• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Benimde perşembe gübü toplanıcakmış heyecanla bekliyorum :61:

Karından iğne ola ola delik deşik oldum

Size Dr şeker hapı ve ayrı bir iğne daha verdimi? hormon iğnesinden başka bir iğne daha oluyorum hormon iğnesini vurmadan 1 saat önce. Sabah akşam şeker ilacı içiyorum.

Sizlerede verdilermi?

Bu arada cuma günü misafirim gelicekmiş. Yumurta toplandıktan sonra dinlenmem gerekiyormu acaba kızlar ? kabul ettim ama etmesemiydim acaba? kimseyede bişey demedik aileden haliyle reddedemedim :50:

bence misafir kabul etme, o gün dinlenmek isteyeceksin ve dinlenmen de şart. ayrıca o şeker ilacını da ilk defa duyuyorum.

sen o güne kadar kendine dikkat et,sakın üşütme anestezide sıkıntı olmasın:)

bence misafir kabul etme, o gün dinlenmek isteyeceksin ve dinlenmen de şart. ayrıca o şeker ilacını da ilk defa duyuyorum.

sen o güne kadar kendine dikkat et,sakın üşütme anestezide sıkıntı olmasın:)

Offf hadi yaa. Geçenlerdede gelmek istediler başka bişey çıktı gelemediler. Şimdi yeniden iptal edersem ayıp olacak. Bişey yapmam zaten eşime hazır bişeyler aldırırm çerez çay bide meyve yormam kendimi olmazsa. Doktorumada sorarım, kabul etme derse eşim evde yokmuş o akşam felan die bişiler uydurcaz artık off yalan söylemek ölüm bana :17:

Şeker ilacım glucophage. Hem yumurtlamaya hemde bebeğin tutunmasına katkı sağlıyormuş. Sabah akşam içiyorum yemek arasında. Aslında şeker ilacıymış ama :27:

amin canım, yumurtam çok ama inşallah kaliteli olur:) kaç tane transfer edilecek bilmiyorum, kanun engelliyor:(

Evet yaa yeni kanun malesef. Benimde yumurtalar şu ana iyi durumda ama bi tane transfer edebiliriz dedi dr. :31: malesefff malesef...

olsun inş. Kalan embriyoları dondurmak istiyoruz tüp bebek merkezim 500 $ dondurmaya 500$ çözdürmeye istiyor. Fakirlerin durumunu hiç düşünemiyorum. Allah herkezin yardımcısı olsun amin :85:

selam kızlar .ben de şubat da tedaviye başlamayı düşünüyorum fakat nereye gidecegime karar veremedim.ilk tüp bebek deneyimim ist.bahçeci kliniginde oldu şimdi bahçecidemi yoksa eskişehir acı badem hastanesine mi gitsem karar veremiyorum.acı bademdeki doktorları araştırıcam sizce nerde tedavi olsam bana yardımcı olun .hepimize hayırlı olsun :nazar:

benimde 20 yumoşum toplanmıştı 16 sı döllendi ve 2 si transfer edildi salı günü bugün transferimin 6.günü umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur allahım çabalarımızın karşılığını boş bırakmaz inşallah arkadaşlar

amin canım, yumurtam çok ama inşallah kaliteli olur:) kaç tane transfer edilecek bilmiyorum, kanun engelliyor:(

valla bana da yasaya göre tek embriyo yerleştirmeleri gerekirken drum sağolsun 2 tane yerleştirdi çünkü 1 tanesinin şansı %30 dedi şimdi beklemedeyim

Evet yaa yeni kanun malesef. Benimde yumurtalar şu ana iyi durumda ama bi tane transfer edebiliriz dedi dr. :31: malesefff malesef...

olsun inş. Kalan embriyoları dondurmak istiyoruz tüp bebek merkezim 500 $ dondurmaya 500$ çözdürmeye istiyor. Fakirlerin durumunu hiç düşünemiyorum. Allah herkezin yardımcısı olsun amin :85:

benim 4 embriyo kaldı geriye sağlam olarak 650tl ye dondurttuk canım ankara medicana hastanesinde 5 yıllığına

Offf hadi yaa. Geçenlerdede gelmek istediler başka bişey çıktı gelemediler. Şimdi yeniden iptal edersem ayıp olacak. Bişey yapmam zaten eşime hazır bişeyler aldırırm çerez çay bide meyve yormam kendimi olmazsa. Doktorumada sorarım, kabul etme derse eşim evde yokmuş o akşam felan die bişiler uydurcaz artık off yalan söylemek ölüm bana :17:

Şeker ilacım glucophage. Hem yumurtlamaya hemde bebeğin tutunmasına katkı sağlıyormuş. Sabah akşam içiyorum yemek arasında. Aslında şeker ilacıymış ama :27:

canım hiçbirşey senden ve anne olmandan önemli degil.bende yaşadım kolay bir süreç degil kendine iyi bak keyif sür:emir_bebek:olunca zaten gelecekler

Doktorun ne iyiyimiş canım yaa. Benim dr. öyle bişey yapacağını hiç sanmıyorum.

Ama hala topiklerde duyuyorum bi iki tane embriyo koymuşlar dr ları. Bana doktorum eski ysaya görede olsa sana zaten 2 tane koyardım dedi. Yarın kontrole gidicem sorayım bakalım hiçmi şans yok 2 tane koymak için.

Yavruların sana tutunsun kardeşim. Hayırısıyla kucağınada almayı nasib etsin mevlam. Öyle duygusalımki bu günlerde herşeye ağlayasım var yaw :43:

canım hiçbirşey senden ve anne olmandan önemli degil.bende yaşadım kolay bir süreç degil kendine iyi bak keyif sür:emir_bebek:olunca zaten gelecekler

Orası öylede canım biizm ailedekiler biraz cins. Kabul etmedimi arkandan bi ton dedikodu ediyorlar. Yok misafir sevmiyor, istemiyor vs. vs. :36:

Doktorun ne iyiyimiş canım yaa. Benim dr. öyle bişey yapacağını hiç sanmıyorum.

Ama hala topiklerde duyuyorum bi iki tane embriyo koymuşlar dr ları. Bana doktorum eski ysaya görede olsa sana zaten 2 tane koyardım dedi. Yarın kontrole gidicem sorayım bakalım hiçmi şans yok 2 tane koymak için.

Yavruların sana tutunsun kardeşim. Hayırısıyla kucağınada almayı nasib etsin mevlam. Öyle duygusalımki bu günlerde herşeye ağlayasım var yaw :43:

inşallah 2 tane yerleştirilir canım Allahım hayırlısını versin inşallah canım duaların içinde teşekkür ederim canı gönülden aminnnnnnn diyorum

inşallah 2 tane yerleştirilir canım Allahım hayırlısını versin inşallah canım duaların içinde teşekkür ederim canı gönülden aminnnnnnn diyorum

Ne demek canım. Birbirimize hep duacı olalım inş. Yapılacak en güzel ve hayırlı şey bu zaten.

Dr. 2 embriyoyu söylüycem ama kabul etmez saırım. Kuralcı bir insan :97:

kanuna göre tek embriyo yerleştirmek zorundalar maalesef. biizm doktorumuz öyle söyledi ama gündemdeymiş mart ayları gibi haberler bekliyoruz dedi. inşallah 2 embriyoya çıkartırlar. zaten gebelik oranımız düşük tek embriyoyla dahada düşüyor. inşallah ona gerek kalmadan epimiz hamiş oluruz canlarım. allahım hepimizin göbüşlerini doldursun inşallah...

kanuna göre tek embriyo yerleştirmek zorundalar maalesef. biizm doktorumuz öyle söyledi ama gündemdeymiş mart ayları gibi haberler bekliyoruz dedi. inşallah 2 embriyoya çıkartırlar. zaten gebelik oranımız düşük tek embriyoyla dahada düşüyor. inşallah ona gerek kalmadan epimiz hamiş oluruz canlarım. allahım hepimizin göbüşlerini doldursun inşallah...

Gerçekten böyle bir şey doğrumu yaa? Offf bu konu beni çok streslendiriyor. Şansımız yarı yarıya düşüyor. zaten olsa böyle şeylere başvurup ikişer üçer doğurmayız heralde. Hoş teker doğurduğumuzda yokta neysee:43:

ya kızlar evet tek embiriyo ama ben aralık ayında tüp yaptım ikinci denememdi duktura çok yalvardım iki tane tıransfer etti ama yine bi işie yaramadı dukturunuza süyleyin israr edin yapıyolar çoğu yervler iki tane tıransfer ediyo ama onutmayın 10 tane de tırnsfer etseler önce allah nasıp edecek ilk denememde 4 ikinci denememde iki embiriyo tıransferi yapıldı nasıp deyildi olmadı hepini ze allah yardım etsin bol şans canlar

ya kızlar evet tek embiriyo ama ben aralık ayında tüp yaptım ikinci denememdi duktura çok yalvardım iki tane tıransfer etti ama yine bi işie yaramadı dukturunuza süyleyin israr edin yapıyolar çoğu yervler iki tane tıransfer ediyo ama onutmayın 10 tane de tırnsfer etseler önce allah nasıp edecek ilk denememde 4 ikinci denememde iki embiriyo tıransferi yapıldı nasıp deyildi olmadı hepini ze allah yardım etsin bol şans canlar

ben çok ısrar ettim ama tüp bebekle ikiz gebe kalanlar için kliniklere çok ağır(3 ay hasta kabul etmeme gibi)cezalar veriyolarmış doktorum kesinlikle olmazdedi bunu yapan yerler var ama dedim bizlerde duyuyoruz ama nelerine güvenerek bunu yapıyorlar hiç anlam veremiyorum dedi ve 1 tane embriyo kondu zatende sadece 1. kalite 1 embriyo oluştu bizde

Kızlar profosyonel yerler risk almazlar yani. Hem neden alsınlarki, hmde onlarında işine geliyor bu durum açıkcası.

Allah Merhamet etsin kimse değil bizlere inş:69:

katılım için teşekkürler kızlar ...öyleyse listemizi oluşturmaya başlayalım ...uğur olsun inşallah ,önece tedavi listesi sonra hamilelik listesi olsun .

1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda

arkadaşlar geldikçe listeye ekleriz.paylaşım ortamımız olsun moral olsun şans olsun inşallah:54:
Arkadaslar benıde yazın lısteye bende subat 15de alman hastanesınde baslıyorum tüp bebege 4. denemem olacak hepımızın ALLAH kalbıne gore versın dualarımız kabul olur ısallah

kızlar bu kadar stres yapmayın allahım ol dedimi olur tekde olsa olur on tane olsada olmadımı olmaz. biz bol bol dua edelimki bebişlerimiz gelsin. yüreğimde heyecanla başlıyorum inşallah gelir bebişim diye. ama yanımdaki lanet kadının işi gücü benimle uğraşmak. akşama kadar ne sesim çıkar ne bişey işimde gücümdeyim ama kadın psikolojik uzak dursamda çatıyor. allah ıslah etsin onu ne diyeyim stresli olmama gereken zamanda sinir ediyor ya beni allahımdan bulsun.

arkadaşlar
nolur yardım edin.
transferimin 8.günü.ama 3 - 4 gündür özellikle geceleri karnım kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor.2.tüp bebek denemem bu.1. de hiç böyle olmamıştı.sonuç negatifti.sizlerin de oldu mu böyle ağrılarınız.
günler geçmek bilmiyor ya

arkadaşlar
nolur yardım edin.
transferimin 8.günü.ama 3 - 4 gündür özellikle geceleri karnım kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor.2.tüp bebek denemem bu.1. de hiç böyle olmamıştı.sonuç negatifti.sizlerin de oldu mu böyle ağrılarınız.
günler geçmek bilmiyor ya

Adet ağrısı hamilelik belirtisi de olabilir ama benim ilk denememde de çok olmuştu ve sonuç negatif çıktı. Transfer sonrası ilaç verdiler mi ? onlar da ağrı yapabiliyor. güzel haberler almanı dilerim.:52:
Sevgiler,
Happy :61:

Back