• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Adet ağrısı hamilelik belirtisi de olabilir ama benim ilk denememde de çok olmuştu ve sonuç negatif çıktı. Transfer sonrası ilaç verdiler mi ? onlar da ağrı yapabiliyor. güzel haberler almanı dilerim.:52:
Sevgiler,
Happy :61:

ilaçlardan da olabilir dimi.
paranoyak oldum artık.en küçük bi ağrıdan sızıdan korkuyorum.daha da 5 günüm var test günüme ama dayanabilirmiyim o güne kadar bilmiyorum.
inşallah hepimiz güzel haber alırız.
:44:

arkadaşlar
nolur yardım edin.
transferimin 8.günü.ama 3 - 4 gündür özellikle geceleri karnım kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor.2.tüp bebek denemem bu.1. de hiç böyle olmamıştı.sonuç negatifti.sizlerin de oldu mu böyle ağrılarınız.
günler geçmek bilmiyor ya

baharcım benim ilk tüp bebeğimde hiç ağrım olmamıştı negatif oldu 2. tüp bebeğimde dediğin gibi özellikle geceleri kasıklarım çok ağrıyodu kendi sabırsızlığımdan gidip 8. gün test yatım negatif çıktı çok ağladım 10. gün hastaneye gittim duktura süyledim 8. gün test yaptığımı çok kızdı 8. gün doğru çıkmaz dedi şu an hamile olabilirsın dedi test yaptım 12.3 çıktı yani hamıleydim ama deyer çok düşük 10. günü bekleseydin 8. gün test yapıp nehatif olduğunu öğrenip çok özüldüğün için bu deyer bu kadar düşük çıkmış dedi ve bebeyim düştü hemde benim hatam yüzünden sakın bunlara takılma bunlar sadece ayrıntı ve sakın dukturundan habersiz test yapma idrar testide sakın ama sakın yapma allah yarrdımcın olsun kasık ağrısı gebelik belirtiside olabilir ilaç etkiside tekrar bol şans canım

paranoyak oldum artık.en küçük bi ağrıdan sızıdan korkuyorum.daha da 5 günüm var test günüme ama dayanabilirmiyim o güne kadar bilmiyorum.

ayy hadin güzel haberler alalım.bende gonal f başladım, doktorum biraz yüksek dozda başlattı..cumartesi kontrolüm var..bakalım ne diyecek....

baharcım benim ilk tüp bebeğimde hiç ağrım olmamıştı negatif oldu 2. tüp bebeğimde dediğin gibi özellikle geceleri kasıklarım çok ağrıyodu kendi sabırsızlığımdan gidip 8. gün test yatım negatif çıktı çok ağladım 10. gün hastaneye gittim duktura süyledim 8. gün test yaptığımı çok kızdı 8. gün doğru çıkmaz dedi şu an hamile olabilirsın dedi test yaptım 12.3 çıktı yani hamıleydim ama deyer çok düşük 10. günü bekleseydin 8. gün test yapıp nehatif olduğunu öğrenip çok özüldüğün için bu deyer bu kadar düşük çıkmış dedi ve bebeyim düştü hemde benim hatam yüzünden sakın bunlara takılma bunlar sadece ayrıntı ve sakın dukturundan habersiz test yapma idrar testide sakın ama sakın yapma allah yarrdımcın olsun kasık ağrısı gebelik belirtiside olabilir ilaç etkiside tekrar bol şans canım

canım benim çok üzüldüm.ama allahın izniyle yılmadan yorulmadan bu uğurda denemelere devam edicez inşallah.göbeğimizin kocaman şiştiğini görcez.artık hamile gördüğümüzde ağlmaklı buruk olmıcaz.herkesin " olur bakalım,şunun bunun bak kaç sene sonra oldu " laflarından artık kurtulcaz.kötü değil söyledikleri teselli olsun diye söylüyolar ama artık bu konuşmalardan bile çok kötü etkileniyoruz.biz de anneyiz diye gerine gerine yüyüyecez bigün.inşallah görcez o günleri rabbimin izniyle.bizlere isteyen herkese rabbim bu duyguları yaşamayı nasip etsin.

söylediklerini dinlicem inşallah.
sebretcem test yaptırmıcam.

inşallah 3.denemende 3er 3er doğurursun.:) dondurulmuşların yokmuydu

selam kızlar
ben de bu ay adet görünce başalamak istiyorum ama nereye gidceğimize karar veremedik.yer farketmez.4 kere denedik olmadı.:emir_bebek:

öncelıkle hayırlı olsun arkadasım ıssallah tutmustur bebegın ama stres yapma kendını dınleme agrı kımınde oluyor kımınde olmuyor bunye meselesı bendede adet sancısı gıbı agrı olmustu ve esımle netten arastırdık ılk tutunma belırtısınde agrı gorulur dedı bızde tuttuguna okadar ınanmıstıkkı ama testte negatıf cıktı sen kafandan atmaya calıs baska seyelere yonlendır kendını hayırlısı olsun ALLAH kalbıne gore versın

öncelıkle hayırlı olsun arkadasım ıssallah tutmustur bebegın ama stres yapma kendını dınleme agrı kımınde oluyor kımınde olmuyor bunye meselesı bendede adet sancısı gıbı agrı olmustu ve esımle netten arastırdık ılk tutunma belırtısınde agrı gorulur dedı bızde tuttuguna okadar ınanmıstıkkı ama testte negatıf cıktı sen kafandan atmaya calıs baska seyelere yonlendır kendını hayırlısı olsun ALLAH kalbıne gore versın

inşallah canım.tskr ederim ii dileklerin için
eşime söyleyemedim bile ağrılarımı.üzülmesin adet ağrısı yada sevinmesin tutunma ağrısı diye.
2 hafta rapor aldım okula gitmedim.sürekli ayakta kalıyorum.merdiven inip çıkıyorum diye.dinleneyim dedim ama gerçekten sadece kafamı dinliyorum.tutundu mu tutunmadı mı.olcak mı olmayacak mı.tutunmazasa naparım....................

tedavime başlarken böyle değildim.olmazsa bi daha olmazsa bi daha bi daha diyodum.ama test günü yaklaştıkça çok korkuyorum.elden gelene bişiy yok hayırlısı allahtan.çok duaya ihtiyacım var
:24:

inşallah canım.tskr ederim ii dileklerin için
eşime söyleyemedim bile ağrılarımı.üzülmesin adet ağrısı yada sevinmesin tutunma ağrısı diye.
2 hafta rapor aldım okula gitmedim.sürekli ayakta kalıyorum.merdiven inip çıkıyorum diye.dinleneyim dedim ama gerçekten sadece kafamı dinliyorum.tutundu mu tutunmadı mı.olcak mı olmayacak mı.tutunmazasa naparım....................

tedavime başlarken böyle değildim.olmazsa bi daha olmazsa bi daha bi daha diyodum.ama test günü yaklaştıkça çok korkuyorum.elden gelene bişiy yok hayırlısı allahtan.çok duaya ihtiyacım var
:24:

dua edip bekliyeceğiz canım, gönlünü ferah tut. olmuştur ondan ağrıyordur. hepimize bol şans diliyorum. dualarım bizim gibi olan herkes için.

dua edip bekliyeceğiz canım, gönlünü ferah tut. olmuştur ondan ağrıyordur. hepimize bol şans diliyorum. dualarım bizim gibi olan herkes için.

senin de hayırlı olsun tedavin arkadasım.allah kolaylık versin.ben 5 gün sonra sen 15 gün sonra inşallah güzel haberler veririz burdan.
dualarım seninle ve herkesle inşallah...

İlk deneme mi ankalife da 11 ay önce yaptırdım sonuç negatifti...şubatta tekrar tedaviye başlıyacağım ama hangi merkez karar veremedim tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Ahh inşallah canım inşallah. Bu arada aranızda Bursa da olan var mı hiç? Ben Bursadayım burda tedavi görüyorm.

slm benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. Bu ilk msj ım bende bursa Art ye gidiyorum ilk tüp bebek denemesi olmadı bu ay tekrar başlıyoruz Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah

slm benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. Bu ilk msj ım bende bursa art ye gidiyorum ilk tüp bebek denemesi olmadı bu ay tekrar başlıyoruz allah herkesin gönlüne göre verir inşallah

:71:hoşgeldin bende yeniyim buralarda
:66:şubat ayında umut tüp bebek merkezinde tedavi yaptıracağım

Back