2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

ankara tüp bebek merkezinde. doktorumuz oraya yönlendirdi. çok araştırmadık. neresi iyidir hiç bilmiyoruz.

canım bende ankara tüp bebek merkezinde 17 yada 18 ocakta iğnelerime başlamış olacağım sanırım. İkimizede uğur getirir inş. Benim 3. denemem olacak ve ilk ikisini başka yerde yaptırmıştım. Burda yaptırmamın sebebi de yakın iki arkadaşımın ilk denemelerinde hamile kalıp sağlıklada bebeklerini dünyaya getirmiş olmaları. Arkadaşlarım bana Görkem beyi önermişlerdi ama artık sistemleri değiştiğinden 3 doktorları var ve 3 üde ilgileniyor hastalarla, tek doktora bağlı kalamıyorsun. Biz çok araştırdık buraya başlayana kadar içimize en çok sinen burası oldu. Sende gelişmelerini bildirirsen sevinirim

ben 26-27 gibi adet olacam bana hiç ilaç falan verilmedi.. burdaki doktoruma ayın 25 inde gideceğim. başlayıp başlamayacağımıza o karar verecek. sonrası ne olacak bilmiyorum.. rapor çıkarttırmaya çalışıyoruz evrak toplama derdindeyiz bugünde.. haftaya eşimin muayenesi var rapor için gereken.

arkadaşlar benimde aslında yarın başlamam gerekti ama nedendir bilemiyorum korkularım gelgitlerim var .karar veremiyorum bi türlü bu ay başlarsam eşim yanımda olucak gelecek ay başlarsaM eşim yumurta toplamadan sonra antalyaya gidicek iş sebebi ile napıcamı şaşırdım .ltf yardımcı olun

ya bence daha önce bir başarısız denemesi olan biri olarak bir daha olsa içimde en ufak bir şüphe ve endişe olsa başlamam ne zaman ki tam olarak hazır olurum o zaman başlarım. ilki olmayınca doktor iki ay sonra yine yapalım demişti ocakta yeniden yapacaktık aralıkta kontrole gittiğimde şubata bırakalım dedi. önce ertelemeden dolayı üzülürüm sandım ama böylesi daha çok içime sindi. geç olsun ama sağlam olsun 1 ay 2 ay bunlar önemli değil önemli olan hazır olabilmek. zaten bir sürü hormonla sinirleri altüst oluyor insanın o yüzden sağlam kafayla kendinden emin başlamak gerek..

Slm kızlar şimdi döndüm.. her şey yolunda cumartesi tekrar gideceğim.. sanırım o son kontrolüm olacak... çatlamamışlar... 13-14 mm de 10 tane yumurtam varmış ee 40 yaşa göre oldukça iyi herhalde değilmi..

OOO Süpermiş valla hadi gözün aydın sonuna kadar böyle gitsin inşallah. Hem neden kendi kendine çatlasın ki çatlamasın diye ilaç vermedi mi doktorun?

verdi ama ne bileyim bu sefer böyle bir korkum oldu.. birde şu yumurta çatlayınca gelen bir akıntı var ya o gelmişti...doktorum yüksek öztrojenden dolayı dedi.. rahatladım..

kızlarr bugün bende ilk görüşmemi yaptım ve şubattaki adetimde pgt (embriyonun genetik araştırması) tüp bebeğ başlıcaz nasipse...
allahım hepimize bu yolda yar ve yardımcısı olsun...

şubat reglimde aynı tedaviye ben de başlayacağım sizin için de hayırlısı olsun

verdi ama ne bileyim bu sefer böyle bir korkum oldu.. birde şu yumurta çatlayınca gelen bir akıntı var ya o gelmişti...doktorum yüksek öztrojenden dolayı dedi.. rahatladım..

bende de aynısı oldu..dedim tedavide olmasam kesin derdim ya çatladılar, ya hamileyim:))))

şubat reglimde aynı tedaviye ben de başlayacağım sizin için de hayırlısı olsun

oh oh şubat yolcuları çoğalıyor ben de şubatın 12si 14ü gibi başlarım umarım
haydi bu sefer heeep beraber ikişer ikişer doğuralım inşallah

benim ikinci olacak şubatta bu sefer ilkine göre daha rahat ve daha umutluyum eve olmazsa yine yıkılırım ama biliyorum olmasa da yeniden deneyebilirim yeniden ve yeniden...

ayşecim o gücü kendinde bulman ne güzel allah bedahakine gerek bırakmaz inşalaah bu defa gübişine bebişini koyarsın inşallah inanın bizim ne yaşadığımızı yine biz anlıyoruz bu yüzden dualarım hep sizinle tıransferi yapılmışlar tedavi yini başlamışlar tedaviye başlamayı düşünenler hepinize dua ediyorum allah tez zamanda bebeklerinizi kocağınıza almayı nasıp etsin ammmmmmin

tedavin hayırlı olsun tabikide 40 yaşa güre çok iyi ama önemli olan çok olması deyil kalıteli olması inşallah öylelerdi hayırlı haberini alırız ve en kısa zamanda bebeyini kocağına alırsın

tedaviye başalmadan önce bol bol c vitamini ve protein tüketin kızlar, geçen sefer hiç hazırlanmamıştım ve 4 tane ancak büyümüştü.. bu sefer dört ay önce diyete başladım hem eşime hem kendime.. protein ve c vitamini kim bilir belkide şans veya kullanılan ilaçlar..umarım kaliteleri de iyidir..

banada doktorum elevit diye multivitamin verdi, ondan iki günde bir içiyordum..artık hergün içeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…