merhaba arkadaşlar bugün 3. perugen iğnemni olucam 150 doz verdi doktor başlangıçta bütün ilaçlarımızı aldık vuruluyorum hergğn iğneler haricinde doktorum glogopheg ve folik asit kullandırıyor bide 2 gün antibiyotik kullandırdı doktor hem eşime hem bana inş. hayırlısı diyorum yarın doktor kontrolüm var yumoşlarıma bakıcakmış doktor buyumuslermı diye bu arada siz özel bir beslenme şekli uyguluyormusun neleri yemeye neleri yememeye dikkat ediyorsunuz
bacım 250 değeri geçmeden idrarda çıkmaz demişti hemşire...10.gün idrar çok erken...bence sen 2 gün daha umudunu hiç kaybetmeden bekle kan ver
sağol canım aslında ben hemşireyim eşimde doktor bizim bildiğimiz kadarıylada adet geçtikten sonra bile normal gebelikte bazen çıkmaz idrarda ama kanda çıkar ne bileyim bu sitede o kadar çok okudumki 6. günden sonra idrarda pozitif çıkanı eşime zorla aldırıp baktım ama keşke almasaydım umudumu kaybetmedim tabiki ama insan üzülüyo yinede
merhaba arkadaşlar bugün 3. perugen iğnemni olucam 150 doz verdi doktor başlangıçta bütün ilaçlarımızı aldık vuruluyorum hergğn iğneler haricinde doktorum glogopheg ve folik asit kullandırıyor bide 2 gün antibiyotik kullandırdı doktor hem eşime hem bana inş. hayırlısı diyorum yarın doktor kontrolüm var yumoşlarıma bakıcakmış doktor buyumuslermı diye bu arada siz özel bir beslenme şekli uyguluyormusun neleri yemeye neleri yememeye dikkat ediyorsunuz
canım benim çok üzüldüm.ama allahın izniyle yılmadan yorulmadan bu uğurda denemelere devam edicez inşallah.göbeğimizin kocaman şiştiğini görcez.artık hamile gördüğümüzde ağlmaklı buruk olmıcaz.herkesin " olur bakalım,şunun bunun bak kaç sene sonra oldu " laflarından artık kurtulcaz.kötü değil söyledikleri teselli olsun diye söylüyolar ama artık bu konuşmalardan bile çok kötü etkileniyoruz.biz de anneyiz diye gerine gerine yüyüyecez bigün.inşallah görcez o günleri rabbimin izniyle.bizlere isteyen herkese rabbim bu duyguları yaşamayı nasip etsin.
söylediklerini dinlicem inşallah.
sebretcem test yaptırmıcam.
inşallah 3.denemende 3er 3er doğurursun.:) dondurulmuşların yokmuydu
inşallah canım herşeyin hayırlısı bu defa bebeyine kavuşursun dediklerimi denle lütfen bu senin için daha hayırlı çünkü allahın izini ile güzl haberlerini 4 gün sonra bekiyorum ve sakın parunayak olma yok kasığım ağrıyo hamilemiyi yak ağrımıyo hamilemiyim allah herşeyin hayırlısını versin sabret 4 gün daha inşallah allah mükafatını hayırlı sağlıklı bi bebek olarak verir bol şans canım ben sabretmemenin cezasını çekiyorum bana çok pahalıya patladı iki gün daha sabretmemem sen sakın bunu yapma
bende ikinci perugonu oldum ama ben 375 kullanıyorum akşamda 5 ünite lucrin oluyorum.sen nerde tedavi oluyorsun.
Merhaba,
tedavin hayırlı olsun cnm. bana herhangibir kısıtlama getirmedi doktorum. hassas oldukları tek konu sigara. eşime ve bana sakın şu dönemde içmeyin dediler. zaten biz ikimizde içmiyoruz. onun dışında normal hayatımıza devam etmemiz gerektiği söylendi. çok kafaya takarsak da tedaviyi olumsuz etkileceğinden daha önce nasıl yaşıyorsak öyle yaşamamızı söylediler. ben çok rahattım ilaçları kullanırken, olumlu baktım herşeye hala da çok umutluyum. ctesi yumurtalarım toplanacak. benimde 15 doz gonal-f le çok güzel gelişti yumoşlarım. darısı herkesin başına, sonrada pozitif sonucu görelim inşallah. bakalım ilk müjdeyi kim verecek :))))))
katılım için teşekkürler kızlar ...öyleyse listemizi oluşturmaya başlayalım ...uğur olsun inşallah ,önece tedavi listesi sonra hamilelik listesi olsun .
1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
arkadaşlar geldikçe listeye ekleriz.paylaşım ortamımız olsun moral olsun şans olsun inşallah
sigara malesef ben kullanıyordum ama günde bir taneye kadar düşürdüm hatta bugun hiç içmedim gerçi iki gündür iğne tedavisine başladım ve toplamda 1 tane sigara içtim benim için büyük başarı oldu bu bende bugün günlük hayatıma aynen devam ettim hatta biraz da ağır bi temizlik yaptım şimdi biraz kasıklarımda ağrı var pişman oldum sonradan çok mu yüklendim acaba diye ama sen günlük hayata devam etmemi söyledi doktorum deyince rahatladım transferden sonra temizlik yapamayacağımı düşündüm aradan cıkarıyım dedimtedavin inş. olumlu sonuçlanır hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inş.
ben beylikdüzü medicanada doç.dr. selman laçinde tadavi görüyorum bugun 3.iğnemi oldum yarın kontrolüm var doktorum da çok ilgili memnunum ama olumlu sonuç almadan doktorlar hakkında iyi demek istemiyorum çünkü istanbulda o kadar doktor gezdimki şimdi bu doktor iyi gibi ama bakalım..benıde ekleyın benımde ıkıncı denemem olucak ama nerde baslayalım karar veremedık.istanbulu bılmıyorum cok fazla yardımcı olursanız sevınırım
meraba arkadasım
öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah.ben de kullanıyordum sigara.baya bi içiyordum.geçen seneye kadar.ama sonra tedaviler için bıraktım.
sen de içme.özellikle iğne dönemindei içme.yumurtaların gelişimini etkiliyor.bu kadar cefayı çekiyoruz zaten boşa çıkmasın.bebişlerimiz için bırak sigara bırakmayı her türlü eziyeti göze alırız dimi.ben de arada bir içiyorum yine.ama kendimi tutuyorum tedavi sürecinde bi kere bile içmedim.sabret arkadaşım.mükafatını alırsın inşallah
haklısın arkadaşım doğru söylüyorsun içmemem lazım gerçi 3 gündür 1 tane sigara içtim tedavimin bugün 3.cü günü yani aslında hiç içmemiş sayılırım diyorum kendimimi avutuyorum bilemedimki keşke içmeseydim diyorum dünden beri ama bi anda yaktım içtim işte sonradan dank etti ahh dedim naptım ben ama oldu işte yoksa böyle deli gibi canımın istediği filan yok bebek için yaptığımız bunca zahmetten sonra bir sigaranın lafı olurmuki inş. hepimiz zahmetlerimizin mukafatını alırız burdan güzel haberlerimizi paylaşırız arkadaşım
anlıyorum ben seni.sıkıntıdan ne yapıcamızı bilemediğimizden böleyiz.değilse içmek istediğimizden değil.bi taneden bişiy olmaz derler ya.öle diyelim inşallah.bol bol ve sağlıklı gelişirler inşallah yumoşların.
az dozda başlamışsın ilaçlara.erken mi gelişiyor ya da çok mu oluyor yumurtaların.
benim 225 progonla başlamıştık.gerçi benim de bu dozda erken gelişti ve 26 tane yumurtam toplandı.zaten toplanacağı güne yakın artık yürüyemez hale gelmiştim.
hayırlısı olsun canım.allah bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah
mrb arkadaşlar listeye benide ekleyin bende bu ay ikinci deneme için tedaviye başlıycam...aralıkta negatif bir sonuç aldım inşallah herkez bebeğine kavuşur
canım bide düşük dozda başlamasının sebebi şimdi aklıma geldi polikistik over ve yaşımın daha genç olmasından dolayı imiş söylemişti ama tabi ben bi anda kafamı toparlayamadım inş. hayırlısı ile bi güzel sonuçlansın hepimiz burdan biribirimize iyi haberler verelim hepimizin yüzü gülsün Allahım cuma gecesinde dualarımızı kabul etsin
amiiiiiin canım inşallah
yaş kaç bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?