Benimde perşembe gübü toplanıcakmış heyecanla bekliyorum
Karından iğne ola ola delik deşik oldum
Size Dr şeker hapı ve ayrı bir iğne daha verdimi? hormon iğnesinden başka bir iğne daha oluyorum hormon iğnesini vurmadan 1 saat önce. Sabah akşam şeker ilacı içiyorum.
Sizlerede verdilermi?
Bu arada cuma günü misafirim gelicekmiş. Yumurta toplandıktan sonra dinlenmem gerekiyormu acaba kızlar ? kabul ettim ama etmesemiydim acaba? kimseyede bişey demedik aileden haliyle reddedemedim
bence misafir kabul etme, o gün dinlenmek isteyeceksin ve dinlenmen de şart. ayrıca o şeker ilacını da ilk defa duyuyorum.
sen o güne kadar kendine dikkat et,sakın üşütme anestezide sıkıntı olmasın:)
amin canım, yumurtam çok ama inşallah kaliteli olur:) kaç tane transfer edilecek bilmiyorum, kanun engelliyor
amin canım, yumurtam çok ama inşallah kaliteli olur:) kaç tane transfer edilecek bilmiyorum, kanun engelliyor
Evet yaa yeni kanun malesef. Benimde yumurtalar şu ana iyi durumda ama bi tane transfer edebiliriz dedi dr.malesefff malesef...
olsun inş. Kalan embriyoları dondurmak istiyoruz tüp bebek merkezim 500 $ dondurmaya 500$ çözdürmeye istiyor. Fakirlerin durumunu hiç düşünemiyorum. Allah herkezin yardımcısı olsun amin :85:
Offf hadi yaa. Geçenlerdede gelmek istediler başka bişey çıktı gelemediler. Şimdi yeniden iptal edersem ayıp olacak. Bişey yapmam zaten eşime hazır bişeyler aldırırm çerez çay bide meyve yormam kendimi olmazsa. Doktorumada sorarım, kabul etme derse eşim evde yokmuş o akşam felan die bişiler uydurcaz artık off yalan söylemek ölüm bana
Şeker ilacım glucophage. Hem yumurtlamaya hemde bebeğin tutunmasına katkı sağlıyormuş. Sabah akşam içiyorum yemek arasında. Aslında şeker ilacıymış ama
canım hiçbirşey senden ve anne olmandan önemli degil.bende yaşadım kolay bir süreç degil kendine iyi bak keyif sürolunca zaten gelecekler
Doktorun ne iyiyimiş canım yaa. Benim dr. öyle bişey yapacağını hiç sanmıyorum.
Ama hala topiklerde duyuyorum bi iki tane embriyo koymuşlar dr ları. Bana doktorum eski ysaya görede olsa sana zaten 2 tane koyardım dedi. Yarın kontrole gidicem sorayım bakalım hiçmi şans yok 2 tane koymak için.
Yavruların sana tutunsun kardeşim. Hayırısıyla kucağınada almayı nasib etsin mevlam. Öyle duygusalımki bu günlerde herşeye ağlayasım var yaw
inşallah 2 tane yerleştirilir canım Allahım hayırlısını versin inşallah canım duaların içinde teşekkür ederim canı gönülden aminnnnnnn diyorum
kanuna göre tek embriyo yerleştirmek zorundalar maalesef. biizm doktorumuz öyle söyledi ama gündemdeymiş mart ayları gibi haberler bekliyoruz dedi. inşallah 2 embriyoya çıkartırlar. zaten gebelik oranımız düşük tek embriyoyla dahada düşüyor. inşallah ona gerek kalmadan epimiz hamiş oluruz canlarım. allahım hepimizin göbüşlerini doldursun inşallah...
ya kızlar evet tek embiriyo ama ben aralık ayında tüp yaptım ikinci denememdi duktura çok yalvardım iki tane tıransfer etti ama yine bi işie yaramadı dukturunuza süyleyin israr edin yapıyolar çoğu yervler iki tane tıransfer ediyo ama onutmayın 10 tane de tırnsfer etseler önce allah nasıp edecek ilk denememde 4 ikinci denememde iki embiriyo tıransferi yapıldı nasıp deyildi olmadı hepini ze allah yardım etsin bol şans canlar
Arkadaslar benıde yazın lısteye bende subat 15de alman hastanesınde baslıyorum tüp bebege 4. denemem olacak hepımızın ALLAH kalbıne gore versın dualarımız kabul olur ısallahkatılım için teşekkürler kızlar ...öyleyse listemizi oluşturmaya başlayalım ...uğur olsun inşallah ,önece tedavi listesi sonra hamilelik listesi olsun .
1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
arkadaşlar geldikçe listeye ekleriz.paylaşım ortamımız olsun moral olsun şans olsun inşallah
arkadaşlar
nolur yardım edin.
transferimin 8.günü.ama 3 - 4 gündür özellikle geceleri karnım kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor.2.tüp bebek denemem bu.1. de hiç böyle olmamıştı.sonuç negatifti.sizlerin de oldu mu böyle ağrılarınız.
günler geçmek bilmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?