa cok hemde...simdi tekraradan baslamaya karar verdim..bebksiz hersey bombos geliyo bana...bazen diyorum ya sagligin yerinde mutlu ol...ama sonra o seytan gelip oturuyo icime..cocugun yok senin diyo..belkide olmayacak hic...o zaman tam bunalima giriyorum..bu arada bizde sorun erkek infertilitesi sizde sorun ne canim?

benim de bir anda karıştı işler. dün dr uma gittim. yeni tedaviye başlayacağız diye. Ama kadın bir anda eğer raporunu süresi dolmadan kullanmak istiyorsan senin için görüştüm istanbul tüp bebek merkezinde yaptır dedi. kendisi dışarıdan gelirse raporum geçersiz oluyormuş. ben de doktorumdan memnundum her şeyimi o yaptı bugüne kadar. iki ameliyat, bir aşılama ve bir tüp bebek. kadın gerçi sen merak etme ben seni yine dışarıdan takip ederim dedi ama. çok heyecanlıyım. yeni doktor yeni bir yer. öfff.
bir de benim eşim de şehir dışında çalışıyor. her zaman yanımda olamıyor. ilkinde hep yanımdaydı. şimdi bunda biraz zor görünüyor. ailelerimizin de haberi yok.
ilkini de umutta yaptırmıştık. işin açıkçası biraz fazla paragöz geldiler bana. yoğun oldukları da bir gerçek.

kendini fazla sıkmak iyi değil biliyorsun bu işlerde. aslında biraz rahat olmaya çalışmak lazım. ama tabi demesi kolay. sor bakalım ben kendim öyle olabiliyor muyum diye:):)
benim rahim inceliğim var. rahmim sürekli ince kalıyo. dr histereskopi yaptı ne var acaba diye. küçük bir rahim perdesi varmış. onu kesmiş. ama bir işe yaramadı. benimkisi yine ince yine ince. dolayısıyla da bebek tutmuyor. bakalımmm....

ya naparsın mecburen katlanıyor insan benim de etrafım hamile kaynıyo bir de personel işleri ile ilgilileniyorum işyerinde yok doğum izni yok faturası bilmem ne .. rabbim sabrımı sınıyor sanki.. umarım bu sınavdan alnımın akıyla çıkarım.. allah isyandan korusun.. derdimizi veren güzel allahım dermanımızı da verir inşallah..

canım geçmiş olsun başka bir topikten umudumsun diye bir arkdaş da trabzonda tıp fakültesinde başlayacak tedaviye çok iyiymiş diye duymuş o da.. inşallah ikinize de çoook uğurlu gelir,son tedavileriniz olur umarım..

bu son doneme olsun lutfen yaa...aslinda merkez konusunda cokda karar vermedim..anatoliada iyi diyolr..umutda bahcecide....bende iyi olan bir yerde yaptirmak istiyorum..sonradan pisman olmayayim diye...

amin...ozelden msj attim canim ..ay insallah son tedavimiz olur diliyorum..ama ben ankarada olabilir diyorum..henuz karar vermedim..

çok teşekkür ederim peki hangi doktora başladınız

ne terbiyesiz kişiler var yaa ne demek sümüklü çocuk ya biz onun kokusunu duyabilmek için neler yapıyoruz. demkki kendisi hiç çabalamadan evlat sahibi olmuş birisi. hönk diye öyle şey söylenirmiymiş. gerçi benim yanımdaki kadın da hakkımda inşallah hamile felan olamaz diyormuş. namazın ne zaman kılındığını bilmeyen kişi benim namazlarımı eleştiriyormuş. bu tür insafsız kişilere alışamayacağım.

tüp bebek yaptıran o kadar çok kişi varki ben her hastaneye gittiğimde farklı kişilerle karşılaşınca şaşırıyorum. geçen 22 yaşında bir kadın geldi o kadar ki benden yaşlı görünüyor. tedaviye başlamak için gelmiş. artık yediklerimiz içtiklerimiz hepsi hormonlu buda bizleri etkiliyor sanırım.
bu arada benim hocam yine çıldırdı kendi çocuğu yok eşi vefat etmiş ve bu yüzden herkesi kıskanan bir yapısı var. benim hastaneye gitmem batıyor kadına yer değiştirelim deyip duruyor beni sinir ediyor. bunca sene işleri yaparken iyiydi de şimdi kötü oldum ya sabır allahım ya sabırrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…