2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım buradaki bizlerin hepimizn sorunu aynı paylaşmamak
kiseyle konuşamamak
çünki yaşamayan anlamıyorum
ama burada birbirimize her şeyi soruyoruz bilği alıyoruz
canım bence bir dr özel muaynesi yerine infertilite bölümü olan bir merkeze gitmelisin
çünki orada daha ayrıntılı arştırmlar yapılır
küçük yerlerde (bende küçük bir yerde yaşıyorum)dr aynı şaylar tekrarlayıp duryorlar
sana ist bahçeci kiini iyi diyorlar giden arkadaşlar ama yine sor buradan giden arkadaşlar sana yardımcı olcaklardır

Son düzenleme:
kızlar yine bu sitede okudunuzmu süt ve maydonoz la hamile buharıyla hamile kalanlar diye. evlenmeden beş yıl önce bir teyze bana bekarsın bak evlen cocuğun olmaz yaşın geciyo demişti otul yaşlardaydım. cocuğun olmazsa yağı kızdırıp buharına tut kendini demişti.gülüp geçmiştim. şimdi burada süt ve maydonoz buharını okuyunca şaşırdım. Rabbimin sebeplerine akıl sır ermez

Merhaba canım ben Bursa da Prof.Dr. Osman Develioğluna gidiyorum ve gerçekten çok memnunum. Çok güvenilir ve tüccar zihniyetinden uzak bir doktor. Tavsiye ederim.

Merhaba canım ben Bursa da Prof.Dr. Osman Develioğluna gidiyorum ve gerçekten çok memnunum. Çok güvenilir ve tüccar zihniyetinden uzak bir doktor. Tavsiye ederim.

cok sağol benim adetimin dördüncü günü bugün ya lomene başlıycam yarın yada şimdi okuduğum süt buharını yapıp diğer ay gidicem. muayene fiaytları nedir o doktorun bursanın içindemi kalıyo. yazarsan cok mutlu olurum

bende bursada osman haldun develioğluna gidiyorum, bende memnunum dr umdan daha öncede yalçın gürel e gidiyordum ondanda memnundum

bana sormadın ama aynı dr a gidiyorum 250 alıyor nilüferde

aman dikkattttttt tehlikeli işler... kızlar ben bu konuyu araştırdım tehlikeli olabiliryo lütfen bilinçsizce yapmayınnn.. rahimde enfeksiyondan tut yumurtalıklara zarar vermeye kadr birçok zararı olabiliyor fazla sıcak olmasının şifa bulayım derken daha kötü şeylere yol açmyınn.. Allah akıl fikir vermiş bizeee.

Son düzenleme:

Muayene için 250 tl alıyor tüp bebek için 5000. Bursada Fatih sultan Mehmet Bulvarında kendi merkezi var Bursa ART kendi siteleri var ordan adrese bakabilirsin. Bence doktora tekrar görünmeden klomene başlama sakın. Ben de kullandım klomen bende de kist yaptı sonra doğum kontrol hapı kullandım dağıldı kistim. Tedavi olmayacaksan bile mutlaka doktora git kist var mı bir baksınlar.

varsa tlfnunu yazaesanız sevinilirim develioğlunun

hayırlı olsun tedavin canım bende güvendiğim arkadaşlarım hariç kimseye söylemedim ailemden de sadece kayınvalidemle eşimin kuzeni biliyor o kadar umarım çabalarımız boş çıkmaz canım

canım ne güzel haber 16 tane...ben 3, 4 taneye bile razıyım inşallah daha güzel haberlerinide alırırız buradan

sağol canım inşallah sonuda böyle güzel olur mutlaka yazıcam bütün gelişmeleri, inşallah seninde yumoşların gelişir ve sana bi bebek nasip eder güzel Rabbim canım

sağol canım sende bu ay başlayamamışsın ama nasip güzelim inşallah bir daha ki aya güzelce başlamak nasip olur ve bütün gelişmelerin güzel gider de bebeğin sana sımsıkı tutunuverir canım

bende bugün yani 07 ocakta başladım bugün menogon 3 doz bir su iğnelermle başlıyorum ilk tecrübem size gelişmeleri yazacağım.ankara tüp bebek merk. yaptırıyorum herkeze iyi şanslar

hayırlı olsun tedavin canım Allahım gönlünün muradını verir inşallah

cok sağol cevap yazdığın için ama kine kist olurmu diye korkuyprum bir kere kullandım kist oldu

canım kist olur diye korkarsan zaman geçer bebk istiyorsan bian önce dra git bence zaman kaybı yaratma sonra üzülürsün güzelim allahım yar ve yardımcın olur inşallah

canım ben bi kere denedim ama olmadı ne yazık ki belki eşimin sperm azlığından da olmamış olabilir

bende bugün yani 07 ocakta başladım bugün menogon 3 doz bir su iğnelermle başlıyorum ilk tecrübem size gelişmeleri yazacağım.ankara tüp bebek merk. yaptırıyorum herkeze iyi şanslar

merhaba arkadaşım umarım bu ilk tecrüben aynı zamandada son tecrüben olur bende ankaradayım ve tüpbebek fiyatlarını araştırıyorum tabi merkezleride ankara tüpbebek merkezi nasıl fiyat olarak ne istediler yazabilirmisin şimdiden teşekkür ederim

selam kızlar,

bugün e2 sonuçlarımı aldım,maalesef düşeceğine daha da çıkmış. uzun protokol yüzdüm yüzdüm kuyruğuna gelmişken iptal edildi. şimdi şubatta adet olduktan sonra m.bahçeci bakacak kist yok olmuşsa kısa protokol başlayacağız.
herkese sevgiler
happy

benim adetimin 5.günü bugün, iğnelerede pazartesi başlayacam bende ilk günden yada 2. gün başlarım diye düşünüyordum iğnelere ama dr önce hap verdi 5 günlük ben bursadayım

hımmm bilmiyordum böyle olduğunu, belki banada aynı şekilde tedavi uygulanır. sen benden önde gidiyorsun :) Ben çok heyecanlıyım nasıl olacak falan diye. Günler çabucak geçsin...

Çok üzüldüm geçmiş olsun ama yine de tedavinin olumsuz sonuçlanmasındansa başlamadan iptal olması daha iyi hem kısa olacaksa şubatta yine aynı zamanda alırsın sonucunu üzme kendini. Şurda şubata ne kaldı? Ben de şubatta bir aksilik çıkmazsa kısa prot. başlıyorum beraber alırız sonucmuzu inşallah da hayırlı olur.
Ya bu e2 nin kaç olması gerekiyormuş ben adetin 3. günü baktıdım çok düşük çıktı daha doktora da gösteremedim sonuçları kafama takıldı.

herkez için dua ediyorum

canım merhaba bende ordan geçen ay 5000 fiyat almıştım tedavim aksadı tekrar sormadım sana ne kadar fiyat verdilerr. bende açıkcası karışık durumdayımm.. umut hakkında .ok güzel şeyler duyuyorum ama biraz paracılar o kesinnn

Merhaba ben raporluyum. Aralık ayında görüşmeye gittiğimde raporlu olarak 1.350-TL dediler. Ocak ayından itibaren 2.000-TL'ye çıktığını söylediler. Tabi bu rakama birde ilaçlar eklenecek.

Ayşecim desene şubat ayında birlikte buralarda sürüneceğiz E2 çok sapık bir hormon sanırsam.. ben 15 gündür lucrin alıyordum , anladığım kadarıyla amacı e2'yi baskılaması. ama benimkini baskılamadığı gibi bir de kist yapıp anormal yükseltmiş. e2 sonuç kağıdına bak orada normal aralıklar nedir yazar.. yazmıyorsa intenetten de bulabilirsin. hamile isen çok yüksek çıkıyor, anladığım kadarıyla reglin ilk günüyle de yavaş yavaş yükseliyor, hamile olunca da 6000 civarı falan oluyor. sen kendi kendine neden test yaptırıyorsun ? yapma şekerim..
şubat ayında kimler deniyor ???? doğum tarihi 11.11.11 olabilirrrrr benim uğurlu sayım 11'dir.. umutluyum

Happy :81:

canım geçmiş olsunn . vardır bunda da bir hayırr.. inşallah herşey gönlünce olurr.

yaa ben uzun zamandır araştırıyorum.. daha önce medikal park fatihte yaptırdım hiç memnun kalmadım.. bir kaç hastane önerdiler umutu çok araştırdım teknolojisinden labaratuarından çok memnun genelde insanlar ama yine de tam güvenemiyor tabi insan.. benim bir tandıığım söyledi çok iyi bir ekip ama paracılar diyee bir de tüm tanıdıklarım orda hamile kalınca bende orayı istiyorum ama bütçemi çok zorluyorr. hepinize bol şanss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…