:18::18:BAŞLADIM:18::18:
Merhabalar akadaşlar ben çok ilginç bir şekilde adet gördüm ve bugün kliniğe giderek tedaviye başladım bugün klinik çok sakindi 10:30 gibi muayene alındım muayene bitikten sonra biraz süleymanbey ile konuştuk sonra hemşire hanım ilaçlarımı anlattı ilk iğnemi hemşire hanım yaptı
bende bugun bismillah dedim ve ilk muayenemi oldum 3 4 gune kadar adet olucam inş başlıycaz tam olarak umut tüp bebekte başlıyorum inş sonucu hepimizin pozitif olur cektigimiz eziyete korkuya umuda deger cok zormuş benm en buyuk korkumda yumurta toplama da alacagım anestezi bugune kadr hiç anestezi almadım bundan fena halde korkuyorum ya kalkamazsam korkusu varRABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAHHHHHH
merhaba arkadaşlar.ben de vardm listede ama çoktandr yazamıyorm.ben yumurta gelştrme aşamasını bitirmk üzereym.yarn muhtemeln çatltma iğnesi vurulack.tecrübli arkadşlara bir şey sormk istiyorm benim 10 civarı yumrtam varmş ama büyüklükleri çok farklı birkaç 16 ,birkaç 14 birkaç 10 ..bu normal bir şey mi.umarm hepimz olumlu sonuç alırz birbirimize de dua edelm.çok heyecanlı ve stresliym.
bu arda göğüs ağrısı bende de var daha önce de olmuştu içini ferah tut arkadaşm normal bu.
arkadaşım test sunucunu merak ettim 5 çıkmıştı tekrar test yaptınmı cevap yaz
merhaba canım aynı sorun bendede vardı kabız olmustum ancak lavmanla cıktı benımkı yarı lavman yaptık evde doktorunu ara muhakkak ıkınmamaya calış öncekındede kabız olmuştum ben fitille çıkabılmıştim aklına kötü şeyler getırme çünkü ben hamıle kalmıstım öncekınde ama sonradan düşük yaptım şimdi benımde 4 üncü denemem 17 sınde transfer oldu beklemedeyım he bırde duphalac şurup var bagırsak duzenleyıcı ondanda içtim sen bı doktorunu ara canım hayırlı sonuclar hepımıze inşallah
Merhabalar akadaşlar ben çok ilginç bir şekilde adet gördüm ve bugün kliniğe giderek tedaviye başladım bugün klinik çok sakindi 10:30 gibi muayene alındım muayene bitikten sonra biraz süleymanbey ile konuştuk sonra hemşire hanım ilaçlarımı anlattı ilk iğnemi hemşire hanım yaptı
bende bugun bismillah dedim ve ilk muayenemi oldum 3 4 gune kadar adet olucam inş başlıycaz tam olarak umut tüp bebekte başlıyorum inş sonucu hepimizin pozitif olur cektigimiz eziyete korkuya umuda deger cok zormuş benm en buyuk korkumda yumurta toplama da alacagım anestezi bugune kadr hiç anestezi almadım bundan fena halde korkuyorum ya kalkamazsam korkusu varRABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAHHHHHH
Merhaba Arkadaslar
ben gec evlenen gruptanım. 39 yasını bıtırecegım yakında..
memorıal hastanesınde subat ayında ılk tüp bebek denememı yapıcam.doktorum yumurta rezervımın az oldugunu ve sansımızın %10 oldugunu soyledı ama ben yıne de umutluyum..
Allah ısteyen herkese evladını kucagında gormeyı nasıp etsın.. benımde ınsallah:)
Kızlar merhaba bi sorum olcak size cevaplarsanız çok sevinirim:)))))))
Ben iğne kullanacağım 8. gündeyim, 300 gonal f ile başladım, 3. gün öncede gonal f e ilaveten 75 doz menogon yapılıyorum..bugün doktora gittim en büyük yumurta çapım 11,5 mm. Doktorum herşey normal dedi.ben dedim acaba ilaçlarmı etkilemiyor..doktorum hayır dedi, yavaş yavaş büyüyor bi problem yok dedi. Ama ben acaba niyeki diye düşünüyorum? doktorum yumurta toplamamın gelecek hafta salı günü olacağını söyledi..
selam arkadaşlar bende bu ay başlıyorum... herkese hayırlı sonuçlar inşallah:)))
canım bende orda tedavi gördüm ilk denememdi ve ne yazık ki tutmadı nasip artık bence kaçma yada ne zaman hazır hissedersen kendini o zaman başla ben 2. tedavime mart sonu gibi başlayacağım yani nisana kayacak
canım nasıl peki medicana ankaradan memnunmusun?kim yaptı işlemlerini.nasıl bir yer ?çok teşekkür ederim .2. tedavinidemi medicanada yaptırcaksın?
arkadaşlar benim de cumartesi veya pazar yumurtam toplanacak.ama tedaviye tekrar baştan başlayacağız.çok yumurta olmalı diyor doktorum.2 ay sonra tekrar sil baştan tedavi olacakmışım.çünkü 30 yumurtada 1 tane genetik sorunu olmayan embriyo olacakmış.bakalım hakkımda hayırlısı.
arkadaşlar benim de cumartesi veya pazar yumurtam toplanacak.ama tedaviye tekrar baştan başlayacağız.çok yumurta olmalı diyor doktorum.2 ay sonra tekrar sil baştan tedavi olacakmışım.çünkü 30 yumurtada 1 tane genetik sorunu olmayan embriyo olacakmış.bakalım hakkımda hayırlısı.
canım hiç içini boş yere sıkma çok az bir uyku oluyor hemen uyanıyorsun.herşey çok gelişti artık .benim 80 yaşındaki dedem ameliyat olduda biz şu 15 dakikalık operasyondanmı korkucaz.hem güzel bişe için amacımız belli .
amin allah herkese nasip etsin bende 2 tüp tedavisine başlamak istiyorum ama hastane konusunda kararsızım baçeçi klinigini öneriyorlar ama daha gitmedim sizce en iyisi hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?