Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet ağrısı hamilelik belirtisi de olabilir ama benim ilk denememde de çok olmuştu ve sonuç negatif çıktı. Transfer sonrası ilaç verdiler mi ? onlar da ağrı yapabiliyor. güzel haberler almanı dilerim.
Sevgiler,
Happy
bizde başladık şuan iğne kullanıyorum bu ayın sonuna doğru yapılcak inşallah[
tedavin hayırlı olsun canım.allah kolaylık versin.hayırlı haberlerini alırız inşallah burdan
arkadaşlar
nolur yardım edin.
transferimin 8.günü.ama 3 - 4 gündür özellikle geceleri karnım kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor.2.tüp bebek denemem bu.1. de hiç böyle olmamıştı.sonuç negatifti.sizlerin de oldu mu böyle ağrılarınız.
günler geçmek bilmiyor ya
ilaçlardan da olabilir dimi.
paranoyak oldum artık.en küçük bi ağrıdan sızıdan korkuyorum.daha da 5 günüm var test günüme ama dayanabilirmiyim o güne kadar bilmiyorum.
inşallah hepimiz güzel haber alırız.
:44:
baharcım benim ilk tüp bebeğimde hiç ağrım olmamıştı negatif oldu 2. tüp bebeğimde dediğin gibi özellikle geceleri kasıklarım çok ağrıyodu kendi sabırsızlığımdan gidip 8. gün test yatım negatif çıktı çok ağladım 10. gün hastaneye gittim duktura süyledim 8. gün test yaptığımı çok kızdı 8. gün doğru çıkmaz dedi şu an hamile olabilirsın dedi test yaptım 12.3 çıktı yani hamıleydim ama deyer çok düşük 10. günü bekleseydin 8. gün test yapıp nehatif olduğunu öğrenip çok özüldüğün için bu deyer bu kadar düşük çıkmış dedi ve bebeyim düştü hemde benim hatam yüzünden sakın bunlara takılma bunlar sadece ayrıntı ve sakın dukturundan habersiz test yapma idrar testide sakın ama sakın yapma allah yarrdımcın olsun kasık ağrısı gebelik belirtiside olabilir ilaç etkiside tekrar bol şans canım
ilaçlardan da olabilir dimi.
paranoyak oldum artık.en küçük bi ağrıdan sızıdan korkuyorum.daha da 5 günüm var test günüme ama dayanabilirmiyim o güne kadar bilmiyorum.
inşallah hepimiz güzel haber alırız.
:44:
öncelıkle hayırlı olsun arkadasım ıssallah tutmustur bebegın ama stres yapma kendını dınleme agrı kımınde oluyor kımınde olmuyor bunye meselesı bendede adet sancısı gıbı agrı olmustu ve esımle netten arastırdık ılk tutunma belırtısınde agrı gorulur dedı bızde tuttuguna okadar ınanmıstıkkı ama testte negatıf cıktı sen kafandan atmaya calıs baska seyelere yonlendır kendını hayırlısı olsun ALLAH kalbıne gore versın
nısa benıde yazdınmı canım lısteye subatta baslıyorum ALLAHIN ıznıyle tedavıme
inşallah canım.tskr ederim ii dileklerin için
eşime söyleyemedim bile ağrılarımı.üzülmesin adet ağrısı yada sevinmesin tutunma ağrısı diye.
2 hafta rapor aldım okula gitmedim.sürekli ayakta kalıyorum.merdiven inip çıkıyorum diye.dinleneyim dedim ama gerçekten sadece kafamı dinliyorum.tutundu mu tutunmadı mı.olcak mı olmayacak mı.tutunmazasa naparım....................
tedavime başlarken böyle değildim.olmazsa bi daha olmazsa bi daha bi daha diyodum.ama test günü yaklaştıkça çok korkuyorum.elden gelene bişiy yok hayırlısı allahtan.çok duaya ihtiyacım var
dua edip bekliyeceğiz canım, gönlünü ferah tut. olmuştur ondan ağrıyordur. hepimize bol şans diliyorum. dualarım bizim gibi olan herkes için.
arkadaşlar 10.gün idrar testi negatif...
Ahh inşallah canım inşallah. Bu arada aranızda Bursa da olan var mı hiç? Ben Bursadayım burda tedavi görüyorm.
slm benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. Bu ilk msj ım bende bursa art ye gidiyorum ilk tüp bebek denemesi olmadı bu ay tekrar başlıyoruz allah herkesin gönlüne göre verir inşallah