tedaviye başalmadan önce bol bol c vitamini ve protein tüketin kızlar, geçen sefer hiç hazırlanmamıştım ve 4 tane ancak büyümüştü.. bu sefer dört ay önce diyete başladım hem eşime hem kendime.. protein ve c vitamini kim bilir belkide şans veya kullanılan ilaçlar..umarım kaliteleri de iyidir..
selam arkadaşlar; ben de başladım tedaviye:) biz de sorun eşimden kaynaklanıyor, ben de çok şükür problem yok.
raporumuz çıktı, ardından iğnelerime başladım. hergün 225 puregon, bugün de cetrotide... puregona başlayalı 7 gün oldu, yarın tekrar kontrol var. çok heyecanlıyım:)
acaba yumurtalar bu ay toplanır mı? ilaçlar bittikten sonra süreç nasıl gelişiyor?
:18:bana yardım edebilecek tecrübeli arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var:)
doktor uzun yada kısa hiçbişey söylemedi, onu nasıl anlıycam
hiç konuşmuylar yaaa(((
merhaba kızlar nabersiniz? benim bugün doğum kontrol ilacım bitti..artık lucrine tek devam edeceğim..bakalım ne zaman adet olurum...
yaşım kırk bilinen hiç bir sorun yok daha önce kendiliğinden iki kez hamile kaldım.. kariyer para falan derken yaş 40 oldu.. birde kontrolde FSH 13 gördüler ve hadi artık geç kalıyorsunuz dendi.. bizde başladık... sonuç bir aşılama... bir IVF bu ikincisi.. haşimato tiroidim var.. ve bu arada şeker yüklemede şekerim olduğu ortaya çıktı..
yaşım kırk bilinen hiç bir sorun yok daha önce kendiliğinden iki kez hamile kaldım.. kariyer para falan derken yaş 40 oldu.. birde kontrolde FSH 13 gördüler ve hadi artık geç kalıyorsunuz dendi.. bizde başladık... sonuç bir aşılama... bir IVF bu ikincisi.. haşimato tiroidim var.. ve bu arada şeker yüklemede şekerim olduğu ortaya çıktı..
ben neden bukadar kararsızım korkuyorum bilemiyorum.okadar düşünce geçiyorki içimden oysa ilk denemede nekadar heyecanlıydım,kararlıydım,istekliydim.şimdi sanırım eşimin şubat sonu antalyaya gitmesi,beni bu ay yapmaya mecbur kılıyor sanki.neyapıcam şimdi ben.okadar kararsızım kiii...zorla olsa olmasa sonra kendimi suçlucam.şubattada yaptıgımda eşim yanımda olmucak .offffffff napıcam ben yaaaa
benim eşimin spermlerini dondurduk ve benim tedavim şuat reglimde başlayacak, kendisi yanımda olamayacak ama önemli olan bunu birlikte yapıyor olmamız değil mi zaten
Selam arkadaşlar
Benim de eşim yanımda olmayacak. İş için yurt dışında olacak gerçi burda olsa da 1 gün önce falan gelmiş olacak ve azospermi olduğundan o yorgunluğa ondan birşey beklenemez. Biz de dondurulmuşları kullanacağız büyük ihtimalle.
Birşey soracağım, lucrin bende kist yaptı ve 2. denemem iptal oldu. Nerdeyse 1 haftadır kullanmıyorum reglolmayı bekliyorum. Şimdi vajina girişimdeki büyük dudaklardan birinde bir şişlik var ve acıyor, bunun lucrinle bir ilgisi olabilir mi ? doktoruma mı sorsam ?
Bu arada bu kist ağrı yapıyor. Genelde ilk reglde yok olur dediler, bu konuda ne diyorsunuz ?
Sevgiler,
Happy
Selam arkadaşlar
Benim de eşim yanımda olmayacak. İş için yurt dışında olacak gerçi burda olsa da 1 gün önce falan gelmiş olacak ve azospermi olduğundan o yorgunluğa ondan birşey beklenemez. Biz de dondurulmuşları kullanacağız büyük ihtimalle.
Birşey soracağım, lucrin bende kist yaptı ve 2. denemem iptal oldu. Nerdeyse 1 haftadır kullanmıyorum reglolmayı bekliyorum. Şimdi vajina girişimdeki büyük dudaklardan birinde bir şişlik var ve acıyor, bunun lucrinle bir ilgisi olabilir mi ? doktoruma mı sorsam ?
Bu arada bu kist ağrı yapıyor. Genelde ilk reglde yok olur dediler, bu konuda ne diyorsunuz ?
Sevgiler,
Happy
kızlar tedavimde 7 günüm ilsçlsrımın dozu gittikçe düştü yumurtalar iyi durumda rahim kalınlığıda iyi görünüyo yarın usg var yine ardından e3 bakarlar herhakde her geçen gün daha heyecan verici bu arada işyerim dede bir dakika durmuyorum çok yoğun geçiyo bu ara zaman ve çok mutluyum inşallah sonuda mutlu gelir arkadaşlar kendinize iyi bakın şimdilik benden bu kadar
Merhaba arkadaşlar ben izmirde geçen yıl aralıklarla 3 micro denemesi yaşadım sonuç negatif oldu.Bend esorun yok ama eşimin sperm sayısı çok az ve morfoloji bozuk.Üç deneme de irenbe de dr.Aral Özbal ile oldu.Sonuç hep negatif ama doktorumdan ve merkezden inanılmaz memnun kaldım.Son deneme 2010 marttaydı ve bi altı ay ara verin vücut kendine gelsin dendi.Şimdilerde yeni bir denemeye niyetleniyoruz ama nerede yaptırmak gerek konusunda çok kararsızım ,doktoruma hala çok inanıyorum ama bi yandan da başka bir yerde başka bir doktorla daha mı iyi olur diye düşünüyorum.İzmir de tavsiye edebileceğiniz merkez ve doktor varsa paylaşırmısınız lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?